Kuka olen?

Olen 35-vuotias tennisammattilainen Helsingistä. Asun Helsingin Marjaniemessä vaimon, vuonna 2021 syntyneen tyttölapsen, 2023 syntyneen poikalapsen sekä koiran kanssa ja rakastan heidän sekä tenniksen lisäksi golfia, hyvää ruokaa ja matkustamista, erityisesti lentäen. Olen elämäni aikana ehtinyt jo kokea yhden tennisuran, opiskelut Aallossa, harjoitellut oikeaa työelämää useammassa työpaikassa ja vieraillut lähes 90 maassa. Silti uskon, että minulla on näillä kaikilla elämänalueilla vielä vaikka kuinka paljon nähtävää ja koettavaa!

Edellisellä urallani kirjoittamani blogi tavoitti parhaimmillaan monta tuhatta lukijaa päivässä. 7 vuoden tauon jälkeen kirjoitusinto on kuitenkin jälleen kova ja tällä kertaa puitteetkin ovat maailman huipulta. Tervetuloa mukaan!

Ottelutulokseni ja rankingit löytyvät helpoiten osoitteesta: https://www.atptour.com/en/players/harri-heliovaara/h808/overview


Infolaatikko

Nimi: Harri Heliövaara

Syntymäpäivä: 4.6.1989

Asuinpaikka: Helsinki

Perhe: Vaimo Sini, tytär Alba, poika Aston ja koira Dalton (kuvassa oikealla)

Pituus: 186cm

Paino: 81kg

Kätisyys: Oikea

Seura: Sata-Tennis

Valmennus: Boris Chernov (tennis), Erik Piispa (fitness), Mikko Pehkonen (fysio)

Tennisuran kohokohdat: Korkein 2-pelin ATP-ranking 194 ja 4-pelin 7. Suomen Davis Cup -joukkueessa 28 kertaa. Wimbledonin nelinpelin voitto sekä US Open sekanelinpelin voitto. 6 ATP250 ja 1 ATP500 -turnauksen nelinpelin voittoa. 14 ATP Challenger -turnauksen nelinpelin voittoa. Miesten 2-pelin SM-kultaa 8 kertaa. Australian avointen poikien nelinpelin voitto.

Koulutus: Tuotantotalouden DI, Aalto-yliopisto

Golf tasoitus: +0.8

Vieraillut lentokentät: 297