Kuka olen?

Olen 33-vuotias tennisammattilainen Helsingistä. Asun Helsingin Marjaniemessä vaimon, vuonna 2021 syntyneen tyttölapsen sekä koiran kanssa ja rakastan heidän sekä tenniksen lisäksi golfia, hyvää ruokaa ja matkustamista, erityisesti lentäen. Olen elämäni aikana ehtinyt jo kokea yhden tennisuran, opiskelut Aallossa, harjoitellut oikeaa työelämää useammassa työpaikassa ja vieraillut lähes 90 maassa. Silti uskon, että minulla on näillä kaikilla elämänalueilla vielä vaikka kuinka paljon nähtävää ja koettavaa!

Edellisellä urallani kirjoittamani blogi tavoitti parhaimmillaan monta tuhatta lukijaa päivässä. Toivottavasti 7 vuoden tauko on kuitenkin vain lisännyt sekä minun että teidän intoanne palata bloggauksen pariin!

Ottelutulokseni ja rankingit löytyvät helpoiten osoitteesta: https://www.atptour.com/en/players/harri-heliovaara/h808/overview


Infolaatikko

Nimi: Harri Heliövaara

Syntymäpäivä: 4.6.1989

Asuinpaikka: Helsinki

Perhe: Vaimo Sini, tytär Alba ja koira Dalton (kuvassa oikealla)

Pituus: 186cm

Paino: 81kg

Kätisyys: Oikea

Seura: Sata-Tennis

Valmennus: Boris Chernov (tennis), Erik Piispa (fitness), Mikko Pehkonen (fysio)

Tennisuran kohokohdat: Korkein 2-pelin ATP-ranking 194 ja 4-pelin 32. Suomen Davis Cup -joukkueessa 22 kertaa. 2 ATP250 turnauksen nelinpelin voittoa. 11 ATP Challenger turnauksen nelinpelin voittoa. Miesten 2-pelin SM-kultaa 8 kertaa. Australian avointen poikien nelinpelin voitto.

Koulutus: Tuotantotalouden DI, Aalto-yliopisto

Golf tasoitus: +0.8

Vieraillut lentokentät: 278