Hetkeksi takaisin massalle ja Saksan liigoja pelaamaan

Pohjois-Amerikan reissun aikaero alkaa pikkuhiljaa olla selätetty, ja katseet on käännetty jo täysillä eteenpäin. Alustakin on jo ehtinyt vaihtua massalle, sillä kisakalenteri ei juuri tarjoa elokuussa muita mahdollisuuksia ennen US Openia. Mutta ei massassakaan mitään vikaa ole, sillä pääsin pelaamaan nyt viikonloppuna pari liigapeliä Saksassa, minkä jälkeen jatkan suoraan San Marinon CH90-kisaan parinani australialainen Matt Reid.

Palasimme Jenkeistä takaisin Suomeen parin päivän loman ja jatkolennolta myöhästymisen myötä maanantaina, minkä jälkeen otin vielä pari päivää huilia kotioloissa. Kävimme kuitenkin fysioni Mikon kanssa useampaan kertaan selän ja lonkan alueet läpi, mikä oli todella hyödyllistä, jotta saimme SI-nivelen alueen kipuja poistettua ja kehon toimimaan ainakin lähes normaalilla tavalla. Myös lonkat ovat nyt taas normaalisti auki, joten liikkuminen kentällä tapahtuu luonnollisilla liikeradoilla.

Suuntasinkin torstai-iltana tutulle Saksan klubilleni pelaamaan pari matsia 2. Bundesliigaa, jossa pelataan tänä viikonloppuna kauden kaksi viimeistä ottelua. Olen sopinut seurani Suchsdorfer SV:n kanssa olevani käytettävissä aina, kun kisakalenteri antaa myöten, mutta valitettavasti tänä vuonna vain nämä kaksi viimeistä matsia osui omaan ohjelmaani. Kausi onkin mennyt Suchdorferilta vähän alakanttiin, sillä olemme toiseksi viimeisenä ja siten putoajan paikalla. Pelasin ensimmäisen kerran tässä seurassa jo vuonna 2014, ja olemme liikkuneet kolmannen sarjatason Regional-liigan ja tämän toiseksi korkeimman tason 2. Bundesliigan välissä useampaan kertaan, mutta olisihan se hienoa vielä nousta tälläkin kaudella sarjassa pysyjän paikalle.


Jos Bundesliigan tulokset yleisemmin kiinnostavat, niin niitä pääsee katselemaan esimerkiksi tästä linkistä, joka vie suoraan meidän lohkomme tuloksiin. Samalta sivulta löytyy kuitenkin myös esimerkiksi 1. Bundesliga.

https://dtb.liga.nu/cgi-bin/WebObjects/nuLigaTENDE.woa/wa/groupPage?championship=BL+2021&group=1590870


Kuten tuloksista näkyy niin eilisen perjantain pelit eivät kuitenkaan tällä kertaa parantaneet meidän sijoitustamme, joten panokset pysyvät korkeina huomisen sunnuntain viimeiseen otteluun. Hävisin oman kaksinpelini ranskalaiselle Romain Jouanille 6-7(3), 6-4, 4-10, minkä jälkeen hävisimme vielä sateen takia sisälle mattoalustalle siirretyn nelinpelin yhdessä Patrik Niklas-Salmisen kanssa parille Copil/Zopp 5-7, 4-6. Oma peli oli molemmissa peleissä olosuhteisiin nähden ihan hyvää, mutta jotain jäi uupumaan, jotta voittoja olisi tullut. Toivottavasti sunnuntaina Bremenin vieraana voittoja osuu kuitenkin myös omalle kohdalleni.

Maanantaina tarkoitukseni on sitten lentää Italian Bolognaan, josta on kuljetus seuraavalle kisapaikalle San Marinoon. Pelaan tuon kisan siis aussi Matt Reidin kanssa. Alustavasti tarkoituksenani oli ottaa pari viikkoa huilia jenkkikisojen välissä, joten vakioparini Lloyd ehti sopia omat pelinsä jo valmiiksi näihin elokuun massakisoihin, mutta eipä tuo haittaa, sillä Mattin kanssa olemme treenanneet paljon yhdessä ja menestysmahdollisuudet on varmasti olemassa hänenkin kanssaan.

Tavoitteena olisi tottakai päästä San Marinossa mahdollisimman pitkälle, minkä jälkeen voi sitten aloittaa pienen treenijakson ennen US Openia. Parikuviot kauden neljänteen Grand Slamiin selviävät toivottavasti ihan lähipäivinä, mikä antaisi sitten mahdollisuuden tehdä matkavalmistelut ja suunnitella harjoitusjakso tarkemmin. Jos US Open ei toteudu, niin sitten täytyy miettiä varmasti useamman CH-kisan pelaamista elokuun lopussa ennen Davis Cupia. Mutta toivotaan, ettei tuohon täydy turvautua.

Jatketaan siis pelejä täällä Saksassa huomenna ja siitä sitten päivä kerrallaan eteenpäin kohti San Marinoa!