Miami ATP1000 R16, Heliövaara/Glasspool – Bublik/Kecmanovic 6-2, 6-2

Sehän kävi nätisti. Jatkettiin siitä mihin ensimmäisellä kierroksella jäätiin ja otettiin vakuuttavasti voitto pois kuleksimasta toisellakin kierroksella. Vastustajat olivat meidän pelimme kanssa mukavasti helisemässä, eikä kentällä tarvinnut rehkiä edes kokonaista tuntia. Puolivälieräpaikka on siis taskussa, mutta ei toki tyydytä tähän. Keskiviikkona vastaan asettuu tuttu amerikkalaispari Lammons/Withrow.

Miamissa lämpötila on tuntunut kohoavan päivä päivältä lähemmäs 30 astetta ja tänään taidettiin mennä ylikin. Hikiset oltavat on siis ollut treenikentällä, mutta eipähän sitä tässä vaiheessa kisaa onneksi tarvitse mitään ylipitkiä harjoituksia tehdä välipäivinäkään. Pidemmän päälle aika meinaa toki vähän käydä pitkäksi näiden pariviikkoisten kisojen myötä, mutta onhan se toisaalta aina positiivinen asia, että on kisassa näin pitkään mukana.

Tänään oli kuitenkin taas matsipäivän vuoron. Alustavassa ohjelmassa ottelumme oli merkattu päivän kolmanneksi, mutta Molcanin luovutuksen myötä otteluita pyöräytettiin uuteen järjestykseen, ja meidän matsi siirtyikin päivän toiseksi otteluksi. Aamukahdeksalta oli siis lähdettävä liikkeelle, kun siirtymisiin, lämmittelyihin, ruokailuihin ja muuhun valmistautumiseen menee aina oma aikansa isoissa kisoissa.

Matsi alkoi kello 13, jolloin aurinko on melkeinpä pahimmassa mahdollisessa paikassa syöttöä ajatellen. Aiemmin minulle tuo ei ole tuottanut kovin suuria ongelmia, mutta nyt siirrettyäni nostoa vähän taaemmas oltiinkin Lloydin kanssa uuden ongelman edessä, kun kumpikin halusi syöttää myötäaurinkoon. 😊 Lloyd syöttää meistä yleensä ensin, joten sovimme nytkin, että hän saa myötäpuolen, koska todennäköisesti hän syöttää useammin kuin minä ottelun aikana.

Itse ottelun aloitti kuitenkin Bublik, ja aika heikosti aloittikin. Kaksi kaksoisvirhettä ja kaksi kämmenvirhettä kelpasivat meille erinomaisesti, sillä saimme sitä myöten heti murron. Lloydin pito perään oli vakuuttava, ja kun laitoimme palautuspelissä erinomaista painetta myös Kecmanovicille, niin pian oli johto 3-0 kahdella murrolla. Minunkin syöttövuoroni tuli kotiin puhtaasti, mutta 4-0 -johdossamme vastustajat saivat vihdoin pidettyä, vaikka meillä murtopalloja olikin. Matsi oli kuitenkin meillä tosi hyvin hallussa, ja vaikkei eräpallo vielä 5-1 -tilanteessa osunut, niin syötönpitoni 5-2 -tilanteessa oli jälleen vahva. Ensimmäinen erä siis nopeasti meille 6-2.

Toisessa erässä Bublik piti avaussyöttövuoronsa saatuaan hetkellisesti meidän palautuksemme sekoitettua siirryttyään syöttämään lähes nelinpelirajalta. Minun silmääni takajalka näytti jopa olleen kakkosruutuun syöttäessä nelinpelirajan ulkopuolella, mutta tuomarin mielestä jalkavirhetuomioon ei ollut aihetta. Live hawk-eye järjestelmä tuomitsee monenlaista, mutta tuota sivurajan yli menevää jalkavirhettä ei taida sekään tunnistaa. 😅

Pidimme kuitenkin fokuksen olennaisessa ja otimme toisessakin erässä kuskin paikan murtamalla Kecmanovicin 1-1 -tilanteessa. Murtopallossa oli hieman komiikkaa, sillä väliinmenoni jälkeinen volleyni oli epäpuhdas ja putosi aivan vauhdittomana suoraan Bublikin eteen, mutta hän oli jo ehtinyt kääntää selkänsä pelätessään pallon tulevan lujempaa. Taas hyvä opetus siitä, että aina kannattaa pelata tilanteet loppuun asti. 😉

Jatkoimme toista erää vakuuttavasti pidolla ja murtamalla 3-1 -tilanteessa Bublikin syötön puhtaasti. Pääsimme tämän jälkeen jo 5-1 -tilanteessa hakemaan ratkaisua, mutta Kecmanovic selvitti kaksi ottelupalloamme hyvillä syötöillä. 5-2 -tilanteen syöttövuoroni tuli kuitenkin kunnialla kotiin ja koko ottelu siten 6-2, 6-2. Eikä aikaakaan tuhraantunut enempää kuin 48 minuuttia. Mikä oli Miamin helteessä varsin riittävä aika kentällä.


Kyllähän tämän päivän matsissa oli nähtävissä aika iso tasoero, jos rehellisesti puhutaan. Meillä oli tavoite pitää peli tylsän tehokkaana ja antaa vastustajien yrittää vaikeita ratkaisuja ja show-lyöntejä. Ja aika lailla täydellisesti siinä mielestäni onnistuimmekin. Bublik on parhaana päivän tosi paha vastus, mutta tänään hänkin oli jotenkin aseeton meidän vahvaa kokonaisvaltaista peliämme vastaan. Ja Kecmanovicilla tuntui olevan pahasti hukassa keinot, millä meitä vastaan saattoi pisteitä ainakaan toistuvasti voittaa.

Syöttöpeli oli tilastojen valossa juuri sitä mitä haluttiin; kaksi kolmesta ykkösestä kenttään ja kakkossyötöilläkin tarpeeksi aggressiivista toimintaa, jotteivat vastustajat päässeet iskemään niihinkään. Palautuksissakaan emme tyytyneet vain laittamaan palloa kenttään, vaan pyrimme pitämään lyönneissä hyvän painon. Ja erityisesti verkolla olimme tänään todella vahvoja. Erinomaista kentän peittämistä ja oikeita lyöntivalintoja, emmekä olleet moksiskaan, vaikka vastustajat moukaroivat palloa välillä todella kovaa. Vahva suoritus siis!


Aika erilainen matsi on kuitenkin varmasti odotettavissa puolivälierästä, jossa vastaan tulee kovassa vireessä oleva amerikkalaispari Lammons/Withrow. Heillä on tältä kaudelta plakkarissa jo kolme ATP-kisan finaalia sekä Phoenixin kovatasoisen CH175-kisan voitto viime viikolta. Olemme pelanneet Lloydin kanssa heitä vastaan useamminkin, viimeksi Australian avoimissa tammikuussa, mutta jotenkin fiilis on sellainen, että tällä kertaa vastus tulee matsiin kovemmalla itseluottamuksella kuin tuolloin.

Lammons/Withrow parin peli perustuu hyvin paljon kovaan syöttämiseen, eikä heitä ole näissä kisoissa vielä murrettu kertaakaan. Mutta toisaalta eivät hekään ole murtoihin pystyneet kahdessa ottelussa kuin kerran. Tie break tai useampikin on siis hyvin todennäköisesti edessä kvartsiottelussammekin. Meille kovasyöttöinen pari on kuitenkin lähtökohtaisesti ihan hyvä vastus, sillä palautuspelimme jää harvaa vastustajaa vastaan kakkoseksi. Täytyy vain käyttää tosi huolella ne paikat, mitä eteen tulee. Ja pitää huolta, että omissa syöttövuoroissa fokus pysyy tarkasti yllä alusta loppuun.

Puolivälierämme on siis ohjelmassa keskiviikkona eli tiistaina jatketaan taas harjoittelua ja kootaan yhteen voittava taktiikka. Ja varmaan sitä ehtii katsomaan hienosti tähän mennessä pelanneen Emilin 4. kierroksen matsia Grandstandille myös. Hyvä Suomi!

27 thoughts on “Miami ATP1000 R16, Heliövaara/Glasspool – Bublik/Kecmanovic 6-2, 6-2

 • Kyllä pitää olla ylpeä miten sinä ja Emil edustatte Suomalaisia maailmalla. Nimitys tuohon Players Advisory Council on kyllä hieno esimerkki siitä.

  Molemmat Miami1000 matsit ovat olleet uskomattomia. Tokalla kierroksella mind game oli kovaa, mutta hoisitte asian tyylikkäästi.

  Vastasitkin jo blogissani tuohon alla olevaan aiempaan kysymykseeni Buplikin syötöstä. Kiitos siitä
  Mitä tapahtui siinä kun Bublik syötti nelinpelikäytävästä ja sanoit siitä jotain tuomarille. Tuomari sen jälkeen puhui jotain Bublikille.

  • Kiitos, hyvin on kieltämättä sujunut suomalaisilla tämä kisa! Yritetään pitää sama meno vain loppuun asti 💪

 • Onnittelut upeasta voitosta … jatka rentoa peliä myös keskiviikkona syöttötykkejä vastaan.

  Uskon, että asioiden unohtelu kertoo sinun täydellisestä flow-tilasta. Kovasti toivotaan kotikatsomoissa sen jatkuvan päätyyn asti … ja mikä ettei jatkuisi !

  • Kiitos! Rennosti vain eteenpäin. Ja kai tuo unohtelu voi jostain flow’sta kertoa, fokus on vain pelaamisessa. 🙂

 • Onnittelut voitosta! Aika nopeasti kävi tänään selväksi että kumpi pari matsia vie. Hyvin pystyitte kuitenkin säilyttämään fokuksen eikä jalka noussut missään vaiheessa kaasulta. Ammattimainen suoritus. Ja onhan tuo teidän palauttaminen ihan älyttömällä tasolla. Vastustaja oli tänäänkin pulassa jokaisessa syöttövuorossaan. Se vaan näyttää niin helpolta ja luonnolliselta. Samaan aikaan teidän oma syöttöpeli ollut todella laadukasta ja vastustajalla isoja vaikeuksia saada edes yksi onnistunut suoritus omalla palautusvuorollaan. Lisää tätä keskiviikkona!

  Oliko muuten Lloydilla kaikki ihan hyvin, vai kärsikö vain kuumuudesta? Istui puoltenvaihdoissa hiljaa ja silmät kiinni hengitteli syvään. Yleensä kuitenkin teillä suu käy, varsinkin kun peli kulkee.

  Ja tosiaan, oikein hyvä haastis tuolla ATP:n sivuille! Myös Empun kanssa oli tehty q&a, joka paljasti sinun olevan laulumiehiä. Omaksi iloksi, vai oletko ihan treenannutkin?

  • Isot kiitokset! Syöttö ja palautuspeli on kyllä ollut tämän viikon ilahduttavan vahvaa, eikä edes kovat kaksinpelimiehet pysyneet niillä osa-alueilla kyydissä. Olosuhteet olivat aika kuuman hikiset, joten Lloyd piti tarkoituksella jääpakettia niskassa puoltenvaihtojen ajan, että pysyy keho viileänä. Minua kuuma ilma ei yleensä ihan niin paljon haittaa.

   Ja tosiaan ATP:n sivuilla ollut ihan kivasti suomalaisväriä viime päivinä myös. Musiikki on minullakin ollut pienestä pitäen lähellä sydäntä, ala- ja yläaste meni musiikkiluokalla ja soitto- ja lauluharrastus on ainakin omaksi iloksi pysynyt yllä siitä eteenpäinkin. Lauluesiintymiset jääneet vaan vähän vähemmälle. 🙂

 • Näytti vähän liiankin helpolta. Välillä tuntui että annoitte palautuksia suoraan kohti ihan vaan ettei tulisi naapurille paha mieli.

  Palaisin pallomäärään vielä (kysyin sitä jo joskus muinoin). joissain teidän kisoissa tuomarit on olleet tosi tarkkana palloista, vaativat niitä palautettavaksi jos lensivät kentän ulkopuolelle. Tuolla oikein kuvattiin kun katsojat saivat matkamuiston eikä tuomari vilkaissutkaan sinne, eikä vain kertaalleen.
  Onko tää nyt niin iso kisa että palloja riittää vai onko se tuomarista kiinni? Vai kenties Miami Open tapa?

  Ja ehdittekö varoittaa jos palautus tulee etumiehen suuntaan? (ainakin) kertaalleen Lloyd llöi sinua kohti ja kuvassa pääsi notkahti siihen malliin että tiesit pallon tulevan.
  Arveluttaa vaan että siinä ei ole kovin paljon aikaa huutaa saati sitten väistää. Ja jos huutaa, vastustajakin tietää mihin odottaa palautusta.
  (ja palstan lukijoille, typo intended. Se vaan sopii tuohon nyt niin hyvin).

  • Ei se ainakaan näin voittajan näkökulmasta koskaan haittaa, vaikka tulisi ”liian” helposti. Kyllä niitä vaikeitakin matseja kuitenkin aina vuoteen mahtuu. 🙂

   Jenkkikisoissa on pallojen osalta eri meininki, kun muualla maailmassa. Muualla tuomarit yleensä pitävät tarkkaa laskua, että pallot pysyvät kentällä, mutta Amerikan kisoissa on kirjoittamaton sääntö, että katsoja saa pitää pallon, jos sellainen katsomoon lentää. Toki tällöinkin tuomari viimeistään seuraavassa puoltenvaihdossa lisää peliin laukustaan korvaavan pallon, jotta pelissä on aina 6 palloa. Jos palloja olisi vähemmän, kuluisivat ne turhan nopeasti.

   Me emme Lloydin kanssa sovi palautussuuntia etukäteen kuten jotkut muut tiimit, mutta tiedämme nykyään toisemme jo sen verran hyvin, että osaa aika hyvin ennustaa mitä toinen tekee. Ja parempi se on aina kumartua, jolloin antaa parille mahdollisuuden lyödä koko kentän leveydelle.

 • Eipä siinä jäänyt epäselvyyttä paremmuudesta. Lukemat olisi voineet hyvinkin olla tylymmätkin, mutta tämä kelpaa oikein hyvin. Jo ensimmäisestä Bublikin syöttövuorosta jäi tunne, että vastustajat on vähän puolivaloilla liikenteessä, joten jos vaan pidätte keskittymisen omassa tekemisessä ja oman pelin kasassa, niin tämä peli tulee kyllä kotiin.

  Toisen erän nelurikaidesyöttelyn aikana sanoin monta kertaa, että nyt vaan pää kylmänä. Tässä on aika monta kilometriä välissä, mutta jospa se edes itseäni rauhoitti. Onneksi eivät enempää lähteneet hämmentämään, vaan peli pysyi ihan asiallisena loppuun asti ja kuumenemista aiheutti pelkkä helle. Kuumuudesta puheenollen, Lloyd on näyttänyt puoltenvaihdot molemmissa peleissä hyvin kärsivältä. Ei varmaan hellekesää toivota. =)

  Erittäin vakuuttavaa tekemistä kaiken kaikkiaan ja on tosi hyvä jatkaa eteenpäin. Haaste nousee kieltämättä seuraavalla kierroksella aika reilusti. Nyt tulee vastaan ihan oikea nelinpelipari ja peli on varmasti myös sen näköistä. Jos molemmat parit lähtökohtaisesti pelaa parasta peliään, niin voitatte kyllä. Mutta paljon siitä ei parane lipsua tai vaikeaksi menee. Täysi luotto omaan peliin kentällä (ja kotona). Se tuottaa ansaitun lopputuloksen.

  • Jep, kyllähän me olimme alusta asti sopivasti vastustajia parempia. En tiedä oliko Bublikin treeni-into ollut ihan korkeimmalla tasolla tässä välipäivinä, kun hän pelasi edellisen ottelunsa jo viime torstaina. Mutta toki otetaan kaikki tällaiset matsit aina ilomielin vastaan. 🙂

   Seuraavalla kierroksella pitää kuitenkin olla tarkkana alusta alkaen. Ja toivotaan vähän viileämpää säätä niin Lloydinkaan ei tarvitse näyttää yhtä kärsivältä.

 • Vamos! Nopeasti hoiditte voiton kotiin, onnea! Olenkohan tulossa vanhaksi, kun tänä aamuna vasta 15 minuuttia herättyäni muistin avata tämän blogin 😉. Keep up the good work!

  • Hehee, kiitos! Eikös sitä sanota ettei ihan heti heräämisen jälkeen pitäisi puhelinta tai tietokonetta avata. 😉 Ei sillä, että itsekään tuohon pystyisin…

 • Voitto on aina hienoa, mutta oli jopa tylsä ottelu niin hällä väliä asenteella naureskellen olivat kaksinpeliin keskittyvät vastustajat kentällä tällä kertaa . teidän fokus otteluun oli aivan eri tasolla mikä tietysti kuulukin olla kun olette nelinpelaajia ja onnittelut noususta tennis miljönäärien joukkoon tienatuissa palkkiorahoissa. ja nyt ei kun sitten päätyyn asti… masters pokaali mukaan kotiin ja kasa hilloa taskuun.
  on kyllä hienoa seurata uraasi Harri. onnea ja menestystä jatkoon.

  • Kiitos onnitteluista ja tsempeistä. Oli vastustajilla ehkä vähän uskonpuutetta eilen, mutta eiköhän viimeistään seuraavalla kierroksella haaste ole ihan eri luokkaa. Mennään kuitenkin matsi kerrallaan kohti päätyä. Vamos!

 • Hyvä kun rakennat haasteita myös seuraavaan otteluun. Omaan silmään on vaikuttanut siltä kuin siellä olisi vain kaksi tosi kovaa paria paikalla, te ja ykköset. Mutta ottelu kerrallaan. Vamos!

  • On tuossa seuraavassa haastetta, sen verran kovalla itseluottamuksella syöttävät Lammons/Withrow. Mutta niin teemme kyllä mekin.💪

 • Onnittelut voitosta! 🙌 Aikamoista ylivoimaa. Seuraava ottelu varmaan tarjoaa enemmän katsojillekin jännitettävää, tsemppiä ja vamos!! 💪

  P.S. Emil kertoi ATP:n tekemässä Q&A haastattelussaan, että olet oikein hyvä laulamaan. Toivottavasti saadaan joskus kuulla näyttöä tästäkin taidosta 😉

  • Jee kiitokset! 💪 Seuraavassa matsissa on varmasti enemmän jännitettävää.

   Ja mitä laulutaitoihin tulee niin eipä ole viime aikoina kovin paljoa tullut julkisesti laulettua. Omat häät taisi olla edellinen kerta nelisen vuotta sitten 🙂

 • Hieno voitto ennalta arvaamattomasta parista. Bublik on parhaimmillaan hyvin viihdyttävä pelaaja seurata, mutta nyt tuosta ottelusta jäi lähinnä kuva A-luokan ja B-luokan parien kohtaamisesta. Teillä fokus oli koko ajan hyvin alusta loppuun. Vastustaja teki osaltaan teidän palauttamisesta aika helppoa, kun verkkomies seisoi syöttäessä koko ajan aivan laidassa, kuin suomalaisissa C-luokan nelurikisassa. Eikä tainnut yhtään väliin menoa heillä olla. Hyvin palautittekin, kun pystyi vielä koko ajan krossipalatusta tekemään ilman verkkomiehen liikkeen huomioimista. Nyt on kaikki saumat mennä taas pitkälle. Onnea matkaan!

  Kaiken kaikkiaan tämän blogisi seuraaminen avaa uusia näkökulmia huipputennikseen. Vaikka olen itse vuosikymmeniä lajia seurannut ja pelannut, niin todella mielenkiintoisia uusianäkökulmia avaat näissä blogeissa. Ja tuo player’s council tuo vielä mukavan lisävärin. Mukava olisi, jos saisit Emilin myös joskus mukaan postauksiisi 🙂 Tai myös vaikka muita kilpakumppaneitakin.

  Tuosta syötöstäsi olet paljon täällä kirjoitellut ja muut sitä kommentoineet. Edellisen kierroksen ottelussa, kun ensimmäiset pari syöttöäsi näin, niin heti tuli mieleen, että näytti paljon rennomalta syöttämiseltä edelliseen kisaan verrattuna. Ja sama on jatkunut nyt koko ajan.

  • Kiitokset! Oli kieltämättä vastustajilla nelurin perustaktiikat hieman hakusessa eilisessä matsissa. Hetkellisesti joskus niinkin voi pärjätä, jos syöttö ja palautus kulkee, mutta ei se pidemmän päälle vain riitä.

   Mahtavaa kuulla, että blogini kautta olen pystynyt jakamaan tenniksen ilosanomaa sinullekin. Onhan tätä onneksi ihan mukava kirjoitellakin. 🙂 Vierailevia kirjoittajia on muutama muukin viime aikoina kommenteissa toivonut, joten täytyypä alkaa pohjustaa tuota vähän perusteellisemmin. Kyllä se ehkä joku päivä onnistuu.

   Syöttö on myös tällä hetkellä hyvällä tolalla. Indian Wellsissä homma oli niin sekaisin, etten matsin alussa oikein osannut itsekään odottaa mitä tulee tapahtumaan. Mikä teki pelaamisesta aika kireää. Nyt on kuitenkin vahva luotto tekemiseen palautunut, mikä auttaa selvästi rentouttamaan peliä kokonaisvaltaisesti. Lisää siis tätä!

 • Kiitos, nyt kesti katsella 🙂 Ja onnea! Olihan se tosiaan huima tasoero, ja pikkasen näytti, että toisella puolen verkkoa ei oltu ihan tosissaan. Että kokeillaas taas tätkin aikamme kuluksi… No, tuskin kuitenkaan ihan noin. Kun pelin edetessä käy selväksi ”varma” lopputulos, kokeiletteko jotain uusia kikkoja, vai etenettekö ihan normityyliin? Olihan tämä varmaan itseluottamusta edelleen vahvistava välipala. Toivottavasti Myrtsi kestää kuumuuden jatkossa; oletan että pikkumeditaatiot johtuivat nimenomaan siitä, vai kivistikö päätä? Käykää kylmäpäisesti seuraavaan kuumaan peliin; Onnea ja Peli-Iloa!!!!

  • Hehe, ei siis ollut liian jännää tällä kertaa. 🙂 Ehkä toisella puolella oli vähän sopivasti uskonpuutetta. Mutta vaikea tuossa on kovin paljoa uusia kikkoja matsin aikana kokeilla, niin pienestä nuo pelit ovat kuitenkin kiinni, ja äkkiä kääntyvät jos alkaa itse hölmöillä. Tai jos kuumuus pääsee liikaa pään sisään. Onneksi jäitä sisältävät pyyhkeet pitivät Lloydillakin pään kylmänä.

 • tyylikkäissä peliasuissanne ja tulisella asenteellanne ei ollut epäilystä, kuka ottelua vie 🤩 vastustajat vaikuttivat siltä, että eivät kovinkaan tosissaan olleet. onnea ja kohti seuraavaa! toivottavasti sekin tulee säädylliseen katseluaikaan 🎾

  • Näin juuri! Sopiva taso- ja tahtoero oli kentällä eilen. Seuraavalla kierroksella odotettavissa tiukempaa, mutta toivottavasti kulkee kuitenkin yhtä hyvin. 💪

 • Tiimityöllä kaatuu porukkaa kuin heinää.
  Teille tutut jenkit vastassa seuraavaksi.
  Antakaa heille vaan samaa tavaraa.

 • Bublik can be fun to watch but on occasions it looks like he’s on the verge of tanking. Yesterday was such an occasion, serving from the tramlines, hitting balls that were probably going out and use of the ”swat shot”, Louis must have been shaking his head. 🤦‍♂️ You and Lloyd did well to keep your focus. 💪 Hopefully the heat and humidity eases over the next few days, you’d think Lloyd was the Scandinavian. 😉

  I’m sure you’re aware the Davis Cup draw is tomorrow, will you be coming to Manchester? 😏

 • Yritän vastustaa kiusausta kirjoittaa ALL-CAPSILLA… 🙂 Emil Ruusuvuori on juuri voittanut hurjan trillerin. Toinen erä oli mieletöntä vuoristorataa ja Emil oli ties kuinka monta kertaa breikin verran takana hävittyään avauserän, ja tilanne ei näyttänyt ollenkaan hyvältä suomalaisin silmin. Jollain ihmeen konstilla Emil kuitenkin kuittasi vastamurrolla ja sai vielä taisteltua erän kotiin yhdellä breikillä!

  Siitä hetkestä lähtien momentum oli vahvasti Emilillä ja Van De Zandschulp alkoi haparoida. Nähtiin tilanteet 3-0, 4-1, 5-2. Hollantilainen taisi syöttää 2-5 tilanteessa ja oli 0-30, joten Emil oli jo siinä lähellä otteluvoittoa. Suoraan sanoen vaikutti vähän siltä, että Emilin peliin hiipi aavistus kipsausta. 5-3 tilanteessa olisi pitänyt katkaista ottelu omalla syötöllä, mutta niin ei vain käynyt.

  Botic pääsi 5-5 tilanteeseen, jossa Emil syötti. Ellen väärin muista, niin hollantilaisella oli kaksi tai kolme breikkipalloa siirtyä 6-5 johtoon ja tulla syöttämään matsia kotiin. Emilin pää kuitenkin kesti ja pitkän taistelun jälkeen Emil siirtyi johtoon 6-5.

  Viimeisen geimin hollantilainen taisi hävitä nollille, joten erä 7-5 Emilille ja uran upein turnaus on tosiasia! Onnittelut Emil! En ole vielä katsonut kaaviota, joten en tiedä kuka tulee vastaan, mutta juhlitaan nyt tätä voittoa!

Comments are closed.