Miami ATP1000 R32, Heliövaara/Glasspool – Cressy/Mies 6-3, 6-1

Come on! Pienten alkuvaikeuksien jälkeen peli lähti tänään suorastaan hurjaan lentoon, ja toinen kierros Miamissa kutsuu. Ensimmäinen erä näytti hetken aikaa jo vähän huonolta 0-3, 15-40 -tilanteessa, mutta sen jälkeen ei montaa huonoa suoritusta enää meidän tiimiltämme nähty. Sunnuntaina vietellään taas välipäivää ennen kuin maanantaina jatketaan paria Bublik/Kecmanovic vastaan.

Edellisestä matsista Indian Wellsissä ehti vierähtää jo pitkälle toista viikkoa, joten treenikentällä on viime päivinä ehtinyt viettää aikaa. Olosuhteet ovat selvästi nopeammat, lämpimämmät ja tuulisemmat kuin viime viikolla, joten hetken kesti kyllä löytää tuntuma täällä Miamissa, mutta viimeistään eilen lyöntikin alkoi tuntua tosi hyvältä. Pallo pysyi kontrollissa, syöttö oli taas iskussa ja kaikki valmista ensimmäisen kierroksen otteluun.

Tänään lauantaina päivän melkeinpä kaikkia otteluita on pelattu vähän pidemmän kaavan kautta, joten pientä odottelua oli meilläkin ohjelmassa. Löimme löynnit läpi jo kello 11, mutta matsikentälle päivän kolmanteen matsiin pääsimme vasta neljän kieppeillä iltapäivällä. Toisaalta vähän myöhäisempi aloitusaika oli siinä mielessä miellyttävä, että viikon kuumin päivä ei enää iltapäivällä tuntunut ihan niin hiostavalta kuin keskipäivän auringonpaahteessa.

Cressy pelasi meitä vastaan ihan hurjan kovatasoisen ottelun Dubain finaalissa, mutta tänään jo ensimmäisestä pisteestä alkaen oli selvää, ettei hän voi pystyä samaan. Tuulisissa oloissa hänen kahden ykkösen taktiikka ei toimi ihan samalla tavalla, ja hän aloittikin matsin heti kaksoisvirheellä, joita ei Dubaissa nähty ainoatakaan. Pitoon hän kuitenkin pystyi. Lloyd ei tällä kertaa harvinaisesti ollut ihan parhaassa terässään matsin alussa, ja kun ykkönen ei osunut ruutuun, niin vastustajat saivat murron heti 0-1 -tilanteessa. 40-40 -tilanne menee kyllä toki vähän minun piikkiini, kun olin varma, että Cressyn palautus myötätuuleen lentää pitkäksi ja jätin sen takia volleyn lyömättä. Mutta rajan sisäpuolellehan se laskeutui.

Mies piti osittain palautusvirheittemme avustamana 3-0 -johtoon, ja seuraava minunkin syöttövuoroni käynnistyi vaikeasti Lloydin missatessa kaksi volleyta verkolta. 15-40 -murtopallotilanteessa Miesin kammenpalautus oli alle sentin pitkä, mutta sehän riittää. Ja seuraavat kaksi murtopalloa tulivat sitten kotiin lähes pelkästään tahdonvoimalla. Varsinkin 40-40 -tilanteen pari oikeaa aavistusta ja onnistunutta refleksivolleyta olivat kyllä herkkua. Ja jälkikäteen katsottuna tuo piste oli kyllä ehdottomasti ottelun käännekohta.

Otimme kovalla tsempilla johdon Cressyn seuraavassa syöttövuorossa, ja vaikkei ensimmäinen murtopallo tuottanutkaan tulosta, niin refleksini olivat taas rautaa 30-40 -tilanteessa. Mies pääsi lyömään volleynsa lähes verkon päältä, mutta pompautti pallon liian lyhyenä, ja ehdin kuin ehdinkin lyödä takaisin nousevaan vastapalloon. Lloyd piti perään vakuuttavasti tasoittaen tilanteen 3-3:een, ja momentum alkoi selvästi kääntyä. Pelasimme seuraavan Miesin syöttövuoron erinomaisesti, ja Lloydin huippupiste murtopalloon siirsi meidät ensimmäistä kertaa johtoon. Pidin 4-3 -tilanteessa syöttöni puhtaasti, ja koska olimme kerran vauhtiin päässeet, niin mitäpä sitä jarruttelemaan. Kaksi tuplaa Cressyltä ja kaksi huippupalautusta meiltä viimeistelivät kolmannen murron putkeen ja siten ensimmäisen erän meille 6-3.

Erätauolla oli hetki aikaa rupatella, mutta tärkein anti oli se, ettei nyt kannattanut antaa mielen yhtään rentoutua. Jatketaan täydellä höyryllä eteenpäin ja pidetään paine vastustajien päässä kuristajakäärmeen lailla. Lloyd siirsi meidät suoralla neljällä syöttöpisteellä johtoon, ja paine vastapuolella kasvoi. Erinomainen palautuspelimme sai jatkoa seuraavassa Miesin syöttövuorossa, enkä epäröinyt rystypalautuksessani 40-40 -tilanteessa. Pommi linjaan ja murto oli meidän.

Syötin murron jälkeen 2-0 -tilanteessa jälleen erinomaisesti, ja ottelu alkoi tuntua olevan tosi hyvin meidän hallussamme. Cressy piti syöttönsä parilla ässällä höystettynä 3-0 -tilanteessa, mutta pallo ei seuraavassa Lloydin syöttövuorossa tullut taaskaan kertaakaan takaisin. Ja mitäpä sitä edelleenkään rentoutumaan, mursimme Miesin syötön vielä kertaalleen 4-1 -tilanteessa. Ottelun viimeinen syöttövuoroni oli sekin erinomainen, neljä ykköstä kenttään ja matsi oli taputeltu alle tunnissa meille 6-3, 6-1.


Ottelun alku ei tänään ollut missään nimessä kovin hyvä, mutta harva olisi varmaan tuossa 0-3, 15-40 -tilanteessa lyönyt sen puolesta vetoa, että häviämme tuon jälkeen koko ottelussa ainoastaan yhden gamen. Tai että häviämme tuon jälkeen omissa syötöissämme koko ottelussa enää yhden pisteen. Ottelun loput gamet tulivat meille 12-1, eikä vastustajilla ollut käytännössä mitään jakoa. Mutta samassa yhteydessä on kyllä hyvä todeta, että jos Miesin palautus tuossa ensimmäisessä murtopallossa olisi ollut sentin lyhyempi ja sitä myöten kentässä, niin olisi kyllä varmasti tullut täysin erilainen ottelu. Mutta onhan se kivampi näin selkein lukemin voittaneena hymyillä. 😊

En ole tuosta ottelun alusta mitenkään huolissani; joskus sellaista vain sattuu, kun kyseessä on ensimmäinen kosketuksemme matsikenttiin koko viikolla. Tsemppi ja energia pysyi kaikesta huolimatta varsinkin minulla tosi hyvin kasassa, mikä oli avain ottelun kääntämiseen. Ja olihan peli noiden ensimmäisten gamejen jälkeen tänään ihan sitä parasta, mitä meidän tiimillämme on tarjota. Kliinistä touhua niin syötöissä, palautuksissa kuin verkkopelissä.

Erityisesti omassa pelissäni olen hurjan tyytyväinen hyvin kulkeneeseen syöttöön. Indian Wellsissä tuo lyönti oli niin sekaisin, että se vaikutti jopa mielentilaan ja toi koko peliin ihan liikaa jännitystä. Mutta nyt syöttöpelin kulkemisesta ei ollut mitään epäselvyyttä, tuntui että olin liikkeellä omissa syöttövuoroissani suorastaan omistajan asenteella. Ja kyllähän se tuo koko peliin hurjasti lisää itseluottamusta. Jos saa paljastaa pienen salaisuuden, niin avain syötön löytymiseen on ollut niinkin yksinkertainen kuin se, etten nosta palloa ihan niin kauaksi eteen. Valmentajamme Lousin sanoin kyseessä on ”serve and volley” eikä ”serveandvolley”. Parempi siis lyödä syöttö kunnolla loppuun asti ja rientää sen jälkeen verkolle kuin yrittää jo nostolla päästä mahdollisimman lähelle verkkoa.

Reissuvalmentajamme Dan on ollut koko USA:n kiertueen mukana matkassa, mutta tänne Miamiin saapui Briteistä myös päävalmentajamme Louis, jonka läsnäolo saa kyllä meidän tiimimme melkeinpä aina pelaamaan ihan parasta tennistämme. Joku hänen neuvoissaan on vain niin ainutlaatuisen tarkkaa, ja lisäksi kun hänellä on niin pitkä kokemus maailman ykkösten valmentamisesta, niin myös vaatimustaso on aina niin korkealla kuin olla ja voi. Pieniä juttujahan nuo monesti ovat, mutta esimerkiksi palautuspelissä vähän vaikeasti Suomeksi käännettävät ohjeet ”spark the shoulder” ja ”accelerate at contact” osuvat omaan peliini tosi hyvin.

Kisat Miamissa siis jatkuvat, eikä vieläkään tule meidän tiimillemme sitä ensimmäistä 0 pisteen kisaa sarakkeeseen. 12 kertaa olemme näitä automaattisesti pistetilille laskettavia Grand Slam ja ATP1000 -kisoja pelanneet, ja joka kerta on matka jatkunut vähintään toiselle kierrokselle. Mutta nyt peli on kyllä sellaisessa tikissä ja olosuhteet meille sen verran otolliset, että odotukset ovat selvästi toista kierrosta pidemmällä. Ei kuitenkaan oteta menestyksestä turhia paineita, vaan annetaan sen vain tapahtua.

Matsi kerrallaan pitää tottakai edetä, sillä mielenkiintoinen ja varsin yllätysvalmis pari tulee seuraavalla kierroksella vastaan. Bublik/Kecmanovic ei välttämättä tasaisuudellaan nelinpelikiertueella vakuuta, mutta potentiaalia on parhaana päivänä vaikka kuinka. Bublik oli toissa vuonna Ranskan avointen nelurifinaalissa parin pisteen päässä voitosta, ja Kecmanoviciltakin löytyy viime kesältä ATP-kisavoitto nelinpelin puolelta.

Kecmanovicia vastaan pelasimme Lloydin kanssa viime kesän US Openin ensimmäisellä kierroksella ihan huippumatsin, mutta Bublikin kanssa en ole tainnut koskaan olla samalla kentällä, vaikka hän on kotoisin ihan lähinaapurista Pietarista. Ja vaikka hänen kanssaan tulee usein käytävillä ja pukukopissa juteltua. Nykyään Kazakstania edustava ja Monacossa asusteleva Bublik on kentällä välillä aikamoinen show-mies, mutta varsinkin syöttö ja rysty ovat kyllä ihan kovaa valuuttaa ketä vastaan tahansa. Kecmanovic puolestaan tekee tuhoja kämmenellään, eikä palautuskaan ole huono.

Tarkkana pitää siis olla, mutta kunhan syöttöpeli kulkee ja peli pysyy muutenkin hyvin meidän komennossamme, niin luottamus on kyllä kohdallaan. Matsi pelataan maanantaina, mutta tarkempi aika selviää vasta edellisiltana. Siihen asti huilaillaan, treenataan ja taas huilaillaan. Vamos!

34 thoughts on “Miami ATP1000 R32, Heliövaara/Glasspool – Cressy/Mies 6-3, 6-1

 • Onnittelut supermatsista ! Ja kiitos, että paljastit tuon Louis’in syöttöohjeen. Se kuulostaa tosi hyvältä … ja saa tietenkin suun hymyyn (not: ’serveandvolley’).

  Ja ei kun rennosti eteenpäin !

 • Täytyy sanoa, että oli kyllä erikoinen matsi. Missasin alun ja tulin mukaan vasta ensimmäisen erän tilanteessa tappiotilanteessanne 0-3. Sen jälkeen geimit menivät mykistävästi 12 vastaan 1. Se oli kyllä hurjaa ylivoimaa geimien valossa vaikka oli kai siinä joku vähän tiukempikin geimi mukana.

  Patrik Niklas-Salminen ja Bart Stevens olivat eilen lähellä ATP75 mestaruutta Ranskassa. Finaalissa vastassa oli kotimaassaan pelaavat Added/Olivetti. Patrik pääsi syöttämään mestaruudesta tilanteessa 6-4, 5-4, mutta jos en ihan väärin muista, niin sen syöttövuoron he hävisivät nollille. Erä eteni tiebreakiin, joka meni niukasti ranskalaisille ja samoin he veivät myös ratkaisuerän match tiebreakin.

  • Erikoisen kaksijakoinen oli ensimmäisen kierroksen matsi, mutta toivottavasti toisella kierroksella pidetään tuo heikko alku pois mielestä.

   Patrikilla oli tosiaan kisavoitto pisteen päässä mutta tällä kertaa ei tärpännyt. Emilillä sen sijaan kulkee täällä Miamissa upeasti!

 • Laadukkaan varmaa työtä ”alkulämmittelyn” jälkeen. 12-1 on kova lukema enkä muista, että olisitte koskaan ATP-tasolla pistäneet ainakaan 6-0,6-0 luvuin paremmaksi. Miten ylipäätään kv-urasi aikana?
  Jatkakaa samaan malliin tonnin metsästystä. Nyt siihen vaikuttaisi olevan erinomaisen hyvät saumat , joten isot tsemit alkavaan viikkoon!
  Ps. vinkkaapa Emilille, että hänkin voisi alkaa heittämään pientä raporttia 😉. Vaikkapa Jarkon tyyliin lyhyesti. Palvelisi tietenkin meitä faniseuraajia, mutta enpä sitten tiedä häiritsisikö hänen muuta tekemistä. Koetko muuten itse, että blogisi on yksi tapa analysoida tai jopa ”purkaa” pelikokemaa?

  • Vamos, 12-1 on kyllä nopean kentän nelurissa aikamoinen suoritus. Enkä muista, että ihan puhdasta 6-0, 6-0 tulosta olisi ammattilaiskentillä kyllä tullut vastaan. Ehkä se on siis edessä päin? 😁

   Ja totta tuo, että välillä kuulisi ihan mielellään kommentteja muiltakin pelaajilta. Mutta ehkä he keskittyvät mieluummin omaan tekemiseensä kuin siitä kommunikoimiseen. 😊 Minun blogini se suorastaan hemmottelee tennisfaneja.

 • Harri , hieno voitto ja kun oma syöttösi kulkee niin vastustajalla ei jää mitään mahdollisuuksia. kiitos tästä palstasta josta on kiva lukea paljon inside asioita . Luulen, että osittain brittiläisen huippu valmennuksen avulla olette saavuttaneet näin korkean tason. Tsemppiä seuraavaan matsiin ja hieno matkanne jatkuu !

  • Isot kiitokset! Tuo brittivalmennus on varmasti tärkein asia, että tällä tasolla tällä hetkellä pelataan. Nautitaan siis siitä ja annetaan palaa.

 • Kun 0-3 15-40 oli taulussa, niin oli kyllä aika epäuskoinen olo. Tätäkö tässä ollaan kaikki puolitoista viikkoa odoteltu? Mutta oli kyllä siihen syöttövuoroon iso pito ja hyvä tuuletus päälle. Siitä alkoikin sen näköinen esitys, että sitä olisi odotettu vaikka kaksi ja puoli viikkoa. En tiedä voiko peli olla koskaan täydellistä, mutta aika lähelle tuo sitä pääsi.

  Jotenkin jäi tunne, että jos vain pääsitte palautuksissa palloon käsiksi ja ohitettua verkkomiehen, niin piste tuli joka kerta teille. Näkyikö siinä sitten vastustajaparin vieraus toisilleen, kun vaikutti, että syöttäjä oli joka kerta aivan epätoivoisessa asemassa pallon tullessa takaisin. Toisaalta palautukset napsui kyllä niin hyvin, että hätä siellä olisi ollut, vaikka vastapuolella olisi ollut identtiset kaksoset.

  Teidän syötöt kuvasi hyvin koko peliä. Ensimmäiset syöttövuorot olivat ihan karmeat. Ykköset hukassa ja vastustajat tuntuivat tietävän joka syötön suunnan. Ja sitten kuin taikaiskusta aloittekin syöttämään paremmin kuin koskaan. Vastapuolella ei ollut mitään mahdollisuutta peliin mukaan. Ei kyllä ihan äkkiä tule mieleen tuollaista käännettä, jossa 0-3-tilanteen jälkeen pelit menee teille 12-1. Odottelin eilen koko illan, että alkaisi jo peli ja pääsisi sitten nukkumaan, kun koko päivä meni puoliunessa. Mutta eipä kyllä kyllä tullut pelin jälkeen uni silmään pariin tuntiin, kun tuli niin hyvä fiilis ja energialataus. Näitä lisää kiitos!

  Varmasti yllätysvalmis pari sieltä maanantaille tulee, mutta omalla hyvällä pelillä ne kumoon menee, joten sitä kohti.

  • Tarkkaa analyysia, kiitos siitä! Oli kyllä eilen peruspeli aika vakuuttavaa. Ja jotenkin kaikesta huomasi, etteivät vastustajat olleet ennen pelanneet yhdessä.

   Toivottavasti toisella kierroksella jatkuu sama meno. 💪

 • Oi ei, ei tuollaisia aloituksia enää, kiitos, ei kestä katsoa 🙂 On teillä hyvä itseluottamus, kun tuon käänsitte ihan päälaelleen ja suorastaan jyräsitte loppupelin. Mies&Co oli hetken suu korvissa, totta kai, vaan sitten…. Myrtsistä olin hetken huolissain, että tuskastuu kunnolla eikä pysty kokoamaan itseään. Mutta mitä vielä, ryhdikästä toimintaa! Säilyttäkää tappajameininki seuraavaan peliin ja hyvä tulee; GoGoGo!!!

  • Jep, unohdetaan tuo ensimmäisen kierroksen alku, ja laitetaan täysi höyry heti alusta päälle. Vamos!

 • I didn’t watch the match live but you posted a video on instagram of MP so I knew the result when I watched the replay however when you were 0-3 down and facing BPs I had to double-check the result. 👀🫢😁 Cressy, the S&V specialist will have nightmares about the deciding point when they were leading 3-0 but you were like a rock. 🪨 As you say, that was the turning point and breaking serve in the next game again with an amazing reflex shot from you at the net was crucial. When Meis and Peers announced their partnership, I posed the question, how long it would last? now we know. 😉

  It was good to see Louis Cayer sitting in the stands, I’m sure he’s glad to be back in the thick of things. 4 first round victories by his teams will keep him busy over the next few days.

  Not wishing to be controversial but is the situation with Russian and Belarussian players discussed by the Player’s Council? I ask because in December last year, Martinez and Zapata Miralles played an exhibition in Russia(St. Petersburg) where of course ATP tournaments are banned. They were the only players from the ”west” who participated. I would like to ask them what their motivation was for taking part. 🙄 It’s not difficult to imagine how Ukrainian players must feel and here they are supposedly representing them on the ATP Player’s Council. 🤷‍♂️

  • The 1st round match was surely entertaining. And it was nice to have Louis there supporting us again. 🙌

   The situation with Russian/Belarussian players has not been talked within the council this year. It was a hot topic last year, but now it looks like all players will be allowed entry to UK to take part in Wimbledon. Which has made the whole discussion die down a little bit.

 • Ellet jo satu tietämään, niin taktiikkaa, jossa ensin ollaan omassa syötössä 0-30 tappiolla ja sitten 15-40, kutsutaan ”humalaisen kotiinpaluuksi”. Jos tuosta konttauksesta vielä selviää kotisänkyyn, niin sitä taas kutsutaan ”jumalaiseksi ylösnousemukseksi”.

  Ehdotan vakavasti sitä, että käyt valmentajan kanssa tiukan keskustelun siitä, ettet enää halua käyttää tuota: ”Herra jumala, 15-40, olen taas kusessa”-taktiikkaa, joka siis on tuon humalatilan suora jatkumo, vaan kaivettaisiin taktiikkakirjasta sinulle kliininen, neljän ässän, ”kentän pölytys”-taktiikka.

  Blogista kävikin ilmi, että tuon tapainen ”kliininen” keskustelu onkin jo käyty, joten alkaa olla paketti kasassa, kunhan starttia saadaan vähän liukkaammaksi, ehkä pieni kulaus oliiviöljyä, ennen ensimmäistä syöttövuoroa.

  Hieno nousu, jossa olit selkeä johtohahmo, tien näyttäjä, taistelun ilmentymä, jota kutsutaan myös suomalaiseksi sisuksi.

  • Hehee, hienoa tekstiä, kiitos tästä! Hymy tuli huulille, erityisesti kelpo neuvosta ottaa kulaus oliiviöljyä ennen ekaa syöttövuoroa. 😁 Sopivalla rentoudella siis täysi tohina päälle heti alusta alkaen huomenna.

 • Eipä tosiaan moni olisi vetoa puolesanne lyönyt 0-3, 15-40 -tilanteessa, ainakaan 1. erän voiton osalta – eikä varsinkaan, kun vastustajalla 0-4-geimipallossa kaksi volleyta verkon päältä parin metrin päässä seisovaan mieheen. Hieraisin silmiäni, että miten ihmeessä tilanne päätyi geimeissä 1-3.

  Tapahtumien kulku on malliesimerkki, miksi tenniksessä pitäisi aina nollata mennyt ja edetä vain seuraavaan pisteeseen. Joillekuille tämä käy luonnostaan, mutta esim. Nadal rituaaleineen on ilmeisesti kaikkien aikojen parhaita ”tietoisia nollaajia”. Eilinen tsemppi joka tapauksessa esimerkillistä ammattilaisuutta teiltä parina.

  Kiitos myös ed. postauksen Players’ Council -kuvauksesta, jota saitkin näköjään kelata myös englanniksi ATP-kotisivuilla. Hyvät kommunikointitaitosi on selvästi huomattu; tie eteenpäin hierarkiassa saattaa hyvinkin aueta tulevaisuudessa niin halutessasi.

  • Toden totta, tenniksen pistelasku antaa mahdollisuuden nousuihin vaikka minkälaisista tappioasemista, joten katse eteenpäin on mitä parhain neuvo. Vaikka se yksinkertaiselta kuulostaakin.

   Ja tosiaan ATP huomioi mukavasti roolini Player’s Councilissa etusivun uutisella!

  • Heh, itse en ole lyönyt live-vetoa juuri koskaan, mutta nyt piti käyttää loppu Veikkaus-TV:n tilille jäänyt saldo juurikin tuossa 0-3, 15-40 tilanteessa. Kertoimet kohosivat mukavasti kolmen tuntumaan, mutta luottoa riitti! Ei sieltä montaa euroa tullut, mutta ajatus oli tärkein 🙂

 • Moi,
  joo oli vähän kummallinen alku pelillä eikä Cressy/Mies mitenkään ihmeen vahvasti pelannu. Vaikutti ku ois ollu lämpöä liikaa tai ehkä tuuli kesytti pelin tempoa???
  Voitto tuli eikä voittajasta ollu epäselvää 1. erän puolivälin jälkeen! 🎾☀️🙂
  Tsemppiä seuraaviin peleihin!!! 🎾🎾🎾👍👍👍🤗

  • Kiitos! Tuuli ja pelikentän uudet olosuhteet ehkä hetkeksi sekoittivat meidän pakkamme, mutta onneksi peli löytyi aika mukavasti tuon jälkeen. Samaa menoa sitten toisella kierroksella heti alusta alkaen. 🙌

 • Pelin alku tosiaan näytti pahalta, mutta kun ensimmäisen syöttövuorosi murtopallot oli selätetty, siitä alkoi yhdeksän voitetun pelin putki (ekan erän 0-3 tappioasemasta erävoittoon ja 3-0 johtoon kakkoserässä). Vähän kyllä vastustajat kaivoivat omaa kuoppaansa vaihtamalla syöttöjärjestyksensä toiseen erään, kun Mies tuli siinä erässä murretussa kahdesti ja ainoa voitettu peli heille tuli Cressyn ainoasta syöttövuorosta. Kun kentällä olleesta nelikosta Harri on ainoa, jonka syöttöä ei murreta ottelussa kertaakaan, niin se on hienoa ja voitto selviö. Tsemppiä myös jatkoon!

  • Erinomainen huomio, että minähän se olin kentän ainoa pelaaja, jota ei koko ottelussa murrettu 🙂 Aika kelvolliset tilastot siis, varsinkin vastustajiin verrattuna. Miesin syöttö ei mielestäni tullut ihan yhtä napakasti kuin ennen, joten lieköhän ollut jotain vammaa taustalla. Mutta ei mietitä sitä sen enempää, vaan keskitytään hoitamaan homma kotiin toisellakin kierroksella. 💪

 • Erinomaisesti noustu 0 3 , 0 45 tilanteesta ja siitä eteenpäin.
  Hieman toistoa, mutta sinulla on ei vain hyvä vaan erinomainen syöttö, kunhan syötät rennosti eikä ylilatautuminen pääse sitä häiritsemään.
  Hyvä, että sinulle muistutettiin, ettei kannata nostaa syötössä liiaksi eteen. Itsekin kirjoitit aiemmin, ettei siitä ole hyötyä olla verkolla lähes samaan aikaan pallon kanssa, jos pallo on verkossa 😊.
  Tsemppiä turnaukseen, hyvältä näyttää, rennosti vaan, toki keskittyen.

  • Kiitos tsempeistä! Syöttö on herkkä liike, mutta kun kaikki osa-alueet pelittävät, niin onhan se minullakin parhaimmillaan kovanluokan ase. Otetaan siis siitä kaikki irti tällä viikolla. 💪

 • Tuo Myrtsi kuvaa hyvin Lloydin olemusta 0-3 tauolla. Sitten nähtiinkin Glassovaaraa omimmillaan. Toinen (tällä kertaa Sinä) laukaisee kaikki takalukot, ja ei kun menoks. Mitä taikoja käytit Lloydin rauhoittamiseksi ja sen yhden lynnig jatkamiseksi muutaman million pitkäksi? Velho olet, vamos!

  • Hyvin huomattu, Lloydia piti vähän herätellä muutamalla huippusuorituksella alkuvaiheen pienestä kipsistä, mutta kyllähän hänkin sen jälkeen alkoi pelata aika kelvollisesti. Ja hienoahan se on, että meillä löytyy tiimistä tukea toisillemme vaikeissakin paikoissa. Mutta ei oltaisi välttämättä silti ekaa erää voitettu, ellei Mies olisi lyönyt tuota yhtä palautusta sentin pitkäksi. Joten kiitos sinnekin. 😁

 • Oli hienoa päästä paikanpäälle ja nähdä koko ottelu livenä. Tosiaan alku oli hankala mutta sen jälkeen ei ollut Cressyllä ja Miehellä asiaa!

  Onnea seuraavaan otteluun ja kevään massa turnamentteihin.

  • Suuret kiitokset kannustuksesta! Alusta kun selvittiin, niin sittenhän peli kulki upeasti. Ja kiitos tsempeistä myöskin. 🙌

 • Moi. Olettekos menossa Estoriliin pelaamaan? Yhdeltä sivustolta kun löytyi teidät sinne kakkossijoitettuna,

  • Moi, ilmoittauduttiin Estoriliin varmuuden vuoksi, jos menee täällä Miamissa kisa pipariksi. Varmaankin tämän päivän matsin jälkeen päätetään, mitä ensi viikon osalta tehdään.

Comments are closed.