Isyysloma vietetty – kohti kauden 2023 toista puoliskoa

Lähes seitsemän viikkoa tuli taukoa edellisestä kisamatkasta ja samalla myös blogikirjoituksesta. Kotona vietettyyn kesään on mahtunut paljon, mutta mikä tärkeintä, perheemme täydentyi heinäkuun puolessa välissä poikalapsella. Äiti ja vauva voivat varsin hyvin, joten kesän päätavoite suoritettiin siis kunnialla. Ja kun siinä ohessa oma harjoitusjaksokin sujui mainiosti, niin voi rehellisesti sanoa, että elämä hymyilee.

Tarkoitukseni oli kirjoitella kesän mittaan kuulumisia muutamaan otteeseen tänne bloginkin puolelle, mutta tuo jäi valitettavasti tekemättä. Pahoittelut siitä! Toisaalta pieni irtaantuminen tennispelaajan normaalista kiertue-elämästä (mikä omalla kohdallani sisältää myös blogin) oli varsin paikallaan, ja siinä mielessä tutuista rutiineista poikkeaminen saattoi tehdä henkisen puolen jaksamiselle hyvää. Ja nyt riittää sitten kirjoitusintoa taas pitkälle eteenpäin. 😊Tarkoitus ei ole kuitenkaan nyt kirjoittaa mitään mammuttipostausta, vaan käydä vain vähän läpi kesän tapahtumia.

Alkuvuosi päättyi osaltani siis Ranskan avoimiin, jonka jälkeen pidin kahden viikon jakson täyttä lepoa urheilijan roolista. Vaimoni oli aloittanut äitiysloman muutamaa viikkoa aikaisemmin, joten vietimme lähinnä rauhallisia päiviä kotona yhdessä perheen kanssa. Kovin kauas kotoa ei kuitenkaan uskaltanut toisen lapsen syntymän lähestyä karata, mutta tulipahan käytyä lähialueen lapsiystävälliset kohteet ainakin huolella läpi.


Keholle teki hyvää saada hieman taukoa pitkäkestoisesta rasituksesta, minkä lisäksi sain viime vuoden joulukuusta asti enemmän tai vähemmän vaivanneen ranteeni vihdoin hoidettua paremmaksi. Ranteesta poistettiin yksi kohtuullisen kokoinen ganglio ja laitettiin samalla hieman kortisonia tilalle. Ja on nyt vihdoin taas ihan kivuton.


Pidin tuon parin viikon tauon loppupuolella tennisvalmentajani Boriksen ja fysiikkavalmentajani Erikin kanssa palaverin, jossa teimme suunnitelman viiden viikon treenijaksolle kohti seuraavia kisoja. Kaksi edellistä joulukuun treenijaksoa olivat menneet vähän pipariksi sairastelujen myötä, joten tällainen pidempi harjoitusjakso tuli nyt todella tarpeeseen. Lapsen syntymä tulisi toki varmasti hieman muuttamaan tehtyä suunnitelmaa jossain vaiheessa, mutta ainakin jakson painotukset ja keskittymiskohteet saatiin hyvin mietittyä.

Lähdin treenauksessa liikkeelle polkupyöräkaupoilta, sillä halusin lisätä jaksoon aerobisen harjoittelun määrää aiemmasta. Mäkelänrinteessä sijaitseva Urhean kampus, jossa teen normaalisti fysiikkatreenit, sijaitsee sopivan puolen tunnin pyörämatkan päässä kotoa, minkä lisäksi poljin myös silloin tällöin tennistreeneihin ja lisäsin pyöräilyä myös normaaliin elämään autoilun sijasta. Ja onhan siinä asenteenkin kasvatuksen osalta jotain motivoivaa, kun pyöräily rullaa viikkojen edetessä selvästi paremmin. Koko kesän jokaisessa treenissä ja jokaisella pyöräilylenkillä käyttämäni sykevyökin sen osoitti, että aerobinen kunto kehittyi jopa vain tuollaisessa viiden viikon jaksossakin aika mukavasti.


Varsinaisessa fysiikkaharjoittelussa otimme tavoitteeksi kehittää jakson alkupuolella ihan perusvoimaa ja nopeusvoimaa, josta siirryimme jakson loppua kohden yhä enemmän nopeusvoiman ja maksimaalisen terävyyden puolelle. Kuntosalillakin painoja sai vaihtaa moneen kertaan painavammiksi kehityksen mukana. Kisakauden aikana rakentavan fysiikkatreenin tekeminen on todella vaikeaa, sillä keskittyminen on luonnollisesti tenniskentällä ja fyysisten ominaisuuksien treenaus on lähinnä ylläpitoa, mutta nyt nähtiin vielä tässäkin iässä ihan kunnon edistystä voimantuotossa.

Tenniskentällä tein tietosen valinnan tuoda treeniin mukaan myös jonkin verran kaksinpeliä, enemmän lyöntiä ja pidempiä harjoituksia. Nelinpeliharjoitukset pysyivät toki koko ajan mukana nekin, mutta halusin harjoitteluun myös monipuolisuutta ja tiettyä kovemman tekemisen meininkiä. Ja kyllähän kaksinpelin pelaaminenkin kehittää nelinpeliominaisuuksia; syöttö, palautus ja hyökkäystilanteet varsinkin.

Treenasin koko jakson kotona Helsingissä, mutta treenipaikat ja -kaverit vaihtelivat pääkaupunkiseudulla tiuhaan tahtiin. Variston hyväkuntoisilla massakentillä taisi tullut käytyä eniten, mutta myös Kalastajatorpalla ja Kulosaaressa kentät olivat kelpo tikissä. Oli myös mukava päästä kentälle sekä uusien nuorempien lupausten kanssa että kokeneiden konkarien kuten Jarkko Niemisen kanssa. Boriksen kanssa tuli tehtyä myös useita koppatreenejä, eikä tietysti saanut unohtaa sitä tenniksen tärkeintäkään lyöntiä eli syöttöä, jota tuli treenata myös yksin.


Alun perin vauvamme oli tarkoitus tulla tähän maailmaan jo kesäkuun puolella, mutta hän viihtyi äidin mahassa ihan maksimiajan eli pari viikkoa heinäkuun puolelle. Itsekkäästi ajateltuna oma treenaaminen pysyi näin olleen laadultaan priimana vielä suunniteltua pidempään, mutta vaimolle odotus alkoi kyllä käydä vähän tukalaksi. Olisin myös halunnut kokeilla massapelikuntoani kotimaassa Hangon Finnish Tourilla ennen tulevia kisamatkoja, mutta lapsi syntyi juuri tuon kisan kanssa samaan aikaan, eikä prioriteettijärjestystä tarvinnut tuossa kohtaa kyllä kovin pitkään miettiä.

Synnytys oli melko pitkä tapahtuma, mutta onhan se kokemuksena isällekin sellainen, ettei sitä helpolla unohda, kun uusi ihminen vetää ensimmäiset henkäykset happea sisäänsä. Äiti jäi uuden tulokkaan kanssa vielä pariksi yöksi toipumisosastolle, mutta viikko sitten saimme lopulta tuotua äidin lisäksi myös pienen vauvamme kotiin. Hän on ollut ensimmäiset päivät varsin rauhallinen tapaus keskittyen lähinnä syömiseen ja nukkumiseen, mutta toki äidin läsnäoloa tuollainenkin elämäntyyli aika kovasti vaatii.

Omalta osaltani kulunut viikko on ollut hieman aiempia raskaampi, sillä kotona muun arjen pyöritys on ollut hieman tavallista enemmän minun vastuullani, mutta onneksi apua on ollut saatavilla, ja olen päässyt kaikesta huolimatta jatkamaan treenejä. Mutta kyllähän tämä ensimmäinen kisamatka silti aika nopeasti tuli, sillä vauva oli vain reilun viikon ikäinen, kun lensin tänään lauantaina Hampuriin, jossa siis pelataan ensi viikolla ATP500-kisaa. Palaan tunnelmiin tämän kisan osalta tarkemmin tulevina päivinä, mutta ainakin tukijoukot ovat kunnossa, sillä vaikka vaimo ja vauva jäivät kotiin, niin parivuotias tyttäremme lähti kannustamaan isiä kohti voittoja. Ja sain myös oman äitini mukaan auttamaan lastenhoidossa. 😊


Nopeasti on siis kaiken kaikkiaan tämä kesä kulunut, mutta päivääkään en kyllä vaihtaisi pois. Tenniskisoja on jäljellä vielä moneksi vuodeksi, mutta lapsen syntymiä ei välttämättä kovin montaa jos yhtäkään. Ja kyllähän se on todettava, että kun tennispelaajana yleensä koko vuoden kiertää maailmaa, niin meinaa melkein unohtua kuinka upea on Suomen kesä.

42 thoughts on “Isyysloma vietetty – kohti kauden 2023 toista puoliskoa

 • Isot onnittelut! On syytä arvostaa tätä valintaa pitää kisataukoa, kun eihän näin pitkä katkos kaikille mikään itsestäänselvyys ole. Toivottavasti Lloydkin tämän ymmärtää, sillä onhan uuden perheenjäsenen syntymä aina ainutlaatuista ja siinä kannattaa olla läsnä. Tsemppiä että kaikki sujuu hienosti niin kotona kuin pelikentillä. Ja tietysti kiva päästä taas lukemaan näitä katsauksia sekä seuraamaan matseja.

  • Isot kiitokset! Kyllä tämä tauko oli monessa mielessä ihan oikea ratkaisu, ja Lloydkin sen hyvin ymmärtää. Nyt kelpaa nälkäisenä ja kovasti treenanneena palata takaisin tourille. Ja blogikirjoituksiinkin löytyy varmasti taas intoa. 😎

 • Onneksi olkoon koko perheelle! Hienoa, että kesän päätapahtumassa kaikki meni lopulta nappiin.

  Onhan tässä kieltämättä kisoihin paluutasi ja blogeja odoteltu, mutta nyt päästään taas nauttimaan molemmista. On kyllä mielenkiintoista tennismatematiikkaa, että sinä pidät seitsemän viikkoa kisataukoa ja Lloyd pelaa, mutta lopputulos on se, että sinulla on rankingissa enemmän pisteitä. Luulenpa, että ehti Lloydillakin tulla sinua jo iso ikävä.

  Ykkössijoitettuina passaa lähteä paluuturnaukseen puolustamaan viimevuotista voittoa. Hyvin treenanneena ja virtaa täynnä kohti uusia suurtekoja!

  • Hiphei, kiitos onnitteluista! Varmasti ehti odottavan aika tuntua pitkältä, mutta täällä ollaan taas. Ja virtaa todellakin riittää. 💪

   Tuo ranking-tilanteen eläminen on kyllä aiheuttanut muutaman vitsikkään viestinvaihdon minun ja Lloydin välillä kesän aikana. Saa nähdä pitääkö odottaa vuosi eteenpäin ennen kuin tilanne taas tasoittuu 😅

 • Onnea paljon koko perheelle ja hienoa että olit kotona tärkeinä hetkinä! Nyt uusiin haasteisiin akut uudestaan ladattuna . Kuten yllä Mestari totesi niin Lloyd on varmaan tyytyväinen että palaat takaisin!!

  • Jee kiitos! Kyllä tuo kotona olo nämä viime viikot oli tosi antoisaa minullekin. Ja onhan tästä hyvä jatkaa kohti voittoisaa loppukautta tutun peliparin kanssa. 💪

 • Isot onnittelut koko perheelle. Arvostan kyllä prioriteettiäsi.

  Hienoa, että olet saanut treenattua hyvin ja laadukkaasti Suomessa. Milloin siirrytte Pohjois-Amerikan puolelle? Nuo kovan kentän kisat ovat todella mielenkiintoisia ja toki tähtäävät kohti U.S Openia. Miten uskot siirtymisen massasta taas koville kentille tapahtuvan? Kävitkö treenaamaasa kovilla kentillä heinäkuussa Suomessa?

  Tsemppiä Hampurin turnaukseen. Viime vuonna teidän etenemistä oli aivan mahtava seurata. Toivottavasti tänä vuonna peli kulkee samaan malliin.

  Kiitos Harri kun jaksat pitää tätä blogia. Kovasti sitä aina odotetaan ja monet lukevat ja puhuvat siitä.

  • Isot kiitokset! Oli kyllä antoisa kesä, mutta onhan tämä myös hienoa olla nyt takaisin tourilla entistä nälkäisempänä. Ja kiva kuulla, että blogistanikin on niin paljon iloa!

   Pohjois-Amerikka kutsuu varsin pian tämän Hampurin kisan jälkeen, sillä Washingtonin ATP500-kisa odottaa jo heti viikon päässä. Eli toivottavasti siirrytään menestyksekkään Hampurin viikon jälkeen suoraan Atlantin toiselle puolelle.

   Kesän treenit vedin Suomessa yhtä lukuun ottamatta massakentällä, sillä hitaalta nopeammalle alustalle on mielestäni helpompi siirtyä kuin toisin päin. Eli eiköhän tuo koville kentille paluu viikon päästäkin suju ihan hyvin vanhasta muistista. 🙂

 • Hienoa että kaikin puolin kaikki on onnistunut. Ja onnea koko perheelle.

  Kalenterikin on täytetty koko vuodelle, kainostellen jätit Torinon pois listalta.

  Kertoiko Lloyd kokemuksia vieraissa käymisestä? Ei tulosten kannalta ainakaan kovin hääppöistä ollut mutta kaikesta voi varmaan oppia.

  Niin ja tietenkin kuten itsekin sanoit että päivitykset jäi väliin, on täällä kovasti odoteltu uutisia. Perheen ja ammatillisia.

  • Kiitos onnitteluista! Ja tosiaan pahoittelut tästä radiohiljaisuudesta kesän aikana. Vähän tuo itseänikin harmittaa, mutta halusin saada kotona varmistuksen, että kaikki menee hyvin ja nyt kun on lomailut takana niin kelpaa palata nälkäisenä arkeen. 🙂 Ja onhan se vaan tunnustettava, että tuo lapsiperhearki on aika intensiivistä touhua myös!

   Lloyd ei tosiaan pärjännyt ruoholla ihan niin hyvin kuin hän olisi toivonut. Vähän oli huonoa onnea, ja ilmeisesti ruoho ei alustanakaan tuntunut hänelle ihan niin kotoisalta tällä kertaa kuin yleensä, Mutta muutamia hyviä oppeja jäi varsinkin Mahut’lta mieleen, ja toivottavasti saan itsekin noista lisää ideoita tulevaisuuteen.

   Ja onhan tässä aikaa onneksi tuo Torino vielä lisätä kalenteriin. 😉 Mutta itsestään sinne pääsy ei kyllä tapahdu.

 • Onnea paljon kaikille. Kyllä oli odottavan aika pitkä ja tuntui että tenniksen merkitys ilman sinun blogia ja pelejä on huomattavasti vähäisempi. Tämä yhdistelmä on kyllä todella timanttinen ja tuo tenniksen seuraamiseen täysin uuden ulottuvuuden. Toivottavasti se ei lopu koskaan 😀. Tervetuloa takaisin, ikävö oli kova

  • Wautsi, kiitos onnitteluista ja kauniista sanoista. 🤩 Onhan se mieltä lämmittävää olla isona osana tarjoamassa faneille tätä urheilun elämystä. Nyt vaan entistä kovemmalla innolla eteenpäin. 🙂

 • Lämpimät onnittelut koko perheelle! Hieman ehdin huolestua, kun Hanko jäi väliin, mutta kaikki onneksi hyvin.

  Tsemppiä peleihin!

  • Kiitokset! Tuo Hanko jäi tosiaan vasta loppumetreillä pois ohjelmasta, mutta onneksi ei ollut mitään sen vakavampaa kuin uuden tulokkaan halu pitäytyä äidin vatsassa maksimiajan. 🙂

 • Onnittelut koko perheelle ja erityisesti vaimollesi! Tennisvaimona/äitinä hänellä on nyt tuplavastuu, mutta kun taustat ja tukijoukot kunnossa, niin epäilemättä kaikki asiat jatkosuunnitelmineen kohdillaan! Onnea vielä kerran!
  Loppuvuonna paljon mielenkiintoista otteluseurantaa. Ja varmasti paikanpäällä ainakin Splitin DC:ssä; enää ei puutu kuin liput ja tieto pelipaikasta..😉. Joten perinteiset tsempit kiertueelle!

  • Suuret kiitokset! On tuossa kyllä vaimollakin työsarkaa, mutta onneksi tukijoukkoja on takana, ja nyt pääsin itsekin reissuun 2-vuotiaan kanssa, mikä vähän helpottaa taakkaa kotona… Ja onhan tämä minullekin spesiaalia!

   Loppuvuonna kisoja riittää, ja toivottavasti myös menestystä osuu kohdalle. Davis Cupin kanssa on kyllä ollut ihan uskomatonta säätöä, mutta eiköhän tuo pelihallikin toivottavasti pian varmistu. Pari vaihtoehtoa siellä kuulemma edelleen on.

 • Suuret onnittelut koko perheelle! Hieno kuulla että kaikki sujui hyvin. Tsemppiä myös kauden jälkimmäiselle puolikkaalle, treenijakso kuulostaa tosiaan sujuneen oikein hyvin. Kiva siis päästä seuraamaan taas pelejänne 🙂 Tiukkaa on race-listalla, joten panoksia ainakin riittää.

  Ja jos sopii, niin heti kärkeen pari satunnaista kysymystä.. Lloyd näyttäisi vaihtaneen vaatepuolella Adidaksen talliin. Nyt kun olette nousseet yhdeksi kärkipareista, niin onko teille tullut ajankohtaiseksi neuvotella vaatepuolen diilejä uusiksi? Ja onko sinulla esim. Yonexin kanssa jonkinlaista bonussysteemiä menestyksen mukaan?

  Mektic / Pavic pelaa näköjään seuraavissa kisoissa uusien parien kanssa, osaatko sanoa onko heidän yhteispelit tulleet pysyvämmin päätökseen?

  • Jee suuret kiitokset! Treenijakso oli tosiaan varsin onnistunut, ja jotenkin sellainen mukavan vahva tunne on taas fyysisesti kentällä. Kelpaa siis taistella tuota race-listan sijoitusta ylöspäin. 💪

   Ja kysymyksiä saa aina mielellään esittää! Lloydilla vaihtui tosiaan AMC:n vaatteet Adidakseen tuossa nurmikauden lopussa. En tiedä onko tuollainen yhteisdiili meille oikein mahdollista, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Nuo bonussysteemit ovat valitettavasti melkeinpä pelkästään kaksinpelaajien juttu, minullakin oli Wilsonin kanssa sellainen sopimus aikanaan top200 -kaksinpelaajana, mutta nelurimiehille ei tuollaisia diilejä ole juuri tarjolla.

   Mektic/Pavic jättivät yhteispelit taakseen Wimbledonissa. Aika ison kasan voittoja he varsinkin parina edellisvuonna ehtivätkin jo haalia, mutta tämä vuosi on ollut heikko ja nyt tiet vievät siis eri suuntiin. Saa nähdä löytyykö kummallekin vielä vakiparit tälle kaudelle. Ei ole varmasti helppoa vaihtaa kesken kaiken. Kysyi Mektic jo minuakin, kun ihmetteli Lloydin ilmoittautuneen Wimbledoniin ilman minua. 😅

 • Pelkkiä hienoja uutisia! On tätä päivitystä odottaa, jopa ehdin jo hiukan huolestua, hätähousu kun olen. Kaksi asiaa pisti erityisesti silmään. Tuo fillarin käyttö ja apuvalmentajan mukaanotto Hampuriin. Kolme sukupolvea Heliövaaraa tekee varmasti selvää jälkeen, samalla kun vaimosi saa vähän lepoa, sillä ”kotistereot” on aika rankkaa kun toinen on reissussa.
  Mutta tärkein: Sydämmelliset onnittelut sinulle ja koko perheelle!

  • Kiitokset onnitteluista ja pahoittelut tuosta uutisten kertomisen pihistelystä. Ajattelinkin, että saattaa joku jo ehtiä huolestua, mutta ei hätää. Kaikki on kyllä enemmän kuin hyvin! 🤩

   Ja aika kivaa on ollut Hampurissa ensimmäiset päivät ainakin. Niin nuorempi kuin vanhempi sukupolvi viihtyy. 🙂 Ja vaimolle kieltämättä vähän edes pehmeää laskua ennen kuin sitten ”kotistereot” soi useamman viikon elokuussa…

 • Paljon onnea koko perheelle ja uudelle perheenjäsenelle! 👍👍👍🥂🥂🥂

  Kiitos blogistasi, kiva lukea kesän kuulumiset ja päästä pitkästä aikaa näkemään teidän mahtavaa peliä Hampurissa!
  👍👍👍

  • Paljon kiitoksia! 😊 Ehtihän tässä edellisesti kirjoituksesta jo hetki vierähtääkin. Nyt vain uudella innolla eteenpäin!

 • Oikein paljon Onnea babyboyn johdosta, koko perheelle! Hienoa, että sekä kotona että reissussa on tukijoukkoja; saat keskittyä täpöllä pelaamiseen. Tosi kiva oli taas lukea ”raporttisi”, kiitos siitä. Ja sanomattakin selvää, että innosta pinkeenä tulen katselemaan matsejanne. Ei muutaku sekaan vaan ja rohkeasti kiinni tilanteisiin, jihuu!!!!

  • Hiphei, kiitos! Into pinkeenä tässä itsekin ensimmäisiä matseja jo odotellaan. 🙂 Eiköhän tästä hieno loppukausi saada aikaiseksi.

 • Onneksi olkoon! Olet jälleen kerran hieno esikuva nuoremmille, kiitos siitä! Ja onnea tuleviin kisoihin.
  Kesällä tuli kaksi dopinguutista, eli Brooksby ja Ymer. Molemmat kärähtäneet siitä, etteivät olleet tavoitettavissa ja molemmat väittäneet, että syy ei ole heidän. Moni muu pelaaja on ottanut kantaa ja vaikka toki pitävät antidopingtyötä erittäin tärkeänä, niin ovat kertoneet kuinka nykyinen järjestelmä on tosi hankala pelaajille. Rune tviittasi, että sai rikkeen koska oli ollut parvekkeella eikä kuulunut ovikelloa ja Medvedev kertoi, että uran alussa sai saman vuoden aikana kaksi poissaolomerkintää. Kertoi, että riittää, että ex tempore lähtee tyttöystävän luo ja unohtaa päivittää paikkaoloaan, niin siitä voi tulla rike. Sitten kun ehdit, niin olisi mielenkiintoista kuulla miten tuo antidopingjärjestelmä toimii pelaajan näkökulmasta. Onko nelinpelaajille sama? Kuinka monta testiä vuodessa? Onko tosiaan noin hankala pelaajille?

  • Kiitokset niin onnitteluista kuin tsempeistä!

   Tuo doping-ohjelma olinpaikkatietoineen on kieltämättä vähän vaikea, mutta tässä nopea tiivistys. Osa urheilijoista – yleensä menestyneimmät – valitaan ryhmään, jonka tulee olla dopingtestaajien saavutettavissa ympäri vuoden. Käytännössä urheilijan pitää ilmoittaa olinpaikkansa etukäteen yhdeksi tunniksi joka ikinen päivä (kellonajan saa itse valita), ja jos testaajat eivät tuolloin sinua tavoita, tulee yksi rike. Ja kolmesta rikkeestä vuoden aikana tulee siis kilpailukieltoa kuten kävi Brooksbylle ja Ymerille.

   Yleensä urheilijat laittavat olinpaikkatiedokseen yöpymispaikkansa tiedot ja valitsevat haluamakseen kellonajaksi 6-7 aamulla, mikä on aikaisin sallittu. Mutta ongelmia voi tulla, jos vaikkapa vaihtaa yöllä hotellia, eikä muista päivittää olinpaikkaansa tai jos esimerkiksi innostuu viettämään iltaa vähän pidemmän kaavan mukaan. 😁 Ja käy sitä tennispelaajalla aika usein sitäkin, että tippuu ulos kisoista ja lentää saman tien seuraavaan paikkaan. Ja inhimillisestikin olinpaikkatiedon muutoksen voi tuolloin joskus unohtaa.

   Ja vielä on toki sekin mahdollisuus, että testaaja ei tavoita sinua olinpaikastasi, vaikka siellä olisit kuten esimerkiksi Runelle oli käynyt hänen oltua parvekkeella. Kaikissa asunnoissa ei myöskään ole esimerkiksi ovisummeria lainkaan, jolloin testaajat yrittävät yleensä tavoitella puhelimitse. Mutta ei puhelimeenkaan meistä kaikki aina pysty vastaamaan.

   Toistaiseksi olen jostain syystä saanut itse olla tuon olinpaikkaohjelman ulkopuolella. Moni muu suomalainen urheilija, myös tennispelaaja, on tuossa ohjelmassa kyllä ollut mukana, joten ehkä minullekin sitten ensi vuonna olympialaisten lähestyessä tuo riesa lankeaa. Jos niin käy, niin kirjoitan asiasta varmasti täällä blogissakin enemmän.

 • Many congratulations to you and your wife on the wonderful addition to your family, a brother for Alba and a nephew for Uncle Dalton. 👼😍

 • Congratulations to you and your family on the birth of your baby nice to see you back on the tour again .
  Wishing you good luck for the rest of the season and hoping that your wrist is fully mended now.

 • Lämpöset onnittelut koko nelihenkiselle perheellesi! Including tietty tuplaisukki.
  Ei kuitenkaan kentälle tuplia kaivata normimäärää enempää. Hehe.

  Hienoa päästä taas tauon jälkeen nauttimaan pelienne seuraamisesta.
  Eiku menoks!

  • Hehee, kiitos! Pidetään tuplat kotioloissa ja nautiskellaan kentälläkin mieluummin huippusuorituksista. 🙂

Comments are closed.