Roland Garros R16, Heliövaara/Glasspool – Middelkoop/Mies 4-6, 2-6

Äh, ei tullut tästä syntymäpäivästä ihan sellaista tennispäivää kuin olisin toivonut. Vastustajat tulivat tänään todella vahvalla pelillä kentälle, emmekä päässeet oikein missään vaiheessa ottelua heidän kyytiinsä. Momentum pysyi alusta loppuun kentän toisella puolella, ja niin päättyy tämän vuoden Ranskan avoimet kolmannelle kierrokselle. Kotia kohti ja isyyslomalle lompsis.

Pelasimme edellisen ottelumme torstaina, mutta pitkä kahden viikon kisaohjelma tarkoitti sitä, että jossain kohtaa edessä oli myös kahden päivän lepotauko. Minä keskityin treenaamaan valmennusjoukkojen kansssa, kun taas Lloyd pelasi kumpanakin päivänä sekanelinpeliä. Päätin itse etukäteen jättää mixtyn väliin, sillä halusin sekä keskittyä pelkästään nelinpeliin että palata mahdollisen tappion koittaessa kotiin mahdollisimman pian.


Tänään matsipäivänä teimme normaaliin tapaan valmistautumiset treenikentällä, minkä jälkeen söimme lounaan ja odottelimme omaa vuoroamme. Meitä edeltävä naisten nelinpeli päättyi kuitenkin jo ennen aikojaan erikoiseen tapaan, kun japanilaispelaaja diskattiin hänen lyöneensä pallon kohti pallotyttöä. Tuosta tuomiosta voinee varmaan olla montaa mieltä, mutta ainakin pukuhuoneen puolella pyöriteltiin kyllä päitä epäuskoisen näköisenä. Joka tapauksessa meidän matsimme kuulutettiin pian kentälle, ja pääsimme aloittamaan puoli kahden tienoilla.

Kentällä 14 oli mukavasti kannustusta ja suomalaisiakin hurraamassa, mutta matsin alku oli silti harmillisen huono. Vastustajat mursivat heti ensimmäisen Lloydin syötön ja jatkoivat samaa rataa ottaen vielä toisenkin murron 1-3 -tilanteessa vahvalla palautuspelillä. Lloyd löi vastustajien syöttövuoroihin pari hienoa palautusta, mutta itse en päässyt syöttöihin oikein millään käsiksi ennen 2-5 -tilanetta, jossa löin vihdoin hyvän rystypalautuksen linjaa pitkin läpi sivurajalle. Saimme Miesin syötön murrettua ja kavennettua tilannetta, mutta harmillisesti kahden murron takaa-ajoasema oli liikaa. Middelkoop piti syöttönsä 4-5 -tilanteessa, ja ensimmäinen erä siis vastustajille.

Lähdimme toiseen erään sillä asenteella, että peli on kohtuullisen hyvin kasassa, ja olimmekin Lloydin avauspidon jälkeen voittaneet neljä edellisestä viidestä gamesta. 1-1 -tilanteen syöttövuoroni oli kuitenkin tosi ratkaiseva. Selvitimme yhden murtopallon Lloydin mahtavalla taistelulla ja toisen ässälläni, ja jotenkin momentum olisi tuosta pidosta voinut hyvinkin kääntyä meidän suuntaamme. Edes kolme ässää samaan gameen ei kuitenkaan riittänyt, sillä pelasin seuraavat kaksi pelipalloamme huonosti, ja lopulta Lloyd missasi kaksi peräkkäistä volleyta verkolta, mikä antoi murron vastustajille.

Yritimme kovasti rimpuilla mukana matsissa kokeilemalla erilaisia palautussuuntia ja tsemppaamalla itseämme, mutta oikein mikään ei tuntunut onnistuvan. Vastustajilla sen sijaan oli päinvastainen tunne, ja he mursivat lopulta minut toistamiseen 2-4 -tilanteessa. Loppu alkoi olla käsillä, eikä Mies enää toiste erehtynyt syöttäessään erää kotiin. Viimeinen game meni meiltä jo vähän turhautumisen puolelle, eikä ottelun voittajasta ollut lopulta epäselvyyttä. Lukemat 4-6, 2-6 kuvasivat oikeastaan aika osuvasti ottelun tapahtumia.


Neluri on siitä hankala laji, että jos peli ei oikein lähde alussa kulkemaan, ja vastustajat painavat päälle, ei peliin välttämättä tunnu oikein millään pääsevän kunnolla sisälle. Kaksinpelissä voi aina esimerkiksi päättää vain jauhaa kaikki pallot takaisin ja kammeta kovan puolustustaistelun kautta itsensä tsemppimoodiin, mutta nelurissa ei paljon peruuttelemalla pärjää. Varsinkin meidän hyökkäävän pelityylimme tapauksessa on vain jaksettava uskoa siihen, että pallot alkavat jossain vaiheessa tippua oikeisiin paikkoihin. Mutta aina niin ei vain käy.

Ja tänään oli kyllä vastapuolella myös aika kovan tason suorittamista. Middelkoop syötti paremmin kuin olen koskaan nähnyt ja löi jokaisen kämmenensä ihan urku auki. Pari palautusta hän missasi, mutta muuten takakentän suorittaminen oli täysin virheetöntä. Eikä Mieskään montaa väärää ratkaisua tai epäonnistumista esittänyt. Varsinkin syöttöpelissä vastustajat veivät meitä kuin litran mittaa. Voitimme Lloydin kanssa koko ottelussa ainoastaan yhden pisteen per mies, kun vastustajat saivat ykkösen kenttään. Kun taas omista ykkössyöttöpisteistämme voitimme vain alle kaksi kolmasosaa.

Pelillisesti jäimme tänään siis aika pahasti alakynteen, ja harmillisesti vastustajat saivat sitä myöten kummassakin erässä aikaisen murron, mikä lisäsi heidän hurmostaan. He ovat kumpikin pelaajia, joiden taso vaihtelee turnausten välillä keskimääräistä enemmän, mutta kun Middelkoopin kaltainen pelaaja on itseluottamusta uhkuvassa flow-tilassa, on häntä vaikea pysäyttää. Mieskin on voittanut Roland Garrosin turnauksen kaksi kertaa ja hävinnyt täällä ainoastaan kerran – viime vuonna juurikin meille – joten kyllä sitäkin pitää kunnioittaa, että hän osaa täällä näyttää parastaan. Emmekä me kyenneet tuohon tänään vastaamaan.

Odotukset tämän kisan osalta olivat tottakai korkeammalla kuin kolmannella kierroksella, mutta lopulta taso riitti tällä kertaa tähän. Erot pelipäivien välillä olivat aika suuret, ja vaikka ensimmäisen kierroksen matsi oli mielestäni jopa erinomainen, olivat kaksi seuraavaa ottelua vaikeampia kuin olisi toivonut. Ja valitettavasti en oikein osaa selittää tai ymmärtää, mistä nuo vaihtelut johtuvat.

Nälkä kasvaa syödessä, mutta toki olemme edelleen varsin kokemattomia nelinpelipelaajia tällä tasolla. Paras tapa päästä läpi näistä kahden viikon pitkistä kisoista monine välipäivineen on edelleen hakusessa. Me olemme aivan poikkeuksellisen hyviä avauskierroksien pelaajia, emmekä ole hävinneet ensimmäisellä kierroksella kertaakaan sitten viime vuoden lokakuun, mutta jostain syystä vire ei kanna ihan loppuun asti. Vastustajille ensimmäisten kierrosten selvittäminen tuo lisää itseluottamusta, mutta meillä pelintaso pysyy samana tai laskee kisan edetessä. Ei ole hyvä resepti tuo.

Mutta mitäpä tässä sen suurempia murehtimaan, sillä aikaa ajatusten keräämiseen on nyt vähintään riittävästi. Lennän tässä parasta aikaa vielä matsi-iltana kohti kotia, jossa odottaa vähän pidempi kisatauko, sillä seuraavat pelit ovat näillä näkymin edessä vasta heinäkuun lopussa. Ruohokausi jää tämän isyysloman myötä tällä kertaa kokonaan väliin, mutta samanaikaisesti odotan kyllä jo tosi innolla aikaa perheen kanssa. Ja tietysti uuden tulokkaan tapaamista. Lloyd toki jatkaa pelejä ruohokaudellakin, Queen’s Clubilla Evansin kanssa ja Eastbournessa sekä Wimbledonissa Mahut’n kanssa, ja toivotaan tietysti hänelle kovaa menestystä noissa kisoissa.

Mitään pelkkää lomailua ei kuitenkaan tietenkään minullekaan ole luvassa. Vasemman etusormen helmikuussa tapahtunut murtuma saadaan toivottavasti nyt hoidettua vihdoin kuntoon, ja myös oikeaan ranteeseeni lyödään mahdollisesti vähän kortisonia. Pieni täyslepo on siis varmasti ohjelmassa, mutta onhan tässä mukavasti aikaa suunnitella itselleen myös oikein kunnollinen treenijakso. Kaksi edellistä joulukuuta on mennyt pitkälti sairastellessa, joten jos nyt saisi pitkästä aikaa sellaisen kuutisen viikkoa laadukasta hyvin suunniteltua tennis- ja fysiikkatreeniä tehtyä, niin kuka tietää miten kovassa kunnossa palaankaan kentille loppukesästä. Ja siinähän on sitten erinomainen paikka iskeä, kun muut pelaajat alkavat pitkän kauden päätteeksi väsähtää, ja minä olen edelleen täynnä energiaa.

Blogipäivitysten tahti harvenee varmasti nyt kesän ajaksi selvästi, mutta enköhän tänne aina silloin tällöin käy kuulumisia kirjoittelemassa. Kannattaa siis käydä tasaisin väliajoin tarkistamassa tilanne tällä sivustolla. Tai jos ei vielä ole oikean laidan sähköpostilistalle liittynyt, niin nyt siihen on erinomainen tilaisuus. 😉 Hyvää kesän alkua kaikille!

28 thoughts on “Roland Garros R16, Heliövaara/Glasspool – Middelkoop/Mies 4-6, 2-6

 • Tänään oli totta tosiaan haastava päivä toimistolla ja vastustaja taisi lopulta kuitenkin sitten ihan ansaitusti viedä voiton. Katsomon puolella aurinko kärvensi kyllä kunnolla, mutta kentällä teidän oli haastava saada liekkiä täysillä syttymään jotta olisitte päässeet tosissaan peliin mukaan. Varsinkin Matwe tuli tosiaan tänään sellaisella jalalla ja fiiliksellä kentälle, että oksat pois. Ei voi mitään.

  Juttelin tänään sattumalta Sander Gillen kanssa pitkän pätkän kun väijyimme Dodigin ja Krajicekin matsia ja hän vain totesi, että tällä tasolla ja näissä kisoissa ratkaisut tehdään hyvin pitkälti siellä mentaalipuolella. Tuntui että Matwe oli saanut ladattua itsensä juuri siihen oikean mielentilaan ja häntä oli hankala tänään pysäyttää. Lloydin kohdalla tuli taas tunne, että alun kompastelut syötön puolella saivat hänet turhan syviin vesiin ja sinullakin vastoinkäymiset syötönpalautuksissa tuntui ketuttavan tänään oikein kunnolla. Mutta sellaista se on elämä lajin huipulla. Tässäkin tappiossa on taas opinsiemen olemassa ja siitä voi ammentaa sopivasti nälkää treenipätkälle. Nyt ansaitulle perhevapaalle, kroppa ja mieli viimeisen päälle iskuun ja sen jälkeen kauden toisen puolikkaan kimppuun! Tällä tasolla ei helppoja matseja ja kisoja olekkaan, joten maltilla vaan pitää jaksaa maksaa oppirahat. Mutta nyt, kaikkea hyvää perheelle ja tsemppiä tulevaa kohti. Vamos!

  • Kiitos tsempeistä ja myös matsikannustuksesta! Olit näköjään päässyt katsomaan muitakin nelureita paikan päällä, ja kyllähän Sander Gillen kommentti on varsin osuva. Nythän Matwe onnistui jotenkin henkisellä tasolla jyräämän meidän yli, ja taisi hän jatkaa samaa rataa seuraavallakin kierroksella.

   Meille ihan hyvä saada pieni tauko tähän kohtaan, ja sitten palataan kentille isolla innolla ja positiivisuudella taas heinäkuussa. 💪💪

 • Teillä on ollut hieno vuosi ja aurinkoiset syntymäpäiväonnittelut sinulle! Kun tapasimme Lontoossa Queensin turnamentin aikoihin, nousu oli juuri alkanut ja on ollut hieno seurata teidän pelejä sekä paikanpäällä monessa turnamentissa ja live streaming kautta. Teillä on vielä monia vuosia edessä näissä isoissa kisoissa eli tämä vuosi on ollut vasta alkua! Nauti Suomen kesästä ja perheen ja uuden tulokkaan kanssa touhuamisesta! Ehkä nähdään US Openissa!

  • Kiitokset! Toden totta, alkutaipaleella tässä vasta edelleen ollaan. 🙂 Toivottavasti nähdään New Yorkissa!

 • Harmi, mutta jos vastustaja pelaa noin erinomaisesti, niin vaikea siinä on omaa parastaan esittää. Teillä on kuitenkin erinomainen voitto-häviö-suhde tältäkin vuodelta, joten kyllä tuosta on hyvä ponnistaa. Tosiaan pelinne ei ehkä kehity tai avaudu kierros kierrokselta vaan siinä on pikkasen tahkoamisen makua – toki korkealla tasolla tahkoamista. Vaikea sanoa miksi näin. Olisiko niin, että olette pelaanneet Lloydin kanssa jo niin pitkään, että pelistä on tullut turvallista ja ennalta-arvattavaa puolin ja toisin?. No tauko tekee hyvää ja ota siitä kaikki irti. Harvinaista herkkua jos ajattelee viime vuosiasi. Hyvää perhelomaa!

  P.S. Nyt kun lähestyt ikäsi puolesta seniorisarjoja niin taukosi aikana on Helsingissä ITF Masters-kisa 😂

  • Jep, vähän turhan hyvä päivä oli vastustajilla tällä kertaa. 🙄 Mutta edelleen kausi on vasta puolivälissä ja matsivoittoja on meilläkin takana reilusti. Vaikea sanoa mistä tuo johtuu, että kisojen ensimmäiset matsit menevät niin hyvin, mutta päätyyn asti ei vielä isoissa olla päästy. Toki sieltä aina tulee kovia myös vastaan.

   Joka tapauksessa pieni hengähdys tekee hyvää tässä kohtaa, ja palataan sitten taas loppukesästä uudella innolla!

 • Välillä kulkee, välillä ei. Teillä useimmiten kulkee, nyt ei. Harmittaahan se, mutta uusia kisoja tulee, joissa taas saatte näyttää.

  Katsoin tuon japanilaispelaajien diskauksen ja jaan täysin epäuskoiset reaktiot pukuhuoneessa. Diskaus oli oikeusmurha. Rystyllä ilman takaheilahdusta, ei turhautuneena kaaripallo. Tuomarin ei pitäisi saada enää koskaan tuomita mitään. Bouzkova teki kaikkensa saadakseen japanilaiset diskatuksi. Tuomarin olisi pitänyt käskeä olemaan hiljaa, mutta raukkaparka ei oikein osaa englantia, pelkkää ranskaa.

  Anyway, oikein mukavaa isyyslomaa. Nauti, lepää ja treenaa. Tsemppiä loppukauteen.

  • Kiitos tsempeistä. Ja tosiaan aina tulee uusia kisoja ja mahdollisuuksia. 💪

   Tuo diskaus oli kyllä jälkikäteen nähtynä vielä käsittämättömämpi moka kuin aluksi tajusin. Tuomari pyörsi päätöksensä pelkästä varoituksesta ja antoi vielä vastustajien vaikuttaa päätökseen. Aivan käsittämätöntä.

  • Kyyyllä joo, jos sä vedät pallon ilman pomppua toista päähän niin pitääkö odottaa vähä kovempaa vauhtia et voi diskata? Eli jatkos kuka vaan voi vetää kevyesti pallon päähä ja selviää varotuksella! Oppiipaha jatkossa sen että mihin sen pallo viskoo

   Sääntöjen mukaa meni tuo eli pulinat pois ja menkää ite ottaa palloa päähän 😂

 • Näitä välipelejä tulee kaikille; aina ei voi voittaa. Elokuussa sitten terveenä ja terävänä takaisin tenniskentille!
  Tsemppiä ja menestystä kotirintamalla!!! 👍🎾🙂

  ps. Saisko näihin kommentteihin mahdollisuden peukuttaa aikasempia kommentteja… jos ei kiireessä ehdi kirjotella???

  • Jep, välipeli meille, mutta huippupäivä vastustajille. Minkäs teet. 🙄

   Erinomainen ehdotus tuo peukutusmahdollisuuden lisäys. Selvitän!!

 • Middelkooppi teki mitä tahtoi, ja tuollainen flow-tila hönkii verkon toiselle puolelle vaikeaa vastatuulta. En ole teitä koskaan noin aseettomina nähnyt, vaikka mielestäni peli-ilmeenne pysyi suht tarmokkaana loppuun saakka. Vähän tuntui pahalta katsella kentältä poistuvia selkiänne, niistä huokui pettymys. Paussi tulee nyt juuri oikeaan aikaan, ja vaikka takaraivossa varmaan pyörii karvapallot edelleen jossain määrin, tyhjentää intensiivinen perhe-elämä pakkia kivasti ja lataudut sitäkin kautta uuteen. Nautihan elämästä, hemmottele vaimoa, leiki legoilla, vaihda vaippoja ja ulkoiluta dogia. Sormet ja ranteet kuntoon, selälle huoltoa, etäkannustuksia Myrtsille. Siinäpä riittävästi yhdelle miehelle pariksi kuukaudeksi. Ja sitten taas kehiin! Don’t you worry, be happy 🙂

  • On tässä tosiaan tekemistä mielessä tuleville viikoille. 🙂 Ehkä sitten elokuussa uskaltaa palata kentällä ilman että Matwen tyly käsittely enää pyörii mielessä. Ilon kautta!

 • Nonni, massakausi on nyt taputeltu. Ja hyvä niin! Kamala alusta, joka ei sovi suomalaisille (Harri, Emppu, Otto). Kilpapelaaja haluaa menestyä kaikilla alustoilla, sehän on selvää. Mutta kyllä alustoilla on isoja eroja. Taitopelaaja Harrin kulmahampaat, palautukset ja lentsikat, tylsyvät massalla. Lloydin lentsikkapeli joutuu vaikeuksiin. Verkon haltuunotto on vahvuutenne, mutta massalla tulee liikaa palloja takaisin, ja liian kovaa. Esimerkkinä vaikkapa Harrin toisen erän eka syöttövuoro. 12 pelattua pistettä, 10 ykköstä sisään, 3 ässää ja silti murto! Syvälle kun haluaa mennä, ei voi antaa yhtään tasoitusta. Kaikesta huolimatta massakaudella tuli jokaisessa ATP-turnauksessa kaksi voittoa. Ei huono!

  Päivän huonoin suoritus nähtiin heikkotasoisilta pelaajilta Bouzkova ja Sorribes Tormo. Vastustajan diskaamisvaatimus ja törkeä epäurheilijamainen käytös saivat kyllä kotikatsomossa sapen kiehumaan!

  Ja nyt sitten lomille, uusia turnauksia tulee jatkuvasti, lapsia ei yhtä usein! Hyvä, että prioriteetit ovat kohdillaan. Aikanaan palaat kilpakentille ja sitten menette syvälle!

  • Eipä tuo massakenttä tosiaan koskaan ole suosikkeihini kuulunut, vaikka viime kesänä parhaat tulokset massalta tulivatkin. Se vain vie pitkään ennen kuin pääsee oikeanlaiseen rytmiin. Mutta ei tämä nytkään pelkkää tervanjuontia ollut. Pahoja vastustajia tuli vain vastaan turhan usein.

   Heinäkuun lopussa toivottavasti jatketaan taas!

 • Kyllähän siellä kentällä nähtiin eilen hieno nelinpelinäytös, mutta harmi vaan, kun teillekin jäi lähinnä katsojan rooli siihen. Oikeastaan pelin jälkeen ei edes harmittanut kotikatsomossa, kun ei tosiaankaan ollut mitään tehtävissä. Nyt myöhemmin on alkanut harmitus iskeä ja tietty tyhjyys, kun on pitkä kesä ilman pelejä. Ei se iso voitto lopulta tullut alkukaudelle, mitä tässä on kaikki vähän odoteltu. Mutta uskotaan, että loppukaudella se osuu vielä kohdalle.

  Vaikka fanina pelien jääminen tauolle harmittaa, niin hyvän valinnan sinä olet tehnyt. Nyt on aika valmistautua siihen, että kotonakin alkaa nelinpeli. Hyvät ennakkosuunnitelmat ja voittava taktiikka pitää laatia. Verkkopelin pitää olla jämäkkää ja omat syöttövuorot ei saa lipsahdella. Vaikka nelinpeliäkin onkin, niin tässä nelinpelissä on tärkeintä, että olette kaikki samalla puolella verkkoa. Voimia tuleviin viikkoihin koko teidän perheelle!

  • Aika kovanluokan show’n laittoivat kyllä vastustajat pystyyn. Ei mahda mitään, pitäisi sitten varmaan syöttää pelkkiä ässiä, että tuollaiset vastustajat saisi kukistettua. Mutta onhan tässä onneksi kautta reilusti jäljellä.

   Ja tuo on kyllä ihan totta, että nyt ne tärkeimmät nelinpelit vasta alkavatkin. 🙌

 • harmi, että et pääasyt käyttämään uusia RG varusteita ottelua pidempään. mutta näitä tappioita tulee väistämättä kohdalle! hyvä puoli, että nyt pääset kotiin nauttimaan perhe-elämästä ja sen seuraavista askeleista 😊👶

  myöhäiset synttärionnittelut myös!

  • Kiitos onnitteluista ja tsempeistä. Onneksi noita uusia vaatteita saa kai käyttää ainakin US Openiin asti. 🙂

 • The graphic at the start of the match had your age as 34 and I thought, when did that happen? 🤔Then I checked. Belated best wishes. 👏 Not the birthday you hoped for but it does mean you can be at home in preparation for the biggest event and it is said the second child is often early. 😁

  Matwe had one of those days where everything came off. He can get down on himself when things aren’t working but today he was hot. He and Mies seem to have similar personalities and bounce off each other, literally. Almost as exhausting to watch as Arevalo & Rojer who are fist pumping even sitting on the benches at the change of ends. Rojer was never like that when he partnered Tecau. 🤫 Love watching the dynamic between players.

  I think you’re the only pair in the top 20 who have 100% record of first round wins this year (Koolhof/Skupski lost in Rotterdam) and are14/14 this season if you include Bordeaux. Basel was the last time you lost in the first round. losing to Golubev/Nedovyesov who seem to have split recently which is surprising.

  The Yonex kit is ace.💥 Not the accolade you wanted but easily the best dressed player by far. 😎 So many great combinations that 2 Yonex players on the same court should never clash.

  Very best wishes to you, your wife and daughter for the upcoming happy event. 🙂

  • Thank you for the best wishes! This opponents were just too difficult to handle this time, Middelkoop was really on fire. His level varies a lot, but when he is playing well, it’s tough to beat him.

   Anyway, let’s keep in mind the season is far from over and anything can still happen. And of course even more important things are happening before that. 🙂

 • Joskus vastustaja vaan on parempi ja Mattve oli eilen ylivoimainen. Nyt saat tarvittavan breikin ja uudella energialla ja terveempänä loppukauteen, jossa on paljon hyviä turnauksia teille. Ainoa ongelma on että jää nämä hienot kirjoituksesi pois, koska lukija on ollut omasta mielestään vähän matsissa mukana .

  • Näinhän se on, toivottavasti ei kaikki lukijat kaikkoa pienen tauon aikana. 😉 Mutta kausi on onneksi vasta nuori, ja sitähän on sitten ihan tuoreella mielellä liikkeellä, kun pitää nyt pienen tauon tähän paikkaan. 🙌

 • Kotikatsomosta kiitos jännittävistä ja kutkuttavista hetkistä tähän saakka sekä mielenkiintoisesta ja koukuttavasta blogista. Juhani t tiivisti blogin merkityksen hienosti: vähän kuin itsekin olisi omasta mielestään ollut matsissa mukana (kaikkine tunneskaaloineen).

  Hyvää isyyslomaa! Don´t worry, kyllä me fanit jotenkin selvitään ruohokaudesta ilman sinua, vaikka vaikeata se varmasti tulee olemaan 😁.

  PS: Täällä on kommenteissa välillä analysoitu ja ihmetelty Lloydin sielunelämää. Hänen Instagramistaan pääteltynä rakastunut mies vain ikävöi, ei sen kummempaa. Älä kerro Lloydille;)

  • Kiitos kommentista. Onhan tämä blogi siis aika hyvin onnistunut, jos tuo matsien fiilis välittyy niin hyvin kotikatsomoihinkin. Vaikka toki joskus omat havainnot ovat nekin vähän ristiriidassa ulkopuolelta nähdyn kanssa.

   Joka tapauksessa eiköhän me kaikki tästä ruohokaudesta selvitä. Lloydkin, kun saa pelata niin, että voi asua kotona 😉

 • Tasaisen hyvää suorittamista oli koko kevät.
  Vain masters-piikki jäi puuttumaan.
  Kiitos hienosta kevätkaudesta ja hyvää isyyslomaa!

 • Sen verran tasaisen varmasti olette pelanneet, että perhevapaalle (sovittelen tähän koko ajan oikeaa sanaa, mutta oikein mikään ei sovi, no mutta kuitenkin pienelle tauolle, lähdet ennätysrankingissa.) Jaettu maailmanlistan seiska. Ei paha!

Comments are closed.