Washington ATP500 QF, Heliövaara/Glasspool – Hurkacz/Tiafoe 6-3, 7-6(5)

Vamos! Erinomainen syöttö- ja verkkopeli vei meidät tänään jo semifinaaliin Washingtonin kovatasoisessa kisassa. Kotiyleisön suursuosikki Tiafoe jäi ottelun alussa pahasti telineisiin, ja vaikka toista murtoa ei matsissa nähtykään, niin hieno venyminen meiltä tie breakissa toi meille ansaitun voiton. Torstaina huilataan ennen kuin panokset siis kasvavat seuraavalla kierroksella.

Eilisen avauskierroksen jälkeen oli nopeasti suunnattava katseet tulevaan, sillä toisen kierroksen matsin alkuun oli aikaa alle 20 tuntia. Uni ei illalla oikein meinannut myöhäisen otteluajan vuoksi heti tulla, ja jetlag herätti edelleen sitkeästi kuuden jälkeen, mutta onneksi sain otettua pienet päiväunet ennen kuin suuntasimme kentille puolen päivän aikaan. Löimme lyönnit läpi kello 14, ja kun tänään kenttämme aikaisemmat ottelut olivat varsin nopeita, niin pääsimme astelemaan kentälle aikataulun mukaan kello 16 katsomon jo pullistellessa yleisöstä.

Tiafoe otti kotikaupunkinsa yleisöä haltuunsa heti lämmittelyn alkaessa, mutta kun ensimmäinen piste lähti käyntiin, oli selvää, että meidän tiimimme oli todella hyvällä jalalla liikkeellä. Lloyd piti kärkeen, ja seuraava Hurkaczin syöttövuoro sisälsi meiltä muutaman unelmavolleyn ja refleksilyönnin, joista erityisesti minun suoritukseni murtopallossa jäi kirkkaana mieleen. Perään vielä pari herkullista pistettä omaan syöttövuorooni, ja taululla komeili pian lukemat 3-0.

Saimme itse asiassa myös Tiafoen syöttövuorossa kaksi murtopalloa, jotka olisivat vieneet meidät jo 4-0 -johtoon, mutta tuosta vastustajat selvisivät. He saivat tämän jälkeen erän lopussa luotua vielä kaksi kertaa pienen paineen meille, kun ensin minä jouduin nousemaan pitoon 0-30 -tilanteesta 4-2 -johdossa, ja Lloydkin aloitti gamen kahdella kaksoisvirheellä 5-3 -tilanteessa. Vastustajat saivat tuossa gamessa lopulta ottelun ainoan murtopallonsa, mutta Lloyd kaivoi 40-40 -tilanteeseen hienon ässän, mikä toi meille siis ensimmäisen erän 6-3.

Toisessa erässä vastustajat hieman tarkensivat syöttöpeliään lisäämällä mukaan enemmän kohti kroppaa suunnattuja syöttöjä sekä vaihtelemalla myös kierrettä enemmän. En itse päässyt palautuksiin ihan niin hyvin kiinni ja varsinkin erän loppua kohden palauttaminen meni myös ehkä hieman yliyrittämiseksi. Mutta omat syöttövuorot olivat koko erän ajan todella vakuuttavia, eikä hätää siinä mielellä suuremmin ollut. Saimme yhden ainoan murtopallon 5-5 -tilanteessa Lloydin vahvoilla palautuksilla, mutta sen Tiafoe selvitti ässällä.

Toinen erä ratkaistiin siis tie breakissa. Jouduimme siinä heti alussa pienelle takamatkalle, mutta Lloydin hyvä palautuspiste toi meidät tasoihin 2-2 -tilanteeseen. Tämän jälkeen edettiin ilman minibreikkejä aina 6-5 -johtoomme asti, kunnes Lloyd kaivoi eilisen tapaan huippupalautuksen linjasta läpi matsipallotilanteeseen. Taas sai tuulettaa, sillä voitto oli meidän ja yleisö hiljennetty.

Vaikka matsi tänään lukemien valossa aika tiukka olikin, niin kokonaispisteet menivät meille jopa aika selkeästi 69-54. Olimme omissa syötöissämme vahvoilla ja varsinkin ykkössyöttöpisteet tulivat kotiin todella kovalla 92% varmuudella. Syöttäminen oli tarkkaa ja edellispäivään verrattuna erityisesti verkkopeli todella paljon terävämpää.

Palautuksissa olimme ottelun alussa tosi hereillä, mutta toisessa erässä omalta kohdaltani taso hieman laski. Samoin takakentältä tuli pari virhettä enemmän kuin yleensä. Mutta onneksi noita tilanteita tuli vastaan aika vähän, sillä pääosin saimme pidettyä pisteet lyhyinä ja aloitteen itsellämme verkolla. Ei tuntunut vastapuolella oikein löytyvän keinoja meidän ohittamiseemme, mikä on tietysti aina ilahduttavaa huomata.

Ja tänään kyllä erityismaininta on myös annettava erinomaiselle tiimienergialle ja synergiallemme kentällä. Ei ole helppoa pitää keskittyminen kasassa, kun vastustajat psyykkaavat ja vitsailevat jokaisessa puoltenvaihdossa ottavansa murron seuraavassa palautusvuorossaan, ja hakevat ajoittain vähän erikoisiakin lyöntivalintoja, myös lyömällä kovaa meitä päin. Mutta pidimme pään kylmänä ja ajatukset omassa tekemisessämme esimerkillisellä tavalla. Kai se tuokin jotain kokemuksen tuomaa viileyttä on.

Kisat siis jatkuvat ja mikäs sen parempaa. Seuraavat vastustajat pelaavat oman puolivälieränsä torstaina, kun vastaan asettuvat parit Cabal/Ebden ja McDonald/Shelton. Kaksi aika eri tyyppistä paria on tuossa matsissa vastakkain, joten kiva on nähdä miten siinä käy. Semifinaalin pelipäivä ei ole vielä lyöty lukkoon, sillä mahdollista on, että tuo pelataan joko perjantaina tai lauantaina. Joka tapauksessa me vedämme huomenna kevyet treenit aamulla ja valmistaudumme siihen, että perjantaina jatkuu. Jos ei niin viimeistään lauantaina sitten, vamos!

41 thoughts on “Washington ATP500 QF, Heliövaara/Glasspool – Hurkacz/Tiafoe 6-3, 7-6(5)

  • Hienoa suorittamista, onnittelut ! Vastustajien jatkuva virnuilu ja ylimielisyys mahtoi olla ärsyttävää, mutta hyvällä huippuneluristien rutiinilla hoiditte tärkeät pallot. Eikö täysillä vastustajaa päin lyöminen ilman mitään pahoittelua ole aika harvinaista ? Erikoiselta käytökseltä vaikutti ulospäin.

   • Vamos! Onhan tuo Tiafoen käytös monesti vähän siinä rajamailla, että olisi jo vähän turhan ylimielistä. Mutta päin lyöminen oli kyllä ihan tietoinen veto häneltä pari kertaa, halusi kai sytyttää yleisöä ja yrittää päästä meidän ihon alle. Mutta ei onneksi siinä onnistunut. 🙂

    • Netflixin sarjassa Break Point on Tiafoe mukana ja siinä käsitellään hänen käyttäytymistä.

 • Olipa teiltä taas upea voitto. Vastassa oli kaksi kaksinpelin huippupelaaja, mutta ottelu osoitti taas, että nelinpeli on oma lajinsa. Olitte koko ottelun terävällä pelipäällä ja erityisesti verkkopeliäsi oli hienoa katsella ja syöttökin toimi hienosti. Lloydin upeat palautukset ratkaisupisteissä olivat myös tärkeässä roolissa ottelun voittamisessa.

  • Jes! Olihan verkon toisella puolella tosiaan nykyinen top10-kaksinpelaaja ja toinenkin oli siellä viimeksi viime vuonna. Eli aika kovia tennismiehiä! Mutta hyvin pidettiin pelinkuva sellaisena kuin haluttiin ja hoidettiin tärkeissä paikoissa volleyt hyvällä rutiinilla pois. Ja Lloydilta pari nappipalautusta taas!

 • Cmoon, onnittelut ja matka jatkuu 💪.

  Hyvin tiivistetty ja sainkin jo vastauksesi muutamaan asiaan mitä jäin miettimään. Loistava startti ja Hurkacz menetti heti ekan syöttönsä kuten kaksinpelissäkin. Jäin miettimään syötönpalautuksiasi, kun niiden osalta oli aika paljon haasteita. Kierteiden määrää ei aina näe niin selvästi striimistä, mutta tuo sanomasi päin syöttäminen oli varmasti yksi haasteita lisännyt tekijä. Vähän tuntui muutenkin viehuvan lyönnit aika ajoin pitkäksi tai leveäksi. Mutta sitähän tuo välillä on marginaalien ollessa pieniä. Vastassa oli sentään kaksinpelin ranki 10 & 17 eli vastaanotetut syötöt ja lyönnit eivät varmasti olleet helppoja. Loistava voitto ja näki taas mikä ero on kaksinpelissä ja nelinpelissä, toimivalla ja treenatulla tiimipelillä on iso merkitys. Tuo vastustajan verbaalinen psyykkaus taitaa olla nelurissa aika harvinaista ja sitä tulee varmaankin lähinnä yksittäisiltä kaksinpelaajilta? Mielenkiintoista tosiaankin nähdä kumpi vastustaja tulee vastaan, erilaiset perit vastakkain kuten senkin jo totesit.

  • Kiitokset! Olihan tuossa tosiaan ihan kelpo pelimiehiä verkon toisella puolella vastassa. Ja Tiafoen psyykkauksiin on onneksi alkanut jo tottua, kun sen verran monesti on pelattu vastakkain. 🙂 Harva tuollaiseen noin suoraan verbaliikkaan kyllä lähtee tällä tasolla. 🙂

 • Onnittelut vakuuttavasta voitosta! Syöttöpelissä ja verkolla olitte tänään totta tosiaan rautaa ja varsinkin Hubin syöttöihin pääsitte koko matsin ajan melko hyvin kiinni. Olit tänään kentän paras syöttäjä ja kivasti laitoit Tiafoen solmuun pari kertaa ja hän ihmetteli ihan ääneen ulospäin suuntautuvaa kicksyöttöäsi 🙂 Mutta kuten mainitsit, niin loppua kohden oma palautuspelisi pisti ilmeisesti vähän turhauttamaan kun jossain kohtaa voimasana kaivettiin käyttöön.

  Kokonaisuutena olitte tänään selvästi parempi tiimi ja vastustajat roikkuivat mukana jotenkuten syöttönsä avulla. Katsomokin sen aisti, sillä piditte huolen siitä että hurmoshenki ei päässyt syntymään. Ja vaikka vastapuolella vitsailtiin ja pidettiin mukamas hauskaa, niin kyllä se kilpailuvietti vaan puskee aina lopulta läpi. Varsinkin Hurkaczin kasvoille hiipi ihan aito tuska kun hän oli jatkuvasti helisemässä jokaisella osa-alueella. Ja kyllä Tiafoen vitsit ja jatkuva psyykkaaminen (kaksarimiehet ovat välillä aika epäurheilijamaisia tämän suhteen) oli lopulta melko väkinäistä, sillä työkalupakista ei tainnut löytyä oikein välineitä joilla olisi ollut tänään sauma menestyä. Mutta, nyt fokus semeihin, tsemppiä!

  • Jes, oli kyllä maukas voitto! Eihän kukaan tällä tasolla halua hävitä, joten vaikka vastapuolella jaksettiin naureskella niin kyllä heitä tappio varmasti kuitenkin harmitti. Mutta parempi voitti! 🙂

 • That was such a brilliant win, so impressive. 💥In contrast to Tuesday’s nailbiter, this was a controlled, professional performance. 😎 You got off to the best possible start which kept the crowd quiet 🤫 and you kept the pressure on your opponents which meant the crowd weren’t able to get into the match. I had to check I wasn’t watching on mute such was their unresponsiveness to your great play. 🔇 The only BP you faced was when Lloyd was serving for the first set. he gave them some false hope which he immediately snuffed out with an ace. 💥 Lloyd was probably disappointed with his first serve percentage especially in the first set but his second serve held up well especially with your net play. Your serving was immaculate throughout the match, they had no reply. 👌

  Lloyd hitting return winners on MP is a tradition I could get used to. 💅

  As a pair, you are 13-3 on TBs for the season, mighty impressive. 💪

  A trip to the Smithsonian before the semis is well earned. 🧐

  • Thank you! What a nice and tasty win again. Lloyd came up with some clutch returns and we managed to hold all our service games which is always a key to success. Onwards to the semis we go!

 • Congrats loistavasta suorituksesta. En ole koskaan nähnyt sinulta noin vahvaa syöttöpeliä. Tämä osa-alue, joka viime vuosina on aiheuttanut ongelmia ( kuten Lloydilla verkkopeli ), on nyt vahvuus. Tiafoelta voisitte ottaa oppia tuosta ”vinklatusta” kämmenestä, eikä aina vaan lyödä täysillä.

  • Kiitos! Syöttöön on kieltämättä tullut mukavaa rauhallisuutta viime kuukausien aikana. Tiedän mitä teen, ja miten homma pysyy kasassa. 💪 Tiafoella riittää kieltämättä taitoa hakea vähän vaikeampiakin ratkaisuja, välillä ne onnistuvat, mutta ei se tosiaan mitään helppoa ole. 😉

 • Mitäs nuo uudet Yonexin mailat, mitä Tiafoe ja Hurkacz käyttävät, ovat? Meinaatko itse kokeilla/ottaa käyttöön? Hieno voitto ja tsemppiä seuraavaan matsiin!

  • Toden totta, viime viikolla julkaistiin nuo uudet Yonex Percept -mailat, joilla juurikin Tiafoe ja Hurkacz pelaavat. Minullakin on testimaila jo kotona odottamassa, mutta en viitsinyt ihan kokeilematta kuitenkaan vaihtaa. Ehkä sitten ennen tai jälkeen US Openin. 👍

   • Jatkokysymyksenä: onko mailan vaihtaminen yleensä kuinka pitkä prosessi? Ts. vaatiiko kuinka paljon kokeilemista ennen kuin menee bägiin?

    • Onhan se iso prosessi, edellisestä kerrasta on minulla jo useampia vuosi, kun en tuohon toiseksi edelliseen Yonexin päivitykseen ollut oikein tyytyväinen. Suurin osa huipuista pelaa toki aina samalla mailalla, joka vain maalataan uudestaan malliston päivittyessä, ja toiveissa olisi nyt itselläkin päästä tuohon joukkoon, jolle mailat tulevat omilla spekseillä suoraan tehtaalta. Mutta katsotaan miten neuvotteluissa käy. 🙂

 • Nyt ei ole aikaa muuten kuin kommentoida lyhyesti: Hieno voitto uskomattoman kovista kaksinpelaajista. Tsemppiä semeihin!

 • Olipa pro-meininki alusta loppuun! Oli suorastaan levollista katsella, kun peli oli niin hyvin hallussa. Tuntui jotenkin breikintuoksu leijuvan koko ajan ilmassa, vaikka breikkejä tulikin lopulta vain yksi eikä breikkipallojakaan montaa siunaantunut.

  Parasta oli Harrin vahva ja monipuolinen syöttäminen. Jatkakaa samaan malliin ja voitot seuraavat toistaan!

  • Näin juuri! Selvästi olimme parempi tiimi, vaikkei murtoa toisessa erässä lopulta saatukaan. Mutta oma syöttäminen oli sen verran vahvaa, ettei pelkoa erän menettämisestä juurikaan ollut. Lisää tätä!

 • Eihän se täydellinen peli ollut, mutta erittäin hyvä peli, erittäin hyvältä nelinpeliparilta. Nyt oma peli pysyi paljon paremmin kasassa, vaikka vastustajat pelasi juuri niin inhottavasti kuin ennakkoon saattoi olettaa.

  Sinulle kyllä oikein tarjottiin toisessa erässä paikkaa palautuksissa lyödä viimeiset naulat arkkuun, mutta tällä kertaa ei napsunut kohdalleen. Onneksi usko ei loppunut ja pää pysyi kasassa. Vahva luotto Lloydiin ja olihan se ottelupallon palautus niin ihana. Oli aikaa ja oli tilaa. Kädet sai nostaa pystyyn jo siinä vaiheessa, kun pallo kosketti jänteitä.

  Sinun verkkopeli oli mahtavaa katsottavaa. Terävyys ja räjähtävyys oli ihan eri maailmasta muihin verrattuna. Vaikka Tiafoe ei mikään verkkopelaaja olekaan, niin hän on äärettömän atleettinen ja kaikilla mittareilla olisi varmaan hopeaa jaossa, mutta verkkotekemisessä teistä ei puhua edes samana päivänä. Liikkeiden ja pään terävyys sekä määrätietoisuus on silmiä hivelevää. Oikeastaan tuo sinun verkkotekeminen heijastaa aika hyvin teidän koko peliä. Jos vaikutat vähänkin haluttomalta ja et ole niin terävä, niin tietää, että tästä tulee vielä vaikea peli.

  Muutkin vähän kommentoi vastustajien ylimielistä naureskelua, mutta aika paljon jäin minäkin asiaa pohtimaan. Missä menee raja hauskanpidon ja pilkkaamisen välillä? Kivaahan kentällä saa olla, mutta kaikelle naureskelu on jo mautonta. Onhan se varmaan kivaa, kun voi paineitta hakea erikoisia ratkaisuita sekä yrittää viihdyttää kavereita ja yleisöä. Verkon toisella puolella on kuitenkin pari, joiden uran eteneminen ja palkka omasta ammatista on kiinni tuonkin ottelun lopputuloksesta. Asetelma on aika järjetön, mutta sillä on varmaan mentävä. Toisaalta on myös myönnettävä, että nuo vastustajat sinne katsomoon yleisöä veti, joten jotain hyvää siinäkin.

  Lopun tuulettelua jäin sinulta vähän kaipaamaan. Minusta olisit voinut käydä halimassa kaikki ne ihmiset, joita Tiafoe jo ennen peliä läpsytellyt. Herralle itselleen olisit voinut todeta, että sitä kutsutaan kuitiksi, poika.

  Vähän pelottikin, että tästä tulee taas mauttoman pitkä kommentti, mutta kun kulkee, niin kulkee. Ja sillä ehkä viittaan kuitenkin enemmän teidän peliin. Reissu on alkanut todella hyvin ja nyt vain nautitaan matkasta!

  • Ei haittaa, vaikka tulee pitkä kommentti, kun on sen verran viihdyttävää luettavaa. 🙂

   Olihan tuo erinomainen matsi monelta osin, erityisesti syöttöpeli ja volleyt toimivat. Verkkopeliä on treenattu paljon, kuten tuossa pari postausta sitten videoiden muodossa näytin. Siistiä huomata, että se näkyy myös matseissa.

   Ja olihan tuo Tiafoen käytös vähän niin ja näin eilen, paljoa enempää ei olisi voinut naureskella tai vitsailla niin olisi mennyt jo selvästi mauttoman yli. Mutta samalla on myönnettävä, että pelkästään hänen takiaan katsomo oli aivan täynnä ja yleisöhän kaikki palkintorahat lopulta maksaa. Tennis tarvitsee persoonia ja Tiafoe todellakin sellainen on.

 • Tais vastustaja lähtee vähän ”soitellen sotaan” ja hyvin saitte pelin haltuun 1. erässä ja vastustaja pysyi hyvin aisoissa toisessakin erässä. Varmaan vaikeutti keskittymistä, kun vastustajat showasivat ja naureskelivat…. tärkein eli voitto tuli ja siitä on hyvä jatkaa, kohti seuraavia otteluita! 🎾🙂🥳

  • Jes! Osattiin odottaa, että vastustajat saattavat alussa olla vähän unessa ja saatiinkin siitä kaikki hyöty irti. Eikä lopetuskaan huono ollut. Lisää tätä!

 • Nojoo, saahan siellä pitää kivaa, mutta en tykännyt kaksaritaitajien yli/tekorentoudesta; pitäisi muistaa pelin kunnioitus. Ja kuten joku tuolla kirjoitteli, se kääntyy kuitenkin tuskaksi pelin edetessä kun homma ei suju. Taustalla aina kuitenkin voittamisen halu. Molemmat vastustajistanne ovat sympaattisia, mutta nyt oli väärä paikka velmuiluun. Vaan mitäpä tuosta, te olitte pelipäällä ja se näkyi!! Minäkin kiinnitin huomiota palautustesi ontuvuuteen, mutta jäipähän parannettavaa seuraavaan matsiin 🙂 Pitäkää te kivaa oikeissa paikoissa ja käykää välillä voittamassa matsit 🙂 !!!!!!

  • Se on juuri näin, eihän tuosta Tiafoen touhusta kunnioitus oikein paista. Mutta se on hänen tapansa toimia, ja kyllähän se yleisöön uppoaa. Keskitytään me seuraavallakin kierroksella omaan tekemiseen niin hyvä tulee.

 • Onnittelut voitosta! Teidän kylmän viileä ammattimaisuus korostui tätä hupikaksikkoa vastaan ja koko ajan oli katsojana sellainen fiilis, että teillä on homma hallussa pienistä virheistä huolimatta. Yleisöä oli paljon, mutta pysyivät aika vaisuina jostain syystä 😉 Tsemppiä seuraavaan otteluun!

  • Kiitos! Ammattimainen suoritus oli kerta kaikkiaan, ihan niin kuin ennakkoon halusimmekin. Lisää tätä!

 • Onnea Harri hienon pelin ja voiton johdosta!! Oli koko ajan rauhallinen tunne toisessa erässä että voitatte sen, ja niin siinä kävi. Minua harmitti vastustajien asenne ja erityisesti Hurkacs , mutta hän oli kentän huonoin , ja sai mitä tilasi. Huomioitavaa oli syöttösi helppous, vamos!!!

  • Kiitos! Kiva, jos rauhallinen tunne välittyi kotikatsomoon asti, vaikka meinasihan tuo tiukaksi toisessa erässä mennä. Kentällä ei monesti tule paljoa toiselle puolelle pisteiden jälkeen vilkuiltua, eikä vastustajien reaktioita oikein näe, mutta harmi kuulla jos Hurkaczkin lähti tuohon pelleilyyn mukaan. Yleensä hän on yksi kiertueen mukavimpia tyyppejä, ja rehellisesti onnitellut minuakin useampaan kertaan kentän ulkopuolella esim. hienosta kaudesta viime vuonna.

 • Great win! From the first point it was clear you guys had the edge. I couldn’t help but think that Tiafoe/Hurkacz were being slightly obnoxious; hitting Lloyd and almost hitting you, laughing and joking around, even if you or Lloyd missed an easy ball. Anyway, keep pushing and keep calm and carry on!🔥

  • Thank you, we’ll keep on going! The opponents were playing with a relaxed state of mind but luckily our professionalism was too much for them to handle. Onwards we go!

 • Onneksi olkoon hienosta peliesityksestä ja voitosta!!!

  Hurkacz’in pelistä näki, ettei neluri ole hänelle luonteenomaista. Eikä Tiafoe esittänyt myöskään ihmeitä pelillisesti, sen sijaan heidän (monien jo kommentoima) virnuilu, ylimielisyyden tuntuinen psyykkaus ei heidän osakkeitaan nosta. Molemmat ovat kyllä todella hyviä pelaajia singleissä.
  Tässä pelissä teidän tiiminne kova tasoero vastapuoleen oli kyllä harvinaisen selkeä ja näytti, ettei pelkillä kovilla syötöillä pärjätä, vaan tarvitaan neluripelin erityistaitoja ja henkistä kanttia, kuten teidän tiimillä.

  Teidän tiiminne työskentelyä kokonaisuudessaan on todella hienoa seurata. Ja erityisesti sinun verkkopelisi ja syöttösi oli kyllä minimalistisen kliinistä ja komeaa katsottavaa. 👌👌👌

  Mielenkiintoinen semifinaali tulossa, jota tuskin malttaa odottaa.
  Tsemppiä ja voittoisaa peliä!!! 👍👍👍

  • Kiitos! Hurkacz on kyllä kaksinpelaajista yksi parhaiten nelurissa pärjänneistä, sillä häneltä löytyy tililtä muun muassa kaksi ATP1000-kisan nelinpelin voittoa. Mutta nyt hänen pelinsä oli kyllä pahasti sekaisin. Ei se toki meitä haitannut. 🙂

   Jatketaan samalla ammattimaisella asenteella semeissäkin. Vamos!

 • Niin vaan Shelton/MacDonald nousivat matsitaiskassa voittoon lopun hurmoksen saattelemana. Vaan eikös MacDonaldin pidä olla karsimassa lauantaina Toronton kisaan..?

  • Aivan! Ebdeniltä pari pahaa virhettä loppuun, ja kotimaan pelaajilla osui. McDonald taitaa olla vain yhden poisjäännin päässä pääsarjasta eli kai hän laskee, ettei karsimaan tarvitse lähteä. Ja tykkää hän muutenkin neluria pelata.

 • Shelton ja McDonald semeihin 1-6 tilanteesta MTBssä! Shelton pelaa upporikasta ja rutiköyhää. Kovasti minusta tuntuu, että rutiköyhän puolelle menee ensi matsissa! 😀

  • Oli kyllä erikoinen tie break, mutta ainahan niissä draamaa riittää. Shelton ei paljoa peruuttele, joten tulee mielenkiintoinen matsi semeissä!

 • Tämän päivän matsi alkaa heti ensimmäisenä puoliltapäivin, eli rapakon täällä puolen aika optimaaliseen klo 19 aikaan.
  Ei tarvii miettiä kattooko SM-viikoilta petankkia.

Comments are closed.