Pariisi ATP1000 SF, Heliövaara/Pavic – Bopanna/Ebden 7-6(3), 4-6, 6-10

Ei auta mikään, viime vuoden tapaan on pakko tunnustaa vastustajat paremmikseen Pariisin kisan semifinaalissa. Matsi oli kaikinpuolin todella korkeatasoista tennistä, mutta viimeiset huippusuoritukset nähtiin valitettavasti verkon toiselta puolelta. Saappaat jalassa kaaduttiin, eikä tappio edes niin paljoa harmittanut, koska ihan parhaamme tehtiin.

Pariisin kisan keskuskenttä on yksi kiertueen hienoimpia sisäareenoita, joten pelaaminen oli kyllä tänään tosi nautinnollista. Bollasimme lyönnit läpi kymmenen jälkeen, eikä olosuhteissa tuntunut olevan sivukenttiin nähden suurta eroa. Ainoastaan katto oli huomattavasti korkeammalla, joten lobbaamiselle oli enemmän tilaa. Laitoimme lyönnin jälkeen kamppeet valmiiksi ja palasimme kentälle voitto mielessä.

Ottelu oli alusta alkaen syöttäjien vahvaa tekemistä. Ykkössyöttöprosentit huitelivat kaikillaa 80:n tietämillä, minkä lisäksi myös verkkopeli oli puolin ja toisin vakuuttavaa. Vastustajilla oli ensimmäisessä erässä yksi murtopallo Maten syötössä, mutta tuo hoitui hyvällä volleyllani. Meillä oli puolestaan paikka ratkaisuun 5-5 -tilanteessa, kun palautukset napsuivat Ebdenin syöttöihin hienosti. Kolmekaan murtopalloa ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt, vaikka viimeisessä päästiin vähän pidempään ralliin mukaan.

Erä ratkaistiin siis tie breakissa, jossa olimme todella vahvoja. Voitimme kaikki syöttöpisteet viimeistään toisella lyönnillä, kun taas palautuksissa Mate palautti tie breakin ensimmäisessä pisteessä rystynsä todella hyvin linjaa, ja minä puolestaan tein saman 5-2 -johdossamme kämmeneltä. Tasainen erä päättyi meidän voittoome 7-6(3).

Toisessa erässä jatkettiin syöttäjien komennossa. Vastustajat koittivat sekoittaa peliä ihan onnistuneestikin lobbipalautuksilla, mutta syöttömme pitivät. 3-3 -tilanteessa nähtiin kuitenkin ottelun ainoa breikki. Sain tuohon gameen kyllä kolme suoraa pistettä syötölläni, mutta 40-30 -tilanteesta eteenpäin kumpikin taistelupallo päätyivät vastustajien eduksi Ebdenin huippusuorituksilla. Ja tuo murto riitti vastustajille toisen erän voittoon.

Kolmannen erän tie breakissa alkumme oli jälleen vahva, kun Maten hieno palautus toi meille minibreikin 1-1 -tilanteessa. Kämmenykkösvolleyni 3-1 -tilanteessa meni kuitenkin harmittavasti juuri Ebdenin lapaan, ja tilanne tasoittui. Seuraava minibreikki nähtiin 5-6 -tilanteessa, kun Ebdenin mahtipalautus linjaa pitkin toi suoran pisteen. Bopanna oli 6-7 -tilanteessa ilmiömäinen verkolla ja hänen mailastaan lähti myös ottelun viimeinen lyönti; puhdas inside-in rystywinneri Maten hyvään ykkösvolleyhin.

Päällimmäinen fiilis ottelun päätyttyä olikin sellainen, että pakko oli nostaa hattua vastustajien huipputasolle. Pelasimme puolitoista erää todella hienosti taistellen, ja varsinkin syöttö pelasti monessa tiukassa paikassa upeasti, mutta sekään ei lopulta riittänyt. Vastustajat saivat meille ottelun aikana luotua enemmän ja enemmän painetta, eivätkä he tehneet kolmannessakaan erässä oikeastaan mitään väärin. Yhtä vaille kaikki ykköset kenttään ja muutama nappilyönti palautuksissa vielä päälle. Too good.

Omasta pelistä on vaikea sanoa, että jokin osa-alue ei olisi toiminut, mutta toki palautuksilla olisi halunnut saada vähän enemmän aikaan. Nopealla kentällä reagointi vastustajien taitavasti piilotettuihin syöttösuuntiin oli kuitenkin vaikeaa, ja varsinkin kolmannessa erässä löin harmittavasti kolme neljästä palautuksestani suoraan verkkopelaajalle. Kakkossyöttöjä ei montaa koko ottelussa nähty, ja Matekin naureskeli saaneensa koko ensimmäisessä erässä palauttaa yhteensä vain kaksi kakkossyöttöä.

Toisaalta oma syöttöpeli oli mielestäni tänään edelleen paikoin todella hyvää. Sain syötettyä ässiä ja suoria syöttöpisteitä tiukoissa paikoissa useampaan kertaan. Kakkossyötölläkin taisin hävitä vain pari pistettä koko ottelussa. Lisäksi verkkopelaaminen varsinkin syöttäjän partnerina oli luultavasti parempaa kuin missään ottelussa koskaan, enkä tainnut tehdä muutenkaan ottelussa ainoatakaan virhettä lentolyönneillä.

Tuokaan ei siis tänään kuitenkaan riittänyt, sillä vastustajat pelasivat mahtavalla itseluottamuksella ja tiukoissa paikoissa vielä entisestään tasoaan nostaen. Bopannan peli oli parin matsin nähneen valmentajan mielestä vielä tavallistakin korkeammalla tasolla, eikä hänen syöttöönsä tunnu tällaisella alustalla kyllä oikein millään pääsevän käsiksi. Ja Ebden kiertueen yhtenä parhaista palauttajista hoiti kyllä myös tonttinsa kunnialla, myös syöttäjän roolissa.

Kokonaisuutena semifinaalipaikka ATP1000-kisassa on tottakai yksi vuoden kohokohdista, mutta tietysti tappio tänään kuitenkin harmittaa. Finaalipaikka eli seuraava askel jäi vielä odottamaan itseään. Kyllä se varmasti sieltä vielä pian kuitenkin tulee, jos ja kun tällä lailla oma peli pysyy jatkossakin kasassa. Ja kun vierellä on joku Maten kaltainen pelaaja jatkossakin.

Oli kyllä kahden viikon ajan todella upea kokemus saada pelata Maten kanssa, sillä hänen kokemuksensa, näkemyksensä ja osaamisensa on kyllä ihan ainutlaatuista. Tiemme erkanevat joka tapauksessa nyt eri suuntiin, minulla Metziin ja Matella Malediiveille, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos satumme tulevaisuudessa uudestaan samalle puolelle verkkoa. 😊

Pelaan Metzissä siis jo huomenna sunnuntaina alkavassa kisassa ensi kertaa saksalaisen Andreas Miesin kanssa. Olemma kisassa kakkossijoitettuja ja kohtaamme ensimmäisellä kierroksella mielenkiintoisen parin Bublik/Shevchenko. Jatkan tämän viikon tapaan kakkosruudussa, ja toivottavasti yhteissävel löytyy Andreaksenkin kanssa nopeasti. Eiköhän, sillä jos jossain tunnen olevani hyvä niin nopeassa sopeutumisessa. Sun

Ja loppuun vielä seuraava luukku auki tulevan vuoden neluriparien marraskalenterista. Sain tänään kuulla mahdollisesta muutoksesta siihen kokoonpanoon, jonka olin ajatellut nyt julkistaa, joten otetaan tässä kohtaa helpot pois varmistamalla kommenteissa jo vilahtanut ensi vuoden yllätyspari Koolhof/Mektic.

38 thoughts on “Pariisi ATP1000 SF, Heliövaara/Pavic – Bopanna/Ebden 7-6(3), 4-6, 6-10

 • Onnittelut semipaikasta kova tasoisessa turnauksessa. Pari hyvää voittoa ja tasokasta suorittamista, mutta tänään jäi tarvittava lisäbuusti vastustajan onnistumisten varjoon. Sitä kun niin kovin odotti harrihooltakin toistuvia kovia palautusohituksia ja virheettömän lujia syöttöjä. Aika hyvin niihin odotuksiin tosin vastasitkin.

  Tsemit ensi viikkoon ja Malagassa sitten nähdäänkin!

 • Harmituttaa, harmituttaa…

  Se oli niin hyvin hallussa ja niin lähellä. Kaipa tämä on osa prosessia. Kaikki kunnia vastustajille. Hyvin pitivät paketin kasassa loppuun asti. Hienoa on, että isot pisteet tuli puolustettua ja se parantaa asemaa sinkkumarkkinoilla. Joku Bopannan vanhaksi tuomitsi, mutta jos vähän samoille markkinoille ilmestyy, niin suosittelen vahvasti pariutumista.

  Upein asia on se, että peli on taas kunnossa ja ollaan jälleen palattu maailman absoluuttiseen kärkeen. Nyt vielä Miehekäs kiertueen lopetus, jospa siellä kakkonen(sijoitettu) olisi ykkönen ja Malagassa sitten otetaan unelmiemme unelma.

  Aina odotettiin, että onko ensi vuosi Jari-Matin vuosi, mutta nyt olen varma, että ensi vuosi on Harrin vuosi! Ja vähän tietysti meidänkin 😊

  ps. Vaikka kuinka yritin yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista, niin harmituttaa…

  • Ainahan ne tappiot harmittaa. Mutta eteenpäin on mentävä, ensi vuonna vielä parempaa!

 • SF paikka Mastersissa on hieno suoritus ja Bopanna oli niin liekeissä, ettei kukaan olisi mahtanut hänelle mitään. Toivottavasti olette joskus samalla puolella verkkoa. 🙂 Mitä mieltä henkisestä latauksesta tässä ottelussa? Meille katsojille näytti siltä, että olisi ollut hieman väsymystä matkassa. Palautuksissa ei nähty sitä terävintä reagointia ja monen oman syöttövuoron aloitit parilla ”kesyillä” syötöillä. 0-30 tilanteessa sitten usien neljä terävää syöttöä, mutta sekin kertoo sen, että syöttö kyllä kulki, kunhan keskittyminen oli kohdallaan. Tuntuuko pitkä kausi jo kehossa?

  • Semipaikka on aina kova suoritus tämän tason kisoissa! En kyllä itse tunnistanut tuota väsymystä kentällä, kyllähän vastustajien tekeminen väkisinkin vaikuttaa myös siihen, miltä minun pelini näyttää. Omissa syötöissäkin oli monesti 0-30 -tilanteissa pakko pelata isolla riskillä seuraavat ykköset, muuten ei pitoihin olisi pystynyt. Ja melkein loppuun astihan tuo kestikin.

 • Pienet oli tosiaankin marginaalit, Ebden paransi ekan erän jälkeen ja siihen se taisi lopulta ratketa. Onnittelut kuitenkin hienosta turnauksesta. Jos sen verran saa antaa kritiikkiä niin olisin kaivannut sinulta rohkeaa tappolyöntiä siihen 3-3 tilanteen syöttövuoroosi kun johditte 40-30 ja vastustajan korkea nosto jäi lyhyeksi. Kun et sitä tappanut niin vastustaja vei sen pallon ja siitä sitten seuraavankin. Armopaloja ei vaan saisi antaa kun marginaalit on noin pieniä. Ehkä teillä meni ekan erän jälkeen myös pikkuisen liikaa lyönnit verkolla ollutta vastustajaa päin, mutta helppoahan täältä sohvalta on kommentoida. Varsinkin kun lyönnit on kuitenkin useimmiten niin kovia. Tsemppiä jatkoon ja toivottavasti parikuviot ratkeaisi osaltasi pian suotuisasti.

  • Tottahan se on, että ei sitä tahallaan vastustajille kukaan helppoja lyöntejä kohti anna, yleensä se johtuu siitä, että toisella puolella verkkoa on siihen mennessä tehty jotain oikein. Ja tuossa 3-3 40-30 -tilanteessa yritin jyrkällä rystykrossilla suoraa pistettä, mutta Ebden aavisti oikein. Sen pisteen pelaisi kuitenkin mielellään uusiksi. Kuten myös match tie breakin. Ensi kerralla sitten…

 • Such fine margins but what a tremendous tournament. Confidence should be high. 😎 👏 Bopanna was virtually flawless. He said he travels with a Yoga teacher.🧘‍♂️ It must be the secret of his longevity. The commentators were very impressed by your performance especially as a scratch pairing. They clearly don’t read your blog as they speculated whether you and Mate would play together next year. 😉

  One of the commentators was Gilles Muller who said you made your Davis Cup debut against Luxembourg in 2008 and as a Davis Cup ”virgin” you sang the National Anthem to a packed stadium. 🧑‍🎤 He said you were very good and he couldn’t have done it. 😎

  I see Hugo Nys played qualifying in Metz due to the amount of withdrawals. . Is this something you would still do if you got the opportunity?

  You said the Paris Master was probably moving. The rumour is it will be played at La Defense Arena which apparently the largest indoor arena in Europe.

  Good luck next week. One of the many things I’ve learnt from your blog is ”Mies” is the Finnish word for ”Man”. 🙍‍♂️😁

  • Thank you for the nice comment again! It was a high quality match in Paris and I guess so was the final too. Hopefully I can keep the level here in Metz even with a new partner, Man. 😅

   And yes I would love to play singles more often. Had I played Helsinki CH this week I would have gotten in there as an alternate in qualies. Bad choice!

 • Oli kyllä tasokas ja jännittävä ottelu. Pelitasosi on ollut näissä kolmessa ottelussa täyttä priimaa, niin syötöissä, kuin myös taidokkaassa verkkopelissä. Ainoa asia, mikä ei ole näissä kolmessa ottelussa toiminut, on kämmenpuolen ykkössyöttöjen palautus tasokkaita syöttäjiä vastaan, johtuen pelkästään siitä, että olet pyrkinyt lyömään niitä melkein takalinjan päältä ja aika on vain loppunut kesken. Pari metriä takempaa, olisit niitannut aika monta mehukasta vastaustinttiä.

  Sivuttaisliikkeen pitäisi siirtyä Y-ritsan haarautumaan, jolloin keho liikkuu edelleen viistosti verkkoa kohti, josta saa lyöntiin tukea ja ilmaista voimaa. Pallon havannointikin on helpompaa, kun se ei ole täysin sivulla. Nyt kun operoidaan melkein takaviivan päällä, niin sivuttaisliike suuntautuu väkisinkin sivukatsomoon, vartalon tuki menetetään ja sitten lyödäänkin epätarkasti ja voimattomasti pelkällä kädellä.

  Bobana palautti yhden T-piste-ykkösistäsi, palauttamalla riittävän kaukaa, ehtiäkseen suunnata yhden tarvittavan askeleen ritsan haaraan. Sitten hän vain laittoi mailan hyvissä ajoin pallon tulolinjalle, lukitsi ranteen ja vartalonojalla ”tykitti” miljoonaa takaisin. Jos hänelllä olisi ollut kahvikuppi kädessä, niin siitä ei olisi läikkynyt yhtään, sillä niin rauhallinen tuo toteutus oli.

  Bobana ja Ebden aavistelivat syöttöjen suuntia, koska teillä kulki syötöt sen verran hyvin. Kun olit syöttänyt Ebdeniä vastaan kaksi mahtisyöttöä peräkkäin ulos, niin hän meni sitten seisomaan supinoiden ajaksi tuonne ässälinjaan, jättäen T-pisteen täysin avoimeksi. Eli jos hän jää sinne nurkkaan ja syötät sinne, niin menee suoraan lapaan. Tai sitten hän kipittää pallon noston aikana pitämään T-pistettä, päässen lyömään tasokkaan juoksukämmenen, jonka hän sitten toteuttikin, vaikka syöttösi T-pisteeseen olikin tasokas. Tuon eliminoi sillä, että laittaa tuohon T-piste syöttöön rutkasti poispäin vievää sivukierrettä, joka hankaloittaa jo itse lyöntiäkin.

  Syötönvastauksissa ei aina tarvitse varmistaa molempia puolia, varsinkaan näitä ässäsyöttäjiä vastaan. Ennakoimalla välilinjaan, pystyy peittämään esim. T-pisteen ja keskustan, jolloin vastustaja voi saada aika paljon ässiä sieltä toiselta puolen, mutta sillä ei ole merkitystä, jos pystyy peittämään 2/3 syöttölinjoista. Prosentuaalisesti tuo voisi olla aika voittavaa tennistä, varsinkin jos pääsee vielä syöttäjän pään sisään.
  Välilinjaan tietenkin siirrytään noston aikana.

  Tätä turnausta oli kyllä mukava seurata, koska teillä oli niin hyvä henki kentällä, yhdistettynä terveeseen voitonhimoon. Rankkingia on taas mukava nostella, kun syöksy on saatu pysäytettyä, itseluottamus kohillaan ja peli kulkee.

  • Kiitos syvällisestä kommentista! Palautuspaikka on tosiaan monen asian kompromissi, ja nelurissa vielä oma maailmansa kaksinpeliin verrattuna. Esimerkiksi Bopanna tulee palautusta hurjan lähelle takarajan sisällä vastaan, kun taas kaksinpelissä, jossa verkkopelaaja ei ole syöttäjän apuna esimerkiksi Medvedev palauttaa yli 6 metirä takarajan takana.

   Kakkosruudun palautus on kieltämättä minulle vielä vähemmän luonteva kuin ykkösruudusta, joten virheitä tulee. Valmentajani Boris oli kuitenkin tuosta samaa mieltä, että Y-muotoinen liike kohti palloa toimisi paremmin kuin takarajan suuntainen liike, joka minulla varsinkin kämmenpuolelle helposti tapahtuu.

 • Jälleen oikein hyvää tekemistä.Ja hyvin nopeasti ootte kyllä saanut yhteispelin kulkeen.Vahinko jos tiet erkanevat.Ois meinaan ollu mikä vaan mahdollista teiän jatkaessa yhdessä.

  • Kiitos! Pavicilla on tosiaan ensi vuoden kuviot jo sovittuna, mutta ei sitä koskaan tiedä jos tiet tulevaisuudessa taas kohtaavat.

 • Tiukka oli peli ja saavat kyllä Bopanna/Ebden melkoisen edun huomiseen finaaliin, kun vastustaja ratkotaan vasta kaksinpelien jälkeen ja jälkimmäinen niistä päättyi vasta äsken. Teidän ottelunne oli ohjelmassa Suomen aikaa klo 12.30 ja vastustajat selviävät vasta n. 9 h myöhemmin alkavassa pelissä – iso ajallinen ero. Hyvä, että ensi viikollakin on turnaus, jotta toivottavasti saadaan tähän marraskuun parinpaljastuskalenteriin vielä jatkoa. Tsemppiä tulevaan ja toivottavasti saat Pavicin kanssa löytynyt vire ja usko omaan tekemiseen pysyy.

  • Ei riittänyt edes tuo palautumisajan ero lopulta voittoon Bopanna/Ebdenille. Hyvin he kyllä semissä pelasivat, tuolla pelillä olisimme kyllä Maten kanssa kaataneet monta muuta!

 • Vahvaa tekemistä tappiosta huolimatta. Jatkoa seuraa aivan varmasti voittojen tiellä. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun. 😀

  Edellisessä blogissasi sanoin Ebdenin olevan hyvä palauttaja ja sitä hän todellakin näyttää olevan. Ei muuten ole huono syöttäjäkään Ainakaan omasta mielestäni. Hän olisi oiva partneri pelaamaan kanssasi. Vai miten itse näet, onko mahdollisuuksia? Jatkaneeko Bopanna vielä Ebdeninin kanssa vai olisiko hän saanut tenniksestä ns. mahan täyteen? 😀

  Seuraava partnerisi näyttää olevan saksalainen Mies, joten peli-iloa hänen kanssaan! Eikä sovi unohtaa ex-partnerisi Glasspoolin pelaavan myös Metzissä Peersin kanssa. Näinpä katseltavaa on taas kotisohvalla.

  • Vahvaa tekemistä, mutta aivan ei riittänyt voittoon tällä kertaa.

   Ebden olisi minulle(kin) varmasti hyvä pari, mutta taitavat jatkaa Bopannan kanssa yhdessä ensi vuonnakin. Ei tuo Intian ihmemies halua varmaan koskaan lopettaa 😅

 • Mun pitäis varmaan mennä lääkäriin, kun ei taaskaan kovasti harmittanut. Niin oli hyvää peliä kaikilla, onhan tää vaan niin viihdyttävää. Ehkä olen myös jonkinlaisessa välitilassa johtuen parinvaihdostasi; en osaa ihan kokonaan jättää mennyttä taakse, mutta vielä ei ole uuttakaan valmiina vastaanotettavaksi. Tunteet on nyt vähän holdissa. Mutta se on varmaa, että sinä et lillu välitilassa etkä ole holdissa, vaan olet tulta ja tappuraa, vire näyttää tosi hyvältä. Joku yllä epäili hieman väsymystä nähneensä tänään, ja toivon sydämestäni, että sitä ei ainakaan ylenmäärin ole. Kun on niitä Tosi Tärkeitä Matseja vielä jaksettavaksi! Muistathan ottaa itsellesi kunnollisia lepohetkiä! (On sinulla kyllä asiantuntevia seuraajia, wau mitä analyyseja/nostoja!)

  • On kieltämättä hienoja analyyseja tämä blogi pullollaan! Mutta en kyllä itse tuota väsymystyä tunnista. Nyt vain Metzissä päätyyn asti, niin päättyy tämä kausi kunnialla. 💪💪

 • Kyllä oli kovatasoinen neluri! Muita semifinalisteja vastaan esitys olisi varmaankin riittänyt, mutta ei Bopanna/Ebdeniä vastaan. Vienevät finaalivoitonkin ja nousevat maailmanlistan kärkeen. Huippusyöttämistä tänään ja muutama hieno palautuswinneri. He ovat terävin huippu, ja tuo terävin huippu on lähellä.

  Kakkosruudussa näyttää korostuvan palauttaminen kämmenpuolelta. Kaikki vastustajat mättävät syöttönsä keskelle Harrin kämmenelle, ja palautukset eivät näytä johtavan voitettuihin pisteisiin. Olisiko ykkösruutu sittenkin parempi puoli? Silloin keskellä on rysty, ja sehän Harrilla on timanttia.

  Pelit Maten kanssa osoittivat, että neluriparilla pitää olla huippulentsikka. Suurella jännityksellä tässä joutuu seuraamaan tuolileikkiä. Musical chairs soi …

  • Upeasti pelasivat kyllä vastustajat, mutta ei tainnut finaalissa silti riittää voittoon asti. Gonzalez/Roger-Vasselinilla oli aika hyvä kaksiviikkoinen.

   Ja onhan tuo kakkosruudun kämmenpalauttamiseni kieltämättä minulla hieman luonnotonta. Tosin aiemmissa matseissa linjapalautukset toivat monta murtoa, semeissä se ei vain yhtä hyvin kulkenut.

 • Tässä nyt oli vaikean kaavion lopputulos… tuoreempi pari voitti. Bopannan ja Ebdenin tekeminen oli piirun verran rennompaa ja parempaa.
  Loistava turnaus uuden parin kanssa antaa hyvät pohjat jatkolle; ei muuta ku eteenpäin: Onnea, Tsemppiä ja Vamos! 🎾🙂👍

 • Oispa ollu kiva nähdä finaalissa revanssi matsi RV/Gonzales-paria vastaan, mutta ei tällä kertaa… joten seuraavaan turnaukseen, onnea ja menestystä!

 • Joiltakin kommentoijilta on huomioimatta viime vuoden hieno suoritus Masters finaaleissa ja sieltä saatu 400 pistettä, jotka nyt jäävät pois. Voittamalla Metzin saa 250 joten sieltä sitten voitto ja vain 150 pistettä putoaa.
  Hieman syötöt hiljenivät loppua kohden, siihen hyvä panostaa jatkossa?
  Tasainen pienten marginaalien ottelu, niin kuin nelurissa usein on.
  Tsemppiä Metziin ja Malagaan.

  • Totta, ATP Finalsien 400 pistettä putosi pois tänään maanantaina. Mutta onneksi Metzissä voi taas yrittää kuroa eroa umpeen. 💪💪

 • Kova oli taisto, mutta tällä kertaa vastustajat oli ihan rahtusen edellä. Takana on kuitenkin kaksi loistavaa viikkoa, joiden aikana olet saanut nostettua pelisi takaisin ihan huipputasolle. Kohtasitte näiden kahden kisan aikana kaksi kiertueen kovavireisintä paria ja haastoitte molemmat ihan loppumetreille, joten kertoo todella hyvää siitä tasosta, jolla pelasitte. Viime viikolla oli lisäksi vielä nähtävissä pientä hakemista yhteispelin osalta, joten nopeasti löysitte yhteisen sävelen. Tästä on erittäin hyvä jatkaa kauden viimeiseen kisaan ja Davis Cupiin. Myös joulukuun harjoituskauteen voi lähteä luottavaisin mielin. Tsemppiä tuleville viikoille!

  • Jep, tällä tasolla pelaaminen on kyllä palkitsevaa. Nyt vain samalla otteella kauden viimeisiin karkeloihin!

 • Voi tietenkin ajatella että vastustajia alkoi pelottamaan tämä marraskalenteri eivätkä he halunneet julkistusta. Oli siis pakko voittaa jotta päivitykset loppuvat.

 • Onnittelut hienosta turnauksesta, hyvä saavutus, vaikka ei tällä kertaa poudiumille asti. Ei ollenkaan huono peli, Bobanna on parhaimmillaan yksi parhaista dubbeli pelaajista, hänellä on ”aivot” mukana pelissä. Mezissä sitten mielenkiintoista nähdä, kuinka synkkaa yhteen, tsemppiä kisaan.

  • Jep, hienosti vedettiin, mutta paremmille hävittiin. Metzissä sitten uudella sykkeellä!

 • Erinomaisesti pelattu koko viikko.
  Semi-finaali oli erittäin kovatasoinen ja valitettavsti vastustajilla loppua kohden seitinohuesti enemmän onnistumisia tällä kertaa.
  Viikolta kuitenkin kolmen huippuparin voitto hyvällä peli-ilmeellä ja meiningillä, joka toi paljon iloa kotikatsomoihin.
  Hankalan syksyn jälkeen osoitit taas olevasi maailman eliittiä nelurissa! Nyt kun vaan natsaa oikea pari vierelle niin kaikki on mahdollista.👍

  • Samaa mieltä, isosti positiivisen puolelle meni tämä viikko Pariisissa. Nyt vain sama meno päälle kauden loppuun asti ja miksei pitkälle ensi vuoteenkin 💪

Comments are closed.