Wimbledon SF, Heliövaara/Patten – Skupski/Venus 6-4, 7-6(1) teksti päivitetty

No nyt!!! Aika pikkuisen tyylikkään kliinisellä suorituksella hoidettiin itsemme Wimbledonin finaaliin! 🙌 Nautimme Henryn kanssa kentällä alusta loppuun, ja miksei olisi nautittu ,sillä tekeminen oli niin priimaa. Lauantaina finaalissa vastassa Purcell/Thompson.


Tämä ottelun jälkeinen ilta hujahti harvinaisen nopeasti, ja joudun nyt pitämään tekstin vähän tavallista lyhyempänä, että ehdin vielä järkevään aikaan nukkumaan. Lapset pitävät nimittäin huolta, että aamulla herätään aina ajoissa uuteen päivään. 🙂

Mutta eipä tämän päivän ottelusta ehkä niin paljon edes jää sanottavaa. Olimme suorastaan mykistävän hienosti ottelussa läsnä ensimmäisestä pisteestä alkaen. Upea pelistadion kenttä 1 tuntui samantien kodilta, ja ensimmäiset lyönnit ottelun alettua osuivat järjestäen aivan keskelle mailan jänteitä. Mursimme Venuksen syötön heti ottelun avausgamessa, ja vaikkei toista murtoa hyvästä yrityksestämme huolimatta tullutkaan, niin ei se haitannut. Hävisimme omissa syötöissämme vain kolme pistettä koko erällä, jotka nekin kaikki kaksoisvirheillä, ja niinpä ensimmäinen erä kirjattiin meille 6-4.

Toisessa erässä vastustajat hieman terävöittivät syöttöpeliään, mutta saimme silti yhteensä kolme murtopalloa 2-2 -tilanteen Skupskin syöttövuorossa. Ehkä koko ottelun ainoat jälkikäteen harmittavat virheet osuivat minulta noihin palautuksiin, mutta emme antaneet tuonkaan meitä horjuttaa. Oma syöttötyöskentely oli aivan priimaa, minkä myötä edettiin tie breakiin. Josta tuli jälleen puhdasta meidän näytöstämme. Annoimme vastustajille vain yhden pisteen, ja kun palautukseni ensimmäisessä ottelupallossa jysähti suoraan linjasta läpi, niin juhlat saattoivat alkaa.

Ottelupallon tunnelmat. 😎

Pelillisesti ja henkisesti tämän päivän ottelu oli siis aika lähellä täydellistä, ja vaikka lukemat nopean ruohokentän myötä pysyivätkin aika tiukkoina, niin pisteitä voitimme peräti 17 enemmän kuin vastustajat. Ja se on iso ero se. Henry oli oma uskomaton itsensä pelin jokaisella osa-alueella, mutta minullakin varsinkin syöttö oli hurjassa iskussa. Ykkössyötöllä en hävinnyt koko ottelussa ainoatakaan pistettä, enkä kakkossyötöllänikään kuin kolme.

Vielä yksi ottelu on kuitenkin jäljellä, ja sehän on se kaikista isoin ottelu, mitä tenniksessä voi tulla vastaan; Wimbledon-finaali. Mediahaastatteluissa kyseltiin moneen kertaan mitä Wimbledon-finaalissa pelaaminen merkitsee, mutta vaikea sitä on pukea vielä tässä vaiheessa sanoiksi. Tänään osasimme uskomattoman hyvin jättää nuo murehtimiset ottelun ajaksi pois mielestä, mutta kyllähän finaali varmasti asettaa tuohon vielä isomman haasteen. Kisavoitto olisi kuitenkin vielä iso harppaus eteenpäin finaalipaikkaan verrattuna.

Ja finaalihan pelataan lauantaina missä muuallakaan kuin tenniksen legendaarisimmalla areenalla, Wimbledonin keskuskentällä. Uskoisin, että tulemme tuollakin kentällä aika hyvin viihtymään, mutta vastuskin on toki paha. Aussipari Purcell/Thompson on edennyt vakuuttavasti finaaliin asti, ja Purcellhan on tämän kisan jo kertaalleen voittanutkin pari vuotta sitten. Thompson puolestaan vahvalla kaksinpelitaustallaan tekee perusasiat todella laadukkaasti ja liikkuu myös erinomaisesti.

Lauantaista tulee varmasti joka tapauksessa erityinen päivä minun tennisurallani, mutta tärkeintä on muistaa jälleen elää hetkessä, nauttia tilanteesta ja antaa oikeiden asioiden tapahtua. Yksi vielä. Vamos!

77 thoughts on “Wimbledon SF, Heliövaara/Patten – Skupski/Venus 6-4, 7-6(1) teksti päivitetty

 • Tämä on niin hienoa! Tsemppiä, onnea teille molemmille. Olitte äärettömän hyviä tänään.

 • Nyt en sa mittään. Oon ihan hiljaa. Mykistynyt.

  Paitsi että huomasitteko että ne voitti! Meidän Harri ja Melkein Meidän Henry menivät finaaliin että tärähti!!!! Voi tätä onnea, teille ja meille!

  • Missä vaiheessa Melkein Meidän Henry virallisesti julistetaan Meidän Henryksi? Olisin valmis antamaan tämän arvonimen jo tässä vaiheessa. Ei tarvita Wimpelin voittoa.
   Ansioksi voidaan lukea kirjoittaminen tähän blogiin. Kuulemma osaa, tai ainakin tunnistaa, muinaisia suomalaisia voimaa antavia jumalolentojen nimiä.

   • Pidetäänpä siis pikapalaveri, sillä äkkiä se on virallistettava. Joku ryökäle muuten vielä vie hänet meiltä. Meidän Henry tästä eteenpäin. Hyvä palaveri. Kiitos.

     • Ei meidän tarvitse kysyä. Kuka aateloinnista kieltäytyisi! 🤷”Ja niin tuli päivä, jolloin Pattevaaran aikakaudella Sir Henry julistettiin Sirkan ja Mestarin aloitteesta pyöreän pöydän kokouksen jälkeen: Meidän Henryksi! 😎 Jonka nimen hän mielihyvin otti vastaan! 🙏”(Toivottavasti 🤫)

      Tsemiii vikaan taistoon! Kävi kuinka kävi, ootte jo voittajia! Mutta mielellään toki kiikkustuolissa muistellaan Wimpelin koko potin voittojakin! Let’s fight! 🤺Vamooos!!!! 🔥🔥🔥🎾

 • No huh huh. Teitte hurjaa jälkeä tänään. Näytitte heti ensimmäisessä pallossa että ottelu oli teidän.

  Nyt vaan rohkeasti samalla tyyliillä finaaliin!

  • Samaa mieltä! Täydellinen neluri molemmilta yhdessä ja erkseen. Finaalissa yhtä vahva esitys, niin lopputuloksesta ei ole epäilystäkään.

 • Aivan huikeaa, mahtavaa ja ihanaa!!! Lauantaina pommit täysiä kulmiin ja pytty kotiin, YEHHH!!!

 • Vielä ei ole juhlan aika. Vasta finaalin jälkeen.
  Luulin jo, että säästelit palautuksia finaaliin, mutta jo tie-breakissä käytit niitä. No, finaaliinkin jäi kyllä jäljelle.
  Henry pelasi taas erinomaisesti.
  Samaa peliä finaalissa niin hyvä tulee.
  Tsemppiä!

 • Onnea teille, onhan jo hienoa jo nyt! Ei tarvinnut hirveästi katsomossa jännittää, niin hyvin teillä kulki. Antakaa lauantaina taas palaa, VAMOS!

 • Remarkable performance once again! Through tv screen it seemed as an easy walk in a park. Never any stress or frustration from either of you. Well earned place in the final!!! Keep it up!

 • Oli mahtava ottelu teiltä. Ei juurikaan jäänyt jossittelua vastapelureille. Ei heillä ollut mitään mahkuja vastata peliinne.
  Hyvin teillä pyyhkii yhteispeli. Finaalissa on vastassa hieman taktisempi vastustaja kuin mitä oli tänään. Nimittäin heillä löytyi paljon hyviä sivurajasivalluksia sekä nostoja takarajalle, jotka pääsääntöisesti upposivat kenttään.
  Jatkamalla samaa yhteispelirakentelua kuin tänään teitte, on saumat voittoon. Ei muuta kuin luuta lakaisemaan voitto ”kotiin” eli teille!
  Paljon onnea finaaliin!!!!

  Lopuksi Henrylle pienen pieni toivomus. Jospa hän kirjoittaisi miltä nyt tuntuu finaalipelin jälkeen.

 • Kiven kovaa suorittamista, ei yhtäkään murtopalloa vastustajalle!!! Lauantaina räjähtää ja pytty kotiin!! 👍

 • Aivan hillittömän hienoa, täällä kiljuttiin streamia seuraten!!! Olikohan muuten Kauppisen Aki (paremmin snookerselostajana tunnettu) joka Eurosportilla matsinne selosti?

  • oli juurikin tämä snookermies, mutta Eurosportin on välillä saanut vaihdettua enkuksi, ja siellä on tietävämmät selostajat

   • Tällä kertaa englannin kieliset selostajat olivat aivan kuutamolla, katselivat ilmeisesti brittilasien läpi ottelua kun Heliövaara oli kuulemma heikoin lenkki ja että hänen syöttötyöskentelynsä oli kuulemma heikkoa. Vaikka pelaajan itsensä mukaan oli huippua eikä se omaan silmääni kovin heikolta näyttänyt. Lisäksi toinen selostaja ei edes tiennyt Heliövaaran nelinpelirankingia. Luulisi että pelaajiin voisi edes sitä vähää perehtyä että tuollaiset perusasiat tietää.

 • Hieno peli, jälleen. Vastustajat olivat alusta lähtien köysissä, vaikkakin ainoa murto tapahtui koko ottelun ensimmäisessä geimissä. Tyrmäysisku vain jäi puuttumaan, ellei sellaiseksi lasketa tokan erän taiskaa. Skupski/Venus eivät edusta samaa taitoa kuin Pavic/Arevalo, ja siten HaHe-tiimi oli kyllä vahva ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä. Lauantaina vastaan astelee Purcell, joka ei oikein jaksanut Empun kanssa yrittää … Nyt lienee hänen motinsa kohdillaan, mutta kyllä ihmeitä pitää esittää, jos meinaa HaH-tiimin voittaa.

 • Wimbledonin finaaliin! Ja ihan vastustamattomalla esityksellä. Valtavat onnittelut teille molemmille jälleen kerran! Ja onnea kaikille meille! Kyllä tästä aika moni saa aivan valtavaa riemua. Itseäkin hermostutti taas koko päivän ja koko ajan tuli kelloa vilkuiltua, että joko mennään. Mutta kyllähän tuota passasi odotella ja vähän nälkää kasvatella. Maistuu, maistuu!

  Eipä tainneet vastustajat edes ehtiä älytä, että mikä heidän yli vyöryi ennen kuin eka erä oli ohi. Toisessa erässähän tuosta tuli ottelu, mutta olipa jälleen ihanan täydellinen tiebreak. Ja mikä lopetus siihen. Kerkesi tuulettamaan jo pallon ollessa ilmassa.

  Vähän on tullut huudeltua sen perään, että hitaasti olet lämminnyt peleihin, mutta tänään olit kyllä niin valmiina alusta asti. Ja tietysti Henry myös. Lisäksi syötit tänään varmaan paremmin kuin koskaan. Ja ihan kivastihan tuo Henrylläkin onnistui. 😀

  Purcell oli edellisessä kohtaamisessa ihan teidän hallussa ja hänestä jäi mieleen vain ihmeelliset viimeisen syöttövuoron steppailut. Varmasti aussit tulevat ihan eri asenteella finaaliin ja kovan haasteet heittävät. Mutta jos tuolla tasolla pelaatte, niin vaikea on nähdä, että teitä pysäytetään.

  Reilun kolme kuukautta olette yhdessä pelanneet ja olette race-listan sijalla 8. Voitto finaalista ja Torinon paikka voi pitää varmana. Kun kulkee, niin kulkee. Aika velikultia!

   • Yllättävä, mutta ihan hyvä kysymys. Oikeastaan se pohjautuu ihan huumoriin. Nuoruudessa meillä oli henkilö, jota leikkisästi kutsuimme mestariksi. Nyt vanhaa mestaria ei enää ole ja jonkunhan se titteli on ollut perittävä. Toteamuksessa onhan tuokin varsinainen mestari, on hieman ivallinen sävy ja siihen se varmaan paljon pohjautuu.

    Oman elämänsä mestari on siis varmaan lähtökohta, mutta toisaalta on tässä vuosien varrella ollut niin paljon opetuslapsia ja he ovat päässeet Mestarin oppiin, että ei se pelkästään pilkkaa ole. Tietysti myös Master-tutkinto antaa mahdollisuuden kielellä leikkimiseen.

    Olipa muuten turhan pitkä vastaus asiaan, joka kiinnosti ehkä yhtä ihmistä. Mutta sopii hyvin Mestarin brändiin. 😀

 • Outstanding! 💥 🥳 🎉From the first point to the last, you were on fire. 🔥 Your service stats were impeccable and I think you personally, only dropped 3 points(1 a DF) the entire match. 😎 They didn’t have a response when you served. 🙈 Henry’s return game especially in the first set, was incredible, Venus didn’t know where to go. 🤔 Does anything fluster Henry? He looks so relaxed on court. 💅 5 out of 5 on TBs. 💥

  The final and Centre Court awaits. Dreamland. Good luck. 🍀

 • Matsien jälkeiset tuuletukset on kyllä niin riehakkaita että vähän pelottaa. Ettei nyt vaan sattuis mitään. 😀

  • Lisätään nyt toki se, että tuuletukset finaalin jälkeen sopii kyllä. Sen jälkeen voi ottaa vaikka vähän enemmän aikaa palautumiseen.

 • Vamos ja erittäin suuret onnittelut!!! Ei muuta kuin samalla flowlla finaaliin niin hyvä tulee. 💪👌🕺

  Vastus on nyt vähän erilainen, kun vastassa on sekä singeli että dubbeli osaamista.

 • Tenniksessä ei koskaan voi pelata täydellistä peliä, mutta ei kovin kauas tuo teidän esitys jää. Et tainnut hävitä omassa syötössä ykkösellä yhtään pistettä. Henryllä taisi olla peräti 2 hävittyä. Katselin Eurosportilta englannin kielisenä selostuksen ja Peter Fleming (Mcenroe pari) oli aika vaikuttunut esityksestänne. Eikä kyllä syyttä.

  Vähän aiheen vierestä vielä: samainen Fleming kommentoi nykynelurin merkkipeliä ja etukäteen liikkumisesta sopimista. Hän sanoi, että Mcenroen kanssa ei juuri ikinä sovittu mitään, koska Mc oli niin luova, että hän pystyi aina reagoimaan tilanteen mukaan. 😁

  Tsemppiä teille Wimbledonin finaaliin! Kuulostaa kyllä pahuksen hienolta, kun voi tuollaista toivottaa 😊

 • Aika ihmeellisen hienoa, että täällä kenenkään masu ei ole täysi. Vielä mahtuu masuun herkkua! Harri ja Henry, tahdomme lisää!!!

 • Uskomaton esitys! Puolivälierän jälkeen mietin, että mitäköhän tapahtuu, jos nostatte pelin perustasolta omaan parhaaseen. Nyt se nähtiin!
  Lataus oli kohdillaan heti alussa, jatkoit juuri siitä mitä puolivälierän lopussa esitit!
  Samalla rennolla päättäväisyydellä päätyyn asti, ja voittopokaali mukaan kotimatkalle!

 • Sanattomaks vetää, mutta onnittelut lienee jo paikallaan…
  Tsemppiä ja Vamos finaaliin! 🎾😊👍

 • Onneksi olkoon! Oli kyllä taas kerran upea ottelu. Nauti hetkestä! Tätä varten olet tehnyt töitä. Alussa kentällä oli Henry ja kolme muuta pelaajaa. Ei kukaan huonosti pelannut, mutta Henry oli eri planeetalta. Ja ratkaisevassa tiebreakessä Harri ”tiebreak” Heliövaara astui esiin. Komppaan aikaisempaa kirjoittajaa, Peter Fleming oli useasti ihmeissään Henryn pelistä. Is 42 really his best ranking? Oliko muuten isoin yleisö, jonka edessä olet pelannut? Varmaan lähellä 10.000 katsojaa ja melkein tupaten täynnä, vaikka ykköskentällä vain nelureita tänään. Ei muuta kun samalla fiiliksellä loppuotteluun!

 • Vamooos! Aivan mahtavaa, onnittelut! Nyt vain samalla höökillä vielä finaali, tsemppiä!

 • Mikä matsi, mikä tarina! Vielä yksi jäljellä, eikä mitään tarvitse muuttaa. Eiköhän sekin hoidu, ja saadaan taas uusi luku suomalaiseen tennishistoriaan. Onnea ja kiitos!

 • Amazing result for you and Henry, and so deserved after all your hard work this year.
  CONGRATS

 • Aivan mielettömän kova suoritus ja finaali odottaa!!! Onneksi olkoon! 👏👏👏
  Te olitte alusta alkaen kuskin paikalla – ja se näkyi. Toisen erän TB 7-1 oli huima osoitus teidän osaamisesta.💪💪💪. Sama meno päälle finaaliin! 👍👍👍

 • Suuret onnittelut Harri & Henry..!!! Pelin loppupuolella mietin mitä sanon kavereille pelistä. Päädyin sanomaan, ette olleet ylivoimaisia, vaan selkeästi parempia. Täysin eri peli kuin puolivälierä ilman kahden miehen verkkouhkaa. Jos mielestäni Henry oli loistava viime pelissä, niin tänään oli kyllä toistepäin. Mielettömän hyvä kemia tuntuu teillä olevan. Nyt hyvä nollaus ja 100% valmistautuminen finaaliin ja menkää pitämään hauskaa ja muista myös tuuletella. Näistä sun tuuletuksista Wimbledonissa pitäisi kyllä saada jokin videokooste..!! 🙂

 • Onnea H&H! Aivan mahtava suoritus tänään, ei voi muuta kuin hattua nostaa!
  Samoilla höyryillä päätyyn asti, tää turnaus on niin teidän!

 • Välierä oli upea esimerkki siitä, miten hyvin rento alku kantaa. Missä Henry Patten on luurannut kaikki nämä vuodet? -kaveri on 4p-nero, verkolla täydellinen tekniikka. Loistavasti veditten matsin loppuun asti, todella korkea taso. Uskoa kämmenpalautuksiin lauantaina. Koko tennis-Suomi sun ja Pattenin takana. Menestystä teille!

 • Onnittelut hienosta voitosta🤝
  Nyt vaan vettä lauteille ja puita uuniin. 💪
  Ei todellakaan tyydytä 5/6, vielä tarvitaan lisää. 👆

 • Yessss!!! Se oli juurikin näin – niin kliininen esitys kuin voi olla. Täyttä varmuutta eikä epäselvyyttä mihin suuntaan peli etenee. Tältä parilta voidaan odottaa suuria saavutuksia! Isot onnittelut ja lauantaihin! 💪

 • Maailman paras neluripari tällä hetkellä. Uskon että nousu jatkuu. Jos ei Grand Slamia tule nyt niin sitten se tulee myöhemmin. Onnea onnea onnea vaan kaikille meille.

 • Wow mikä ottelu teiltä! Onnea finaalipaikasta! 🥳 Vielä yksi ottelu samalla upealla asenteella ja fokuksella itse suoritukseen, sitten mietitään mitä tuli tehtyä. Play to win! 🇫🇮💪🏻💪🏻🇬🇧

 • tämähän on aivan uskomatonta 🤩 mikä mahtava tarina, kuinka alkukauden vaikeuksien jälkeen noustaan rytinällä takaisin tennismaailman kermaan 🎾 ei ole tainnut hetkeen olla slämi finaalissa sijouttumatonta paria (jos ei lasketa sinkkumiehiä mukaan). ollapa vielä siellä paikan päällä seuraamassa 🙌 mutta nautitaan lauantaina eetterin välityksellä 🏆

  tuhannen taalan (tai ehkä tässä tapauksessa punnan🧐) kysymys, harmittaakohan Skupskia parivalinnat 🫠 päästi 💎 käsistään, mutta omahan oli moga ja me täällä olemme tietysti tyytyväisiä 🫶

  • Hyvä kysymys sinänsä, mutta esitän vastakysymyksenä; Mahtaisiko peli olla samoissa raameissa yhtenäinen ja henkilökemiat pelata samalla tavalla kuin Henryllä Harrin kanssa? On nimittäin kyse paljolti siitä, etteivät kemiat sovi jokaisen kohdalla välttämättä yhteen samalla tavalla.
   Nyt kemiat toimivat erinomaisesti ja tietty rentous. Tämän näki jo heti yhteispelin alussa. Pelikuvioiden rakentelu vain vei oman aikansa ja nyt tulosta nähdään. Vamos Harri ja Henry!!!!!!

   • Joo ei tietenkään, en sitä tarkoittanut 😄 harria ja meitä ketään tuskin harmittaa, pohdinta oli skupskin näkökulmasta

    • Ymmärsin kyllä yskän 😀 Kyseessä onkin Harri eikä skupski, joten siinä jo itsessään on suuren suuri ero. 😀 Harri löysi valmentajiensa avuin (luultavasti) alemmalla tasolla (Ch) pelaavan pelaajan ja hyvän löysikin (itsekin ihailin hänen peliälykkyyttään ja tyyliä nähdessäni hänen pelejään). Kaikki eivät ilmeisesti edes ole tuohon valmiita. Harrilta näkyy sekin käyvän pirtaan. Kyse on mitä suuremmassa määrin henkilökemia-asioiden synergiasta. Kaikilta se ei luonnistu, joten voineeko olla yksi syy kertomassasi mielipiteessäsi tuo? 😀

 • Häpeäkseni täytyy tunnustaa että vasta nyt sain hankittua Eurosport katseluoikeuden, mutta nyt kun eka kertaa näin niin mikä ihmemies tämä Henry oikein on?! Ensi vaikutelma on vähän laiskanpulskea mutta se on täysin hämäävää, mieshän oli pelillisesti kentän paras eikä sillä tunnu olevan hermoja ollenkaan!
  Peter Flemingkin kommentaattorina ihmetteli että mies on kuin olisi pelannut koko ikänsä näin isoja pelejä vaikka on eka kerta. Mistä tällainen kukkaanpuhkeaminen ja miten hän on päässyt tänne asti kovimpien nimien tutkan alapuolella parimarkkinoilla.
  Tai ehkä hän tarvitsi juuri sinut pariksi että tämä tapahtui.
  Ylipäänsä lajista riippumatta kaikkien urheilun psykologiasta kiinnostuneiden kannattaisi katsoa teidän tiimin pelejä, ainakin tänään henkinen kovuus oli sitä luokkaa. Keskittyminen, uskallus, kontrolloitu agressiivisuus, asenne, kehonkieli, kaikki aivan huippua.

 • Raputanssit varattu lauantaille! Kutosta silmään ja suoralla ohi! Tytärkin täällä huutaa HELPAT:tia…

 • Onnittelut finaalipaikasta.
  Heti alusta asti näkyi, kuinka keskittyneesti ja voitontahtoisesti aloititte ottelun. Ja niinhän se näkyi koko ottelun ajan, korkea itseluottamus !!
  Ei vastustajilla ollut mitään palaa voittaa.
  Tsemppiä finaaliin! Vastustaja pelaa erilaisella taktiikalla, kuin aikaisemmat vastustajanne. Monipuolisia pallotteluja luvassa, hyvin liikkuva ja synkkaava pari, aussithan on näitä ruihokenttien eksperttejä.

 • Onnea ja kyllä Skupski oli vähän hapan kättelyssä, kun just olit palauttanut Skupskin ottelupallosyötön sivurajalle… Henryä onnitteli sentään lämpimästi 😉 niin eikä Venuskasn ollu kovin otettu tilanteesta🙂
  Nyt on potut maksettu pottuina kaikille kevään parinvaihtajille: Pavic, Skupski, Peers ja Lloydkin vielä 😅
  Näytitte miten neluria pelataan tiiminä!!!
  Onnittelut vielä ja tsemppiä lauantaille! 🎾😊👍

 • Hei! Harvoin olen saanut kokea vastaavanlaisia täpinähetkiä kuin teidän otteluita seuratessa. Tiukoissa tilanteissa on tuntunut, että kestättekö. Mutta kerta toisensa jälkeen olette näyttäneet uskomatonta tilanteen hallintaa. Finaalissa on kova pari vastassa, mutta teitä ei voita kukaan, kun pelaatte omalla erinomaisella tasollanne. Välierä oli itse asiassa hieman tylsä, koska jotenkin tuntui, että oli vain ajan kysymys milloin voitatte. Tuokoon lauantai upeita hetkiä teille ja minulle, kuten niin monelle muullekin, vuoden parhaat kiksit!

 • Harri, joko tiedät tulevat kilpailut joihin osallistutte? Pitääkö sivulla oleva tilannetieto paikkansa?

 • Harvinaista, saamme huomenna nähdä TV5:stä (kanava 7) miesten nelinpelin loppuottelun naisten kaksinpelin vastaavan jälkeen suorana klo 18:30.

 • Taidanpa katsoa finaalin VeikkausTVstä. Säilyy tunnelma, kun ei ole jatkuvia mainoskatkoja. Minua ei suuremmin haittaa selostuksen puute, vaikka asialla ovatkin Suomen parhaat Arne Six ja Jarkko Nieminen. Muut Finaalit nautin kyllä heidän kanssaan.

 • Mainitsit aiemmin ettei uudet Slazenger tuubit aukene sinulle, kuten ei minullekaan. Yritinpä sitten kaivaa Slazengerin markkinointiosastolta selitystä siitä, miksi jo 80-luvun alussa ostamastani tuubista oli kadonnut ne perinteiset Wimbledon värit melkein kokonaan ja vetosin Wimbledonin hartaasti vaalimiin perinteisiin ja väreihin, ettei tämä oikein sovi. Ehdotin josko tämä oli suunnittelijan aivopieru ja muutos vain muutoksen takia. Oli pakko valita valitusvalikosta ”faulty product”, kun ei ollut parempaa vaihtoehtoa. 🙂 Sieltä lopulta tuli odotetusti varsin lattea vastaus, että ei ole faulty product ja että kyse oli tietoisesta design osaston päätöksestä. Kyllähän siellä on edelleen se Wimbledonin logo pienellä, mutta silti, vähän liian radikaali muutos mielestäni, kun tuubissa on kuitenkin vuosikymmenet ollut enemmän sitä Wimbledon väriä. Ja jos joku ihmettelee vaivannäköäni, niin olen markkinointiekonomi, joten tuo brändimuutos itsessään kiinnosti kontrastissa Wimbledonin vanhoja perinteitä vaalivaan brändiin.

  • Lisäys: jos itse olisin AELTC:n leivissä, olisi mennyt kahvit väärään kurkkuun tuon tuubin nähdessäni, niin mitenköhän suuren kolauksen vuosikymmeniä jatkunut kumppanuus on tässä saanut? On siinä designerilla ollut kova luottamus (tai ajattelemattomuus) asian suhteen.

 • Ja se on sitten Wimbledon mestaruus! Ai että kun mahtaa tuntua hyvältä, onnittelut molemmille! 🙂

Comments are closed.