Wimbledon QF, Heliövaara/Patten – Arevalo/Pavic 4-6, 7-6(5), 7-6(7) teksti päivitetty

Wau! Puolivälierä kääntyy lähes väkisin kotiin ja torstaina taistellaan Wimbledonin finaalipaikasta! Aivan huikea esitys, mutta eihän tätä tähän jätetä. Jo huomenna on nimittäin vastassa Skupski/Venus, joten jatketaan ihmeessä samalla hurmoksella. Onpahan nimittäin menoa.

Matsipallon tunnelmat kertovat paljon.

Välipäivä tiistaina teki hyvää, sillä maanantain kahden matsin jälkeen oli parempi vain tehdä kevyt treeni kentällä ja keskittyä muuten kehost huolehtimiseen. Sateet sotkivat tiistain ohjelmaa oikein huolella, joten mekin päädyimme Henryn kanssa treenaamaan sisällä, mutta toimihan tuo ennen edellistäkin matsia. Ja ruohokenttien kuluessa kisan aikana tuntuu, että kovin hyvän lyöntirytmin löytäminen ruohotreenikentillä alkaa mennä huonojen pomppujen myötä aika vaikeaksi, joten siinäkin mielessä kova kenttä sisällä oli treeniin oikein hyvä valinta.

Tänään kuitenkin edessä oli pitkään odotettu sadeton päivä, ja meillä jälleen vuorossa päivän ensimmäinen matsi. Bollaukset tehtiin tuttuun tyyliin Aorangi Parkin puolella klo 9.30, ja siitä jatkettiin valmistautumaan kohti kello 11 alkanutta ottelua kentällä 12. Aurinko pysytteli pilvien takana melkeinpä koko ottelun ajan, mutta kohtalainen tuuli toi sentään hieman mielenkiintoa peliin. Sopivasti kuitenkin. 🙂

Matsin ensimmäinen erä oli meiltä mielestäni ajoittain jopa hienoista hallintaa, sillä saimme erän aikana luotua viisi murtopalloa, kolme 2-1 -tilanteessa ja vielä kaksi 4-5 -tilanteessa. Mutta marginaalit eivät olleet puolellamme noissa tilanteissa. Vastustajat sen sijaan onnistuivat erän ainoassa breikkipallossaa minun syöttövuorossani 3-3 -tilanteessa, kun Pavic teki upean refleksipelastuksen ja lopulta Arevalon kämmen keskelle oli liian painava. Kun murtoa ei meille siis millään tullut, niin ensimmäinen erä siis väärään suuntaan. Totesimme kuitenkin erätauolla toisillemme Henryn kanssa, että ansaitsimme mielestämme kyllä enemmän kuin tuloksen 4-6.

Heti toisen erän alussa Henry pelasti yhden murtopallon, mutta edelleen meistä tuntui, että olimme jatkuvasti hienosti mukana vastustajien syötöissä. Voitimme kyllä tarpeeksi palautuspisteitä, mutta ei vain mitenkään osunut riittävästi samaan gameen. Kunnes 4-3 -tilanteessa vihdoin taistelu palkittiin. Makea taistelupiste toi meille murron ja Henry pääsi syöttämään erää kotiin. Mutta ei ollut draama suinkaan vielä tuossa toisen erän osalta, sillä vastustajat ottivat 5-3, 40-0 -johdostamme peräti 9 seuraavaa pistettä, ja yhtäkkiä erä olikin tasan. Edes nuo kolme peräkkäistä eräpalloa eivät siis riittäneet.

Toista erää ratkottiin siis sittenkin tie breakissa, mutta olimme siinä onneksi todella kovassa iskussa. Henry hoiti palautuksensa upeasti, ja vaikkei neljäs tai viideskään eräpallo tuoneet tulosta vastustajien syötöissä, niin kuudes kerta toden sanoi. Syöttöni kohti Arevaloa oli kova ja painava, minkä jälkeen Henry otti verkon haltuun. Kohti kolmatta erää mentiin siis!

Koin kolmannessa erässä joitakin flash backeja kahden vuoden takaa, jolloin pelasin ratkaisuerää Pavicia vastaan täsmälleen samalla kentällä, mutta tällä kertaa en kyllä ollut aikeissa suostua taipumaan. Tärkeä murtopallon pelastus syöttövuorossani 1-2 -tilanteessa piti tilanteen tasoissa, mutta vastustajat syöttivät myös kyllä kahta ensimmäistä erää paremmin. Saimme erän ainoan murtopallon 3-3 -tilanteessa, mutta vaikka palautukseni Pavicin ykköseen tuntuikin osumaltaan täydelliseltä, lensi pallo hiukan pitkäksi. Kun murtoja ei lopulta kolmannessa erässä siis nähty, oli aika match tie breakille.

Mielentila oli meidän puolellamme erittäin kohdallaan, mutta Pavic hermoili kaksoisvirheellä meille 3-1 -johdon. Hänen hyvä lobbipalautuksensa ja vahva volleynsa tasoitti kuitenkin tilanteen minun syötössäni puoltenvaihdon jälkeen. Henryn harvinainen volleyvirhe 5-5 -tilanteessa antoi puolestaan minibreikin vastustajille, mutta sen jälkeen pelasin upean pisteen lyöden monta kämmentä, joista viimeisen vastustajien välistä läpi. Ja Henryn palautus heti perään 6-6 -tilanteessa petasi minulle huippupaikan päättää piste verkolta.

7-6 -tilanteessa oli minun vuoroni syöttää, mutta onneksi itseluottamus on kunnossa. Ensimmäinen ykkössyöttö karkasi pahasti leveäksi, mutta kakkonen oli vahva, ja Henry hoiti volleyn hienosti verkolta. Ja 8-6 -tilanteessa lämäsin pienen adrenaliiniryöpyn avittamana ykkössyöttöni T-pisteeseen kovinta vauhtia koko ottelussa kaikki pelaajat mukaanlukien 127 mph eikä pallo tuollaisen jälkeen tullut tietenkään takaisin. Kolme ottelupalloa siis meille. Kämmenpalautukseni 9-6 -tilanteessa meni vähän yliyrittämisen puolelle, mutta Henry sen sijaan sai Arevalon ykkösen seuraavassa pisteessä hienosti takaisin. Minun ensimmäinen volleyni oli vähän varmisteleva, mutta liike ja väliinmeno ottelun päättävään lyöntiin kyllä niin hieno kuin olla ja voi. Eikä jätetty tuuletuksillakaan kyllä ketään kylmäksi kuten alun matsipallovideosta voi päätellä!


Olihan tämänpäiväinen matsi aika huikea tennisottelu kaiken kaikkiaan. Draamaa ja käänteitä riitti joka suuntaan, mutta ei meitä vain oikein pysty nujertamaan. Uskoimme itseemme, vaikka ensimmäisessä erässä pallot eivät oikein meille pomppineet ja murtoa saatiin odottaa pitkään. Ja vaikka toisen erän lopettaminenkaan ei ensiyrittämillä onnistunut. Mielentila oli kohdallaan. Ensimmäisessä erässä hain kovalla tsempillä puhtia peliin, mutta loppua kohti, kun homma tuntui olevan jiirissä pystyi sitä vain nauttimaan ja pitämään rauhallisuudellaan homman kasassa. Tämä tulee kyllä.

Semifinaalipaikka on siis totta ja aika iso matsi tämä puolivälierä oli kyllä monella tavalla. Vaikka emme tietenkään tähän tyydy, niin todettakoon, että jo semifinaalin tuoma ATP-pistepotti on urani isoin, minkä lisäksi samalla aukesi paikka tarunhohtoiseen Last 8 clubiin myös Wimbledonissa viime vuoden US Openin jäsenyyden lisäksi. Tarkempia tietoja Wimbledonin Last 8 clubin eduista en vielä saanut, mutta kerron niistä toki täällä blogissa heti kun selviää.

Ja tottakai rankingnousu on menestyksen myötä myös aina erittäin tervetullut juttu. Tämä semifinaalipaikka nostaa meitä sen verran tukevasti race-listalla, että eiköhän paikka samalla aukea myös Montrealin ja Cincinnatin ATP1000-kisoihin. Näissä kauden neljässä jälkimmäisessä ATP1000-kisassahan race-listan 13 parasta tiimiä pääsevät suoraan mukaan, vaikkei henkilökohtaiset rankingit muuten riittäisikään. Takaa ei tule ensi viikon kisavoitollakaan kukaan ohi, joten eiköhän tässä vaiheessa kannata siis jättää Newportin kisa väliin ja keskittyä USA:n kiertueella niihin isompiin kisoihin elokuun puolella. 💪

Mutta noita asioita ehtii toki pohtia vielä tarkemmin tulevina viikkoina, sillä kun nyt täällä Wimbledonissa kerran ollaan, niin eiköhän jatketa voittamista. Vastustajiksi tässä vaiheessa kisaa ei kuitenkaan tule muuta kuin parhaita tiimejä, ja Skupski/Venus -pari onkin ollut ruoholla voittamaton. He voittivat sekä Queen’s Clubin että Eastbournen kisan, joten vaikka sanotaan, että meillä on ollut upea alku yhteistyölle, niin kalpenee se kyllä selvästi Skupski/Venuksen menestyksen rinnalla. Venushan pelasi pitkään Jamie Murrayn kanssa, mutta muutaman mutkan kautta päätyi nyt ruoholla Skupskin pariksi. Ja aika hyvin on siis mennyt.

Tuttuja miehiä verkon toisella puolella kuitenkin on, ja vaikka he vakuuttavasti ovatkin voittamattomina toistaiseksi kohta kolme kisaa edenneet, niin kyllä meiltä keinoja takataskusta edelleen löytyy. Kohtasin itse Venuksen sekanelinpelissä ensimmäisellä kierroksella, ja tätä kirjoittaessa Henrykin kohtaa saman parin myöhäisillan ottelussa toisella kierroksella. Toivottavasti Henry osaa ottaa sopivan rauhassa tuon mixtyn, mutta laittaa samalla Venuksen juoksemaan. 😅

Semifinaalimme on ohjelmassa heti torstaina, joten loppuilta rakennetaan taktiikoita, jotta huomenna osataan pelata omaa peliä juuri oikealla tavalla. Ottelunäyttämönä toimii kenttä 1, joten stadionitkin kasvavat, ja peliaika on toinen ottelu paikallista aikaa kello 13 jälkeen ensimmäisen miesten nelurin semifinaalin jälkeen. Nautitaan ja tehdään sitä mitä parhaiten osataan huomennakin. Valmentajamme Calvinin sanoin, two to go. Vamos!

53 thoughts on “Wimbledon QF, Heliövaara/Patten – Arevalo/Pavic 4-6, 7-6(5), 7-6(7) teksti päivitetty

 • Mä oon ihan murusina. Kohta mä romahdan. Tää on niin huikeeta, ei pysty, ei kykene. On vaan niin onnellinen olo. Te ootte niin rautainen pari, ja se rentous, joka heijastui erityisesti sun kasvoiltasi, sinähän suorastaan säteilit! Ja silti se varmuus ja päättäväisyys. Meitä nyt hemmotellaan, yeeeee, kiitos ja onnea, jihuu, toipuuko tästä ikinä. Ei varmaan saa nukuttuakaan.
  No mutta, te toivutte, te nukutte, te tulette. Ja te voitatte! Mutta, seuraava pelihän on aina ratkaiseva, joten tehkää se taas!!!!!! Skupskihan oli katsomossa vaklailemassa tänään, ja kunhan Venus vapautuu mixtystä (Henryn hyvin kurittamana :-)), juonivat yhdessä teidän kaatamistanne.
  PS. Muista kiittää ja onnitella Henryäkin. Maailman parasta Henryä. Melkein meidän Henryä!

 • Tänään tuuria, että parisi oli juuri Henri Patten, kentän paras pelaaja. Mutta kaikki kunnia tsempille ja erinomaisesti yhdessä pelatulle 10-taiskalle. Taisi olla vasta silloin ensimmäinen kerta, kun johditte koko matsia – ihan ällistyttävä venyminen.

 • Uskomatonta venymistä teiltä molemmilta, ja se toi voiton kotiin !! Välillä meni kyllä tosi jännäksi, ainakin kotikatsomossa syke nousi paljon. Tästä sitten vaan samoin eväin finaaliin, vamos!

 • Lämpimät onnittelut huikeasta voitostanne
  sekä saavuttamastasi Wimbledonin L8Q
  jäsenyydestä, josta uumoiltiin jo toissa
  vuonna.
  Voitko vähän valaista mitä tuollainen jäsenyys tuo tullessaan?

 • Aivan mahtava voitto, matsi sisälsi kaikki jännitysnäytelmän elementit. Kotikatsomoissakin tunneskaala vaihteli uskon ja epäuskon välillä useampaan otteeseen. Tämähän on sitä parasta tennisviihdettä, jännittää täysillä viimeiseen pisteeseen asti ja hiukan riemuita siihen perään.

  Olet Harri joskus viime kaudella blogissasi maininnut, että kentälle on menty voittamisen sijaan välttämään tappiota. Nyt viimeiset kolme kuukautta, ette te Henryn kanssa parina osaa edes hävitä. Työtapaturmia välillä sattuu, niitä tulee kaikille. Mutta tämä teidän tekeminen on hyvä esimerkki siitä, mitä se voittava tennis ihan käytännössä tarkoittaa.

  Rauta on jo useamman kuukauden ollut melko lämpöistä, sen voi lukea matsituloksista. Nyt tuntuu, että rauta on jo tulikuumaa. Joten ei muuta kuin seuraavaa paria kaataamaan ja kohti finaalia!

 • Grand Slam -turnauksen välieräpaikka. Ja vielä tarunhohtoisessa Wimbledonissa. Uskomatonta voisi joku sanoa, mutta eihän tuo edes ole. Hyvin tehdyn työn tulosta ja hyvän pelin tuomista kentällehän se on. Isot onnittelut teille molemmille! Upea saavutus, mutta pysyn aiemman kommentin linjauksessa: Heliövaara/Patten valloittaa Wimbledonin.

  Olihan tuo melkoinen vääntö tänään. Tuntui, että olitte pelillisesti vähän edellä alusta asti, mutta tulostaulu oli kuitenkin eri mieltä. Oli kyllä ihan valtava suoritus, että pystyitte pitämään oman pelinne paremmin kasassa kuin noin rutinoituneet voittajat ottelun lopussa.

  Henrykin osoitti tänään olevansa ihminen ja paineet tuntuvat hänessäkin. Päät eivät kuitenkaan tippuneet missään vaiheessa, vaan aina mentiin kohti seuraavaa pistettä. Olette te vaan huikea pari ja enemmän kuin osiensa summa.

  Toinen race-listan kärkipari samassa turnauksessa nurin ja finaalissa vielä mahdollisesti kolmas. Kai sekin olisi historiaa. Race-listaan liittyen kyselinkin viimeksi, että pääsikö sen perusteella kauden viimeisiin tonnisiin? Tosin yhteisrankingin taitaa jo muutenkin alkaa riittää. Jos yhteistyön alussa Torino oli ihan utopiaa, niin nythän se on jo realistinen tavoite. Mutta nyt meni taas pahasti asioiden edelle. Tämä ilta nautitaan ja huomenna onkin sitten uusi ja ihmeellinen kokemus edessä.

 • Komea taistelu – Onnittelut! Kotikatsomoon näytti, että rakensitte tilanteita runsaasti koko ajan murtoihin, mutta ei vaan meinannut tärkeet pisteet tulla kotiin :)mutta olihan se Harri Hienoa se ottelupallo !Tämä näyttää teidän turnauksesta nyt

 • viimein pääsi näkemään taas teidän ottelun, kun kotimaan kamaralla eurosport toimi 🤩 ja mikä matsi! kyllä sai taas jännittää, mutta luottoa löytyi 🫶 tuuletuksetkin olivat sen mukaisia 🙌

  voisiko täällä samalla tiedustella, että onko kukaan muu seuraaja tulossa emilin hyväntekeväisyys tapahtumaan huomenna? 😁

  • Hmmm…valaisepa Laura lisää: mikä hyväntekeväisyystapahtuma, missä ja mihin aikaan vaikka näin aluksi 😁

   • VITAMIN WELL X Emil Ruusuvuori 11.7. Helsingin Meilahdessa, asiasta lisää Emilin Facebook sivuilla.

    • juu Nimetön ehti ensin 😊 sinne on jo pitänyt ostaa lippu aiemmin (60 EUR, joka menee hyväntekeväisyyteen). kyselin siis sen takia, että jos vaikka vahingossa joku muu Harrin seuraaja olisi ollut tulossa, niin olisi ollut mukava tavata 🤗

 • Mä julistan teidät Torinoon ilman loukkaantumista. Muuttaako tämä menestys loppukauden ohjelmaa, eli pääsettekö jo isompiin kisoihin sisään mitä suunnittelitte?
  Vastaa tähän vasta finaalin jälkeen.

  Come on guys!

  • Voin vastata Harrin puolesta 🙂 Vähän sekoittaa tuo nelurin uusi sisäänottokaavio, joka on ollut käytössä vissiin vain Madridissa ja Roomassa. Tai en tiedä, oliko edes Roomassa. Oli miten oli.

   Herrojen yhteissijoitus on tällä hetkellä 62 (huomioiden Wimbledonin pisteet). Madridiin ja Roomaan se olisi juuri ja juuri riittänyt, mutta on kiikun kaakun, riittääkö seuraaviin. Wimbledonista niitä voi tietysti tulla mukavasti lisää, ja on tässä sen jälkeenkin turnauksia – tosin Montrealin entry taitaa mennä kiinni Newportin jälkeen, eli ei sen enempiä lisäkisoja tarjolla vielä siihen (eikä sieltä paljoa mitään ole tarjollakaan). Semifinaalin voittamalla tuo sijoitus olisikin sitten jo kutakuinkin 50, joten lentoja Montrealiin ja Cincinnatiin voisi alkaa huoletta varailla. Eikä tarvitsisi US Openin avauskierroksellakaan kaataa racen ykkösiä…

 • Brilliant! 💥 Tremendous! 💥 Superb! 💥 What a match, what a performance! From 5-6 in the MTB, you played like a man possessed 💪 and even went for the ”Hollywood shot” (as the commentator called it) on the first MP but no mistake on the 2nd MP. Great celebration! 🥳🎆 I don’t think Henry knew what hit him with the chest bump. 💥😁

  I thought overall you were the better pair just not getting any breaks but you were in all their service games in the second set and eventually got the reward. 👏 We won’t focus on the 3 SPs on Henry’s serve which came and went as it’s the end result which counts. You had no problems serving out for the set. 😎

  I’m sure by now you’ve heard about the bee 🐝which you carried on your cap for the first two sets. it’s not getting any credit for the win.😉 The camera focussed on it at every opportunity. 😁 The commentators also had fun quoting every Bee pun possible. 🐝 You & Henry must be buzzing but the result will sting for Arevalo & Pavic. 😊

  Welcome to another last 🎱club and good luck in the SF. 🍀

  • It was not your typical busy bee, but a really lazy one or just in love… Perhaps Harri would have success as a bee farmer when he’s old 🙂

   • It was confused by the ”Summer” weather. 🌦️ I’m amazed nobody noticed. Henry’s taller than Harri and thought he would see it when sitting next to him at the changeover. It added stress to an already stressful match in case Harri got stung.🫣😁

 • Oijoijoi! Mikä matsi, mikä pari! Millä järkähtämättömyydellä pelasittekaan ratkaisevassa tie-breakissa. Finnish Rock and British Steel 💪 🇫🇮 🇬🇧
  Let’s Goooo!!

 • JEHHHHH, aivan uskomattoman hienoa tennistä ja mikä lopputulos taululla. Suuret onnittelut kummallekin aivan valtavan suuresta uurastuksesta voiton eteen. Missään vaiheessa ei teidän kummankaan usko voittoon näyttänyt hiipuvan vaan tsemppasitte toisianne,vaikka väillä olikin vaikeitakin hetkiä, kun voitto oli tarjolla helpomman kautta. Ehkä pienen pientä jännitystä saattoi olla alussa, kun syötöissä oli havaittavissa pienen pientä haparointia. Mutta jälleen osoititte TB:ssä mistä päin tuulee tarpeen niin vaatiessa ja kovasti tuuleekin.

  TV:ssä ohjaajaa näytti jännittävän pelin kuluessa pienen ampiaisen istahtaminen lippiksellesi ja siinä nököttäminen melkein koko pelin ajan. Ihan lopussa näytti häipyneen ilmeisesti ”paremmille apajille”, sillä tuskinpa lippalakissasi oli mitään aterioitavaksi kelpaavaa. Ehkäpä katsoi hyväksi nukkumapaikaksi. Mene ja tiedä.

  Lopussa näimme riemuanne jolla osoititte saavan upean päätöksen otteluun, jota on moni odottanut aina lopun tuuletuksissa näkevänsä. Nyt se riemu oli aitoa kummallakin.

  Huomenna vastaan tulee ilmeisen tuttu pari joten odotettavissa on, uskon niin, upeaa peliä jälleen katsottavanamme. Vamos ja lykkyä pyttyyn oikein olan takaa !!!!!!!

 • Matsissa oli ihan riittämiin draamankaarta; kiitos vähempikin riittää huomenna 🎾😉👍
  Henry piti vastustajat kurissa ja sä niittasit viimeiset naulat arkkuun!!! Hieno tiimisuoritus!
  Tsemppii ja Vamos huomiseen!!!
  Vamos-Vamos!!!

 • Kylläpä kannatti keskyttää mökkiremppa ja nauttia oikeenkin jännittävästä urheiludraamasta! Siinä taisi monelta muultakin usko loppua ensimmäisen 3 eräpallomenetyksen myötä, mutta onneksi ei teiltä. Ainakin näytti siltä, että osasitte ottaa tilanteen ”no mitäpä tässä, onhan tätä nähty”- tyylillä. Vai oliko jotain spesiaali käärmekeittoa tarjolla? Loppuun asti kuitenkin jännän äärellä, mutta win the right points riitti.
  Joka tapauksessa Iso Käsi so far ja tsemppien myötä vloppuna varmasti lisää!
  Ps. Eurosportin Aki K. on erinomainen snooker selostaja, mutta tenniksessä ei niinkään. Tänään osasi kuitenkin kohtuu hyvin värittää itse kunkin pelaajan hyviä ja huonoja suorituksia.

  • hei Arttu! sivukommenttina, että ainakin tänään sai Eurosportilla vaihdettua selostuksen englanniksi, ja siellä oli ainakin asiantuntevat ja hyvin miellyttävät miekkoset äänessä 😊 tiedoksi tuleville matseille

   • Kiitti vinkistä, enpä tiennytkään vaihtomahdollisuudesta.

    Selostuksella on merkitystä vain otteluseurannan kannalta ja jokainen kokee sen omalla tavallaan.

 • Tahtovoitto aivan äärimmäisen kovasta parista. Nyt vaan päätyyn asti: enää kaksi matsia ja olette voittaneet kovempia!

 • Eka erässä ehkä hieman näkyi pelin tärkeys, toisesta erästä lähtien olitte selvästi sopineet että antaa hevosten murehtia kun niillä on isompi pää (Ville Nieminen) ja keskityitte vain nautinnon kautta suorittamaan ja annoitte asioiden tapahtua. Hienoa oli seurata matsia kotisohvalta, onnittelut hienosta pelistä!

 • Kotikatsomo kesti tänään beta-salpaajan avulla kaiken tarjotun vuoristoratamaisen jännityksen, jossa kauhu, epätoivo, hämmästys, epäusko, ilo, riemu ja onnellisuus vaihtelivat.
  Mahtavaa hermojen hallintaa teillä, ihailen!
  Isot onnittelut 💖💖

 • Kyllä oli vaihtelevia tilanteita, hienoja pisteitä ja palloralleja, pääasia oli voitto ja paikka semissä. Mutta tästä voi nauttia pienen hetken vain ja sitten keskittyminen semiin.
  Samaa peliä myös semissä ja hyvää siitä seuraa.
  Tsemppiä!

 • Onneksi olkoon Loistavasta Lopputulemasta, todellakin!!!
  Täytyy myöntää, että täällä kotisohvalla usko oli koetuksella, kun breikkimahdollisuuksia tuli ja meni. Sitten yht’äkkiä voitto tupsahtikin kuin taikurin hatusta 😃. Kotisohvalle näytti, että Henry oli tänään vakuuttava läpi ottelun ja sinun pelisi aaltoili enemmän. Tärkeät pisteet kuitenkin hienosti kotiin. 👍
  Molemmille tsemppiä seuraavaan matsiin 🎾🐝!!

 • Huh piti välillä laittaa lähetys kokonaan pois päältä, kun en kestänyt jännitystä. Samalla mun veli viestitteli mulle reaaliajassa whatsapilla tuloksia, se tuntui jotenkin helpommalta kuin katsoa livenä 😃 Tämmöistä jännitysnäytelmää en ihan hetkeen muista. Parastahan näissä on se, kun ne kääntyvät oikeinpäin eli sinulle ja Henrylle 🤩 Nyt hetki lepoa sit semiin kaatohommiin 🤌🏻 Vamos, forza ja camoon ja mitä näitä nyt onkaan! 🔥🔥🔥

 • Harri, onnea taas upean ja ainutlaatuisen voiton johdosta. Oma huomioni: 3.erän 5-6 tilanteessa piste , jonka otit kämmenlyönneilläsi , oli ratkaiseva koko ottellun kannalta. Hurmos kantoi loppu TB:n ja epäröinnille ei jäänyt sijaa. Upea teamwork ja tsemppasitte toisianne 3. erässä hienosti, paremmin kuin aikaisemmin.

 • Onneksi olkoon, olipa huikea ottelu! Tällä kertaa tuntuu, että oikeus voitti, oli teillä sen verran enemmän paikkoja ja tuntui, että onnenkantamoiset liian usein auttoivat vastustajia. Mutta kuten joku viisas sanoi, the more I practice, the luckier I get.
  He had a bee in his bonnet. Tai suomeksi, hunajata hunajata sulle. Best seat in the house! Yli tunnin taisi tuo mehiläinen seurata peliä sun lippalakista, ilmeisesti et missään vaiheessa huomannut? 🙂
  Henry oli taas liekeissä ja erityisesti alussa, miten saataisiin sinultakin pari huippupalautusta ekaan gameen, olisihan se kiva aina aloittaa murrolla. Mutta riittäähän se, että vanha herra syttyy TBhen, taitaa olla sinun bravuurisi nykyään. Oli jo muita suunnitelmia, mutta ei voi mitään. Pakko katsoa teidän välieräottelu myös, peukut pystyyn ja toivottavasti joudun vielä lauantainakin pysymään kotona.

 • Onnittelut mahtavasta voitosta jälleen kerran, voi veljet!
  🥳💪 Oli hienoa seurata yhtä kaikkien aikojen jännintä tennisottelua ja erityisesti sen ratkeamista teidän eduksi. Onneksi pumppu kesti tuon jännitysnäytelmän ja lopussa sai huutaa ja iloita teidän onnistumisesta.
  Tämä päivä todisti taas kerran sen, että pystytte voittamaan kenet tahansa minä päivänä tahansa ja huomenna sen saa kokea myös Skupski/Venus, siitä ei ole epäilystäkään. Nyt on samassa turnauksessa kaadettu jo kaksi race-rankingin ykkösparia, joten tämä turnaus on teidän päätyyn asti, se on niin tähtiin kirjoitettu.😊

 • Kyllä olette uskomattoman kova tiimi!!! Onnittelut huikeasta suorituksesta, voitosta ja paikasta semeihin!!!👏👏👏

  On se jotenkin ihmeellistä, miten te kaivatte ne ottelun tärkeimmät pisteet kotiin kuilun reunalta – ja tällaisia kovia pareja vastaan!

  Arevalo/Pavic -tiimi oli varmaan jo ajatellut voittavansa, mutta teidän työskentely MTB:ssä oli sellaista henkistä ja suorituksellista niskalenkkiä, etteivät päässeet pyristelemään!!! Ja tulos 10-7 💪💪💪

  Aivan mielettömät fiilikset teidän voitosta!!!
  Nyt vain nautitte, nollaatte ja teette homman uudelleen semeissä!!!
  Skupski/Venus ei varmasti halua kohdata teitä ja se antaa teille mukavan psykologisen lähtökohdan.
  Ei muuta kuin antakaa palaa!💪💪💪

 • Onnea huikean ottelun voittamisesta. Tämä ottelu todisti myös teidän kyvyn pelata ja myös voittaa tiukat paikat maailman huippuja vastaan. Kuuluutte maailman huipulle. Välierissä tulee taas kova pari vastaan, Skupski/Venus ovat myös erittäin kovassa vedossa. Tiukka ottelu tulossa taas. Tsemppiä SF:n ja Play to win! 🇫🇮💪🏻💪🏻🇬🇧

 • Camaaaaan Helipatte! Aivan jäätävää tekemistä 🙌🏻 Tällä pelillä kaatuu jokainen pari. On miesten fysiikka- ja mentaalipuoli sellaisessa balanssissa että huhhuh! 💪🏻👊🏻

 • Onneksi olkoon! Tuli melkein kummallinen olo tästä matsista. Taitavia vastustajia vastaan te olitte parempia, vaikka pelitasonne ei edes ollut ihan parhaimmillaan!!!!!! Pallot pomppivat vastustajille alussa. Mutta koko ajan tuntui, että mahdollisuuksia tulee ja tulihan niitä. Hieno voitto tänään, ja viimeistään nyt on aivan selvää, että parhaalla pelillänne kaatuvat ihan kaikki!

 • You have just reinforced my opinion that you’re one of the best doubles players in the world. And you have worked so hard to come back this year. Amazing. So many congrats, good luck x 1000 for the semis.

 • Henry joutui kärvistelemään myöhään oman mixtyn kanssa, joka vasta nyt pelataan, toivottavasti ei häiritse huomisen ottelua. Jos voittaa, niin energiaa tietysti tulee lisää huomiseen otteluun. Radliffe kuitenkin pitkänä naisena omaa hyvän syötön ja Venus tietysti himoitsee revanssia Henrystä, niin tiukaksi menee tuokin. Henry on kuitenkin nuori mies vielä, niin jaksaa kyllä ja kotikentillä, siitä saa energiaa. Onneksi ei ole huomisen matsi heti aamupäivällä.

  • Skupski pelasi äsken mixtynsä ja kiroilin kun Patten joutuu pelaamaan vielä myöhemmin, mutta en tajunnut, että siellähän on nyt Venus verkon toisella puolella.

   Hyvä siis sinivalkoisten lasien läpi katsottuna, että 2/2 huomisista vastustajista joutuu pelaamaan myöhään mixtyä ja meidän tiimistämme vain 1/2. Tällä hetkellä Harri toivottavasti lepäilee ja nukkuu jo!

   Semifinaalipaikka on legendaarinen suoritus, joten onnea siitä Harrille ja Henrylle! Toivottavasti peli sujuu huomennakin hyvin. Finaaliin ja kohti mestaruutta, VAMOS!!!

 • Onnea Harri, mahtava voitto! Olit kentän paras juuri silloin kun ottelua ratkottiin!

  Kirjoitit, että Race-listan top 13-sijoituksella pääsisitte mukaan loppukesän Masterseihin. Ainakin aiempina vuosinahan tuo toteutui vain jos pari oli pelannut koko alkuvuoden vain toistensa kanssa. Onko tämä ehto jotenkin muuttunut?

  Tsemppiä välierään ja finaaliin!

  • Kiitos!

   Juuri varmistin tour managereilta, että täksi vuodeksi tuo sääntö muuttui niin, että kunhan ei ole pelannut muiden parien kanssa siitä lähtien, kun aloitti yhteispelit, on oikeutettu top13-säännöllä mukaan ATP1000-kisoihin.

   • Olihan se vielä niin, että kunhan molemmat ei samalla viikolla pelanneet? Henryhän pelasi välissä pari viikkoa muiden kanssa. Ei tosin pisteitä kerännyt ilman sinua.

 • Onnea voitosta ja kiva, kun 9 pisteen suvantonne masensi vain selostamon Akin eikä teitä! Mukavaa myös, ettei huippuvireenne ole näkynyt kertoimenlaskijoiden arvioissa.

Comments are closed.