Nottingham CH125 QF, Heliövaara/Glasspool – Ebden/Smith 4-6, 2-6

Voihan harmi, saimme tänään hyvän alun otteluun aussiparia vastaan, mutta 4-4 -tilanteesta eteenpäin syöttöpelimme ei enää ollut omalla tasollaan. Lloyd joutui ottamaan lääkintätauon ensimmäisen erän jälkeen, mutta sekään ei valitettavasti pelastanut tilannetta, eikä ottelun voittajasta ollut toisessa erässä enää epäselvyyttä. Toivottavasti kyseessä ei kuitenkaan ole mitään vakavampaa, vaan pystymme jatkamaan seuraavat viikot suunnitelman mukaan.

Todella miellyttävä lämmin sää helli tänäänkin Nottinghamin kisapaikkaa, ja lähdimmekin jälleen hyvän aamubollauksen jälkeen vahvalla fiiliksellä otteluun. Saimme heti 2-1 -tilanteessa kolme murtopalloa Ebdenin syötössä, mutta ne aussit onnistuivat selvittämään hyvällä pelillä. Tuon jälkeen edettiin sitten selvillä pidoilla aina siis 4-4 -tilanteeseen asti ennen kuin Lloydin syötöstä alkoi teho hävitä. Selvitimme 0-40 -tilanteen kolme ensimmäistä murtopalloa, mutta neljäs oli liikaa. Smith piti vielä helposti syöttönsä erän loppuun, joten erä siis vastustajille 4-6.

Toinen erä alkoi lääkintätauon jälkeen henkisesti vähän latistuneessa tunnelmassa, eikä mennyt kauaakaan, kun olimme 0-4 -tappiolla. Aussit palauttivat hyvin emmekä saaneet no-ad -pisteitä käännettyä ollenkaan kotiin päin. Tuntui, että olisimme ehkä voineet yhden murron ansaita toisessakin erässä, jos olisimme sattuneet pelaamaan Lloydin kanssa yhtä aikaa hyvin palautusgameissa, mutta nyt jäimme vain muutaman kerran 30-30 -tilanteissa ilman murtopalloja. Ensimmmäisen matsipallon selvitimme 1-5 -tilanteessa, mutta seuraava Smithin syötössä oli liikaa. Tappio siis kvartsivaiheessa 4-6, 2-6.

Harmittaa tietysti, että tappio tuli, sillä rankingiin jäi nyt lisäpisteet ottamatta ja muutenkin kaavio olisi saattanut jopa avautua loppua kohden. Mutta aina ei homma ole omissa käsissä, joten siinä mielessä ei oikein voi muuta kuin kääntää katseet eteenpäin ja toivoa, että tulevilla viikoilla päästään tavoittelemaan sitten niitä isompiakin pisteitä. Oma peli oli tänään ihan kohtuullista ensimmäisessä erässä, mutta yksi huono syöttövuoro sinne kuitenkin mahtui taas toisen erän alkuun. Laitetaan tuo kuitenkin enemmän henkisen puolen lässähtämisen kuin itse pelillisten osa-alueiden piikkiin tällä kertaa.

Tein matsin jälkeen vielä hyvän fysiikkatreenin, joten huomenna voi varmasti pitää hyvällä omalla tunnolla lepopäivän ennen ensi viikon pelejä. Päivittelen tänne tilanteen kehittymisen, mutta jos kaikki menee suunnitelman mukaan niin matkustan huomenna iltapäivällä Lontooseen ja aloitan sitten lauantaina valmistautumisen Queen’s Clubin ATP500 -kisaan. Ja tuo tieto kyllä nostaa taas fiilistä ylöspäin!

Yksinäinen kuminauha tarjosi hyvän vastuksen fysiiklatreenissä. 🙂

4 thoughts on “Nottingham CH125 QF, Heliövaara/Glasspool – Ebden/Smith 4-6, 2-6

  • Varsinkin Lloydin syöttämisestä näki, että nyt ei kaikki ole kohdallaan. Hänellä on niin vahva syöttö, mutta nyt joutui hölläämään selvästi. Toivottavasti Lloyd toipuu nopeasti.

  • Katse kohti traditionaalista ja kivaa Queens Club turnausta ,kyllä siellä voitto tai pari varmaan auttaa unohtamaan Nottingham:n ; mainittakoon että Matthew Ebden on kyllä ihan kovan luokan syöttö / volley taitaja!

  • En nähnyt ku tokan erän niin siinä oli vähän jo ehkä molemmilla puhti pois varsinkin lloydilla..Mutta edelleen kovatasoinen pari oli vastassa ja sulle ”uusi” alusta niin sinänsä vaatii totuttelua. Nyt vaa reeniä perkeleesti ja totuttelua alustaan. Enää ei tule ns paskoja villikorttipareja vastaan 😀

    Onko siis tarkotus pelata wimble ruusun vai lloydin kanssa ?

    • Joo niin oli toinen erä vähän vaan pelailua, kun Lloyd ei ihan pystynyt parhaimpaansa. Mutta toivotaan että ensi viikolla mies on siis kunnossa! Ja Wimbledonin osalta hommat selvinnee ensi viikon aikana. 💪

Comments are closed.