Bari CH80 Finaali, Heliövaara/Glasspool – Vavassori/Vega-Hernandez 6-3, 6-0 (teksti päivitetty)

Wow, mikä ottelu ja wow mikä viikko! Eipä olisi kautta voinut paremmin päättää kuin latomalla tiskiin murskalukemat Barin kisan finaalissa. Varsinkin Lloyd oli tänään aivan liekeissä, täysin virheetöntä tekemistä alusta loppuun, eikä vastustajilla riittänyt enää usko toisen erän alun jälkeen. Aika lailla maksimisuoritus siis meidän tiimiltämme, joten kelpaa kyllä syystäkin olla ylpeä taas yhdestä pokaalista!


Tämän päivän otteluohjelma oli alusta alkaen hyvin avoin, sillä aamukymmeneksi suunnitellut eilen kesken jääneet kaksinpelin kvartsit oli ensin tarkoitus pelata loppuun, minkä jälkeen olisi kaksinpelin semifinaalien vuoro ja lopulta sitten nelinpelin finaali. Mutta kuten odotettua, kentät olivat aamulla vielä märät yön sateiden jäljiltä, joten ensimmäiset ottelut alkoivat reilun tunnin myöhässä. Toinen kvartsi saatiin kuin saatiinkin pelattua loppuun, mutta sadekuuro iski jälleen, ja toinen käynnissä ollut kvartsi siirrettiin pelattavaksi loppuun sisälle. Pienen tauon jälkeen toista semifinaalia ehdittiin pelata ulkona erän verran ja toinen oli juuri alkamassa, kun sade iski taas. Pitkän pohdinnan jälkeen semifinaalit päätettiin lopulta siirtää huomiselle, ja näin ollen meidän finaalimme pääsikin alkamaan jo 16.30, sisäkentällä tietysti.

Olimme valmistautuneet alusta asti todennäköiseen sisäotteluun, joten löimme puoliltapäivin lyönnit läpi hallissa, minkä jälkeen palasimme vielä hetkeksi hotellille lepäämään. Ja kun matsi sitten lopulta alkoi, olimme alusta asti sinut olosuhteiden kanssa. Lloyd aloitti eilisen tapaan syöttämisen, ja oli ihan eri mies kentällä laittaen yhtä lukuun ottamatta kaikki ykkösensä kenttään ensimmäisessä erässä. Kaikki muutkin pitivät syöttövuorojaan ottelun alussa, mutta koko ajan meillä oli sellainen tunne, että olemme vähän vastustajia paremmin kiinni palautuksissa. 4-3 -tilanteessa löin vähän säkälläkin rystystopparin, joka toi meille kolme murtopalloa, eikä Lloyd erehtynyt omassa palautuksessaan 30-40 -tilanteessa. Perään vielä yksi syötönpito 15-30 -tilanteen kautta, ja ensimmäinen erä siis meille 6-3.

Toisesta erästä muodostuikin sitten varsinainen näytös. Heti ensimmäinen Vavassorin syöttövuoro päätyi murtoon, kun tein erinomaisen väliinmenon Lloydin vahvan palautuksen jälkeen no-ad -pisteessä. Ja 2-0 -tilanteen game olikin sitten yhden miehen show. Itse en saanut palautustakaan kenttään, mutta Lloyd hoiti kaikki neljä pistettä omasta ruudustaan, mukaan lukien suora winneri no-ad -pisteessä, ja pääsimme jo turvallisen tuntuiseen 3-0 -johtoon tuplabreikillä. Mutta emme suinkaan jättäneet hommaa siihen, vaan painotimme toisillemme energisen otteen ja rohkean pelin tärkeyttä jokaisessa pisteessä, ja Lloyd laittoikin vielä pari ihan maagista palautusta myös 4-0 -tilanteen vastustajien syöttövuoroon, joka tuli jälleen meille no-adin kautta. 5-0 -tilanteessa saattoikin sitten jo vähän nauttia, eikä Lloyd luonnollisestikaan epäonnistunut syöttövuorossaan. Matsi meille 49 minuutissa, ja kausi 2021 oli näin ollen paketissa!

Tänään ei siis tosiaan tullut kovin montaa väärää asiaa tehtyä kentällä. Lloydin pelissä tuntui onnistuvan kaikki, mutta omakin peli oli verkolta viikon parasta, eikä syöttämisestäkään ollut mitään pahaa sanottavaa. Tämä oli jo toinen kisaviikko Lloydin kanssa peräkkäin, kun en häviä syöttöäni ollenkaan, joten kyllä on pakko myöntää, että oman hyvän syöttämisen lisäksi myös Lloyd tekee verkolla minun syöttövuoroissani hienoa työtä. Ja syöttö- ja palautuspelissä hän oli tänään siis ihan omaa luokkaansa kentällä.

Onhan se hienoa, kuinka pitkälle on tultu helmikuun alusta, kun Lloydilla oli takanaan 10 tappiota CH-finaaleista eikä yhtään voittoa. Ja nyt on puolestaan pelattu varsinkin kaksi viimeistä finaalia todella korkealla tasolla. Luottomme toisiimme on todella vahva, ja kemia pelittää myös näillä hetkillä, kun sitä eniten vaaditaan. Siinä oli iso ero tänäänkin vastapuoleen verrattuna, kun sivusilmällä sai seurata kuinka siellä pelaajat väittelivät taktiikkakuvioista, eivätkä oikein löytäneet mitään keinoa tukea toisiansa.

Tämä viikko ei siis olisi kokonaisuutena voinut paremmin mennä. Pakko sanoa, että tällaiset yhden viikon pikapyrähdykset ovat kyllä jotenkin minun mieleeni, kun tietää jo reissuun lähtiessä, että maksimissaan matka kestää viikon, ja maali on selkeä, kisavoitto. Olosuhteet olivat lopulta ehkä jopa vähän meidän puolellamme, kun saimme pelata monta ottelua sisäkentällä, jossa olemme koko vuoden aikana pelanneet todella hyvin. Mutta onhan se varmaan historiallista, että kisan 15 nelinpelistä peräti 13 pelattiin kokonaan sisällä! Ehkä ensi kerralla tätä kisaa järjestettäessä kannattaakin vähän tarkemmin miettiä ajankohtaa, ettei se osu vuoden sateisimpaan kuukauteen, minkä lisäksi kannattanee myös keinovaloihin panostaa hieman enemmän.

Suuremmat voitonjuhlat jäivät tällä(kin) kertaa juhlimatta, kun Lloyd pääsi lentämään vielä myöhäisillan suoralla lennolla kotiinsa Lontooseen, mutta ehdimme sentään yhdet lasit punaviiniä herkutella tennisklubilla tämän kauden kunniaksi. Minä jään kuitenkin vielä nauttimaan myös yhden kunnon illallisen Bariin ennen huomista kotiin paluuta. Hyvien lentoyhteyksien löytäminen Helsinkiin oli vähän hankalaa, mutta sain lopulta yhdistettyä huomiseen paluuseen vähän harrastustoimintaakin, kun paluulentoni sisältää sekä yhden uuden lentokentän että kaksi uutta lentokonetyyppiä kokoelmaani. Aika harvinaista herkkua sekin!  

Tämän illan ja huomisen aionkin vielä nauttia tästä kisavoitosta ennen kuin teen tulevien päivien aikana vähän yhteenvetoa tästä kaudesta ja käännän katseet kauteen 2022. Mahtavia juttuja on varmasti edessäkin päin, joten pysykäähän kanavalla niin selviää mitä ensi kausi tuo tullessaan! 😉

53 thoughts on “Bari CH80 Finaali, Heliövaara/Glasspool – Vavassori/Vega-Hernandez 6-3, 6-0 (teksti päivitetty)

 • Vau! Lloyd oli tänään aivan loistava. Sinun pelisi onkin jo vakiintunut korkealle tasolle. Lloydilta minusta paras peli loukkaantumisen jälkeen. Nyt vähän lepoa ja sitten treenaamaan kovaa kohti uusia voittoja. Ei kannata kuitenkaan treenata ihan yltiöpäisen kovaa ettei mene yli. Joko Australian Openin paikka varmistui?

  • Vamos, oli kyllä todella korkeatasoinen ottelu meiltä! Hieman lepoa nyt seuraavaksi, ja sitten järkevissä määrin treeniä kohti ensi kautta. Aus Openin paikka riippuu parinvalinnasta, mutta kyllähän jokainen sija ylöspäin antaa enemmän ja enemmän valinnanvaraa. 😉

   • On ollut ilo seurata uutta tulemistasi tennismaailman huipulle parin viime vuoden aikana. Seurasin otteitasi jo edellisen ”tulemisesi” aikoina muutama vuosi sitten, jolloin tavoitteena taisi olla top-100.

    Taisi olla viisas päätös pitää taukoa huipputenniksestä ja hankkia diplomi-insinöörin paperit.

    • Ei kyllä tosiaan tällä hetkellä kaduta aiemmat tekemiset tennis- ja opiskelu-uralla. Eihän sitä koskaan tiedä miten olisi voinut käydä, jos olisi tehnyt jotain toisin, mutta nyt kaikki tuntuu juuri oikealta. Lisää tätä kiitos!

 • Onnittelut, upea kausi ja upea kauden päätös! On ollut mahtavaa seurata pelejäsi oikeastaan siitä lähtien kun 2.0 lähti liikkeelle ja varsinkin CH:t sekä kirsikkana kakun päällä ATP:t. Kiitos myös siitä, että olet jaksanut kirjoittaa blokeja ja avannut&analysoinut sekä pelin kulkua että pelin ulkopuolista elämää. Tässä pääsee vähän salamatkustajana kurkistamaan ammattitenniksen maailmaan. Jään innolla odottamaan ensikauden ohjelmaasi 👍🤛💪

  • Mahtavaa, kiitos! Siistiä kuulla, että blogi tuo niin paljon iloa ja näkymää ammattilaistennikseen. Jatketaan siis ilman muuta samaan malliin ensi vuonna, toki kisat saavat mielellään olla vielä isompia! 🙂

 • No olihan toi siisti suoritus hienon kauden lopuksi!
  Molemmat pelasitte todella hyvin.
  Ensi vuonna lisää tätä!
  Kiitos.

 • WOW WOW WOW!!! Congrats on this great win!!! Mikä esitys tosiaan!
  Myös “aika” hieno joululahja teille molemmille ja kuin bonuksena
  kiva varmaan vilkaista maanantaina uutta ennätysrankingiä!!!

  Alusta asti teidän aktiivinen peliote antoi odottaa murtoa ja niinhän
  te sen teitte tilanteessa 4-3 Hernandezin syöttövuorossa 5-3:een.
  Tässä kohtaa pelasitte upeasti ja saimme taas nähdä sun osaamista,
  kuinka laitat painetta vastustajille ja otat kylmän viileästi verkolta pisteet kotiin.
  Mahtavaa!
  Tässä kohtaa oli pelin momentum ja kaverilta loppui usko selvitä.

  On myös annettava Lloydille iso kiitos hienosta pelistä, ehkä parasta
  häneltä näkemistäni koskaan. Hyvät syötöt, ja kun karsii muutamat helpot vekkopelivirheet, niin huh-heijaa, tiiminne on entistä kovempi ja entistä
  vaikeampi voitettava.

  Toinen erä oli alusta lähtien kuin näytösottelusta!
  Teiltä aivan superia hallintaa. Lloydin rystypalautus 3-0:aan pitkin linjaa oli
  iloista katseltavaa ja samoin sinun puhdas syötönpito 4-0:aan. Murrettuanne Vavassorin hienolla esityksellä 5-0:aan oli sen jälkeen hienoa katsoa Lloydin erinomaista syöttövuoroa ja sun viileää verkkopeliä ja tulosta 6-0!!! (time: 49:40)
  GAME, SET AND MATCH!!! Hyvää joulua sulle ja perheellesi & Merry X-Mas Lloyd!!!

  • Kiitos, aika osuvasti ja syvällisesti analysoitu! Ihan samaa mieltä olen matsin kulusta itsekin.

   Nyt nautitaan hetki kotioloista ennen kuin jatketaan sitten kuukauden kuluttua taas matkaa. Vamos!

 • Iso käsi hienosta turnausvoitosta ja koko kaudesta. Ottamatta mitään pois Emililtä tai Henkaltakaan, mutta ei todellakaan olisi vääryys jos Harri Hoo olisi vuoden tennispelaaja! Olet sen ansainnut!

  Hyvää Joulun odotusta ja aikaa sinulle ja perheellesi! And a big thank you to Lloyd and good luck next season to both of you! See you downunder!

  • Wow, kiitos! Olihan tämä kausi aika suurta juhlaa, ja kukapa olisi ennakkoon tällaista odottanut! Tennisliiton jakama vuoden tennisteko palkinto ATP-kisamenestyksestä merkitsi kyllä minulle paljon.

   Toivottavasti sama meno jatkuu ensi kaudellakin!

 • Mahtavaa, onnittelut! Olipa hieno lopetus upealle kaudelle! Nyt vaan reeniä ja rentoutumista sopivassa suhteessa ja kohti uutta kautta.

 • Congratulations on your victory!
  Thank you for showing us a great match at the end of the 2021 season!
  I can’t wait for next season already!

  • Onnea ja kiitos taas hienosta raportista! Kyl tuli monta peliäsi seurattua tällä kaudella ja jännättävää riittänyt useana viikkona. Kyllä nelinpeli on mahtavaa seurattavaa, ja varsinkin kun suomalainen vielä pärjää! Toivottavasti ensi kausi menisi kokonaan ATP-tasolla, ehkä Lloydin kanssa, jos yhteisranking vaan alkaisi riittämään 🙂

   • Kiitos, oli kyllä kokonaisuutena aika hieno kausi! Nelinpeli on omanlaisensa laji, mutta kiva kuulla, että sen seuraaminen kiinnostaa Suomessa nykyään jo niin montaa katsojaa. Toivottavasti ensi kaudella sitten ohjelmassa vielä isompia kisoja ja pokaaleja!

 • Upeaa Harri & Lloyd! Ollut kyllä mielettömän hienoa seurata tätä sinun paluuta ammttilaistenniksen pariin viimeiset pari vuotta. Ja että sitä on vielä mahdollista seurata näin tiiviisti blogin kautta! Kiitos siis jälleen, että kirjoitat 🙂

  Lloydilla oli tänään kyllä aivan kaikki, meinasi välillä suu loksahtaa auki kun tuli niin hienoja palautuksia. Et toki sinäkään huonosti pelannut.

  Onnittelut upeasta kaudesta, ensi vuonna sitten kohti isompia pokaaleja?! 🙂

  • Suuret kiitokset! Jatketaan ilman muuta blogin kirjoittamista ensi vuonnakin, ja eiköhän tosiaan kiinnitetä myös katseet niihin vielä isompiin pokaaleihin. Vamos!

 • Ku kulkee ni KULKEE!! Go Harri and Lloyd! Mahtavaa katsoa kun olet(te) löytänyt kovan flown tekemiseen.

  Nyt fysiikkaa ja uuteen kauteen kovalla sykkeellä. Täällä ollaan messissä ja pelit seurataan striimistä.

  Kiitos.

  Ville

  • Kiitos, nyt tosiaan kulkee! Viides finaali peräkkäin, joten pieni lepo on paikallaan. Mutta treeniäkin tarvitaan niin jaksaa taas painaa uudella innolla ensi kaudella.

 • Onnea hienosta voitosta ja ylipäänsä koko kaudesta. Sitä on ollut ilo seurata. Kaikkea hyvää ja parasta jatkoon sinulle ja perheellesi ja hyvää joulua!

  • Suuret kiitokset! Nyt nautitaan menestyksestä kotioloissa ja kiva päästä viettämään aikaa kunnolla perheenkin kanssa.

 • Naati ny hyvä mies kunnolla saavutuksistasi! Olet tuon kaiken ansainnut. Olisiko kaksinpeliurallasi ollut käyttöä luottokaverista kentän laidalla. Esim Lloydin tai Matwen tapainen ”no nonsens” hahmo? Felixin siskon tiukka olemus näyttää usein pakottavan skarppaamiseen ja jotain samaa näen Lloydin ja sinun toiminnassa. Tuette toisianne esimerkillisesti vaikeina hetkinä, siksi ne jäävätkin niin lyhyiksi.
  Matera?

  • Kyllä nyt nautitaankin, saa olla ylpeä siitä, mitä tällä kaudella on aikaan tullut saatua.

   Varmasti tietty turvallisuuden tunne tutun kaverin seurassa olisi tehnyt hyvää kaksinpeliurallakin. Mutta on siinä selvästi enemmän kentällä yksin kuin nelinpelissä, eikä koutsaus tai tsemppaus kentänlaidalta ole ikinä sama juttu kuin keskustelut nelinpeliparin kanssa matsin aikana. Mutta paljon sain kyllä apua valmentajiltani Olli Leppäseltä ja Johan Landsbergilta kaksinpeliuralla kisamatkoilla!

   Ja tosiaan huomenna on tiedossa turistipäivä, kun lennän kotiin vasta myöhään iltapäivällä Brindisistä. Auto on edelleen käytössä, ja Matera kuuluu matkaohjelmaan!!

   • Onhan se aivan eri laji mitä yksinoloon tulee, mutta kentällä olet nyt kuin uudestisyntynyt. Poissa on se itseään mollaava synkkäyksinpuhelu-Harri jota vielä toissakesänä sai kuunnella streemin läpi. Hetken näytti huolestuttavalta eilen MTB:ssä kun jäit muutamaksi sekunniksi harmittelemaan kahta menetettyä syöttöpistettäsi. Seuraavassa hetkessä olit jo takaisin täydessä tikissä, and the rest is history!

    • Juuri näin! Sen olen tänä vuonna ainakin oppinut, että nelinpelaajan yksi parhaista taidoista on lyhyt muisti. 🙂 Kaikille tulee joskus virheitä, mutta ainoa mihin voi vaikuttaa on se kuuluisa seuraava piste!

 • Congratulations to you and Lloyd on another successful week🏆 and both reaching new career high rankings. 👏 The perfect end to the season although part of you may wish it was continuing but I’m sure your body will welcome the rest. Here’s to 2022! 🥂

  • Thank you Amy! Who would have thought this season would bring so much success. 🤩 Maybe we could have played even a tournament or two more but also it is important to prepare well for season 2022.

 • Mahtava kausi, mahtava lopetus, lämpimät onnittelut teille molemmille! On todellakin ollut mukava lukea blogiasi, hienoa että jatkat kirjoittamista.
  Nyt lepoa ja sitten ensi lauantaina Laajasalossa SM-liigaa.

  • Kiitos! Muutama päivä huilia tekee nyt hyvää, mutta ensi viikonloppuna nautiskellaan tosiaan sitten täysillä kotikentän otteluista SM-liigassa!

 • Kiitos Harri ! Joku voisi vaikka sanoa, että CH touri on nyt pelattu ns ”läpi”. Tämä blogi on mahtava ja tätä odottaa meikäläinen jo melkein enemmän kuin matseja. Paljon onnea tulevaan ja toivottavasti ensi vuosi menee kokonaan ATP-tourilla. Hieno vuosi takana ja monta edessä !

  • Kiitos itsellesi! CH-kisat alkavat tosiaankin tuntua aika rutiinilta varsinkin näin hyvän vireen aikana. Ensi kauden kalenteri näyttää alustavasti ainakin parin ensimmäisen kisan osalta täysin ATP-painotteiselta, joten toivotaan, että menestystä tulee ja isot kisat jatkuvat ohjelmassa myös pidemmälle!

 • Onnittelut turnausvoitosta ja koko kaudesta myös täältä. On ollut ilo seurata sun pelejä ja iloita ATP voitoista ym. Jatka vaan blogin kirjoittamista, katsojana pääsee niin paljon lähemmäksi kun saa lukea sun ajatuksia taktisista kuvioista ja pelin tapahtumista, sekä tietysti mitä muuta kuuluu tennisammattilaisen elämään. Kommenttien lukumäärien perusteella yhä enemmän porukkaa on myös löytänyt tiensä tänne.

  Vaikka turnaus oli katsojalle oikea tuskien taival sekä pelillisesti että aikataulumuutosten takia, niin mahtava lopetus kauteen. Seurasin kvartsiottelusta alkaen ja ehdin jo miettiä miten voi hävitä noin paljon huonommalle. 🙂 Itse aloitit terävästi, mutta kun Lloyd ei saanut yhtään matalaa lyöntiä verkon yli niin ensin häneltä meni hermot ja sitten sinunkin keskisttyminen herpaantui. Oli rehellisesti sanottuna aika surkea peli. 🙂 Mutta hienosti kaivoitte voiton siitäkin ja eiköhän se ole huippupelaajan tavaramerkki, että voittaa myös silloin kun mikään ei tunnu onnistuvan. Semissä oli jo parempaa tennisviihdettä, mutta parin huippulyönnin jälkeen liian moni tappopaikka päätyi suoraan verkkoon tai vastustajan lapaan. Myös linjatuomarit tuntuivat nukkuvan siinä ottelussa. Viimeinen Lloydin palautus ottelupallossa oli sitten huippuluokkaa ja taisi antaa hänelle itseluottamuksen takaisin. Loppuottelu oli siiten Lloydin show. En ole ennen nähnyt hänen palauttavan noin hyvin! Vastustajat rupesivat melkein pelkäämään hänelle syöttämistä. 🙂 Myös sinulta huippupeli ja katsojille hienoa tennisviihdettä, kun pisteitä voitetaan huippusuorituksilla eikä helppoja virheitä juuri nähdä. Tosiaan upea lopetus kauteen ja tuosta on varmaan mukavaa suunnata ajatuksia ensi vuoteen. Rauhallista ja rentoutuvaa joululomaa ja mielenkiinnolla jäämme odottamaan sun paljastuksia ensi vuoden kuvioista. 🙂

  • Suuret kiitokset! On kyllä osuva analyysi tämän kisan kulusta. 👍 Tuo kvartsiottelu oli se, mikä oli vain väkisinkin voitettava huonommallakin pelillä, jotta saimme mahdollisuuden taistella kisavoitosta. Mutta hienoa oli kyllä nähdä, kuinka pelimme sen jälkeen vapautui, ja finaalihan oli jo suorastaan näytöstä.

   Toivottavasti ensi vuosi tuo mukanaan yhä isompia kisoja ja paljon lisää menestystä! Ja kyllähän blogikirjoittaminen jatkuu samaan malliin! 💪

 • Onnittelut voitosta!

  “Uudet sakit!” huudettiin pikkupoikana pihapeleissä, kun toinen joukkue oli niin paljon parempi, että jännitys hävisi. Tähän menestykseen sovellettuna voisi huutaa ”kovempiin sarjoihin!”, sen verran ylivoimaisia olitte loppukautena. Täältä on kuitenkin voinut lukea, että ”ATP-kynnys” on aika korkea, ja olitte ainakin muutaman kerran hankalasti siinä rajoilla. Muuta tietä ei siis ole kuin rökittää CH-vastustajia tarpeeksi. No, voitto on aina voitto, eikä mitään pois siitä. Jos katsoo aiempia vuosia, mihin tuleva yhteisrankkauksenne n. 140 on riittänyt noin pääpiirteissään?

  • Hahaa, olihan kieltämättä finaali aika yhtä maalia! Mutta molemmat vastustajat ovat kyllä ATP-kisavoittajia tältä kaudelta, eli ehkä heillä ei ollut ihan paras päivä, ja olosuhteetkin suosivat kyllä meitä. 🙂

   Mutta ilman muuta ensi kaudella on tarkoitus pelata yhä enemmän vain isompia kisoja. Grand Slamit ja suuri osa ATP250-kisoja olisivat mahdollisuuksien rajoissa yhteisrankingilla 140, mutta ATP500 ja ATP1000 -kisoihin on kyllä vielä matkaa.

 • Mainiota, että teet voittosi päätteeksi matkan Materaan. Siellä vanha kaupunki Sassi on tietysti must tsekata ja tutustua. Siellä on useita aivan uskomattoman kivoja pikku hotelleja, jos joskus palaat sinne vaikka perheesi kanssa lomalle. Samoin ravintolatarjontaa on runsaasti, tosin monet niistä ovat aika turistisia, mutta on siellä kyllä myös erinomaisia kalaravintoloita. REITTIVIHJE: Jos sua kiinnostaa/ehdit, niin pienellä mutkalla reittisi varrelle osuu ALBEROBELLO. Se on pittoreski pikkukaupunki, arkkitehtonisesti hyvin erikoinen ja ehjä kokonaisuus. (myös Unsecon maailmanperintökohde) https://fi.wikipedia.org/wiki/Alberobellon_trullitalot
  Mukavaa turistipäivää ja rentoa kotimatkaa!

  • Jes, oli kyllä tosi mukava sunnuntainen road trip -päivä! Aikaisin lähdin liikkeelle, eikä Matera kyllä pettänyt; varsin ainutlaatuinen paikka vaikken nyt reilun tunnin kävelylenkkiä pidempään paikalla ehtinytkään olla. Suuret kiitokset vielä vihjeestä, en olisi kyllä ilman näitä vinkkejä keksinyt tuolla käydä! Alberobello jäi nyt kuitenkin seuraavaan kertaan 🙂

   • Hieno juttu, että Matera oli käyntisi arvoinen. Kun/jos menet uudelleen, niin Sassi di Materan historiaan pääsee mukavasti kiinni kaupungin pienessä, mutta hyvin kävijälähtöisesti toteutetussa museossa. Jo tunnissa saa hyvä tietopaketin. Sassin reunalla on lisäksi upea näköalareitti, jonka varrella on museoituna muutama alkuperäinen luola-asunto.
    Kesällä paikka on todella täynnä turisteja, mutta esim. toukokuussa ja syyskuussa on väljempää. Sassissa on huikeita ja kodikkaita pikku hotelleja, jotka on toteutettu italialaisella tyylillä hienosti entisiin luola-asuntoihin. Jos joskus aiot lomailla siellä perheesi kanssa tms., niin voin vinkata vaihtoehtoja.
    PS. Onko sun liigapelit Helsingissä?
    Mukavaa joulun odotusta!

 • Hieno kausi takana! Olet näyttänyt kyllä todelliset kyntesi maailmanluokan peleissä ja vakiinnuttanut paikkasi nelinpelin huipulla. Onnea upeasta kaudesta! Ilo seurata polkuasi!

 • Hieno lopetus !! kelaa harri mikä oli tilanne kauden alkaessa ja se mihin se sit pääty ! huikeeta! nauti nyt levosta ja pienokaisesti. Odotan innolla talven aikana jotain treeniblogia missä tulee myös jotain pientä vinkkiä meille harraste pelaajille !!

  • Sepä se! Aika pitkälle on menty reilussa vuodessa, kun pelit koronatauon jälkeen jatkuivat! Hurjaa menoa, mutta jatketaan ensi vuonna vain samaan malliin. 💪 Ja ilman muuta treenikaudella päivitän vähän treenivinkkejäkin!

 • Onnittelut läpimurrosta tourilla ja hienosta kaudesta. Kiitos paljon loistavasta blogista: tämä on yksi parhaita blogeja kaikenkaikkiaan – ei vain tennisaiheesta. Toivotaan, että ensi kaudella palkintorahoissa on seitsemän numeroa viiden sijaan!

  Ranki luultavasti kohenee ”reilusti” kun nuo 2019/2020 pisteet lopultakin tippuvat monelta muulta pois. On luultavaa, että parin kuukauden päästä olet Suomen ykköspelaaja dubbelissa myös ranking- sijoituksen puolesta.

  • Suuret kiitokset, tämä kausi oli kyllä kaikinpuolin aika upea! Ja lopulta palkintorahatkin nousivat juuri ja juuri kuusinumeroiseksi, ainakin dollareissa ja ennen veroja laskettuna 😉

   Mutta ensi kaudella tavoitteet ovat tottakai jälleen korkeammalla ja vielä isommissa kisoisa! Ja mukava kyllä kuulla, että blogini tuo paljon iloa!

Comments are closed.