Tänä viikonloppuna Tennisliigaa Laajasalossa Lloyd Glasspoolin kanssa!

Lepoviikko kotona on vierähtänyt äkkiä, mutta pelit jatkuvat taas tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina, kun vuorossa on kotimaisen TEHO Sport Tennisliigan otteluita kotikentällä Laajasalossa. Ja saamme seuramme ykköstykiksi viikonlopun ajaksi suoraan briteistä neluriparini Lloyd Glasspoolin, joten jos huipputennis kiinnostaa, niin sitä on taas nähtävissä Helsingissä. Ottelut pelataan lauantaina kello 17 alkaen Smash-Kotkaa vastaan ja sunnuntaina kello 12 alkaen TVS:ää vastaan.


Ja tässä vielä linkki tapahtuman tietoihin SATA-Tenniksen kotisivuilla.

Kirjoittelen vielä syvällisemmän raportin tämän vuoden yhteenvedosta ensi viikon alussa, ja käyn samalla läpi ensi vuoden suunnitelmia. Mutta eiköhän se ala olla jo tässä vaiheessa selvää, että ensi vuoden parini löytyy yllä olevasta kuvasta. Tämä siis vain tällaisena viikonlopun pelien mainoksena! 😉

One thought on “Tänä viikonloppuna Tennisliigaa Laajasalossa Lloyd Glasspoolin kanssa!

Leave a Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.