Kaupallinen yhteistyö – REJ Design tukenani kohti maailman huippua

Tarkkasilmäiset ovat saattaneet bongata pelipaitojeni hihoista, mailabägistäni sekä näiltä kotisivuilta REJ Design -yrityksen logon viime vuoden kesästä lähtien. Somessakin REJ Design on tägättynä postauksiini Instagramissa ja Facebookissa. Olen ylpeänä pyrkinyt tuomaan tälle perinteiselle suomalaisfirmalle näkyvyyttä maailmalla, mutta haluaisin vielä tämän bloginkin kautta kertoa tarkemmin, minkälainen yritys REJ Design on.


Sponsorimarkkina ei välttämättä ole tänä päivänä kokeneelle yksilöurheilijalle helppo ympäristö hakea tukijoita, mutta sitä suuremmalla syyllä olinkin iloinen saadessani mukaan tiimiini kotimaisen toimijan. Jaamme REJ Designin kanssa samankaltaiset arvot; suomalaisen sisun ja juuret, yhdessä tekemisen sekä halun levittää tenniksen ilosanomaa. REJ Design saikin yhteistyön avulla mahdollisuuden osallistua yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämistekoihin tukemalla suomalaista huipputennistä sekä lasten ja nuorten kasvavaa tennisharrastusta, kun taas minä sain taloudellista tukea kilpailemiseen ja valmentautumiseen.


REJ Design on valmistanut arkea helpottavia, funktionaalisia vesi- ja sähkötoimisia design-kuivaimia pyyhkeiden, pyykkien, vaatteiden ja huoneilman kuivattamiseen jo vuodesta 1955. Kaikki kuivaimet valmistetaan käsityönä Järvenpään tehtaalla, ja yritys onkin alan selkeä markkinajohtaja Suomessa. Materiaalina REJ Designin kuivaimissa käytetään täysin kierrätettävää, korkealuokkaista kuparia, jolla on erinomainen lämmönjohtokyky.

Pyyhekuivaimen avulla voi tuoda kotiin käytännön apua ja arjen luksusta, ja kuivain kuuluukin nykyaikaisen kodin perusvarustukseen. Arjen sujuvuus on minulle ammattiurheilijanakin se tärkein juttu, sillä kun arjen asiat sujuvat, jää aikaa itselle, harrastuksille ja perheelle. Usein se pienin teko tai asia kodissa onkin kaikkein tärkein ja arvokkain.

Tyylikkään modernin sähkötoimisen kuivaimen tai perinteisen vesitoimisen kuivaimen lisävarusteineen voi sijoittaa esimerkiksi kylpyhuoneeseen, WC:hen, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen tai eteiseen. Siellä kuivain tuo arkeen toimivuutta niin lemmikkitalouksiin, lapsiperheisiin, harrastuksiin kuin siivoukseenkin.


Haluan omalta osaltani kiittää REJ Designia hyvin alkaneesta yhteistyöstä, sillä tukijat mahdollistavat ammattiurani toiminnan ja sitä kautta myös tämän blogin jatkumisen. Suosittelenkin teitä kaikkia käymään tutustumassa REJ Designin tarjoamiin tuotteisiin nettisivuilla osoitteessa www.rejdesign.fi , show roomissa Kylpyhuonekeskuksessa Helsingin Kampissa tai lukuisissa jälleenmyyjäliikkeissä ympäri Suomen.

One thought on “Kaupallinen yhteistyö – REJ Design tukenani kohti maailman huippua

  • Hienoa, että kotimaasta löytyy yrityksiä jotka haluavat tukea matkaasi maailman huipulle! Upeaa!

Comments are closed.