Geneve ATP250 jää väliin sairastumisen vuoksi

Aloitetaan hyvillä uutisilla, sillä tämän päivän uusi ennätysranking on niinkin komea luku kuin 44. 🥳 Ei hassumpaa! Valitettavasti päivän muut uutiset ovat hieman huonompia, sillä sairastuin viikonlopun aikana, enkä halua riskeerata terveyttä pelaamalla tämän päivän ottelussa. Näin ollen Geneven kisa jää nyt väliin, mutta toivottavasti parin päivän lepo riittää, ja pääsen pian aloittamaan valmistautumisen Roland Garrosia varten.


Tässä vaiheessa yritetään siis kaikin keinoin parannella miestä mahdollisimman nopeasti. Kirjoittelen lisää myöhemmin tällä viikolla, mutta eiköhän tässä toivottavasti aika nopeasti olla taas pelikunnossa. 💪 Toivottavasti parin päivän sisällä selviää myös lisätietoja tulevan ruohokauden kohtalosta, ja voidaan myös suunnitella tarkemmin sen sisältöä.

26 thoughts on “Geneve ATP250 jää väliin sairastumisen vuoksi

 • No onpa harmi! Juuri menin tarkistamaan että monelta te pelasittekaan tänään, ja ihmettelin kun teidän nimi oli kadonnut, mutta täältä löytyi selitys. Varmasti oikea päätös, ettei Roland Garros vaarannu. Toivottavasti parannut pian ja onnittelut ennätys-rankingista! 🤩

 • Harmillista toi sairastuminen, onhan tuo ollut melkoista pyöritystä viime aikoina teillä. Maltahan toipua kunnolla, ja sitten kohti uusia seikkailuja! Ennätys-ranking, yesss!!!!

  • Jep, rauhassa toivutaan ensin, ja sitten uudella rankingilla uusien ennätysten kimppuun. 💪

 • Harmin paikka, mutta mielummin täydessä pelikunnossa kohti Roland Garrosia. Oliko Lloydin kanssa puhetta mahdollisesta Repairing paikasta, vai oliko yhteinen päätös, ettei kumpikaan pelaa sitten tällävkolla..? Mielenkiintoinen tennisviikko kuitenkin seurattavana, miten pelaa rankingissa takana olevat pelaajat ja aika korkealla olette Roland Garrosin entrylistalla….!!? 🙂

  • Jep, harmillisiahan tällaiset sairastumiset ovat, mutta joskus niitä tulee väkisinkin vastaan. Vetäydyin kisasta vasta tänään ottelupäivän aamuna, ja repair olisi pitänyt tehdä viimeistään perjantaina. Näin ollen meni Lloydinkin kisat nyt plörinäksi. Mutta onneksi viime viikko oli sen verran hyvä, ettei nyt maailmaa kaada ottaa tämä viikko rauhallisemmin.

   • Olen ihan samaa mieltä tuosta edellisen viikon tuloksesta, minkä takia hyvällä mielellä ja omallatunnolla voi nauttia rauhassa uran ehkä parhaasta menestyksestä rankinnousun ja palkintopotin takia.
    Yrittänä minä hyvin ymmärrän antaa arvon juuri saavutetulle ja siitä itsensä palkitsemiselle tuleviin matseihin hyvässä kunnossa fyysisesti ja henkisesti.

    • Jehh, nyt vaan rauhassa pari päivää niin kelpaa sitten palata täydessä iskussa kisoihin Pariisissa. 💪

 • Nyt muuten jäi harmittamaan tuo sairastuminen. Kaaviota ennakoidessani olin ihan varma toisen kierroksen paikasta ja matsi huippuparia Murray/Soares. Niin vain WC-pari voitti matsinsa ja olisi mahdollisesti ollut mielenkiintoinen peli kotiyleisönsä edessä pelaavaa paria vastaan..!? 🙂

  • Noh, ei sitä tiedä olisimmeko me voittaneet edes avausmatsia. Oli siinäkin jo aika kova pari vastassa. Saati puolikuntoisena. 😉

 • Pikaista paranemista, voi olla kuitenkin ihan ok että tulee vähän lepoa kun olet ollut menoissa koko kevään ja menestysstä Ranskan avoimiin

  • Kiitos! Ihan totta, että pelejä ja kisaviikkona on ollut tänä vuonna aika reilusti. Ehkä jopa pieni huili paikallaan ennen kuin lähtee kesän rumba käyntiin.

 • Nouseehan se ranking siellä sängynpohjallakin! Kohta tulee Matwe selkä edellä vastaan rankingissa. Puoli vuotta sitten pidimme sitä lottovoittona että pääsit mukaan Moskovaan. Kohta on roolit toisinpäin!

  • Hahaa, ihan totta! Toki live ranking voi vielä elää ylöpäin, mutta on se totta, että kun viime vuoden lopussa psrikuvioita mietti niin ei ehkä ajatellut tilanteen olevan esim. Middelkoopiin verattuna näin hyvä. 👌

 • Oletko päässyt jo lyömään Taliin tai Taivikseen? Areenoilla liikkuu huhu koronasta, jonka poikani 9v tiesi varmana tietona. Yhtä kaikki toivottavasti tulet pian pelikuntoon. Täällä vasta aloitellaan massakautta. Ja vaikealtahan se tuntuu aina aluksi. 👍🤛💪

  • Pari treenipäivää nyt alla ja tänään pääsin lyömään Pariisissa. Eli hyvältä näyttää ensi viikon osalta. 💪

 • Moi Harri, katsotko vielä kaksinpelin karsintalistoja sillä silmällä, että voisit hypätä kentälle ja napata vastaavat hauskat pisteet, kuin viimeksi Australiassa?

  • Tottakai! Ilmoittaudun aina kaksinpeleihin, kun vaan tiedän ajoissa minkä kisan meinaan pelata. Ja jos vain paikka avautuisi niin mukana olen 💪

 • Voisitko (tai webmasterisi) laittaa noihin turnauksiin linkin niiden sivuille? Samoin ehkä yhteistyökumppanisi olisivat tyytyväisempiä jos logoa klikatessa menisi heidän sivuilleen eikä vain kuvan zoomaukseen…

  • Hyviä ideoita kiitos! Tulevien kisojen osiota on nyt päivitetty ja linkit lisätty suoraan kisojen nettisivuille. Yhteistyökumppaneiden osalta ei onnistunut heti, mutta selvitän miten tuon toteuttaminen onnistuisi helpoiten. 🙂

Comments are closed.