US Open R16, Heliövaara/Glasspool – Kokkinakis/Kyrgios 3-6, 7-6(6), 7-6(8)

No huhhuh! Aika sanattomaksi vetää, sen verran hurja tennismatsi nähtiin tänään US Openin Grandstandilla. Ihan mieletön, armoton vuoristoratamainen taistelu, joka päättyi lopulta niin tiukkaan voittoomme kuin mahdollista. On tennisuralleni paljon mahtunut, mutta tällaiset matsit ovat kyllä niitä aivan parhaimpia. Matka jatkuu, ja heti tiistaina taistellaan puolivälierässä Cabal/Farah -paria vastaan.


Mieli tekisi kirjoittaa tästä matsista vaikka kuinka paljon, mutta nyt on pakko vähän rajoittaa tekstin pituutta, jotta seuraavaan matsiin valmistautuminen pysyy kunnollisena. Matsin jälkeiset jäähdyttelyt, mediahaastattelut, suihkut, ruokailut, kuljetus Manhattanille ja lihashuollot vievät aina oman aikansa, ja kello lähenee New Yorkissa jo puolta yötä. Mutta kyllähän päällimmäisenä oleva fiilis on aika tapissa.

Matsimme alku myöhästyi tänään alkuiltapäivän sadekuuron takia reilulla tunnilla, mutta olipahan aikaa lounaan jälkeen pitää pieni lepohetki ennen kuin matsimme alkoi neljän jälkeen. Oloni oli kentälle astuessa todella pirteä, eikä jännityskään juuri haitannut menoa. Ensimmäiset pari gamea olivatkin hyviä, mutta 1-2 -tilanteen syöttövuorossani meni valitettavasti samanaikaisesti monta asiaa pieleen. Aussit ottivat murron, emmekä tuosta enää toipuneet.

Toisen erän alussa aussit jatkoivat hurjaa syöttelyään, ja sanoinkin Lloydille 2-1 -johdossamme, että taitaa olla ainoa mahdollisuus voittaa tämä matsi kahdessa tie breakissa. Lähellä oli, ettemme edes ensimmäiseen asti olisi päässeet, mutta toisen erän yksi murtopallon pelastus Lloydilta ja kaksi minulta tarkoitti, että tie breakiin mentiin. Taistelu oli armotonta, mutta kyllähän tilanne silti näytti 4-6 -tilanteessa Kyrgioksen syöttäessä aika huonolta. Huippupalautus minulta ja hieno volley Lloydilta selvitti ensimmäisen matsipallon ja hieno syöttöni toisen. Saimme Lloydin upealla verkkopelillä 6-6 -tilanteessa Kyrgioksen laittamaan mailansa solmuun ja kun Kokkkinakis syötti ottelun ainoan kaksoisvirheensä 7-6 -johdossamme, niin kolmanteen erään mentiin. Varmaan aika monen yllätykseksi.

Saimme kolmannessa unelma-alun murtamalla heti Kyrgioksen syötön. Peli oli lähes hurmiomaista, ja saimme mahdollisuuden jopa tuplamurtoon 3-1 -tilanteessa, mutta nyt Kokkinakis pelasti verkolta. Tilanne tuntui olevan hyvin hallussa, mutta 4-3 -tilanteessa aussit terävöittivät palautuksiaan ja saivat otettua murron takaisin sytyttäen täyden 8000 katsojaa vetävän Grandstandin hurjaan huutomyrskyyn. Selvitimme kuitenkin omat kaksi viimeistä syöttövuoroamme, ja näin ratkaisua haettiin myös kolmannessa erässä tie breakista, joka pelattiin siis 10 pisteeseen.

Olimme tie breakissa heti alussa minibreikillä perässä, mutta uskoimme tiimityöhön ja tulimme useamman kerran rinnalle. Kyrgios löi tie breakissa kaksi ihan huippulobbia, joista jälkimmäinen siirsi aussit jo 8-6 -johtoon. Kyrgios tuli tämän jälkeen itse syöttämään 8-7 -johdossa ja kyllähän tilanne oli tuossa vaiheessa meidän kannaltamme jälleen aika tukala. Mutta mitä vielä, löimme Lloydin kanssa kumpikin suorat läpilyönnit Kyrgioksen syöttöihin rystypalauksillamme ja siirryimme ensimmäistä kertaa minibreikillä 9-8 -johtoon. Sanoin tuossa kohtaa Lloydille ”give me your best serve” ja mieshän teki työtä käskettyä. Kova ykkönen aivan syöttöruudun kulmaukseen, eikä Kokkinakis saanut palautustaan enää kenttään.


En oikein uskonut itsekään, että matsi oikeasti päättyi meidän voittoomme, mutta niin siinä todellakin kävi. Kädet kohti taivasta, hattu pois päästä ja iso halaus Lloydille. Koko players’ boxillemme valtavat läpyt ja pari kannustushuutoa päälle. Nyt sai nauttia. Pääsimme antamaan vielä kenttähaastattelun ja lyömään nimmarilla varustetut pallot katsomoon. Ja nimmareiden jako kentän laidalla kesti lopulta niin pitkään, että järjestäjät joutuivat tulla saattamaan minut ulos, että seuraavat pelaajat saatiin kentälle. Aikamoista.

Olihan tämä päivä aikamoinen kokemus kokonaisuudessaan. En sanoisi, että pelillisesti matsi oli ainakaan kokonaisuutena meidän paras matsimme, mutta toisaalta henkistä kanttia kaivettiin sitten esiin senkin edestä. Rehellisesti sanottuna olimme oman pääni sisällä aika moneen kertaan jo lähes hävinneet, mutta kun ei vain suostuttu taipumaan. Käytettiin niitä keinoja, mitä oli käytössä ja laitettiin itsemme täysillä likoon. Ja siten kun oli paikka niin iskettiin.

Palautuspeli oli varmasti matsin parasta antia, ja kyllähän ottelu ratkesi juuri niihin asioihin kuin veikkasin. Kakkossyötöt ja niiden palautukset olivat meillä tiukoissa paikoissa vastustajia parempia. Tiesimme mitä odottaa. Mutta en kyllä silti tiedä mistä kaivoin esimerkiksi kolmannen erän tie breakissa kaikkiin viiteen palautuspisteeseen aivan huippupalautukset tuon tason syöttäjiä vastaan. Paremmalla tuurilla olisimme voineet voittaa noista pisteistä vielä useammankin. Omassa syötössä tarkkuus oli vähän hukassa, mutta kaksoisvirheitä ei kyllä tullut juuri yhtään. Ja verkollakin tuli sekä pari mokaa että muutama aivan huippusuoritus.

Peliareenana Grandstand oli mielestäni jopa aika paljon hitaampi kuin ne kentät, joilla olemme aikaisemmin treenanneet ja pelanneet. Olinkin varsinkin puolivolleyissa sekä takakentän pisteissä muutamaan kertaan rytmin kanssa yllättävän hukassa. Tästä eteenpäin kaikki matsit pelataan kuitenkin todennäköisesti noilla isommilla kentillä, joten tuskin tuo toista kertaa enää yllättää.

Ja huomenna palaammekin heti takaisin Grandstandille, jossa päivän neljännessä ottelussa vastaamme asettuu kolumbialaispari Cabal/Farah. Heidän kautensa ei tänä vuonna ole ollut ihan odotuksia vastaava, sillä he ovat olleet parhaimmillaan maailman ykkösiä muutama vuosi takaperin, mutta kyllähän taso edelleen hyvänä päivänä on aika korkea. En ole kumpaakaan heistä kohdannut koskaan aikaisemmin enkä edes treenannut yhdessä, mikä alkaa olla tällä tasolla jo aika harvinaista. Mutta brittien datapankista saadaan varmasti paljon vinkkejä, mikä toivottavasti kääntyy eduksemme. Kovia tsemppaajia tulee joka tapauksessa vastaan, ja nyt vaaditaan meiltäkin venymistä tiimityön suhteen, jotta varmistamme paikkamme kentän parempana joukkueena.

Puolivälierämatsimme on ohjelmassa tiistaina ei ennen kello 15 Grandstandilla. New Yorkiin on luvattu kuitenkin tiistaille runsaita sateita, mikä saattaa jonkin verran sekoittaa ohjelmaa. Tarvittaessa käytössä on Louis Armstrong -stadion suljettavalla katollaan, mutta sielläkin pitää ensin toki pelata aiemmat sille kentälle suunnitellut matsit alta pois. Uskoisin kuitenkin, että meidät tiistaina lopulta kehissä nähdään, kenttä ja ajankohta voi kuitenkin vain päivän mittaa vaihtua.

Tämä hurlumhei-päivä kääntyy nyt New Yorkissa yöksi, joten laitetaan läppäri kiinni ja siirrytään hetkeksi unten maille. Tiistaina on nimittäin iso päivä tiedossa. Vamos!

35 thoughts on “US Open R16, Heliövaara/Glasspool – Kokkinakis/Kyrgios 3-6, 7-6(6), 7-6(8)

 • Tämä oli paras voittonne ikinä mitä tulee tsemppiin – mieletön suoritus roikkua mukana, onneksi olkoon! Kun Puetz/Venus samalla hävisivät, otitte ison askeleen kohti Torinoa! Kolumbialaiset vielä kumoon, niin voitte melkein jo ostaa liputkin…

 • No huh huh! Olipas varmana matsi, jonka muistat/muistamme pitkään. Taipuminen oikeaan suuntaan kun niin piti tehdä. Come on!

 • USOpenin PowerIndeksin tekoäly kertoo kärjessä olevan jonkun Kyrgiosin. Ja nyt ykkönen on lyöty! Momentum siirtyi verkon toiselle puolelle!

 • Katsoin ekan erän ja sit oli pakko käydä nukkumaan. Nyt aamulla tsekkasin tuloksen ja ai että! 💪🏼👊🏼🎾 Näytti siltä, että ette päässeet ekassa erässä käyttämään nelinpelin vahvuuksianne, kun KK puolestaan pelasi ja etenkin syötti niin hyvin. Katsoin äsken tokan ja kolmannen erän TB:t ja niissä puolestaan lentopeli ja palautuspeli olikin taas jo timanttista. Ja syötittekin aika hyvin! KK:lle otti tappio selkeästi todella koville, siitä kertoi tuo ekan taiskan aikainen mailan hajottaminenkin. Täysillä oli Kyrgioskin dubbelissa mukana, vaikka singlessä tietysti pääpaino.

  Isot isot onnittelut ja mikä tärkeintä, matka jatkuu! 🔥🔥🔥

 • No huh, huh… Olipahan hieno matsi.
  TV:stä katsottuna näytti siltä että alku oli kaikkea muuta kuin teidän toiveissa piti olla. Vieraskaukalo, jossa äänekkäät fanit kannustaa omiensa suorituksia. Vastustajan loistava syöttötyöskentely ja sinun hieman piippuun jäänyt ensimmäinen syöttövuoro antoivat kyllä vastustajalle momentumin joka ei meinannut millään siirtyä teidän puolelle.
  Näytti että onnistuitte taistelemalla pysymään mukana 2 erän tie-breakiin asti. Pelastamalla erän loput murtopallot kliinisesti loistamatta. Tiebreak 5-6 tilanteessa momentum näytti kääntyvän teille, kun pelastitte Kyrgious syöttäessä matsipallon ja heti siihen vielä breikki 3erän alkuun. Homma näytti siinä vaiheessa erittäin hyvältä. 4-3 tilanteessa tuli tukku epäonnistuneita 1.syöttöjä ja vastustajalta muutama hyvä palautus johtivat breikkiin. Momentum siirtyi verkon toiselle puolelle. Ihailtavasti jaksoitte uskoa omaan tekemiseenne ja taistelette tiebreakiin asti. Lloydin syöttäessä tuplan tilanteessa 7-7 ehti pelko hiipiä täällä jo hieman puseroon. Sitten realisoitui arkielämässäkin pätevä elämänohje ”uskalla epäonnistua, jotta uskallat onnistua” kun lukuisten heikkojen ykkössyöttöjen ja palautusvirheiden jälkeen ottelun tärkeimmällä hetkellä kaksi uskomatonta rystypalautusta kyrgiousin syöttöihin ja siitä Lloydin syötöllä vielä matsi kotiin, veti lähes sanattomaksi 💪
  Ihailtavasti jaksoitte uskoa itseenne ja uskoa omaan tekemiseenne, vaikka moni asia yleisöä myöten oli vastustajan puolella. Mielenkiintoista olisi tietää miten teitte sen? Puolet peleistä takana ja puolet edessä, nyt painetaan päätyyn asti. Löylyä, Löylyä💪🔥

 • YKSI SUOMEN URHEILUHISTORIAN UPEIMPIA VOITTOJA KAIKKI LAJIT HUOMIOON OTTAEN. AINA VOIDAAN VALITTAA, ETTÄ HARRIN OLISI PITÄNYT PITÄÄ KOLMANNESSA 4-3 30-15 TILANTEESSA, MUTTA EI SILLE MITÄÄN VOI NYT. VOITTO TULI KUITENKIN LOPULTA HURJIEN VAIHEIDEN JÄLKEEN!!! ONNITTELUT MAHTAVASTA TAISTELUVOITOSTA JA MAKSIMAAISESTI TSEMPPIÄ SEURAAVAAN OTTELUUNNE!!!!!!!

 • Kiva nähdä näin kova taisteluvoitto. Aussien syöttöpeli näytti toimivan tosi hyvin ja siihen oli vaikea päästä kiinni. Kuitenkin tuo tarkka pelaaminen läpi ottelun, etenkin ratkaisupalloissa, osoitti että puntit ei paljon tutise vaikka kuka olisi vastassa.
  Onnea seuraavaan otteluun, vaikka näyttäisi että pelkällä taidollakin pärjää 🙂

 • Olipa huikea voitto! Eka erässä tuntui, että aussit voittavat pelin näytöstyyliin, mutta toisin kävi.
  Uskon, että tämän jälkeen teitä on hyvin vaikea voittaa, sillä itseluottamuksenne on nyt varmaan huipussaan. On ollut huikeata seurata pelejänne ja blogisi ovat antaneet uutta näkökulmaa faneillenne.

 • Huh huh, mikä ottelu ja mikä henkinen kantti teillä onkaan ja missä paikassa!
  Onneksi olkoon👏👏👏 Oli uskomatonta, miten Special Ks’ien ilmeet vaihtuivat ekan erän hurmoksesta toisen erän epäuskoiseen tilanteeseseen, kun voititte TB:n. Aussien korvien välissä alkoi näkyä huolestuminen jo aiemmin ja ihmettelivät mitä hittoa nuo Glasspool/Heliövaara tuolla toisella puolella verkkoa oikein tekevät?
  Ja sitä te todella teitte, valmistelitte IHMETTÄ, joka hiljensi koko stadionin kannattajajoukon ja sai teidät VOITTAMAAN KOKO OTTELUN!!!💪💪💪
  Käsittämättömän hurja saavutus ja käsittämättömään kova henkinen kantti ja käsittämättömien voittolyöntien takominen ottelun tärkeimpiin paikkoihin!
  Kyllä olette uskomattoman kova tiimi! Tämän takia teidän pelejänne on mahtavaa katsoa.
  Isot tsempit seuraavaan matsiin👍👍👍💪💪💪

 • Vamos!!! Olipa huikea matsi ja kannatti valvoa yöllä kahteen, sen verran oli kotikatsomossa sykkeet ylhäällä, että nukkumattiakin sai sen jälkeen odotella tovin. 😁

  Tuossa jo muut kirjoittivatkin olennaisen kuten sinäkin. Itsekin ajattelin ettei aussien syöttöjä murra kukaan, mutta niin se henkinen puoli on välillä murrettavissa heidänkin osalta. Matsi oli melkoista tunteiden vuoristorataa ja venyitte loistavasti tiukoissa paikoissa. Itselleni jäi monesta hienosta ja tiukasta tilanteesta mieleen loistavat syöttösi toisen erän 5-5 15-40 tilanteessa, taisi aika moni odottaa ottelun ratkaisevaa breikkiä siihen kohtaan. Toivottavasti palaudutte hyvin ja pääsette virkeinä taistelemaan välieräpaikasta. Onnittelut ja tsemppiä!!!

 • No ootte kyllä!! Sydämelliset onnittelut, todella ansaitsitte voiton! Lie harvinaista nykytasollanne, että tappion mahdollisuus kummittelee mielessä jo eka erästä alkaen. Sitä suurempi on saavutetun voiton arvo. KK:t poistuivat näyttämöltä muristen. Upeaa! Keep going!

 • Sanattomaksi vetää. Kun Harri epäilee että ottelu on jo hävitty, ollaan jo aika syvällä, mutta ei hätiä mitiä. Ne virnuilut pyyhittiin uskomattomalla tahtovoitolla. Nyt olette voittaneet jo kolme täysin erilaista ottelua, joten pelikirjoissa löytyy vastaisellekin, vaikka vielä on kovia tulossa vastaan niin Glassovaara hoitaa!
  Mielellään soisi teille sellaisen iloittelun kuin ekalla kierroksella, mutta sellaista ei voi tillta etukäteen. Vamos!

 • Onnea todella kovasta voitosta ja millä tavalla! Olisitte voineet hävitä ottelun ainakin pariin otteeseen mutta ei. Upea loppu ja millä itsevarmuudella – todella hienot palautukset ottelun ratkaisu paikkaan. Nyt palautumaan ja uutta tuleen

 • Ennen matsia oli se tunne, että kyllä te tän viette.
  Ekan erän jälkeen näytti pahalta, koska aussien syötöt olivat ihan mahdottomia. Mietin että mitä tästä tulee, ei nää voi hävitä tätä.
  Jaksoin uskoa ja valvoa, ja vaikka tuli jo ottelupalloja sun muita vaarallisia tilanteita, uskoin että kyllä tää vielä suomibrittivoittoon kääntyy.
  Ja kääntyihän se! Jee! Onnea!
  Nyt pää kylmäksi ja kohti uutta vastustajaa!

 • Illan kyttäsin ottelun alkua. Sängyssä puhelimesta katselin ekan erän, mutta sitten oli pakko nukkua. Yöllä unessa näin, että olitte hävinneet niukasti. Aamulla tarkistin heti tuloksen ja aamurähmäisillä silmillä katsoin, että olitte hävinneet. Katsoin uudestaan ja tulos kääntyikin toisin päin. Aivan mahtava juttu!! Onnea jatkomatseihin! Torinon finaalit jo myös hyvin lähellä.

 • Huh huh, thrillerien thrilleri!!! Parasta mahdollista viihdettä katselijoille ja taisittepa itsekin nauttia 🙂 Hetken jo olin epäuskoinen kolmannen erän taiskan 6-8 tilanteessa, että eihän tuo ole todellista. Kenttämelun yli en kuullut enkä muistanut että tuo taiska pelataan kymppiin asti. Ja loppuun asti pelasitte!!! Kaverien syötöt ja linjalyönnit oli pitelemättömiä mutta teidän psyyke oli kovempi! Pelit jatkukoon :):):)

 • Renne on jo tärkeimmät sanat sanonut. Ainoa lisäys on, että kyllä oli upeata katsoa sinusta huokunutta itsevarmuutta 4-6 ja 6-8 tie-break tilanteissa. Vanhat huonot muistot niukkaakin niukemmista tappioista oli pyyhitty pois muistista ja sinne oli ohjelmoitu uusi mantra: ’The match is not over before the fat lady sings’. Näin miten psyykkasit Kokkinakiksen tuossa ekassa tie-breakissa 6-6 tilanteessa … huitaisit mailallasi hänen epäonnistuneeseen ykkössyöttöön siihen malliin, että halusit sanoa: ’antaa tulla vain se kakkossyöttö’. Ja Match tie-breakin lopussa oli melkein huvittavaa nähdä, kun Kyrgios ei oikein pystynyt käsittämään, mistä ne salamat iskivät hänen syöttöihinsä. TV-selostajakin sanoi ihaillen Lloydin lyönnistä: ’And where did that come from ?’. Ja sinä jatkoit salamointia.

  Muista tämän matsin loppu aina ja varmaan muistatkin … enää ei kukaan tee teille Bolelli-Fognini temppua.

 • Kaikki olennainen on jo ylla sanottu, itse seurasin puhelimella tulosta toisen eran loppuun asti mutta sitten Nadalin ottelu paattyi vahan ennenaikaisesti ja tama ottelu tuli Etela-Afrikan Supersportin paakanavalta kolmannen eran 3-1 tilanteesta eteenpain. Oli huvittava kontrasti nahda kuinka te olitte kentalla ammattilaisneluripari ja vastustajanne olivat kuin Dennis Rodmanin roudari Pohjois-Korean turneella ja aussien paikallisen Seppalan vaatemalliston mannekiini. Lopussa tuo ero kasvoi kun ammattimaisuus korostui ja fiiliksella ei enaa pisteita voitettu. Olen myos samaa mielta etta tama kuuluu vuoden urheilutekoihin teita vastassa oli noin 8000 henkea ja panitte sen sivuun ja kliinisesti hoiditte ottelun loppuun. Ja kun talla palstalla on ollut kommentteja Myrtsin vaisuista tuuletuksista niin myos hanelle selvasti tama voitto teki mannaa sen verran rinta oli hanellakin rottingilla.

  Yksi kommentti ja se perustuu taysin ensimmaisen 2 eran seuraamiseen trackerilla eika siis kuvayhteyteen: Kakkossyoton vauhtisi oli eraassa kohtaa ottelua todella hidas, maksimissaan 90 mph ja muutama sitakin hitaampi. Tuossa kohtaa myos Special K hyokkasi onnistuneesti syottoa vastaan. Ehka tyhma ehdotus penkkiurheilijalta mutta tulisiko noissa tilanteissa ottaa kierretta pois ja syottaa enemman kovaa ja kohti? Perustan taman ehdotuksen myohemmin nakemaani osaan ottelua jossa syotot vartaloon ja T-pisteeseen tuntuivat ainakin pakottavan vastustajat koykaisempiin palautuksiin joita Lloyd verkolla ja sina takaa pystyitte sitten ohjaamaan vastustajan ulottumattomiin. En kuitenkaan rupea ammattilaista neuvomaan mutta tuo itselle pisti eraassa ottelun vaiheessa silmaan.

  • Tuo kakkossyötön nopeuden nostaminen on ehdottomasti ollut yksi selkeimpiä kehityskohteitani tänä vuonna. Yli 150km/h pitäisi pystyä syöttämään jatkuvasti, mielellään 160km/h.

   Minulle on kaikkein luontaisinta syöttää kakkossyöttö kovalla kick-kierteellä, joka puree hitailla kentillä ja massakentällä ihan hyvin, kun pallo ampaisee kentän pinnasta korkealle. Vauhtia tuossa syötössä ei kuitenkaan ole yhtä paljon kuin sivukierresyötössä, ja varsinkin US Openin kaltaisella nopealla kentällä kick-syötön teho jää vajaaksi. Ja kyllähän minua New Yorkissa siitä rokotettiinkin.

   Minulla on nopea käsi, joten syötön nopeuden lisääminen on lähinnä henkisen puolen juttuja. Siinä mielessä ei ole syytä huoleen. Ja saman prosessin kävi läpi esim. listaykkönen Salisbury, joten hänestä vaan mallia ja kohti kärkeä!

 • A truly amazing victory! 💥You’ve had a couple of tough losses recently from winnable positions so this is thoroughly well deserved. 🥳 Two fantastic tie-breaks but let’s not forget about the 2 crucial service holds when facing BPs. A huge second serve on the line by Lloyd and 4 tremendous points by you from 15-40 down.💪

  Nick Kyrgios divides opinion but it has to be said, him playing doubles brings a whole new level of attention. Grandstand wouldn’t have been packed yesterday without him being on court. I personally think he’s great for tennis. At the end, you could hear him say to each of you, ”too good, too good”. How true. 😎

  You’re scheduled to practice on one of the televised courts at 1pm, weather permitting. It will be great to watch you. 🕵️‍♂️ Best of luck today. 💪🤞

 • 😊😱🤩😭🙄😆😅😂😨😍🥳
  tunneskaala yön ottelusta 🤣 siinä kyllä koettiin kaikkea!! ”it had it all”, kuten eurosportilla usein sanotaan. ei voi kuin onnitella ja olla iloinen teidän menestyksestä!
  oli muuten kiva että teidän ottelu tuli eurosportilta myös muilla kielillä selostettuna (yleensä on vain Henryn suomeksi selostama, jos on edes mitään). oli vaihteeksi mielenkiintoista kuunnella selostus englanniksi, koska se oli paljon tasapuolisempi. saitte muun muuassa kehuja verkkopelistänne, yksi kommentti siihen liittyen oli ”über solid”. tosin selostajalla meni välillä teidän etunimet sekasin, väitti mm. että lloydin maila osui ylimenneeseen palloon tokan erän loppupuolella (se missä tuomari huusi kovaan ääneen ’touch’), vaikka olit sinä 😅 mutta mutta, lisää tällaisia voittoja, niin kyllä teidän nimet juurtuu jokaiselle mieleen!!
  p.s. joko on lentoliput finaalin ostettu? 😉 no ei vais, nöyrällä asenteekka eteenpäin ja ei nuolaista ennenkuin tipahtaa, mutta hyvältä näyttää kuitenkin sen suhteen!

  • niin ja se unohtui mainita, että verkkopeliänne katsellessa tuli mieleen kuuluissa leffalausahdus ”you shall not pass” 😉 vaikka K:t miten takoi palloa niin läpi ei pääse.

 • Onnittelut tehtyäsi maailman ehkä parhaan syöttäjän syötöstä paperia! Palautitte ratkaisupaikoissa Kyrgiosin syöttöjä loistavasti. Olikohan juurikin sen vastustajan scouttaus, mikä teki ratkaisevan eron. Ainakin pelinne näytti siltä, että vastustaja pysyy mukana vain niillä ns. isoilla lyönneillä, joilla odotit heidän olevan parempia. Kyrgios näytti kuitenkin valitsevan useammin vartaloon syötetyn ykkkösen kuin kaksinpelissä, mikä koitui kohtaloksi ainakin lopussa. Yllätti minut, muttei näköjään sinua?
  Yksi kysymyskin oli syöttökuvioista. Mikä se ”sormien yhteen hypistely useamman kerran” -kuvio on, jota molemmat pari näytti selän takana? Ja miksiköhän se syntynyt normaaleihin sormimerkkeihin verrattuna?

  • Tuolla sormien hypistelyllä yritetään viestittää verkkopalaajan hämäysliikettä. Itse en sitä kuitenkaan koskaan näytä, sillä minusta se ei tuo syöttäjälle mitään lisäarvoa. Ainoa, millä on merkitystä on se, mille puolelle verkkopelaaja tosiasiassa liikkuu. Hämäykset pitäisi tehdä joka kerta.

 • Jes, onnea! Hieno taisteluvoitto, eikä edes parhaimmalla pelillänne, hengitystä pidättäen mentiin loppuun asti kotikatsomossa. Oliko isoin yleisö, jonka edessä olet pelannut? Nyt jos oikein katsoin on tällä voitolla myös top 20 ranking sinetöity, onnittelut myös siitä! Muistaakseni kirjoitit, että tätä teille Cayer povasi, jos pysytte yhdessä tiiminä, ja kannatti uskoa. Nyt vaan samalla hyvällä draivilla turnausta eteenpäin!

  • Vamos, top20-ranking on totta!

   Ja tosiaan tuo 8000 katsojaa oli varmasti isoin yleisö, jonka edessä olen pelannut. Noin 5000 katsojaa on ollut katsomossa muutaman kerran, mutta nyt mentiin siitä yli heittämällä. Ja eli yleisö myös aika hyvin mukana!

 • Upea ottelu, Harri. Olen päässyt tänä kesänä näkemään 4 teidän ottelua paikanpäällä ja tämä oli ehdottomasti paras. Onnea jatkoon!

  • Olen kateellinen !!! Toivottavasti Sinulla oli Suomen lippu mukana.

   Ja toivottavasti on vielä liput täksi päiväksi !!

 • Mieletöntä draamaa. Vuoden sykähdyttävin urheiluteko! Onneksi olkoon!

  TuplaKt aloittivat järjettömän hyvin. Ykkössyöttäminen parasta koskaan ja kakkosellakin voittivat kaikki pisteet. Monasti saitte venyä köysistä takaisin mukaan kisaan, mutta kaiken kaikkiaan Heliöiden peli parani matsin edetessä ja TuplaKn syöttöjen paras magia alkoi himmetä. Neljäs erä olisi jo mennyt Heliöille 6-2! 😀 Vaan onneksi päättyi jo kolmessa 😀 Sen verran jännää, että uni ei meinannut tulla silmään matsin jälkeen.

  Lisää jännitystä luvassa myöhään tiistaina. Sinänsä tylsä peli, jossa Heliöt voittavat ylivoimaisesti, sopisi mulle myös oikein hyvin. Vamos!

 • E’ stato emozionantissimo : un momento hai perso, un momento dopo hai vinto!
  Non mi sbagliavo a considerarvi molto bravi quando eravate fuori dai primi 50 !
  Seguivo Kontinen ( ma dove ’e finito ?) Tu sei il suo erede finlandese, ti aspetta il podio nella classifica mondiale !

 • Payback time! Olihan noita tiukkaakin tiukempia tappioita tullut muutama, joten aika hienoa saada saldoa korjattua Grand Slamissa. Onnittelut aivan huikeasta venymisestä ja kyllä se jostakin kertoo, että puntti ei tutise tuollaisissa paikoissa vaan pikemminkin se paras taso tulee pinnalle. Mutta matsi kerrallaan. Isot tsemit täältä Helsingistä New Yorkiin 💪

 • Nykissä ilmeisesti sataa aika lailla tällä hetkellä. Livescorehunterin mukaan Harrin ja Lloydin peli on siirretty Grandstandilta katetulle Louis Armstrongille! HUOMIO siis koko Suomi ja muukin maailma, pistäkää merkille tämä muutos ettette missaa tärkeää ottelua!!! Luulin jo vähän aikaa sitten että matsia ei pystytä pelaaman ollenkaan tänään….VAMOOOOOSS JA HARRI JA LLOYD VOITTOON! 🙂

Comments are closed.