US Open QF, Heliövaara/Glasspool – Cabal/Farah 6-7(5), 2-6 (teksti päivitetty)

Nyt tuli valitettavasti todella kova pari vastaan. Saimme hyvän alun, mutta kolumbialaiset eivät hätkähtäneet, vaan ottivat tilan yhä paremmin haltuunsa mitä pidemmälle matsi eteni. Tappio harmittaa aina, mutta nyt hävittiin kyllä paremmille. Top20-rankingin kanssa kelpaa kuitenkin lähteä kotimatkalle, ja nälkää on varmasti jäljellä vielä loppuvuodeksi.

Ennen matsia kaikki näytti vielä hyvältä. 📸 US Open

New Yorkissa oli tänään ihan kunnon sadepäivä. Taivaalta alkoi tiputella vettä jo maanantai-iltana, eikä sade ole lakannut vieläkään, vaikka ollaan jo keskiviikon puolella. US Openissa on kuitenkin käytössä suljettava katto sekä Arthur Ashe että Louis Armstrong -stadioneilla ja noista jälkimmäiselle meidän matsimme lopulta siirrettiinkin päivän viidenneksi otteluksi. Edeltävissä otteluissa oli kaksi varsin pitkää matsia, ja pääsimmekin aloittamaan omamme vasta kahdeksan jälkeen illalla. Bollaukset oli lyöty jo kello 14 sisäkentällä, joten odottelua päivään ainakin mahtui.

Matsi alkoi kuitenkin terävästi, sillä löin pari erinomaista palautusta kärkeen, minkä lisäksi Farah avitti kaksoisvirheellä meille heti murron. Lloyd piti muutaman edun kautta perään ja olimme pian 2-0 -johdossa. 2-1 -tilanteessa kolumbialaiset näyttivät kuitenkin taitojaan pitkien pisteiden hallinnassa ottaen murron väkisin takaisin minun syöttäessäni. Tämän jälkeen kaikki kohensivat syöttöpeliään, eikä enempää murtopalloja erässä enää nähty. Meillä oli 5-5 -tilanteessa 0-30 -johto Cabalin syötössä, ja 0-40 -tilannekin oli todella lähellä, mutta Lloydin volley painui juuri ja juuri leveäksi.

Tie breakiin siis edettiin, ja tasaisena sitäkin pelattiin. Minibreikkejä tuli lopulta koko katkaisupelissä vain yksi, valitettavasti minun kaksoisvirheelläni 3-4 -tilanteessa. Taisi olla koko kisan ensimmäinen kakkossyöttö verkkoon, mutta tuli kyllä harmilliseen paikkaan. Kolumbialaiset syöttivät tie breakin hyvin, ja vaikka sainkin pari hyvää palautusta kenttään, niin emme minibreikistä enää selviytyneet takaisin.

Toisessa erässä yritimme pitää hengen päällä uskomalla siihen, että jossain vaiheessa matsi kääntyy. 2-1 -johdossamme murto olikin lähellä, kun pelasin kolme mahtavaa palautuspistettä, mutta breikkipallossa Lloydin palautus kimposi verkkonauhasta leveäksi. Ja seuraava 2-2 -tilanteen syöttövuoro oli Lloydilta harmillisen heikko, sillä siihen osui useampi kaksoisvirhe samaan syssyyn. Itsekin olisi ehkä voinut ottaa verkolla paremmin keskustan haltuun 30-30 -tilanteessa, mutta sillekään ei jälkikäteen voi mitään. Kolumbialaiset saivat tuosta murrosta hurmoksen päälle ja mursivat 2-4 -tilanteessa myös minun syöttöni. Ja sen jälkeen matsi oli enää sinettiä vaille valmis.


Henkisellä puolella tämän päivän matsi valitettavasti meni kolumbialaisille selvästi. He olivat alusta loppuun asti matsissa läsnä todella hyvällä sykkeellä eivätkä hätkähtäneet pientä sanaharkkaa tai yleisön mylvintää ensimmäisen erän loppupuolella. Yleisöä ei ollut erityisen paljoa paikalla, mutta äänekkäitä kolumbialaisia katsomossa istui senkin edestä.

Oli meilläkin toki omat paikkamme ensimmäisessä erässä. Murron johdon menettäminen on aina harmillista, minkä lisäksi 5-5 -tilanteessa oli 0-40 -tilanne Cabalin syötössä todella lähellä. Ja tie break oli ihan yksittäisistä pisteistä kiinni. Kolumbialaiset olivat kuitenkin aavistuksen tarkempia syötön jälkeisissä tilanteissa, minkä lisäksi he voittivat melkein kaikki pitkät taistelupallot. Heidän kenttäpuoliskostaan tuntui olevan yksinkertaisesti todella vaikea löytää läpilyöntien mentäviä aukkoja.

Kaiken kaikkiaan parempi siis voitti tänään. Vaikea sitä on ikinä myöntää, että omasta pelistä olisi voitontahtoa tietynlaisen tyytyväisyyden takia puuttunut, mutta kolmubialaiset tuntuivat kyllä haluavan voittoa enemmän kuin me. Tai ainakin he tiesivät paremmin, mitä sen eteen piti tehdä. He uskalsivat tehdä rohkeita ratkaisuja verkolla, eivätkä niissä epäonnistuneet oikeastaan kertaakaan. Ainahan sitä paremmalla syöttämisellä voisi selviytyä ottelussa pidempään mukana, mutta ei matsi mielestäni siihen tänään kaatunut. Olimme valitettavasti melkein joka osa-alueella ihan aavistuksen perässä ja siitä hatunnosto vastustajille.


Yhteenvetoa USA:n kiertueesta

Rankingia kun katsoo, niin aika vaikea sitä on kovin paljoa negatiivisuutta löytää tästä Pohjois-Amerikan reissusta. Montrealin kisan alkaessa lukema oli 27 ja ensi maanantaina 17. Ihan kohtuullinen nousu neljän kisan aikana. 😎Voittosuhde päätyi kovassa seurassa selvästi positiivisen puolelle, mutta siitä huolimatta nälkä on ehtinyt kasvaa niin isoksi, että jotain hampaankolossa kuitenkin on. Niin pienestä oli kiinni, että tuloksena olisi ollut ainakin yksi ihan kunnon jättipotti.

Mutta onhan se silti taas kerran nipistettävä itseään ja muistutettava, mistä tähän kauteen oikein lähdettiin. Tai miten kaukana top20-rankingista oltiin vuosi sitten US Openin jälkeen. Matka kohti kärkeä vaatii väkisinkin aikaa, sillä kyseessä on oppimisprosessi. Jo nyt nousu on ollut ihan mielettömän nopeaa, eikä vastaavaa löydy viimeisten vuosien ajalta oikein keneltäkään muulta. Eli ollaan tässä kyllä todella hyvin oikealla tiellä.

Yksi juttu, mitä en blogissani voinut monestakaan syystä aiemmin mainita, oli myös harmilliset terveysongelmani tämän reissun aikana. Oikeaan silmääni iski juuri ennen Montrealin kisaa iriitti eli värikalvontulehdus, mikä on vienyt normaalin näkökyvyn toisesta silmästä tähän päivään asti. Jouduin Montrealissa lähtemään lääkäriin pari päivää ennen matsien alkua, kun silmä kipeytyi ja punoitti pahemman kerran, minkä lisäksi näkö meni aivan sumeaksi.

Uskoin aluksi silmän tokenevan oikealla lääkityksellä nopeastikin, mutta toisin kävi. Aluksi steroiditippaa laitettiin silmään tunnin välein, mutta nyt onneksi enää kahdesti päivässä. Myös pupillia laajentavia tippoja jouduin muutamaan otteeseen käyttämään, mikä tekee päivänvalossa olemisesta mahdotonta. Vaikeinta on kuitenkin ollut silmän sumeuden kanssa selviytyminen, sillä näkökyky on vastannut jo useamman viikon ajan sitä, että olisi tarvittu yli -3 diopterin silmälasit korjaamaan kaukonäköäni.

Olen edelleen ihmeissäni, miten ylipäätänsä selviydyin kentällä näkökykyni kanssa, saati että otimme aika monta kovaa voittoa. Ensimmäinen treeni silmän sumeuduttua oli ihan toivoton, sillä löin vaikka kuinka monta hutia. Rystylyönti ja varsinkin nopeat volleyt olivat tuon jälkeenkin välillä ihan mahdottomia, ja kyllähän se syvyyssuunnassa pallon pituuden lukemiseen vaikuttaa myös, kun 3D-näkö on selvästi rajoittunut. Ja jos joku ihmetteli peli-ilmeeni tiettyä väkinäisyyttä Montrealin, Cincinnatin ja Winston-Salemin viikoilla, niin vaikea se on täysillä nauttia pelaamisesta, kun ei yksinkertaisesti näe kunnolla.

Niin hyvin peli kulki vajaalla näölläkin, että tekosyyksi siitä ei kuitenkaan ole. Mutta jatkuvat lääkärikontrollit rasittivat kyllä pelaamista, sillä esimerkiksi Winston-Salemissa jouduin viettämään semifinaaliaamuna 3 tuntia sairaalassa erilaisissa testeissä, kun silmän tilanne oli vähän huonontunut. Onneksi täällä New Yorkissa sain kuitenkin viime tiistaina vihdoin hyviä uutisia, kun selvisi, että tulehdus alkoi vihdoin olla selätetty. Näkö on toki edelleen varsin sumea, mutta tulehdukseton tila tarkoitti, että pystyimme korjaamaan näköä lähemmäs normaalia käyttämällä piilolinssillä. Ei siis ihme, että heti US Openin ensimmäisellä kierroksella peli oli timanttia ja peli-ilme ihan eri tasolla kuin aiemmissa kisoissa. 😊

Urheilijan elämään kuuluu monenlaista, ja varsinkin omalla kohdalla, kun perussairautena on selkärankareuma, niin tällaisia tulehduksia voi eri puolelle kehoa silloin tällöin ilmaantua. Monesta se ihmiskeho kuitenkin selviytyy. Toivotaan kuitenkin, että Suomessa saamme lääkitystä vähän säädettyä, jotta tällaisia silmäongelmia ei jatkossa enää ilmaantuisi.

Nyt on siis aika pakata laukut täällä New Yorkissa ja suunnata keskiviikkona kohti kotia, jossa odottaa ansaittu lepohetki perheen kanssa. Tämä viiden viikon reissu on ollut rankka minullekin, mutta erityisesti se on sitä ollut kotona, jossa vaimo on hoitanut yksin koko huushollia. Eipä tämä reissaaminen olisi mahdollista ilman tuota kotipuolesta tulevaa tukea, joten toivottavasti tulevat päivät saadaan vähän rooleja vaihdettua toisin päin.

Ja sittenhän meitä odottaa kotona myös jo ihan kulman takana Davis Cup, joka pelataan 16.-17.9. Espoossa. Vastaan asettuu Uusi-Seelanti, jolla varsinkin nelurissa on laittaa kentälle ihan kovan tason pari, sillä Venus on top10-pelaaja ja Sitak myös ollut pitkään top100:ssa. Toivotaan, että tuosta tapahtumasta Metro Areenalla tulee taas hieno spektaakkeli, ja että tällä kertaa kotijoukkue poistuu hallista voittajana. Toivottavasti nähdään myös teidät lukijat katsomossa! 😊

Pidän varmasti nyt muutaman päivä taukoa blogista, mutta palataan taas asiaan DC-matsien lähestyessä. Vamos!

47 thoughts on “US Open QF, Heliövaara/Glasspool – Cabal/Farah 6-7(5), 2-6 (teksti päivitetty)

 • There is so much to unpack from this match. 🧐 The changeover at 3-4 was really feisty. It was difficult to understand what it was about but it seemed to be concerning the big screen and Lloyd wanting it switched off? But Farah could be clearly heard saying to. I assume Lloyd. ”You’re going to be on tour a lot of years and they’re going to know about you being dishonest”. 😲 Totally uncalled for. 😡 Understandably, Lloyd was not in the mood for Farah’s attempted apology at the end of the match. Then there was the issue with the crowd which Eva Asderaki was very weak in controlling but quick to issue Lloyd with a warning. For those who want to see more emotion from Lloyd, careful what you wish for. 😏

  I’m sure there is much to be learnt from this match which you’ll benefit from in the future. I’m sure Louis Cayer had many wise words after the match. Your first US Open together has been a thrilling ride to watch, thank you. 😎 Here’s to many more such occasions. 👊

  • Yeah, a strange match all in all. The big screens were showing live footage of the match so players were able to rea opponents’ hand signals by watching the screens. In the previous doubles matches they turned the screens off but our umpire was just very weak and quiet in everything. Unfortunate.

   Anyway, it was a great tournament and the Columbians deserved the win on Tuesday.

   • Thank you for the explanation about the screens. As you say. players have asked them to be switched off in other matches without any controversy. I just can’t understand why Farah reacted so aggressively and accused Lloyd of being ”dishonest”. 🤦 Lloyd has received a $5000 fine for the warning which was completely unnecessary if Asderaki had been doing her job.😠 Is there an appeals process?

    Your performances are even more remarkable given the issue with your eye. I hope the problem eases before the Davis Cup and you’re enjoying time with the family before you’re back on the road playing Metz where you’re currently 2nd seeds.✈️

    Congratulations on a lucrative American hard court swing and by lucrative, I don’t just mean the number of US Open towels you took home. 😀😉

    • …maybe Farah was suggesting that Lloyd was checking their serve signs from the big screen??? …and those quys are always aggressive and pumped up, as You probably know…

     • I think Farah was offended believing Lloyd, by asking for the screens to be switched off. was questioning their integrity suggesting they would even look at the screen to see the signals. Farah’s comment was totally unnecessary but as you say it’s his style and he seemed perfectly ok with some Colombians in crowd provoking Lloyd during play. Revenge will be sweet when it comes. 💪

 • Joo, kyllä allekirjoitan rehellisen arviosi, että parempia olivat. Piirun verran, josta osa varmaan kannattajajoukon ansiotakin. Jotakin vahingonilon värittämää oli kannattajien reaktioissa, vai muutenko vain tuntui minusta ikävältä. Oli harmillisia väliepisodeja, ja Myrtsi kuumeni ihan kunnolla. Hieno taistelu kuitenkin teiltä, ja kannatti valvoa, vaikka tiukille otti täälläkin. Matka jatkuu, ja uskon, että ainakin sinä pääset tappiosta nyt nopeammin yli kuin parista aiemmasta. Toivotaan, että Myrtsinkin pannu jäähtyy pian, ja jatkatte uusiin taistoihin ja voittoihin entistä vahvempina. Pysykää solideina yhdessä!!!

  • Jep, turhan vahvoja olivat vastustajat tällä kertaa. Aika myöhäiseksi meni New Yorkissakin ja onhan siinä aina vähän terävyydessä hakemista noissa iltaotteluissa. Ensi vuonna sitten vielä pidemmälle. 💪

 • Jos tuosta kuvasta pitäisi päätellä, kuka on voittanut? Ei Myrtsi ainakaan, eikä verkon oikealla puolellakaan kovin riemuita.
  Onneksi siellä on yksi joka iloitsee jo kokemuksesta.

  • Haha, kuva otettiin heti arvonnan jälkeen ennen matsia. Eli siinä kai syy, että suurin osa aika keskittyneellä ilmeellä liikkeellä.

 • Minulla todettiin vuonna 1971 selkärankareuma ja lääkäri sanoi, etten tennistä enää pelaa. Pelaan edelleen. Ikää nyt 74 v. Kiitos hienoista peleistänne.

  • Kiitos tsempistä ja samoin sinne! Keinoja on onneksi monia, eikä reuman kanssa kannata lannistua.

 • Uskomaton turnaus iriitin kanssa! On tullut taisteltua reuma\iriittiä vastaan perheessä aikoinaan joten kokemuksesta tiedän miten rankkaa se voi olla. Sinullakin se varmasti päättyy voittoon ja vielä kovempaan nälkään! Vamos!

  • Vamos, kiitos! Ei ole kyllä ollut helppoa, mutta nyt onneksi jo parempaan päin, vaikka näkö edelleen aika sumea onkin.

 • Tuollainen menestys yhdellä silmällä on ihan ok. Mitä tuleekaan, kun molemmat pelisilmät ovat terävinä?
  Kisa Torinon finaalin paikoista taitaa käydä kovana, miltä näyttää nyt?

  • Todellakin! Torinon osalta kaikki on vielä auki. Hyvät mahdollisuudet meillä vielä on, mutta on tässä vielä kisoja jäljellä ja menestystä pitää kyllä tulla, että paikka varmistuu. Ensi maanantaina ollaan joko 7. tai 8. riippuen kolumbialaisten menestyksestä.

 • Onnittelut onnistuneeta US-kiertueesta, kaikesta huolimatta. Hienot rankingit tulossa ja kausi jatkuu! Vamos! 🎾👍😊

 • Onnittelut upeasta US Openista ja muutenkin todella hyvin menneestä kuukaudesta. Top20 ranking on huikea merkkipaalu ja tätä teille ennustin jo vuosi sitten. Taidot ja asenne teillä riittää maailman kärkeen, joten nauttikaa matkasta! Erityisesti teidän voitto K&K vastaan oli upeaa katsottavaa, ja osoitus siitä että olette aivan maailman huipulla. Isoja turnausvoittoja on teille tulossa vielä monen monta. Kiitos jälleen kerran todella mielenkiintoisista blogipäivityksistä. Kaikki tulee aina luettua. Sinun ja blogisi ansiosta olen tennisfanina ylipäätään löytänyt myös nelinpelin mielenkiinnon ja katsomisen, joten kiitos siitä. Onnea vielä ja mukavia kotipäiviä!

  • Isot kiitokset tsempistä ja onnitteluista! Kiva kuulla, että pelini kiinnostavat ja niin myös blogini. Ja kiva saada aktiivista kommentointia myös!

 • Harri , peli meni ihan hyvin tiebreak:n 1-2 tilanteesseen asti ; silloin ja sitä ennen tapahtui jotain joka sai Lloyd:n pois tolaltaan. Sen jälkeen hänen pelitasonsa laski selvästi. Olisiko mahdollista avata mistä oli kysymys kun ilmeisesti kilpailun johtokin tuli paikalle. Itse en ole kauheasti Cabal/Farah välittänyt kun olen aikaisemmin Kontinen/Peers otteluita seurannut. Vähän huono maku jäi suuhun mutta ei mitään , uusia kisoja tulee ja uran paras ranking sijoitus sinulle ensi viikolla.

  • Yleisö häiritsi useampaan kertaan Lloydin syöttöä ja pari kertaa kesken pisteen, mutta tuomari ei puuttunut siihen millään tavalla, vaikka Lloyd pyysi kolmeen kertaan. Ja sitten vielä tuo kentän monitoreiden keissi oli erikseen, eli monitorit näyttivät livekuvaa pelaajien takaa, jolloin toiselta puolelta kenttää saattoi lukea vastustajien selän takana näyttämät käsimerkit monitorin kautta. Ja siitäkin saatiin vähän sanaharkkaa.

   Kolumbialaiset ovat mielestäni ihan rehtejä pelaajia, mutta ovat aina liikkeellä isolla tunteella ja silloin menee välillä väittelyksi.

 • Onneksi olkoon hienosta jenkkirundista ja US Openin menestyksestä! Luettuani iriitistäsi ja sen aiheuttamista ongelmista ei voi kuin ihmetellä, kuinka pystyit siitä huolimatta pelaamaan huipputasolla! Aivan uskomatonta sietokykyä, tsemppiä ja itsensä hallintaa!

  Sinun ja teidän tiimin yksi vahvuuksista, kovan taitotason lisäksi, on vahva henkinen kapasiteetti ja usko omiin mahdollisuuksiinne, vaikka kenttätapahtumat näyttäisivät jo aivan muuta. Tästä nähtiin ällistyttävä taisteluvoitto Kokkinakis/Kyrgios -matsissa.
  Niinkuin sanonta kuuluu, ”asenne ratkaisee”, niin kyllä, se todellakin ratkaisi.

  Tervetuloa kotiin nauttimaan perhe-elämästä ja iloitsemaan jenkkirundin hienoista saavutuksista, uudesta ranking-ennätyksestäsi ja double racen 7. sijastanne.👏👏👏
  Tapaamisiin Espoon Areenalla!

 • Hieno kiertue ja kiitos avautumisestasi sairauden kanssa. Uskomattomasti olet venynyt siitä huolimatta. Vastustajat olivat todellakin tänään paremmin läsnä eli henkisesti valmiina. En sanoisi, että tämän veivät mitenkään taidollisesti vaan nimenomaan tarkkuudellaan ja valppaudellaan. Teiltä normisuorittamista ja sitten muutamia ylimääräisiä yllättäviä pistemenetyksiä. Special K -parivaljakko varmasti imi energioita. Se matsi olikin käsittämättömän hieno. Suunta on selvä ja vahva, vamos!

  • Jep, maanantai-illan tulituksesta palautumiseen olisi kyllä yksi välipäivä ollut poikaa. Mutta nyt ei ihan pärjätty terävyydessä vastustajille. Ensi kerralla sitten vieläkin kokeneempana. 💪

 • ” Tosiasioiden tunnustaminen viisauden alku ” Onnittelut hienosta kiertueesta !

 • Kyklooppina maailmanlistan 17. Ihan käsittämätöntä 👏👏👏

  Kolumbialaiset olivat vahvoja. Ekan geimin jälkeen todella solidia pelaamista. 5-5 0-30 ja Loyd laittoi Harrin superpalautuksen jälkeen volleyn leveäksi ja sydän pompahti, oliko tässä matsin ratkaisu …?

  Erikoista matsissa oli katsomon ja Farahin pääsy Lloydin ihon alle. Nyt löytyi tunnetta, ja se laski hänen pelin tasoaan, valitettavasti. Heliöiden tekemisen vahvuudet ja kehitettävät asiat tulivat kyllä tässäkin pelissä mielestäni esille. Lloydin syötöt, smashit, Harrin palautukset ja verkkopeli timanttia. Ei kuitenkaan superpeli Heliöiltä ja siitä huolimatta pari hyvää mahdollisuutta oli lisäbreikkeihin.

  Peruspelillä hyvin lähellä maailman huippua. Hieman lisää voitto-olettamaa Lloydin palautuksiin ja Harrin syöttöihin ja paalupaikka tulee näillä. Aikaa on kehittää ja kehittyä!

  • Samaa mieltä sanasta sanaan! Varsinkin tuo voitto-olettamien lisääminen kun onnistuu niin tulee vielä parempaa. Vamos!

 • Hienosti mennyt kiertue kokonaisuudessaan. Häviäminen tietty harmittaa aina – sitten jos lakkaa harmittamasta niin tuskin pärjää enää huipulla. Mutta tenniksessä lähes kaikki joutuvat häviämään jossain vaiheessa suurimmassa osassa turnauksista ja on aivan oikein keskittyä niihin hyviin puoliin.
  Ei siitä ole niin hirveän kauan kuin näitä muita huippupareja vastaan ette edes päässyt pelaamaan muuta kuin tosi harvoin.
  On ollut tosi kiva nähdä kuinka hyvin ja nopeasti siirtyminen ATP kisoihin ja mastersseihin on mennyt. Tasonne on nyt jatkuvasti todella korkea. Tässä vikassakin ottelussa oli mielestäni melko pienistä jutuista kiinni, ja siten täysin mahdollista hoitaa homma ensi kerralla.

  • Juuri näin! Uskomattoman nopeasti ollaan noustu CH-tasolta ihan kärkikahinoihin. Kaikille tulee tappioita ja tässä oppimisvaiheessa meille ehkä välillä vähän useamminkin. Mutta onneksi kehityspotentiaalia on edelleen vaikka kuinka paljon.

 • Rohkea, elämän arvoja korostava teksti. Epäilemättä me kaikki ymmärrämme mikä lopulta on tärkeää, mutta harva niitä tällaisissa yhteyksissä esille tuo. Terveys ja perhe ovat kuitenkin moninverroin enemmän kuin super tie-breakin 10-8 voitto. Kiitos tuosta.
  Onnittelut hyvistä jenkkipeleistä ja tsemppiä DC:iin ja muihin syksyn turnauksiin. Ja edelleen vahva luotto, että Torinossa tavataan!

  • Isot kiitokset! Tennis tuo valtavasti tunnetta elämään, mutta muut asiat ovat joskus vieläkin tärkeämpiä. Nyt siis perheen luokse lepäämään ja sitten kohti syksyn hallikiertuetta. 💪

 • Kirjoitat tosi hienosti, näitä on kiva lukea🤗 Aloin seurata pelejäsi Itävalta davis cupista jossa pelasit ratkaisu kaksin pelin ja pidin taistelustasi vaikka tappio tulikin.
  Hyvin olette Lloydin kanssa pelanneet ja pärjänneet, yritän katsoa kaikki pelinne👍jatkossakin ja tsemppiä tuleviin peleihin. Toivottavasti pääsette finaaleihin, se olisi huippuhienoa☺️
  Tulen katsomaan davis cupia paikan päälle.
  Kiva että ehdit viettää hieman aikaa perheen kanssa 👍

  • Isot kiitokset! Kiva kuulla, että pelini ovat kiinnostaneet jo monta vuotta. Ja tervetuloa taas Espooseen Davis Cup -katsomoon!

 • Hyvin pelattu, ansaisitte voiton! Tuomari ei ollut ajantasalla ja antoi yleisön häiritä peliänne.
  Respect!

 • kiitoksia rehdistä blogipostauksesta ja että kerroit terveysongelmistasi. se kyllä selittää, miten US Openin avausottelu oli niin eritasoinen. itse vain ajattelin, että jotenkin saitte henkisellä puolella puhdin päälle.

  mutta onnittelut kuitenkin kokonaisuutena erinomaisesti sujuneesta jenkkireissusta, onhan noi saavutukset huikeita. ja innolla odotan, että minne suuntaatte loppuvuoden sisäkentille! olen hommannut reissun wienin erste bank openiin, ke & to päiville, ja olisihan se huikeaa nähdä teidät kentillä 😊

  • Kiitos! Loppukautta odotellaan täälläkin jo vesi kielellä. 🙂 Wien tai Basel, siinäpä dilemma meilläkin!

 • Tuskinpa olisit itse pari vuotta sitten uskonut, että grand slam-kvartsiin jääminen tuntuu pieneltä pettymykseltä?

  Henrin läpimurto muuten tapahtui lopullisesti ATP-finaaleissa. Teillä on hyvät saumat päästä sinne.

  • No en tosiaan olisi uskonut, että Grand Slam -kvartsi voisi joku päivä olla pettymys. Nyt vain sormet ristiin, että Torinon paikka avautuu. 🤞

 • Terve Harri! Postaatko sivuillesi lisätietoja, missä kaikkialla aiotte Lloydin kanssa kilpailla seuraavina kuukausina. Kisapaikat painottuvat Eurooppaan, jolloin osalla blogiasi lukevista voi olla mahdollisuus tulla paikan päälle kisoja seuraamaan. Ainakin Tukholma lienee teillä ohjelmassa?

  Torinon ATP-finaalin viimeisistä paikoista on kova kisa; aika paljon ratkennee sen mukaan, kuka jaksaa koluta tulevia ATP250-kisoja tarpeeksi ennen Pariisin Mastersiä.

  • Tervehdys! Tottahan toki päivitän, hyvä muistutus. Aiemmasta viisastuneena olen oppinut, että kannattaa käydä oma kisakalenteri ensin kotipuolessa läpi ennen kuin julkaisee sen täällä blogissa. 😅

   Joka tapauksessa nyt on kisakalenterini julkaistu tuohon etusivulle. Tukholma saattaa olla tänä vuonna vähän huonoon aikaan kannaltani, mutta toki tilanne aina elää. Joku viikko voi jäädä pois ja joku viikko tulla lisää, vähän menestyksestäkin riippuen.

Comments are closed.