Pikainen päivitys tulevien viikkojen ohjelmasta

No niin, matkatavarat on purettu Kazakstanin matkan jäljiltä ja katseet siirretty visusti taas eteenpäin. Kauden loppu lähestyy, mutta luvassa on silti vielä hyvää treeniä ja kunnolla jännitystä rankingien osalta. Ohjelman osalta päädyimme Lloydin kanssa siihen ratkaisuun, että treenaamme ensi viikolla Lontoossa, minkä jälkeen pelaamme kolme kisaa peräkkäin. Ensin Tukholmassa ATP250, sitten Baselissa ATP500 ja lopuksi Pariisissa ATP1000. Ja jos kaikki menee nappiin, päätämme tietysti kauden Torinossa ATP Finalseissa.

Kehossa on kaikki kunnossa, mutta viime kevään ja kesään positiivisten kokemusten perusteella halusimme saada vielä yhden treenijakson Lontoossa järjestymään ennen kauden päätöskisoja. Alun perin tarkoitus oli pelata nyt tulevalla viikolla Firenzessä ja treenata Tukholman viikko, mutta saimme lopulta kaikki kuviot paremmin järjestymään näin päin. Ja Stockholm Open kuuluu vielä henkilökohtaisiin suosikkiturnauksiini, joten siistiähän se on päästä tuonnekin pelaamaan ensimmäistä kertaa pääsarjaan. Sitä seuraavalla viikolla Baselin osallistujalista näyttää tällä hetkellä meidän kannaltamme helpommalta kuin Wienin, joten todennäköisesti pelaamme siis Baselissa.

Ohjelman tarkentuessa on helpompi keskittyä jälleen olennaiseen, joten olenkin palannut jo eilen treenin pariin kotona. Tarkoitus on tehdä nyt väliviikon aikana myös muutama kunnon fysiikkaharjoitus, jotta terävyys ja vahva tunne riittävät pitkälle marraskuuhun asti. Sain mukavana yllätyksenä myös tennisbägini vihdoin takaisin Metzin menomatkan jäljiltä, kun laukku odotti nätisti Helsinki-Vantaalla saapuessani Kazakstanista. 16 päivää se vietti omilla teillään, mutta onneksi palasi lopulta takaisin omistajalleen. 🙂

Rankingin osalta tilanne on kauden päätöstä ajatellen aika kutkuttava, sillä tulemme olemaan maanantaina sijalla 7 Race-listalla. Tuo sijoitus riittäisi paikkaan ATP Finalseihin, mutta toki takaa on tulossa vielä monta nälkäistä paria. Päätimme kuitenkin Lloydin kanssa keskittyä vain omaan tekemiseen, sillä se on ainoa, mihin voimme itse vaikuttaa. Ja turha sitä on alkaa panikoida esimerkiksi pelaamalla ilman väliviikkoja, sillä Pariisin viimeisessä kisassa on kuitenkin ne isoimmat pisteet jaossa, ja parasta se on siellä olla sitten iskussa.

Jatketaan siis treeniä ja palataan kisakentille reilun viikon päästä Tukholmassa. Enköhän kuitenkin päivittele kuulumisia Lontoon treenileiriltä jo ennen sitäkin.

11 thoughts on “Pikainen päivitys tulevien viikkojen ohjelmasta

 • Mietin että sun tyyppiselle matkaajalle vois sellane Applen airtag matkalaukussa olla hyvä juttu 😀

 • Nyt, kun ammatimies on saanut omat työkalut takaisin, voidaan rupee paiskimaan hommia oikeen olan takaa! 😊👍
  Ei muuta ku: Kom igen, Grabbar! 🎾🎾🎾

 • Kiitos kuulumisten päivityksestä. Tehokasta treeniviikkoa ja tsemppiä tuleviin turnauksiin!

  • Kiitos, Lontoossa ensimmäinen treenipäivä jo takana ja eteenpäin mennään taas. 💪

 • Mahtavaa, että pelaatte sittenkin Tukholmassa – siellä kuitenkin ylivoimaisesti eniten suomalaisfäneja. Kieltämättä kutkuttava tilanne Torinon osalta; ei teitä mielestäni tosissaan uhkaa kuin Puetz/Venus, mutta heillä kieltämättä on realistiset mahdollisuudet teidän ohittamiseenne. Mielenkiintoinen tilanne, mikä tekee joka matsista merkityksellisen. Menestyksekästä treeniviikkoa!

  • Kiitos! Tukholma on tosiaankin omasta mielestäni myös yksi kiertueen hienoimmista ATP250-kisoista, joten siellä pelaa mieluusti. Varsinkin jos saa vielä kannustusta suomalaisilta.

   Torinon tilanne on edelleen kutkuttava, mutta kyllähän tässä on vielä paljon pisteitä jaossa loppuvuonna. Pelkästään Pariisin kisavoitosta saa 1000 pistettä ja sehän voi nostaa useammankin parin vielä sisään Torinoon. Mutta toivotaan toki, että se olemme me, joka Pariisista sen isoimman potin ottaa. 😊

 • Syksy on parasta ulkoiluaikaa, ja Elämä on ihmisen parasta aikaa vai miten se menikään. Onneksi ei doginne livennyt mereen, liukkaan näköistä kalliota. Maittavia treenejä ja spela fint och tappert också på svenska!

  • Juuri näin! Koiramme tykkää kyllä kahlata meressä säässä kuin säässä, eikä edes kylmä vesi haittaa. 😊 Mutta keskitytään me Lloydin kanssa treeniin ja ensi viikolla sitten taas kisaamiseen. 💪

 • Nyt kun Granolles/Zeballos tippu Gijonissa heti kättelyssä menee tuo Torino-kuvio tosi jännäks. Eihän siellä ole kuin neljä paria varmasti mukana. Tsemppiä ja hyviä matseja!

Comments are closed.