Torino ATP Finals RR1, Heliövaara/Glasspool – Arevalo/Rojer 7-5, 7-6(3)

Olipahan huikea alku finaaliturnaukselle tänään Torinossa! Todella ehjä esitys, jossa onnistuimme noudattamaan sovittua taktiikkaa alusta loppuun asti. Erityisesti syöttöpeli oli tarkkaa, ja palautuksissakin löytyi pari mahtisuoritusta erien loppuun. Kyllähän tästä kelpaa jatkaa lohkovaiheen toiseen otteluun tiistaina. 💪


Pidimme eilen illalla viimeistelytreenien jälkeen areenalla yksityiskohtaisen taktiikkapalaverin Louisin ja Boriksen kanssa käyden läpi kaksi edeltävää matsiamme Arevalo/Rojer -paria vastaan. Tiedostimme, mitä oli odotettavissa ja miten meidän tulisi vastata todennäköisiin vastustajien taktiikoihin. Ja toisaalta teimme omaan peliimme tarkat tavoitteet, joihin keskittyä; energia, tiimityö, ykkössyötön prosentti ja verkkopeli tarpeeksi lähellä verkkoa.

En nukkunut viime yönä mitenkään erityisen hyvin, mutta en antanut sen häiritä, vaan siirsin kaikki häiriötekijät taka-alalle hypätessämme autokyytiin kohti areenaa aamulla kello 8.45. Teimme hyvät lämmittelyt kuntosalin puolella, minkä jälkeen löimme puolen tunnin bollauksen varsin hyvällä laadulla. Aikaa jä tämän jälkeen vielä ottaa kierroksia hieman alas ja teipata nilkat matsikuntoon ennen kuin iskimme täydellä höyryllä kohti matsikenttää kello 11.28. Astelimme pitkän tunnelin läpi kentälle, ja kisat oli virallisesti avattu.


Kenttä tuntui matsin alkaessa todella nopealta, emmekä päässeet ensimmäisissä kolmessa palautusvuorossa oikein yhtään kiinni vastustajien syöttöihin. Jälkikäteen ei kuitenkaan voi olla korostamatta tarpeeksi 1-2 -tilanteen syöttövuoroni pitoa, sillä ottelusta olisi tullut varmasti aivan erinäköinen, jos tuo olisi hävitty. Vastustajat saivat kaksi murtopalloa 30-40 -tilanteessa, ja ensimmäisessä lähes luulimme jo hävinneemme pisteen, kun jätin Arevalon palautuksen lyömättä uskoen sen lentävän pitkäksi. Linjatuomari tuomitsi lyönnin sisälle, mutta haastoin tuomion, ja pallo oli kuin olikin muutaman millin pitkä. 40-40 -tilanteeseen löytyi vielä varastosta hyvä syöttö ja Lloydin volley, ja peli pysyi tasoissa.

Tämän jälkeen peli oli todella tasaista, eikä varsinkaan ykkössyöttöjen osuessa kenttään palauttajilla ollut oikein mahdollisuuksia murtoihin. Kunnes 5-5 -tilanteessa saimme hyvän flow’n päälle muutamalla huippupalautuksella Rojerin syöttöihin. Rojer pelasti kaksi murtopalloa 0-40 -tilanteessa hyvillä syötöillään, mutta kolmas oli liikaa. Lloydilta hieno palautus ja minulta esimerkillinen verkon haltuun otto, minkä jälkeen pääsin syöttämään erää kotiin 6-5 -tilanteessa. Eikä epäröinnistä ollut tuossa kohtaa tietoakaan, vaan päätin erän ässään. Vamos!


Toisessa erässä palauttajat tuntuivat olevan aavistuksen paremmin mukana pelissä, vaikka edelleen ykkössyöttöpisteitä syöttäjät kyllä dominoivat. Rojer kokeili palauttaa lobbeja ja onnistuikin pari kertaa, mutta murtopalloja ei lopulta nähty koko erässä yhtään. Meillä oli hyvä momentum 4-4 -tilanteessa Arevalon syöttäessä, mutta murtoon asti se ei riittänyt. Edettiin siis tie breakiin.

Tie break sai unelma-alun lyödessäni huippupalautuksen linjaa pitkin ensimmäiseen pisteeseen. Lyönti olisi mennyt läpi sellaisenaan, mutta verkkonauhaosuma auttoi Arevaloa ehtimään palloon, tosin sen verran vaikeasti, ettei Lloydilla ollut vaikeuksia laittaa seuraavaa palloa pompulla katsomon puolelle. Arevalo pelasi seuraavan pisteen palauttajana todella hyvin tasoittaen tilanteen, mutta Lloydin hyvä syöttö siirsi meidät 2-1 -johtoon.

Rojer syötti tuossa tilanteessa hieman turhan konservatiivisesti, mihin Lloyd vastasi hienolla palautuksella, jonka jälkeen pääsin poimimaan marjat verkolta. Ja 3-1 -tilanteessa löin puolestani itse suoran palautuswinnerin kämmeneltä. Pääsin syöttämään 4-1 -tilanteessa, mutta Arevalo pelasi jälleen erinomaisesti palautuksen jälkeen, eikä Lloyd saanut krossivolleytaan pysymään kentässä. Puolia vaihdettiin 4-2 -tilanteessa.

Löysin 4-2 -johdossa todella tärkeän ässän keskiviivalle siirtäen meidät 5-2 -johtoon. Arevalo piti seuraavan syöttöpisteensä Lloydia vastaan, mutta minulta löytyi 5-3 -tilanteessa aivan vastustamaton rystypalautus takataskusta, mikä toi meille ottelupallon. Lloydin ensimmäinen syöttö matsipallossa olisi ollut ässä, mutta pallo hipaisi verkkonauhaa. Seuraava ykkönen meni pitkäksi, mutta kakkosen jälkeen olin todellakin mies paikallaan verkolla pelaten kaksi maailmanluokan volleyta, jotka sinetöivät voiton meille. Ja kyllähän tuota sai tuulettaa!


Matsin jälkeen oli vuorossa monenlaista tv-haastattelua ja mediapyöritystä, mutta onneksi nuo velvollisuudet on aika paljon kivempi hoitaa voiton kuin tappion jälkeen. Löimme tiimin kanssa läpyt jäähdyttelyn lomassa, minkä jälkeen oli aika siirtyä suihkun kautta lounaalle ja alkaa siirtää pikkuhiljaa katseita eteenpäin. Ensimmäinen voitto on aina makea, mutta nälkää ei kyllä ole vielä alkuunkaan tyydytetty.

Kyllähän tämä matsi oli pelillisesti meiltä todella hyvä, ei sitä sovi kiistäminen. Peliolosuhteet ovat Torinossa nykymittapuulla todella nopeat, mikä tekee ainakin nelinpelissä palauttamisesta todella vaikeaa. Kakkossyöttöihin pääsee kyllä käsiksi, mutta ykkössyötöissä on välillä väkisinkin myöhässä. Ellei sitten löydä kunnon flow-tilaa.

Ja juuri tuon takia pyrimmekin pitämään ykkössyötön prosenttimme mahdollisimman korkealla, missä mielestäni myös onnistuimme tavallista paremmin. Ässiäkin tuli tuosta huolimatta peräti 11 kappaletta. Varsinkin oma syöttämiseni oli toissa viikon Pariisin kisaan verrattuna kuin yö ja päivä, sillä pidin syöttämisen tasoni kasassa alusta loppuun asti. Taisi olla oikea ratkaisu lisätä myös ykkössyöttöihin hieman kierrettä, joka tuo syöttöön sekä tarkkuutta että varmuutta. Vaikka maksimivauhti on väkisinkin aavistuksen entistä alhaisempi, pystyin silti haavoittamaan vastustajia sillä, että syöttö oli sekä tarkka että myös aiempaa vaikeampi lukea.

Olimme tänään Lloydin kanssa myös erinomainen tiimi. Olimme todella hyvin samalla aaltopituudella toistemme kanssa ja tuimme toisiamme varsinkin palautusgameissa hienosti. Käytimme myös hienosti apuna boksissamme istuneiden kannustusjoukkujen tukea. Tuntui, ettemme olleet yksin kentällä, vaikka tilanne oli meille kummallekin uusi ja perhosia väkisinkin vatsassa kentälle astellessa.


Kaiken kaikkiaan päivän ottelu oli jälleen kerran jollain tavalla palkinto siitä, että olemme tehneet yhdessä töitä kohta kaksi vuotta ja vieneet peliämme askel askeleelta seuraavalle tasolle. Kaksi vuotta sitten aloitimme Lloydin kanssa yhteispelit Portugalissa Maian CH-kisan sisämassalta hyisistä olosuhteista, ja nyt pelaamme maailman yhdellä suurimmista stadioneista. Kyllähän tuosta pitää pystyä pelin aikanakin nauttimaan ja eiköhän se näkynyt kotikatsomoihinkin.

Mutta kisat ovat Torinossa vasta alkaneet, joten eipä mennä vielä asioiden edelle. Tämän päivän matsi kuitenkin osoitti, että pelimme on iskussa ja voitto tulevissakin otteluissa realistinen tavoite. Jokainen matsi on näissä kisoissa sekä ATP-pisteiden että palkintorahojen valossa todella iso, sillä vaikka jo mukaan pääsemisesti palkitaan rahallisesti aika mukavasti, niin ATP-pisteet ne ovat lopulta ne kaikista tärkeimmät. Tämän päivän lohko-ottelun voitosta pisteitä ropisee heti 200 kappaletta, ja loppupeleissä vielä enemmän. Tähdätään siis ihmeessä sinne. 😎

Seuraava matsi on ohjelmassa tiistaina, mutta vastustaja ja peliaika tuohon selviää vasta myöhemmin. Jatketaan kuitenkin joka tapauksessa samaa rataa niin eiköhän tästä hyvä tule. Vamos!

53 thoughts on “Torino ATP Finals RR1, Heliövaara/Glasspool – Arevalo/Rojer 7-5, 7-6(3)

 • Voi hemmetti, hieno ottelu jäi minulta tällä kertaa näkemättä. Luulin, että tänään on vain Rafa Nadal vs Taylor Fritz illalla Suomen aikaa klo 22. Onnittelut joka tapauksessa upeasta voitosta, tässä on paras mahdollinen alku turnaukselle!

 • Suuronnittelut loistavasta voitosta! Vain hetken verran hermoiltiin täällä kotisohvalla, kun oli ne murtopallot vastassa. Sen jälkeen tuntui itsestäänselvältä että viette tämän suoraan kahdessa. Semipaikkakin on jo aivan käden ulottuvilla, joten rohkeasti päätyyn vaan!

  • Suurkiitokset! Tuo ensimmäinen pitoni oli kyllä todella tärkeä, olisi tappioasemassa pelaaminen ollut varmasti selvästi jäykempää, mutta nyt pystyimme olemaan rohkeasti kuskin paikalla loppuun asti. Vaikka toki pienestä se on näissä matseissa aina kiinni.

 • Hienoa! Tänään oli paketti sekä pelisuunnitelma erinomaisesti kasassa. Toisen erän taiska oli musertavan hyvä. Tuosta on hyvä jatkaa. ’Vuoden tennisteko’ takataskussa ja vielä vaan pukkaa parempaa näin kauden päätteeksi 💪.

  • Jess! Tennisgaalassa tosiaan tuli parikin palkintoa omaan osoitteeseen, mutta eihän kausi ole vielä edes päättynyt. 😉

 • Oli hieno ottelu. Ajattelin alkupallottelussa, että sekä Stokiksessa, että Dallasissa Arevalo/Rojer olivat kalenterin ansiosta virkeämpiä, joten olisitte suosikkeja tänään. Lueskelin pari viikkoa sitten vanhoja blogipostauksiasi ja tässä https://www.harriheliovaara.fi/2021/01/17/voittoja-tennisliigassa-ja-pohdintaa-nelinpelipareista/ kerrot top-100:n ulkopuolella nelinpelin parinvalinnasta ja kehut Lloydia, jonka kanssa pääsit pelaamaan. On vaikea uskoa, että tuosta on vain vajaa kaksi vuotta. Pitkälle olette tulleet: maailman huipulle ja aivan top-10 tuntumaan.

  Matsi kerrallaan ja kannu kotiin.

  • Jep, nuo kaksi aiempaa ottelua Arevalo/Rojeria vastaan olivat kumpikin finaaleita, joissa emme olleet fyysisesti täydessä iskussa. Lauantain semit menivät molemmalla kerralla myöhään iltaan asti ja pari muutakin juttua oli taustalla. Mutta sitä ei kyllä käy kiistäminen, että todella pitkälle on tultu kahdessa vuodessa!

 • Kotikatsomosta nähtynä:
  A-R tulivat isolle areenalle voitontahtoa uhkuen.
  Eka syöttövuoro puhtaasti. Täällä jännitti. kuinka teillä lähtee.
  Lloyd hoiti myös puhtaasti kotiin.
  Seuraavaksi jännitti miten Harri syöttää.
  Syötit hyvin ja erityisesti LLoydin parantunut verkkoterävyys ilahdutti.
  Breikki erän lopussa oli jo superyllätys.
  Toisessa erässä hyvä tekeminen jatkui. Sulla pari tärkeää haastoa.
  Ratkaisuhetkillä oli jo luottamus päällä ja sinä olit liekeissä.
  Kova voitto! 2-0.
  Jatkossa Full Ahead eli täysillä eteenpäin!

  • Hienosti kiteytetty! Itseluottamusta tästä matsista saa varmasti, joten täyttä höyryä vain eteenpäin. 💪

 • Ho visto tutta la partita : avete giocato molto molto bene !
  Avete la possiibilita’ tecnico-atletica di vincere la finalissima !
  Avanti tutta !

 • 💥 Harri ”Hawkeye” Heliovaara is in da house! 🧐🕵️🦅😅 Amazing challenges throughout the match but especially on BP in the first set. 😎

  In your post match interview, Lloyd said ”it’s one of the best matches you’ve played all year” and I have to agree. 👊 Serving, returning, net play were all on fire! 🔥 Lloyd also added ”and we’re playing within yourselves”. Can’t wait. 😊

  Dom Inglot in commentary said he felt the difference between the two pairs was serving. You and Lloyd had much more variety whereas your opponents were more predictable and as the match progressed you were able to read their serves. 👏

  Your player’s box was featured throughout the coverage with Boris and Louis giving the fist pumps! 💪 Was that Lloyd’s parents sitting behind them?

  I believe the format is, as winners, you play the winners of tonight’s match in the evening session on Tuesday?

  • Haha, my challenges today were pretty good, 100% success rate! 😎 But I have to agree with Lloyd, it was one of the best matches of the year for us un terms of consistency and how we stuck to the game plan. Very solid serving and clutch returning.

   Nice to hear that Dom Inglot was commentating the match in the UK. Good player and it was only last year when he beat me and Kontinen in the first round of US Open. 😅

   And it’s true that Lloyd’s parents were sitting in our box too. But I have to say I have no idea how the format works in terms of who plays who on Tuesday 😁

 • Kommentoin vielä sen verran, että on ilo lukea nykyisestö asenteestanne otteluihin. Harri ja Lloyd, olette tosiaankin niin korkealla tasolla, että jokaista paria vastaan voitte lähteä armotta voittamaan ottelua. Kuten monet ovat sanoneet, marginaalit ovat tässä lajissa pienet, mutta hienosti olette tsempanneet ja ottaneet kauden aikana monia tärkeitä voittoja. Mukaan on mahtunut myös useita ns. hyviä häviöitä, joissa olette haastaneet kärkipareja tiukissa otteluissa.

  Pääsy Torinon ATP-finaaleihin on jo sinänsä sellainen saavutus, johon ei ole suomalaisista yltänyt kuin suuri mestari Henkka Kontinen. Henkkahan voitti Peersin kanssa kyseisen turnauksen peräti kahdesti. Älkää ottako turhia paineita, mutta realistisesti ajatellen Glasspool/Heliövaaralla on täydet mahdollisuudet jopa siihen mestaruuteen. Vamos vaan ja maksimaalisella tsemille eteenpäin!

  • Ihan totta! Turha sitä on lähteä nöyristelemään, kun realistisesti jokainen matsi on mahdollista voittaa. Kovalla itseluottamuksella vain eteenpäin niin hyvä tulee.

 • Nyt oli todellakin teidän vuoro loistaa! Parin vuoden seurannan perusteella yksi parhaista ellei peräti paras yhteissuoritus. Samaa rataa etiäpäin!

  • Vamos, samaa mieltä! Jotenkin todella ehjä ja kokonainen ottelu alusta loppuun asti. Ja upea tasonnosto kummankin erän loppuun.

 • Onneksi olkoon! Aivan upea peli, tuosta ei enää tarvinne parantaa! Ai että, olisi mukavaa olla paikan päällä!

  • Kiitos! Toivottavasti sama vire jatkuu ja tuloksetkin pysyvät voittoisina. Sitä kelpaisi tosiaan katsomostakin seurata.

 • Hienosti pysyi paketti kasassa ja olitte todellakin piirun verran vastustajia parempia. Syöttäminen näkyi varmempana ja kun aloitte päästä palautuksiin käsiksi niin oli kyllä varma olo , että voitto on lähellä. Ja pakko sanoa, että vastustajien ja heidän penkkinsä mölyämisen hiljentäminen oli kruununa voitossa. Tästä on mainiota jatkaa!

  • Tästä on todellakin hyvä jatkaa! Rojer/Arevalo on aina kovalla sykkeellä liikkeellä, mutta hyvällä energialla olimme mekin kentällä. Ja pelillisesti juuri sopivasti edellä. Vamos!

 • Onnittelut kovasta voitosta ja erittäin hyvästä pelistä. Vaikka matsi olikin tasainen, niin etenkin loppua kohden matsista välittyi itselleni koko ajan sellainen fiilis että olette niskan päällä ja itsevarmoja.

  • Isot kiitokset! Jotenkin itsellänikin oli harvinaisen luottavainen olo toisen erän aikana, että kyllä matsi tulee kotiin. Ja niinhän siinä monesti käykin, kun luottaa itseensä.

 • Vamos!

  Olen seurannut pelejäsi jo junioriajoista asti, muistaen mm. teidän upean finaaliottelun 2007 IPP Openissa Henri Kontisen kanssa. Mahtavaa kokea penkkiurheilijanakin tällainen ura eri käänteineen (eikä vähiten näiden blogikirjoitusten ansiosta).

  Hieno voitto tänään, todella kliinistä peliä ja rajut tuuletukset! Nauttikaa turnauksesta!

  • Isot kiitokset! Ja aika mahtavaa kuulla, että seuraajia on ollut mukana matkassa yli 15 vuotta. Onhan tähän väliin mahtunut aika paljon kaikkea, joten nautitaan nyt kun todellakin kulkee.

 • Harri, pelasit todella hyvin ja itseluottamuksesi naytti olevan todella kovalla tasolla (ensimmäisen syöttövuorosi jälkeen) ,olenko oikeassa? Ehkä parhaimpia koko syksyn otteluitasi!! Eli homma kesken ja matka jatkuu…

  • Kiitos! Kyllä tuo tarkka ja onnistunut syöttäminen tuo omaan peliin hurjasti lisää rauhallisuutta kokonaisuudessaankin. Voi hakea ratkaisuja palautusgameissa rennosti, kun ei tarvitse koko ajan stressata omia syöttövuoroja. Hieno ottelu kaiken kaikkiaan!

 • Onneksi olkoon hienosta voitosta! On helppo yhtyä sun analyysiin pelistä ja yllä oleviin kommentteihin. Kyllä oli todella hienoa olla katsomassa teidän erinomaista esitystä!
  Wow, mikä meininki!!!
  Huippupeliä ja huippusuorituksia – erityisesti teidän tiimiltä!! Mahtavaa katsoa!!! Parhaillaan katson Ram/Salibury – Granolles/Zeballos -matsia ja ekan erän perusteella näyttää siltä, että R/S tulisi vastaan tiistaina, mutta toinen erä on alkanut tiukemmin. Tuleepa kumpi vaan, niin kuten monet yllä toteavat, teillä on mahdollisuus mennä päätyyn asti!💪💪💪

  • Isot kiitokset! Oli tuolla Pala Alpitourissa aika hienoa pelatakin. Tiukkaa vääntöä on neluri väkisinkin näissä nopeissa olosuhteissa, mutta toivotaan, että kääntyy kotiin päin jatkossakin. Vamos.

 • Harvemmin on isänpäivälounaalla ollut tennispeli läsnä, mutta oma päivä ja omat säännöt. Hyvää isänpäivää Harrillekin!

  Jotenkin vaikutti, että Lloyd oli melko hermostunut ekassa erässä. Syöttö kulki hyvin, mutta peruslyönnit jäi piippuun. Erän loppu oli kyllä tosi vahva molemmilta.

  Kaikkiaan oli tiukka peli, mutta kyllä te ainakin tuon verran parempia olitte. Teidän oma tekeminen on juuri nyt niin kovalla tasolla, että mikä vaan on Torinossa mahdollista. Täydellinen startti ja voi että minkälainen matka tästä tuleekaan.

  • Hehee, pahoittelut isänpäivälounaan häirinnästä! 🙂 Mutta eipä mennyt hukkaan seuranta, kun kerran tuli voitto.

   Väkisinkin ensimmäisessä ottelussa tällaisessa kisassa on pientä hermoilua alussa nähtävissä, mutta hienosti nostimme pelin tasoa matsin edetessä ja otimme mielestäni ihan ansaitun voiton. Vamos!

 • Suitsutusta, suitsutusta, kaikin puolin ansaittua. On aivan eri fiilis käynnistää tiistain toinen peli eka voitto takana. Mitkäs on sinun ja Lloydin kutsumanimet, jota haluatte katsomosta kannustavana kuulla? Vaiko Harri and Lloyd vaan?

  Tiistaita odotellen ja lisämenestystä toivottaen!

  • Totta tosiaan, onhan tästä aivan eri lähtökohdat lähteä toiseen otteluun voiton kuin tappion jäljiltä. Itseluottamus on korkealla ja semifinaalipaikka omissa käsissä.

   Ei kyllä tule mitään parempaa lempinimeä meidän tiimillemme mieleen kuin Harri and Lloyd, pidetään homma simppelinä. 🙂

   • Oisko Tiiminimitys ”Harold Lloyd” hyvä?!?! 🤣
    Tuttavallisemmin ”Harri Lloyd”! 👍

 • Erinomaisesti pelattu, molemmat. Ehkä paras ottelu tähän asti. Nyt voitte nauttia 10 sekuntia ja sitten katse eteenpäin.
  Näytitte nauttivan ja pelaavan riittävän rennosti, siinä avain. Sinäkin syötit todella hyvin, hyvä päätös syöttää tarkasti hienoisella kierteellä.
  Ei tainnut olla yhtään huonoa syöttöä. Samaa jatkossa, rennosti ja tarkasti winnereitä.

  • Kiitos! Hieno ottelu kokonaisuudessaan. Tarkkaa syöttämistä ja fiksua pelaamista taktiikan mukaisesti. Ja ehti siinä vähän ottelun lomassa nauttiakin. Vamos, lisää tätä!

 • Oli varmasti yksi parhaista ellei paras ottelu, jonka olen teiltä nähnyt. Näin jälkihuomiona vielä tuli mieleen teidän päättäväinen kehonkielenne. Se viesti itseluottamusta kotikatsomoon asti.

  Ja vielä ei ole myöhäistä toivottaa hyvää isänpäivää 😀.

  Tsemppiä seuraaviin peleihin. Jatkakaa samaan malliin.

  • Hiphei, kiitos! Oli jotenkin tosi luottavainen olo kentällä alusta alkaen. Ja osasimme ottaa hyvin tukea tiimiltämme kentän laidalta. Lisää tätä!

 • Tää on huikeeta seurattavaa! Onnea huikeesta voitosta!

  Seurasin matkaasi jo ensimmäisellä urallasi ja harmittelin mielessäni, kun ura näytti silloin päättyvän, samoin kuin silloisen blogin pitäminen päättyi.

  Sittemmin kohdattiin salibandyn talviliigassa muutama vuosi sitten, kun olit tennistaitureiden maalivahtina – hyvin vedit sielläkin! Mahtava, että päätit palata ja iso kiitos on nyt käsissäsi! Toista uraasi ehdit tehdä myöhemmi ja ajattele mitä parhaita muistoja tästä juuri nyt kokemastasi sulle jää! Wau! Nauti tästä ja tulevista vuosista maailman ehdottomalla huipulla!

  Kiitos, kun annatte meille kotimaisille faneille mahdollisuuden iloita menestyksestä ja toisaalta tästä blogista, jossa avaat aivan ennenkuulumattomasti taustalla tapahtuvaa!

  Menestystä tulevaan!

  • Siistiä ja suuret kiitokset! Kyllähän tämä aina lämmittää mieltä, kun kuulee monen seuranneen uraani jo näin pitkän aikaa. Itse nauttii matkasta ihan hurjasti, mutta että vielä saa monelle muullekin tuotettua iloa. Lisää tätä!

 • voi pojjaat, minkä näytöksen järjestitte 🤩🔥 ekaan syöttövuoroosi mahtui draamaa ja kotikatsomossakin jo hermoiltiin, mutta eipä hätiä, tarkka haasto ja erinomaiset murronpelastukset, niin tie näytöstyyliseen voittoon oli auki 👊

  hesari muisteli aiempia tappioitanne ko. paria vastaan ja sanoi että ehkä tämä ainakin yhden häviön kuittaa, mutta mielestäni molemmat 👏 ihan jos miettii jo palkintorahoja, pisteitä ja turnauksen tärkeyttä. stockikset ja dallasit voi tällä unohtaa 😏

  mahtava taktiikka muuten syötönpalautuksiin, että läpi vaan, kyllä se joskus ruutuun osuu! ja osuihan se, jokunen aivan nappipaikassa 👌

  lloydkin jopa vähän tuuletteli yleisölle lopussa 😄 mutta vähän. mitähän pitää voittaa, että irtoisi häneltä kunnon tuuletukset. kuuntelin tennistv:n englanninkielistä kommentointia, ja selostaja kehui sun tuuletuksia, että kentän ulkopuolella olet ”superchill” mutta kentällä annat näkyä 🔥🔥

  • Oli kyllä hieno näytös! Sopivasti draamaa, mutta silti myös sisäistä rauhallisuutta. Ja kyllä tämä voitto pisteiden ja palkintorahan osalta kuittaa molemmat tämän vuoden aikaisemmat tappiot Arevalo/Rojerille. Eli eteenpäin vain!

 • Olen kyllä edelleen sitä mieltä että tarvitset pieniä vastoinkäymisiä jotta olisit matsissa parhaimmillasi. Tässä tapauksessa huonosti nukuttu yö.
  Eli jos ei sellaista tule itsekseen, sinun (tai Lloydin) pitää järjestää pientä hässäkkää ennen matsia.

  • Hehee, no onneksi pieniä vastoinkäymisiä mahtuu melkein päivään kuin päivään. Pitää mielen sopivasti hereillä, kun ei ole kaikki liian helppoa. 🙂

 • Näin sinut Harri ensimmäistä kertaa Kittilässä Davis Cup ottelussa. Ja täytyy sanoa, että olet kuin eri mies olemukseltasi ja tietysti myös pelillisesti. Huima ero ja nousu senkun jatkuu. Ilo on saada seurata sinun kehitystäsi tennispelaajana ja ihmisenä

  • Kiitos mukavasti kommentista! Onhan tuosta Kittilän ottelusta muutama vuosi ehtinytkin jo kulua. Mutta ei kyllä harmita yhtään, että on jaksanut nämä vuodet treenata 💪

 • Louis Cayer was interviewed on Amazon Prime Sports this morning and it was very interesting. He described what happens when two British players face each other. Preparation for the match doesn’t include discussion of the other team and during a match he sits in a neutral position and doesn’t applaud good play or celebrate at the end which requires self control. He holds a debrief with each team a couple of hours after the match. He only talked about the style of play of the British players but did acknowledge your incredible energy. About Lloyd, he said he had the best serve and whilst his forehand may be the weaker part of his game (he said, ”don’t tell anyone”😉) it’s going to be a real weapon in the next couple of years. 💪 He admitted he’s a workaholic and barely sleeps during a tournament, watching videos of matches at night. He was asked about some of the singles matches and said, being involves with 3 teams he doesn’t have time to watch them. He has that authoritative manner that when he speaks, you listen. A great man to have on your side. 😎

Comments are closed.