Torino ATP Finals RR3, Heliövaara/Glasspool – Granollers/Zeballos 6-0, 6-4

No huhhuh, tänään ei kyllä jäänyt varmasti kukaan meidän fanimme katsomossa kylmäksi. Ladoimme nimittäin pöytään sen luokan esityksen, että ei auttanut vastustajien kuin ihmetellä mistä suunnasta winneri seuraavaksi pamahtaa. Käytännössä täydellistä ensimmäistä erää seurasi erinomainen toisen erän lopetus, ja näin on paikka lauantain semifinaalissa varma. Mieletöntä!


Kyllä kannatti jäädä tiistain iltamatsin jälkeen vielä kolmeksi vartiksi treenaamaan ja vetää eilen keskiviikkonakin vähän ekstraa Lloydin pitäessä päivän kevyenä. Tuntui nimittäin tänään pallotuntuma niin paljon paremmalta, että ihan kuin eri mies olisi ollut kentällä. Alkuviikon pienet flunssailutkin oli selätetty, joten ajatuskin kulki kirkkaana ja reaktiot olivat viimeisen päälle.

Pääsimme tänään kentälle sunnuntain tapaan päivän ensimmäisessä matsissa kello 11.30, mikä tuntuu sopivan meille hyvin. Aikaa ei tarvitse väkisin kuluttaa, vaan herätyksen jälkeen kaikki soljuu nätisi aina matsin alkuun asti. Edes autokyydin myöhästyminen aamulla ei saanut rutiineja rikottua, vaan ehdimme vetää normaalit bollaukset, lämmittelyt ja pienen välipalan ennen kentälle astumista.

Kolmatta kertaa keskuskentälle astuessa ympäristöstä johtuvaa jännitystä ei enää oikeastaan ollut, mutta toki matsissa oli panosta sen verran paljon, että sopivaa perhosten tunnetta vatsassa oli silti havaittavissa. Tappiolla kausi olisi paketissa, ja vain 2-0 -voitto veisi varmasti semifinaaliin.


Pelin pyörähtäessä käyntiin jännitys oli kuitenkin tiessään ja tilalla oli vain se jokaisen urheilijan lempitunne, brittiläisittäin sanottuna ”peak performance state of mind”. Lloyd aloitti vahvalla pidolla, minkä jälkeen nousimme muutamalla hienolla palautuksella Granollersin syötössä 40-15 -asemasta murtoon Lloydin ottaessa 40-40 -tilanteen pisteen haltuun upealla pelillä. Seuraava syöttövuoroni oli vähän epäonninenkin, mutta mikään ei tuntunut tänään meitä pysäyttävän. 15-40 -tilanne kääntyi pidoksi haamuykkösvolleylla, hyvällä suoran pisteen tuoneella kakkossyötöllä ja 40-40 -tilanteen ässällä.

Alku oli siis tiukka, mutta taululla komeili 3-0 -lukemat. Johtoasemassa peli monesti rentoutuu, joten otimme taktiikaksemme (taas hyvän suomennuksen puutteessa englanniksi) ”attack the lead”. Ja se oli kyllä juuri oikea asenne. Mursimme Zeballosin syötön vahvalla pelillä siirtyen 4-0 -johtoon, eikä Lloyd epäröinyt sen jälkeisessä syöttövuorossaan. Vastustajilla alkoi tässä vaiheessa olla usko ensimmäisen erän osalta aika nollissa, joten mursimme Granollersin vielä toistamiseen lyöden taululle lukemat 6-0.


Vastustajat pitivät ensimmäisen erän jälkeen varmaan taktisesti pitkän vessatauon saadaksemme meidän flow-tilaamme vähän rikottua. Lloyd näytti kuitenkin kaapin paikan aloittamalla toisen erän kahdella ässällä ja helpolla pidolla. Vastustajatkin onnistuivat kuitenkin toisen erän alussa paremmin syöttöpelissään, eikä meidän murtoilottelu enää jatkunut. Hurlumhei-tyylisen ensimmäisen erän jälkeen palattiinkin siis vähän normaalimpaan sisäkenttäneluriin, jossa syötönmurrot olivat tiukassa.

3-3 -tilanteen game oli todella arvokas, sillä jouduin pelastamaan siinä kaksi murtopalloa. Ensimmäiseen löytyi hyvä syöttö, jonka jälkeen Lloydilla oli helppo työ smashata pallo pois kentältä ja 40-40 -tilanteeseen jälleen ässä. Saimme tuosta pidosta ison momentum-nosteen, mutta emme saaneet seuraavan palautusvuoron 0-30 -tilannetta hyödynnettyä Granollersin pitäessä syöttönsä.

Lisää painetta oli kuitenkin tulossa, eikä 5-4 -johdossa Zeballos varmaankaan osannut odottaa, millä tavalla. Avasin gamen huippupalautuksella ja sen jälkeisellä drivevolleylla, jota Granollers ei saanut takaisin. 15-15 -tilanteessa kämmenpalautukseni menikin sitten jo suoraan läpi linjasta ja 30-30 -tilanteessa vuorossa oli puolestaan palautuswinneri rystyltä. Edessä oli ottelupallo, ja nyt ei Lloydkaan enää arkaillut, vaan latoi rystypalautuksen armottomana pommina keskeltä kenttää läpi sekä Granollersin että Zeballosin. Ja taas sai tuulettaa!


Jos sunnuntain matsi oli kokonaisuutena todella tarkka ja upea ottelu, niin tänään mentiin kyllä rehellisesti sanottuna ajoittain jopa sellaiselle tasolle, ettei voi realistisestikaan ajatella ihan kovin usein saavuttavan. Tein ensimmäisessä erässä kirjaimellisesti 0 virhettä, jos ei oteta syöttöä huomioon. Tällä tasolla ja näissä olosuhteissa se tuntuu jälkikäteenkin ihan mahdottomalta suoritukselta.

Tuollaisen erän jälkeen on monesti vaikea lähteä pelaamaan toista erää, koska on lähes mahdottomuus, että peli voi kulkea enää yhtä hyvin. Emme kuitenkaan säikähtäneet vastustajien parantunutta syöttöpeliä ja vääjäämätöntä pelin tasoittumista, vaan jatkoimme pommitusta uskoen siihen, että me tulemme murron toisessakin erässä jossain vaiheessa ottamaan.

Mitenkään ei ole tarkoitus leveillä, mutta mieleeni muistui ottelun viimeisessä gamessa valmentajani Boriksen sunnuntain matsin jälkeen sanomat sanat, että olen tällä hetkellä maailman paras palauttaja nelinpelissä. Ja jotenkin tänään kentällä oikeasti uskoin sen. Mielentilani tuossa vikassa gamessa oli sellainen, että ei ole oikeastaan edes mitään merkitystä sillä, mitä Lloyd tulee tekemään, sillä tulen murtamaan vastustajat vaikka yksin.

Tuollainen ajatusmaailma on minulle ihan uusi ja ainutlaatuinen juttu, mutta samalla yksi avartavimmista kokemuksista tenniskentällä koskaan. Ei oikeastaan ollut edes merkitystä sillä, olenko oikeasti maailman paras palauttaja, sillä ainoa asia millä oli väliä on se, että sain uskoteltua itseni sataprosenttisesti luottamaan siihen, että olen. Sain aikaiseksi sellaisen uskon omaan tekemiseen, ettei epävarmuudelle tai epäonnistumiselle yksinkertaisesti ollut sijaa ajatuksissa. Ja kun puhutaan siitä, että tiukassa paikassa tennismatsit ratkaistaan henkisellä puolella, niin tässä ollaan kyllä niin asian ytimessä kuin vain voidaan.

Toki myös pelillisellä puolella pitää pystyä kattamaan henkisen puolen vahva luotto tekemiseen. Syöttöpelini ei ollut tänään ihan niin täydellistä kuin muut pelin osa-alueet, mutta tuo muun pelin itseluottamus kantoi syötössäkin pitkälle. Löin kumpaankin 40-40 -tilanteen no-ad -pisteeseen ässän, mikä on sekin jopa ennenkuulumatonta. Enkä yksinkertaisesti antanut ajatuksissanikaan tilaa sille mahdollisuudelle, että syöttöni murrettaisiin. Lloydin tämän päivän kaltaiseen 92% ykkössyötön tarkkuuteen tuskin ikinä pääsen, mutta jo pelkkä usko siihen, että syöttöni toimii tiukoissa paikoissa vie varmasti jo pitkälle.

Hyppäsimme tänäänkin matsin jälkeisten mediasessioiden jälkeen Boriksen kanssa vielä puoleksi tunniksi takaisin treenikentälle, sillä halusin saada vielä muutaman toiston lisää varsinkin syöttöön, kämmeneen ja nopeisiin volleyhin. Alle tunnin nelurimatsissa toistoja tulee loppujen lopuksi todella vähän, joten vaikka henkisesti matsi olisikin rankka, niin fyysisesti energiaa kyllä riittää treeniinkin. Doping-testaaja parka joutui seuraamaan meitä treeniklubille ja takaisin, sillä näytteen antaminen ei heti irronnut, mutta tuokin velvollisuus saatiin onneksi lopulta hoidettua ja pääsin nauttimaan ansaitun hyvän lounaan.


Kausi ei siis päättynyt tänään, vaan vielä pelataan ainakin yksi, toivottavasti kaksi matsia. 2-0 -voitto varmisti paikan semifinaaliin, joka pelataan lauantaina. Vastustajat tuohon matsiin selviävät vasta huomenna perjantaina, kun vihreän lohkon matsit saadaan valmiiksi. Myös tämän illan meidän punaisen lohkomme toisella matsilla on merkitystä sen kannalta olemmeko lohkossamme ykkösiä vai kakkosia. Paljon on siis vielä auki.

Tämän illan saa hymyillä ja nauttia tästä voitosta, mutta huomenna suuntaamme taas sopivalla keskittymisellä kohti treenikenttiä. Vamos!

51 thoughts on “Torino ATP Finals RR3, Heliövaara/Glasspool – Granollers/Zeballos 6-0, 6-4

 • Hauskin tilanne oli toisen erän vastustajan ekan pelin piste. Yleisö antoi raikuvat aplodit ja tuntuivat itsekin juhlistavan outoa tilannettaan.
  Mutta teidän peli kyllä meni hyvin kauttaaltaan.

  • Hehe, huomasin tuon tilanteen itse vasta katsottuani matsin jälkilähetyksenä. Ottelun aikana keskittyminen oli niin tiukasti omassa touhussa. 😎

 • Onneksi olkoon hienosta pelista ja voitosta! Kylla kavi saaliksi vastustajia, kuinka he eivat ensimmaisessa erassa onnistuneet juuri missaan ja te lahes kaikessa. Allez!

  • Kiitos! Onneksi ei tarvitse kovin pahasti sääliä vastustajia, sillä hekin ovat uransa aikana ehtineet voittaa aika paljon. 🙂

 • Huippusuoritus tuli todella äärimmäisen tärkeässä ottelussa! Uskomatonta, mutta semifinaalipaikka on todellisuutta. Vaikka häviäisitte seuraavan ottelun, niin tämä taitaa olla teidän kauden paras saavutuksenne vaikka otettaisiin huomioon Hampurin ATP500 mestaruutenne.

  En nyt tarkistanut, mutta ihan raakojen numeroiden valossa kaiketi semifinaalipaikka tässä turnauksessa tietää enemmän ATP pisteitä kuin Hampurista saatu 500. Ja rahaakin ilmeisesti tulee jo varmasti enemmän?

  Kyseessä on siis mahtava päätös hienosti sujuneelle kaudelle. Eikä todellakaan pidä unohtaa, että turnaus on edelleen osaltanne vahvasti elossa! Ihan sama ketä tulee vastaan semeissä, ja mahdollisesti finaalissa, teillä on täysin realistinen mahdollisuus voittaa kummatkin ottelut. Älkää ihmeessä alkako kipsaamaan kun nämä loppuvaiheet lähestyvät, vaan jatkakaa tekemistänne rennolla, vapautuneella asenteella. Se on tietenkin helpommin sanottu kuin tehty, mutta toivottavasti jännitys ei häiritse jatkossakaan.

  Onnittelut siis hienosta ottelusta ja taistelkaa semifinaalissa ihan kuin kyse olisi elämästä tai kuolemasta vaikka lopulta kyse onkin vain tenniksestä! Joka pisteeseen 100% keskittyminen. Toivon teille kovasti mestaruutta ja näin tekee varmasti kaikki suomalaiset, jotka ovat tietoisia tästä tilanteesta.

  • Oli kyllä ihan absoluuttinen huippusuoritus! Mutta ei toki vielä olla tyytyväisiä, sillä semifinaalissa on jälleen kaikki auki. Rennosti ja positiivisesti kohti huippusuoritusta. 💪

 • Nyt tuli tunnin työstä hyvin ansaittu palkka! Erinomaiset palautukset ja verkkopeli paikkasivat upeasti syöttöjen lievät haparoinnit. Ja eka erän 15-40 tilanteessa kovaan palautuslyöntiin kentän pinnasta tehty volleypiste oli tenniksen top1 oppikirjatasoa. Turhaan ei Zeballos sille aplodeerannut! Ja päälle pari glasspoolmaista loistosyöttöä ja geimi kotiin. Siinä pelin kulminaatio ja jokseenkin koko kuva. Helioglass on valmis viikonlopun finaaleihin. Taas kerran iso peukutus sille ja käsi tämän päiväiselle!

  • Kiitos! Oli kyllä todella laadukas tunnin suoritus. Tuo ekan erän 2-0 15-40 tilanteen volley oli kyllä aika upporikasta rutiköyhää -tyylinen lyöntivalinta, mutta onneksi tällä kertaa onnistui. Ja sen jälkeen onnistui melkein kaikki muukin. Siistiä!

 • Niinhän se meni, että kun tiistaina saatiin huonompi peli pois alta, niin nyt oli tuollaista tarjolla. Pikkuisen söi miestä, kun työt tulivat harrastustoiminnan tielle ja jäi peli näkemättä. Pikkuisen loksahti suu auki, kun ekan kerran ehti tulosta pikaisesti vilkaisemaan ja siinä vaiheessa oli jo 6-0 taululla.

  Atp:n tarjoama lyhyt video oli semmoista Harri Heliövaara -showta, että tuota passaa esitellä missä vaan. Kirjoituksesi perusteella video antoi myös varsin totuudenmukaisen kuvan tapahtumista. Erittäin kovaa tekemistä nelurimaailman huipulta.

  Onneksi olkoon aivan huikeasta saavutuksesta! Tulevista vastustajista ei vielä ole tietoa, mutta kovia saa kaverit olla, jos meinaavat teidät voittaa. Lauantaina ei mikään estä minua peliä seuraamasta ja sunnuntaikin näyttää sen verran avoimelta, että silloinkin saa mielellään pelata. =)

  • Vamos, lauantaina sitten sama mylly käyntiin. Tiistain vaisumpi päivä on nyt onneksi jätetty täysin taakse, ja jos yhtään torstain kaltaista peliä on semifinaalissa luvassa niin hyvä tulee.

 • Oli tänään töissä sopivasti lounastauko juuri teidän matsin aikaan ja ehti vähän seurailemaan. Tosin aloitin seurailun ekan erän tilanteesta 5-0, joten luottavaisin mielin sai katsella tilanteen kehittymistä. On kyllä niin siistiä tuo teidän menestys, se heijastuu omaankin tennisharrastukseen posin kautta, kun koko ajan tekisi mieli itsekin päästä palloa hakkaamaan. Isot välionnittelut tässä kohdin ja sit vaan ETEENPÄIN! Ootte 6/5!!💥💥💥

  • Suuret kiitokset! Ja onpa hienoa kuulla, että menestyksemme heijastelee laajemmallakin skaalalla. Treeni-iloa sinnekin! 🙂

 • Oot aina kentän paras pelaaja kun ite päätät niin💪 samalla asenteella piste kerrallaan eteenpäin. Isosti tsemppiä lauantaille!!!

  • Kiitos! Tuon oikean henkisen mielentilan saavuttaminen on kyllä niin tärkeää. Täytyy jatkaa töitä, että saavutan sen vielä useammin.

 • Waude! Mikä peli. Yritin piipittää toisen pelin jälkeen, että älkää huoliko, teidän peruspeli on kyllä kunnossa ja korkealla tasolla. Tänään se näkyi. Te veitte välillä vastustajia kuin litran mittaa. Te olitte hyvin hereillä ja läsnä läpi matsin. Lopun palautukset olivat rautaa – tai pikemminkin terästä. Kausi vaan jatkuu ja jatkuu 💪💪

  • Kausi jatkuu 💪 6-0 ensimmäisen erän jälkeen on aina vähän jännittävää jatkaa toiseen erään, mutta tänään meitä ei kyllä pysäyttänyt mikään. Lisää tätä lauantaina!

 • Sanattomaksi vetää.
  Upea voitto kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussa.
  Olit kentän kurko. Lloydin syötöt myös pomminvarmoja.
  Peukut taas vetämässä lauantaille!

 • Taisin sittenkin olla väärässä noiden ATP-pisteiden saamisen suhteen. Jos nyt oikein tulkitsen niin Torinossa on Abban ”The Winner Takes It All” systeemi. Vain voitettu ottelu tuo pisteitä. Eli Harrin ja Lloydin saldo tähän mennessä on kahdesta alkulohkon ottelusta 200 + 200 = 400 pistettä.

  Semifinaalipaikka ei siis vielä tuo mitään lisäpistetitä, mutta voitto semeissä toisi 400 pistettä. 800 pistettä olisi Harrin ja Lloydin ennätys tältä vuodelta. Toistaiseksi Hampurin 500 pistettä taitaa olla se korkein.

  • Juuri näin, 400 pistettä on kasassa toistaiseksi. Mutta seuraavat matsit ovatkin sitten vielä arvokkaampia, joten otetaan taas kaikki irti itsestämme. 💪

 • Parasta ikinä, upeaa tekemistä molemmilta – ansaittu voitto. Jatkoon mukaan sama luottamus ja harkinta! Päätyyn asti latu on auki ja sinä Harri sen mahdollisuuden ansaitset jos kukaan. Nyt se on vain teistä itsestänne kiinni!

 • Vau ja vau. Siinä sitä oli semmonen show jota riittää muisteltavaa kiikkutuoliinkin. 6-0 on täl tasolla tosi kova suoritus. Onnittelut ja 2 matsia kyllä vielä luvassa. Kyllä kylmiä väreitä nostatti viimeistään kun Daruden sandstrom lähti soimaan.

  • Vamos! 6-0 tällä alustalla on kyllä aika kova suoritus. Eikä toinenkaan erä ollut hassumpi. Ja vielä Sandstorm soimaan taustalle, kyllä oli hyvä päivä.

 • Ootte niin ihania!!!! Alku oli niin uskomaton, että alkoi hirvittään, etteihän tämä voi jatkua, kaveriy tulee ja hyökkää päälle. Ja kyllähän ne hyökkäsikin. Mutta Harri nousi omiin sfääreihinsä, eikä Myrtsikään pidätellyt syötöissään! Ja sen päälle nähtiin niin Iloiset Pojat kentällä, että tällä elää viiko… eiku siis lauantaihin, jolloin hakusessa Vielä Isompaa Iloa. Nauttikaa ja tehkää se taas!!!!

  • Vamos, kiitos! Kyllähän oli torstaina jopa Lloydilla vähän hymyä huulilla voiton jälkeen. Nautitaan todellakin, mutta lauantaina sitten taas game face päälle.

 • Yllätyinkö? No en! Edellisessä postauksessani arvelin, että peruspelillä tulee voitto. Ja tulikin loistopelillä murskavoitto. Aivan mahtavaa ja kerrankin oli kotikatsomossa rauhallinen fiilis. Sen verran ylivoimaista oli tekeminen.

  Pelit jatkuvat ja veikkaan vastustajiksi Mektic/Pavicia. Ovat tämänpäiväisiä vastustajia selvästi parempia, joten tiukka peli on edessä. HooHoo syöttää hyvin ja Lasipooli vastaa hyvin. Ja kaikki kaatuvat! Vamos!

  • Tuli tosiaan murskavoitto loistopelillä. Aika herkkua! Mutta helppoa vastusta ei kyllä tule semifinaalissa, joten nöyrällä mutta luottavaisella mielellä se on jatkettava eteenpäin. 💪

 • 💥 I assume the only reason for going back to the practice court after the match was to perfect your celebration 🥳💪🕺😁 as your play was virtually flawless! 😎 Swatting away BPs like annoying flies. 🪰 The low volley at 1-0 15-40 in the first set had the commentators in raptures. The final game was a returning masterclass and generous of you to allow Lloyd the final masterstroke. 💪 The commentators said winning a set 6-0 in these fast conditions against one of the world’s best pairs is remarkable!

  Pleased for everyone in your box especially Louis Cayer as it must be the first almost stress free match he’s watched this week. A man approaching 70 deserves it. 😉 The match done and dusted in under an hour is what the doctor ordered. 💥

  Lloyd finding out in the post match interview you’ve qualified for the SF is so Lloyd! 😄 It also sounded like he didn’t know what was happening in the other group! 🤦 How does he do it? 😁 What an incredible birthday present for him on Saturday…….assuming he knows it’s his birthday. 🎂😉

  • Well, there is always some things to improve even after a win like that. And even if there wasn’t, maintaining the good elements is at least as important as improvement. 😉

   It was certainly nice to get a another convincing win under our belt. All the other teams seem to end up in MTBs but we like to keep it less stress-free 😁

   And Lloyd really didn’t know we had qualified to the semis after the win. Somehow he manages to live in his own bubble 😂😂😂

 • Selvää voittoa uskalsi odottaa, mutta että 6-0, 6-4! Pelisi on nyt kaikilla osa-alueella täysin ylivoimaista, paitsi yhdellä. Laitatko senkin huippukuntoon lauantaiksi? Lloydilla on vastaavasti parikin osa-aluetta joilla voisi mennä vielä vähän paremmin. Nuo jos saatte viilattua viikonlopulle, ei kukaan pääse teiltä uhkailemaan, saatu sitten voittamaan!
  Polka kotiin, vamos!

  • En kyllä itsekään ihan noin ylivoimaista voittoa uskaltanut toivoa. Mutta aika sopivasti kaikki tiukat paikat kyllä kääntyivät kotiin päin. Treeniä on luvassa tänään perjantainakin niin eiköhän sitten kulje lauantaina ihan kaikki pelin osa-alueet. Vamos!

 • voi pojjaat, pelinne kävi niin kuumana että polte tuntui espooseen asti 🤩 että pystyy baageloida vastustajan tällä tasolla, vaatii maailmanluokan suoritusta 💪 mutta senhän te annoitte!! ja kiva että pelissä oli vähän huumoriakin, vastustajien tuuletus kuin olisivat voittaneet ekan pidon jälkeen nauratti ääneen 😂

  teidän lohkosta menikin jatkoon ne keitä arvelinkin etukäteen, ja jos koolhof/skupski liittyy kroatiparin seuraan, niin sekin kerho menee sitten kuten ounastelin ennakkoon ✌️ kiva että huomisellekin riittää vielä suomalaisjännitystä, että kuka teitä astelee lauantaikkena vastaan.

  oliko lloyd kerrankin kartalla, mitä semiin pääsy vaati, vai oliko hän taas onnellisen tietämätön? 🤣

  • Jep, aika kuuma suoritus oli kaikin puolin meiltä torstaina! Lisää tollaista kiitos!

   Ja Lloyd oli tosiaan ihan tietämätön vielä matsin jälkeenkin, että semipaikka oli varmistunut. Hänelle tuo tietämättömyys tuntuu näköjään sopivan. 😅

 • Well done you two. Didn’t see this one but all reports and comment suggest you’re at the top of your game. This is a fantastic finale to your season that must have exceeded all expectations. Loved watching you live on the UK grass and now to witness your progress to the semis at least, more than I could have hoped. I’m having to invite Lloyd’s grandmother around again to watch! She has loved tennis for most of her 93 years, especially the Aussies from the 60/70’s who knew their doubles, and is thrilled with you successes this year. Good luck to you both at the weekend. Hope you give Lloyd the best ever birthday celebration. Vamos and roar!

  • Thank you very much! It was surely a top-notch performance from us on Thursday. Hopefully we can keep it up on Saturday, especially with more and more people turning to watch 😎

 • Huh-heijaa, mitä peliä teiltä!!! Onneksi olkoon semifinaalipaikasta ja – missä kisassa – ATP Finals 2022!!!
  Olette kyllä aivan uskomattoman kova tiimi!!! Kiitos myös jälleen blogistasi ja kuinka avoimesti avaat omia tuntemuksiasi ja pelisi osa-alueita sekä mentaalipuolta.

  Blogisi kautta meillä kaikilla tiiminne seuraajilla on sellainen aitiopaikka ennen ja jälkeen matsin, mikä antaa syvän ulottuvuuden peleihinne, liki virtuaalisen lähikokemuksen – miltei kuin istuisi tiiminne player’s boxissa.

  On helppo yhtyä yllä oleviin kommentteihin, että pelillänne ja asenteellanne teillä on mahdollisuus on mennä aivan päätyyn asti. Avaimet on teillä. Just do it!!! 💪💪💪

  • Isot kiitokset! Onhan semipaikka ATP Finalsissa jo ihan hurja suoritus, mutta ei tyydytä vielä tähänkään. Kaksi matsia on vielä parhaimmillaan jäljellä.

   Ja kiva kuulla taas, että blogin lukeminen tuo niin paljon iloa kotikatsomoihin. Vaikuttaa siltä, että olen aika hyvin siis onnistunut tuomaan fiiliksiäni ja tennistä lähemmäs kotikatsomoita. 💪

 • Mektic ja Pavic sieltä siis vastaan tulee. Voittamaton pari tähän asti, mutta nyt tehdään historiaa ja myös heidän kaato on osa sitä. Oma hyvä peli riittää ja kotikatsomossa huudetaan, jos siihen lisää tarvitaan!

  • Mektic/Pavic tosiaan tulee vastaan ja ilmeisesti lauantain iltaottelussa. Kolme erittäin tiukkaa tappiota heitä vastaan on takana, mutta kaikki nuo ruoholta. Sisäkova varmasti sopii meille vielä paremmin, joten täysillä vaan kovalla itseluottamuksella kroatialaisia kaatamaan. 💪

 • Torstai oli toivoa ja onnistumista täynnä, suorittaminen parasta aata ja omatkin fiilikset katsomossa areenan katossa. Mutta lauantaina pärähtäköön vielä vähintäänkin samantasoinen esitys! Onko teidän treeniaika jo tiedossa? Nimim. Bollaukset kiinnostelee.

  • Vamos, lauantain vähintään sama meno taas päälle! Bollataan areenan treenikentällä kello 15.30-16.

 • Onnea matkaan! Harmittaa vietävästi kun en voi streamilta katsoa illan ottelua. Huomisen kyllä pystyn järjestämään. Näkösillä!

Comments are closed.