Adelaide 1 ATP250 finaali, Heliövaara/Glasspool – Murray/Venus 6-3, 7-6(3)! (Teksti päivitetty ja lisätty video matsipallosta)

Sillälailla! Aika komealla suorituksella Adelaidesta titteli kotiin! 🏆Ja samalla kylkiäisenä TOP10-ranking! Tänään saa kyllä varmaan ihan luvan kanssa olla aika tyytyväisin mielin. Tehtiin finaalissa juuri se mitä haluttiinkin eli pidettiin oma peli kasassa alusta loppuun, ja tänään se riitti ihan ansaitusti voittoon asti. Onhan tästä aika hienoa jatkaa kautta 2023.


Jos viime vuonna tuli finaalipäivinä pari kertaa ehkä vähän hätäiltyä, niin tänään koko päivän oli jotenkin varsin rauhallinen olo. Luotto oli kunnossa, että jos jatkamme samaa pelaamista kuin aikaisempina päivinä niin voitto on vain onnistuneen prosessin lopputulos. Jätimme etukäteen tuloksen murehtimisen vähemmälle ja keskityimme olennaiseen. Eli omaan suoritukseen.

Finaali oli aikataulutettu kello 14 eli juuri päivän kuumimpaan aikaan, jolloin elohopea nousi 35 asteeseen, mutta saimme onneksi pelata tänään keskuskentällä, joka on ykköskentän tavoin katettu. Pallon pomppu keskuskentällä oli ehkä aavistuksen korkeampi kuin muilla kentillä, jolloin kierteiset syötöt purivat paremmin, mutta toki myös korkea lämpötila saa pallon käyttäytymään kimmoisasti. Pääsimme bollaamaan pelikentällä kello 11.15-11.45, minkä jälkeen oli ohjelmassa lounas ja pieni lepo ennen matsikentälle astumista.


Olimme heti finaalin alkaessa tosi hyvin läsnä ottelussa, ja varsinkin palautuspeli oli tulessa. Pääsimme peräti kolmessa ensimmäisessä vastustajien syötössä 0-30 -tilanteeseen, mutta joka kerta vastustajat saivat kammettua pidon aikaiseksi. Oma syöttöni 1-2 -tilanteessa meinasi lipsahtaa 40-0 -tilanteesta tiukaksi, mutta hyvä kakkonen 40-40 -tilanteessa onneksi pelasti.

Tuntui, että vastustajat joutuivat hakemaan syötöllä isoja riskejä pitääkseen syöttövuorojaan, eikä tuota loputtoman kauaa pysty kukaan tekemään. Erän ratkaisu nähtiin 3-3 -tilanteessa, kun laitoimme Murrayn syöttöön taas isosti painetta, ja lopulta murtopallo tuli kotiin kaksoisvirheellä. Seuraava 4-3 -tilanteen syöttövuoroni meni jälleen vähän sähläykseksi 40-15 -johdossa, mutta 40-40 -tilanteen ykkösvolley pysyi juuri tarpeeksi matalana, ettei Venus päässyt siihen kunnolla käsiksi. Ja pelasin tuosta syttyneenä perään erinomaisen palautusgamen, mikä siivitti meidät ensimmäisen erän voittoon vakuuttavasti 6-3.

Olimme vielä toisen erän alussa palautuksissa aika vahvasti mukana, mutta vastustajien tarkka syöttäminen piti heitä mukana pelissä. Saimme pariin kertaan tilanteeksi 15-30, mutta murtopalloille asti ei päästy. Oma syöttäminen terävöityi kuitenkin myös huomattavasti toisessa erässä, jossa hävisimme lopulta yhteensä ainoastaan neljä syöttöpistettä koko erän aikana.

Erän kuusi viimeistä syöttövuoroa olivat selviä, joten ratkaisua haettiin tie breakista. Saimme siihen todella hyvän alun, kun Lloydin syöttö oli vahva ja minä hoidin helpon volleyn verkolta. Seuraava piste tuli kotiin Lloydin lobbipalautuksella, jonka jälkeen olin tosi hyvin hereillä reaktiopallossa verkolla. Venus kavensi kuitenkin tilanteeksi 2-1 ässällään. Syötin 2-1 -tilanteessa harmillisesti tuplan, kun pohkeet eivät olleet ponnistuksessa ollenkaan mukana, mutta seuraava piste tuli kotiin hyvällä ykkösellä ja Lloydin volleylla. Puolia vaihdettiin kuitenkin 3-3 -tilanteessa, sillä vaikka Lloyd onnistui taas lobbipalautuksessaan, ja olin jälleen hereillä verkkotilanteessa, niin myös Venus oli tällä kertaa valmiina vieden pidemmän korren verkkotaistelussa.

Kämmenkrossipalautukseni 3-3 -tilanteessa oli todella hyvä, ja vaikka Venus sai juuri ja juuri pokansa väliin, niin Lloydilla oli helppo työ laittaa seuraava rystynsä läpi. Perään Lloydilta vahva suoran pisteen tuonut ykkönen ja 5-3 -tilanteeseen ässä, mikä tarkoitti meille kolmea ottelupalloa. Lloyd ei jäänyt tuossa kohtaa turhia varmistelemaan, vaan laittoi rystypalautuksensa Venuksen ykkössyöttöön puhtaasti linjasta läpi, eikä siinä tarvinnut sen jälkeen kuin nostaa kädet ylös ja nauttia hetkestä.

Video matsipallosta ja sen jälkeisistä fiiliksistä. Lloyd näyttää tuttuun tyyliinsä lähinnä siltä, että olisi juuri saanut perus aamupäivän treenit päätökseen. 😂

Kyllähän me voiton ihan rehellisesti tänään ansaitsimme, vaikkei matsia edes kovin suomalaisten lasien läpi katsonutkaan. Pidimme kaikki syöttövuoromme, ja olimme varsinkin ensimmäiset puolitoista erää koko ajan kärppänä kiinni palautuksissa. Melkeinpä ainoastaan vastustajien suorat syöttöpisteet pitivät heitä mukana ottelussa. Olimme nimittäin pidemmissäkin palloralleissa melkein jatkuvasti niskan päällä.

Erityisesti palautuspelissä olimme tämän viikon ajan varmasti kisan paras tiimi, mutta kyllä syöttäminenkin vähintään kohtalaista oli. Pelasimme kolme viikon neljästä ottelusta häviämättä yhtään omaa syöttövuoroa, mikä on tosi kova suoritus. Oma ykkössyöttöpeli hieman takelteli tänään avauserässä, mutta toisessa erässä ykkönenkin alkoi tippua varsin mukavasti. Ja Lloydin syöttäminen on kyllä kerta toisensa jälkeen ihan hurjalla tasolla.

Voi myös ehdottomasti sanoa, että tiimipelimmekin on mennyt taas tauon aikana yhden napsun paremmaksi, eikä meitä ainakaan verkolla ole kyllä helppoa ohittaa. Olemme molemmat tosi usein oikein sijoittuneita, ja parhaat lyöntivalinnat alkavat tulla yhä enemmän ja enemmän selkäytimestä. Kyllä sen kentälläkin huomaa, että vastustajilla on monesti tosi kova paine, kun pääsemme kumpikin syötön jälkeen verkolle. Ja kun syöttö- ja ykkösvolleypeli kehittyy entisestään, niin tuohon tilanteeseen pääseminenkin helpottuu.

Kaiken kaikkiaan pelillisesti tähän viikkoon voi kyllä olla tosi tyytyväinen, vaikkei tekeminen edelleenkään mitenkään täydellistä ollut. Palauttajan partnerina liikkeeni voisi olla tarkempaa, ja syöttäminen tasaisempaa. Mutta tylsäähän tämä olisi, jos ei olisi kehityskohteita. 😊


Mutta se noista analyyseista, kyllähän tänään pitää myös muistaa nauttia. Eihän vuosi 2023 olisi voinut paremmin lähteä käyntiin, sillä laitoimme kertaheitolla kauden tie break – ja finaalitilaston positiivisesti liikkeelle. Olimme yksi viimeisistä pareista paikan päällä Adelaidessa totuttelemassa olosuhteisiin ja minä vielä viisi päivää ilman matkatavaroita, mutta niin vain pystyimme pitämään vakuuttavaa suorittamista yllä koko viikon ajan.

Jotenkin tämä voitto tuntuu kuitenkin erilaiselta kuin vaikkapa pari ensimmäistä titteliä vuonna 2021. Samoin kuin Hampurissa viime kesänä, meillä oli Lloydin kanssa jotenkin niin vahva luotto tekemiseen koko tämän viikon ajan, että hyvien asioiden piti vain antaa tapahtua. Fiilis ei ole ollenkaan sellainen, että voi jukra miten uskomatonta, että voitimme, vaan jotenkin mieleen tulee se fiilis, joka James Bondilla ehkä on ammuttuaan aseella ja puhaltaessa savut pois piipun päältä. Teimme sen mitä pitikin. Toisaalta sääli, että se voittamisen euforia ei ehkä tule esille niin isosti kuin ensimmäisten kisavoittojen jälkeen, mutta samalla siistiä, että nälkää selvästi on vielä paljon isompaankin.

Ja tulihan samalla saavutettua myös jotain sellaista, mikä tuntui vaikkapa vain vuosi sitten aika utopistiselta. Huomenna maanantaina nimeni edessä on nimittäin ATP-listalla vain yksi numero, 9. Tuon sulatteluun menee kyllä varmaan jopa pidempään kuin kisavoiton sulatteluun, sillä sen verran hurjalta tuo edelleen ihan ajatuksenakin kuulostaa. Kyllähän tähän kauteen lähdettäessä kaikki viittasi siihen, että ranking tulee edelleen kohenemaan, mutta että top10 meni rikki heti ensimmäisellä viikolla. Melkoista menoa!

Sen tiedän, että Lloydia ei vielä tällaisenkaan suorituksen jälkeen saa sen kummempaa juhlailtaa viettämään, mutta eiköhän sitä itse tule ainakin käytyä syömässä vähän tavallista paremmin tänään. Emil tiimeineen saapui paikan päälle perjantaina, joten heistä saanee ainakin seuraa. Ja huomenna voi joka tapauksessa hyvällä omalla tunnolla pitää ihan rehellisen vapaapäivän.


Tennisvuosi on kuitenkin tämän viikon jälkeen vasta alkanut, joten ei tässä päivää kauemmin voi laakereilla lepäillä. Jatkamme täällä Adelaidessa kisaamista myös ensi viikolla, kun samassa paikassa pelataan toinen ATP250-kisa. Olemme tuossa kaaviossa nelossijoitettuja, ja saamme vastaamme keskiviikkona voittajan ottelusta Brkic/Escobar – McDonald/Melo. Kumpikin tiimeistä oli tällä viikolla semeissä, joten helppoa matsia ei varmasti ole tulossa, mutta toivottavasti meillä sama meno jatkuu. Nautitaan kuitenkin vielä tämä ilta tästä viikosta.

58 thoughts on “Adelaide 1 ATP250 finaali, Heliövaara/Glasspool – Murray/Venus 6-3, 7-6(3)! (Teksti päivitetty ja lisätty video matsipallosta)

 • Upeasti pelattu finaali ja ensimmäinen merkintä finaalitilastojen korjausprojektissa.
  Lämpimät onnittelut paikasta Top-kympissä! Sitä saavutusta ei oteta koskaan pois.
  Nyt on latu auki vieläkin korkeammalle, kun katsoo vuoden peliohjelmaanne.
  Kyllä kannatti herätä kotikatsomoon.
  Lisää tätä!

 • Vakuuttavaa peliä !! Onneksi olkoon !! 🥳🥳💪💪🇫🇮🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

 • Congrats Harri & Lloyd!! what a way to start the new year. You are the most improved doubles team in the ATP circuit!!!

 • TEAM GLASSPOOL/HELIOVAARA 👏 👏 👏 Onneksi olkoon mahtavasta turnausvoitosta ja super-alusta tälle tennisvuodelle! Ja uudesta TOP 10 rankingistä!!! Odotan innolla blogiasi ja kuvausta pelin kulusta, koska pääsin seuraamaan matsia vain numeerisesti, mutta hyvin näytti teillä olevan tiukka ote finaalista ekasta pallosta lähtien. Iso harmi, ettei Eurosport näyttänyt matsia eikä myöskään veikkaustv.fi näy tällä Italiassa. Tiedätkö, mistä voisi nähdä replayn?

  • Olipahan kova aloitus kaudelle 2023! Aivan mahtavat fiilikset. 😎

   Tallennetta matsista ei virallisesti ole tietääkseni missään jaossa valitettavasti.

 • Brilliant, brilliant, brilliant! 💥 You deserved it and played some tremendous tennis. 👏 You both seemed so relaxed as if you knew this was your day, Lloyd was even smiling during the match. 😁

  After saving a BP to be up 5-3 you seemed fired up and returned brilliantly in the next game to take the set. Their serving improved in the 2nd set and the chances were fewer but your serving was almost perfect and you only dropped one point. The point to bring up the mini-break in the TB was perfection as was Lloyd’s BHDTL return winner on the first MP. 💥💥💥 Lloyd knows Jamie & Michael very well and his respectful celebration was understandable but you could just hear you saying ”give us a hug” which was delightful. 🤗 A pity the presentation wasn’t shown but the trophy looks amazing. 🏆

  Not only will you be ranked 9th on Monday 💪but you’re tied first in the race although don’t tell Lloyd but he might work it out if he thinks about it. 😉

  Enjoy a few days break and maybe a round at Royal Adelaide. ⛳

  • What a match and what a start to the season! Thank you for the nice comment once more. 😍🏆

   Hope we can keep our place on top of the Race list as long as possible. 😉 And while it was not Royal Adelaide on Monday, I managed to play some golf and even spot some kangaroos on the fairways 😎

 • Loistava startti uuteen vuoteen, siitä se lähtee! Erittäin isot onnittelut turnausvoitosta ja top10 rankingista!

  • Piti vielä kysyä aiemman kommentin jatkoksi, että mitä noille voittopysteille tapahtuu? Ottaako teistä jompi kumpi sen itselleen vai jääkö se klubin kaappiin odottamaan seuraavan kisan voittajia nimilaatan kera? Vaatisi ainakin suht hyvän pakkauksen lentokonematkalle, jotta se pysyisi ylipäänsä ehjänä. Sisälle niitä ei varmaan saa ihan helposti käsimatkatavaroiden joukossa.
   Saako voitosta yleensä mitään muuta ’muistoa’ tuon voittopystin lisäksi kuin palkintorahaa tilille mikäli voittopysti jää klubille? Viime kaudellahan kommentoit, että osasta turneista kakkoset eivät saaneet mitään erillistä palkintoa muistoksi. No ehkä osa pelaajista ei niitä arvosta, varsinkin jos niitä tulee harva se vko. Eipä se nyt kumminkaan olisi iso lisäkustannustekijä, saisi sitten finalistit tehdä ’muistoilleen’ mitä sitten haluavatkaan.

   • Kiitos!

    Pokaalien osalta on erilaisia toimintatapoja, mutta ainakin täällä Adelaidessa tuo kuvissa näkyvä iso pokaali on kiertopalkinto, jota saimme pidellä vain palkintojenjakoseremonian ajan. Muuten se viettää aikansa kisan vitriinissä. Saimme kuitenkin omat pienoismallimme tuosta palkinnosta kotiin vietäväksi, joten tyhjin käsin ei jääty. 😊🏆

    Pienet pokaalit kulkevat helposti matkatavaroissa kotiin asti, mutta isommat pokaalit, kuten esimerkiksi Dallasissa viime keväänä, lähetetään kisan toimesta kotiin kuriirin välityksellä. Varsin kätevää, varsinkin jos on pidempi reissu edessä 👍

 • OnneaOnnea, ei jättänyt epäilyksiä!!!!! En osaa arvioida kuinka isoja ovat yksittäiset kehitysaskeleenne tälle kaudelle tultaessa olleet, mutta pelin kokonaisuus on mykistävä. Miten muuten pidätte näin hyvän alun jälkeen pään kasassa, ettei lähde leijuileen? Toki nyt yhden päivän voitte ihan ansaitusti leijua 🙂

  • JeeJee, kiitos! Pienetkin kehitysaskeleet saavat ihmeitä aikaiseksi, kun niitä tulee tarpeeksi. 😁 Vielä tänään maanantaina saa vähän fiilistellä, mutta ei tässä kannata sen enempää ylpistyä ennen kuin voitetaan oikein isoja kisoja. 😉

 • Niin sitä pitää, ja lisää jatkossa.
  VeikkausTV:n lähetys loppui juuri sopivasti että ehdit sanomaan terveiset kotiin.

  Mitä tuo palkinto esittää? Alkuperäisväestön taidetta? Tai kilveltä se näyttäisi.
  Sanoiko Lloydin vaatesponssi mitään ennen matsia?

  • Jes, lisää tätä kiitos! Kiva, että terveiset kotiin asti meni perille. 😁

   Palkinto on ymmärtääkseni alkuasukkaiden kulttuurista peräisin. Mutta en kyllä tarkasti tiedä mitä se esittää. Jos Andy Murrayta meinaat, niin häntä ei ole alkuviikon jälkeen Adelaidessa enää näkynyt…

 • Torilleeeee! Vuoden ensimmäinen kisa ja heti voitto ja top-10 ranking tuomisina! Siinä olisivat keskivertopelaajan enemmän kuin vuoden tavoitteet yhdessä paketissa!

  On ehkä varhaista kysyä mutta onko vuodelle asetettuna tavoitteita näiden jo saavutettujen lisäksi?

  Ja minä menen mieluusti torille vaikka yksin kun tennis on suuren kansan marginaalilaji. Varmuuden vuoksi vasta AO:n jälkeen jos sieltä tulisi vielä isompi pysti. Onnittelut huikeasta kauden avauksesta!

  • Onpahan kyllä hurja alku tälle vuodelle, isot kiitoksen onnitteluista! 🥳

   Tämän kauden tavoitteet ovat kuitenkin vielä isompien kisojen menestyksessä, ja kyllähän tässä ihan realistisesti voi ja pitää tavoitella Grand Slam -kisan voittoa.

 • ONNITTELUT! Tuosta on hyvä top10 pelaajana jatkaa. AO seuraava iso haaste, mutta ei epäilystä etteikö tuolla tasolla pelaten mennä sielläkin pitkälle. Tsemppiä jatkoon!

  • Kiitos! Alkaa olla meillä perustaso kovaa valuuttaa, ja vieläkin löytyy onneksi potentiaalia parempaan. Jatketaan samaa rataa vain eteenpäin. 💪

 • Mahtistartti vuodelle 2023! Jatkatte siitä mihin 2022 päättyi ja koska treeniä on suunnattu selvästi oikeisiin asioihin, niin tosiaan se napsu näkyy pelissänne. Samaa (treeniä ja toteutusta) kiitos lisää. Pitäkäähän myös kroppa ja pää tikissä siellä kovassa kuumuudessa. Jos helle ei syö miestä nopeasti, se syö hitaasti. Onnittelut uudesta ja todellakin ansaitusta Top-10 rankingista 💪.

  • Hiphei, kiitos! Oli kyllä täydellinen startti tälle vuodelle 🥳 Nyt vain samaa treeniä ja toteutusta jatkossakin, niin kyllä tästä vieläkin parempi tulee. Ja helteen kanssa saa kyllä olla tarkkana.

 • Onnittelut, ansaittu voitto! Nyt on varmaan vielä rennompaa jatkaa, kun voitto tuli heti eka kisasta. Mahtaisko Lloydin saada juhlimaan, jos voittaisitte AO:n? Sitä odotellessa…

  • Oujees, kiitos! Ainakaan ATP250-kisan voitto ei Lloydia saanut juhlimaan, joten täytyy varmaan seuraavaksi kokeilla voittoa vähän isommassa kisassa. 🙂

   • Mikäs tolla lloydylla oikein on, kun ei juhlat maistu? Onko noin ylipäätään jopa härmäläistä tunteettomampi, vai rajoittuuko tämä tähän yhteen asiaan? Onko edes pinnan alla jotain havaittavissa?

 • Isot Onnittelut turnausvoitosta ja hyvästä kauden avauksesta… siit se lähtee! 🎾👍😊
  Menestystä tuleviin turnaukseen ja AO:hon!

 • no huh, nyt on annettu myrskyvaroitus muille top10-pareille, että täältä tullaan huippua kohti 🫣 muuthan huiput jotka pelasivat tällä viikolla, ottivat aikasiset lähdöt. kyllä kelpaa, onnittelut upeasta voitosta 🤩 veikkaustv:n lähetys loppui siihen että sait sanottua terveisesi kotiin, ne kuuluivat selkeästi 😊 harmi että palkintoseremoniaa ei nähnyt, mutta kiva että laitoit kuvan siitä, ja lloydkin ihan hymyilee 😁

  olisi tosiaan kiva jos voisit laittaa videon ratkaisuhetkistä 😊 kävi nimittäin semmoinen vahinko kotona, että piti vähän vain ”lepuuttaa silmiä” ennen tb:n alkua, mutta sitten nukahdinkin ja havahduin vasta hereille kun teidän voitto kuulutettiin 🫣😂 eikä kirottua veikkaustv lähetystä voi kelata 😒😅

  • Jee, olipa kyllä todella onnistunut viikko Adelaidessa. Melkeinpä täydellinen. 😎 Matsipallon videokin on nyt lisätty jutun yhteyteen niin pääsee näkemään, ettei Lloydia vielä heti voiton jälkeen kyllä hymyilyttänyt. 😅

   • kiitos videosta! jos yrittäisi päätellä lloydin ilmeestä, että tuliko voitto vai tappio, niin mahdotonta 😂😂 aivan maailmanluokan linjaa pitkin -palautus ja turnausvoitto, mutta ilmekään ei värähdä 🤣

    arvostan että jaksat tulla tänne vastailemaan kaikille kommentoijille 😊 onnea adelaide 2 turnaukseen sinne down under! tällä viikolla en ainakaan nyt arkena pysty valvomaan yömatsejanne, mutta onneksi ensi viikolla helpottaa, kun eurosport taltioi slamien joka matsin.

    p.s. harmi että otolla päättyi jo karsintoihin uran eka slam-reissu, mutta hieno kokemus varmasti hänelle 🎾

 • Tuo ”annan sen tapahtua” asenne on niin paljon hedelmällisempi kuin yliyrittäminen/puristaminen. Olette näköjään edistyneet teknisesti, taktisesti ja myös henkisesti! Isolla luotolla voitte jatkaa kautta ja me faninne sen kun naaatitaaan! Onnea!

 • Olipahan hieno aloitus tälle kaudelle. Ei noita turnausvoittoja vielä liikaa ole, niin kannattaa ottaa tänään ilo irti asiasta ja vielä huomennakin vähän fiilistellä. Luotto oman pelin toimimiseen ja sen riittämiseen kasvaa koko ajan, jolloin maailman kärki alkaa väkisellä tulemaan selkä edellä vastaan. Vain taivas on edelleen rajana. Mutta nyt tuuletellaan vähäsen ja sitten matka jatkuu.

  • Todellakin! ATP-kisavoitot ovat edelleen aika harvinaista herkkua, joten nyt pitää muistaa vähän nauttiakin. 🙂 Mutta kun luottamus tästä edelleen nousee, niin eiköhän kaiken järjen mukaan voittoja tule lisää jatkossakin. 💪

 • Superrrrrr! Itse en tällä kertaa pääsyt katselemaan matsia ruudun välityksellä, mutta aamulla tsekkasin heti tilanteen ja sehän meni just niinku pitikin. Top 9 kirsikkana kakun päälle, joten isot onnittelut sekä voitosta että uusista ranking enkoista🔥 Hyvä juttu, jos nälkää on isompiinkin kisoihin – niin täällä kotikatsomoissakin on. Hetki nautiskelua ja sit taas mennään. Vamoooos😎

  • Wohoo, kiitos! Oli kyllä täydellinen aloitus vuodelle. Mutta ei suinkaan tyydytä tähän, vaan jatketaan täysillä kohti isompia kisoja. 💪

 • Suuret onnittelut!! Aivan mahtavaa pelaamista! 🙌 Tarkoitukseni oli nukkua kunnon yöunet, mutta sisäinen kello herätti sopivasti klo 5:28 katsomaan matsia 😁 Paljon tsemppiä ensi viikkoon sekä etenkin AO:hon! 👍

  Olet muuten inspiroinut minua aloittamaan tenniksen pelaamisen aikuisiällä, ja olen nyt täysin hurahtanut lajiin, joten kiitos siitä 😊

  • Jee suuret kiitokset! 🥳 Aika tarkkaa toimintaa kotikatsomossakin herätä juuri oikeaan aikaan katsomaan ottelua. Toivottavasti univelka ei kasva liian isoksi tämän Aussi-kiertueen aikana. 😅

   Ja onpa huippua kuulla, että olen ollut positiivisesti vaikuttamassa tenniksen ilosanoman levittämiseen! Isosti tsemppiä peleihin sinullekin. 🏆

 • Isot onnittelut mahtavasta kauden avauksesta, luvassa on odotetusti kutkuttava tennisvuosi otteitanne seuratessa! Olin lomareissussa, enkä sopivan streamin puutteessa pystynyt katsomaan turnausta, mutta onneksi on tämä blogi, jonka kautta pystyy eläytymään otteluiden vaiheisiin, kiva kun liität mukaan myös videota parhaista pisteistä mukaan! Kiitos siitä ja samalla meiningillä eteenpäin! 💪

  • Isot kiitokset! Onhan blogi tällaisissa paikoissa ihan parhaimmillaan, ja kiva kuulla, että siitä on iloa myös kotikatsomoihin. Samaa meininkiä vain tulevinakin viikkoina lisää. 💪

 • Onnittelut loistavasta mestaruudesta ja ranking listan sija numero 9 on tosiasia!

 • Onnittelut teille molemmille turnausvoitosta ja sulle top 10 rankingista. Hieno alku vuodelle, nyt vaan jatkoa. Tsemppiä koko vuodelle.

 • Isot Onnittelut, Harri, voitosta ja top 10 rankingistä. On ollut hienoa seurata teidän upeaa nousua viime kesän alusta ja nähdä teidän mahtavia pelejä Queen’s ja US Open turnamenteissä paikan päällä.

  Toivottavasti pääsen näkemään teidän pelejä ensi viikolla Melbournessa! Tsemppiä teille molemmille ja Onnea vuoden 2023 peleihin!

  • Jee suuret kiitokset! Mahtavaa, että Melbournessa olisi mahdollisesti suomalaiskannustusta luvassa. Toivottavasti nähdään siis siellä. 😎

 • Nyt oli kovaa tekemistä, heti vuoden alkuun👊
  Nyt vaan puita uuniin ja vettä lauteille taas ensi viikolla, koppi on valmiiksi kuumana💪 🔥

 • Onnea Glassovaara loistavasta suorituksesta! Muistat lukijoiden iloksi taas todella tarkasti pelatut pisteet. Mutta oletko koskaan yllättänyt itsesi muistelemasta vanhoja pisteitä ottelun aikana, mikä voisi haitata keskittymistäsi?

  Lisätsemiä sinne alapuolelle Maata!

  • Isot kiitokset! Huomenna on hyvä mahdollisuus unohtua muistelemaan menneitä, kun pelaamme uudestaan McDonald/Melo -paria vastaan.

   Mutta kyllähän tuollaista keskittymisen herpaantumista tapahtuu yllättävänkin usein. Varsinkin tiukassa paikassa epäonnistuminen voi jäädä pitkäksikin aikaa pyörimään mieleen. Mutta menee se toisinpäinkin, esimerkiksi viime viikolla Middelkoopia vastaan syötin toisen erän 4-3 40-30 -tilanteessa ihan samanlaisen ässän kuin täsmälleen samassa tilanteessa Hampurin finaalissa viime kesänä. Jotenkin tuli hymy suupielille tuosta muistosta. 🙂

 • Onnittelut upeasta turnausvoitosta! Ja onnittelut ovat näköjään paikallaan myös urheilugaalan lajikohtaisten valintojen osalta, sillä tenniksen kohdalla sinut äänestettiin ykköseksi!

  • Hiphei, tuplakiitokset! Aika nöyräksi vetää tuo toimittajien valinta vuoden tennispelaajaksi. 😊

 • Yymerihän väsyttää ihan tosissaan Mackenzietä ennen Harrin matsia!
  Ja tietty nyt kun tää meidän odottama matsi olisi parempaan aikaan, Veikkaus ei näytä lähettävän mitään Adelaidesta….

  • no kuule juuri harmittelin samaa; just kun ei tarttis herätä kesken yötä kattomaan niin käy näin 😒

Comments are closed.