Adelaide 2 ATP250 SF, Heliövaara/Glasspool – Arevalo/Rojer luovutustappio

Valitettavasti jouduimme tänään heittämään pyyhkeen kehään jo ennen ottelun alkua, sillä Lloyd ei ollut parhaassa pelikunnossa. Totesimme myös tässä vaiheessa parhaaksi siirtää katseet Melbourneen, eikä ottaa turhia riskejä kauden ensimmäistä Grand Slamia silmällä pitäen. Tottakai tappio harmittaa luovutettunakin, mutta näitä sattuu, eikä niitä kannata liikaa jäädä murehtimaan.

Kokonaisuudessaan tämä kaksiviikkoinen Adelaidessa oli kuitenkin tuloksellisesti erinomainen, sillä ATP-tittelin lisäksi paikka top10:n sisälläkin varmistui, vaikkakin tuo visiitti jäi nyt toistaiseksi vain viikon mittaiseksi. Mutta otetaan Melbournessa tuo paikka takaisin. Peli on iskussa, itseluottamus kunnossa, ja kunhan saadaan Lloyd taas pelikuntoon parin päivän levolla, niin eiköhän tästä jatketa kautta samalla meiningillä, kun mihin täällä Adelaidessa jäätiin. 💪💪

26 thoughts on “Adelaide 2 ATP250 SF, Heliövaara/Glasspool – Arevalo/Rojer luovutustappio

 • Harmi ja toivottavasti Lloyd palautuu kovaan pelikuntoon ensiviikolle. Kroppa joutuu varmasti koville Australian lämmössä, kovilla kentillä ja kun näemmä menette aina päätyyn asti viikko toisensa jälkeen. Mutta täydellinen aloitus kauteen Adelainessa ja tuosta on hyvä jatkaa paria piirua suurempaan kisaan. Pieni huili ennen sitä tekee hyvää.💪

  • Juuri näin! Tämä oli harmi juttu, mutta nyt näyttää jo paremmalta, kun on siirrytty Melbourneen ja käännetty katseet eteenpäin. 💪

 • Harri, aivan erinomainen aloitus vuodella 2023 , onnittelut siitä! samoin semi ei ole huono saavutus näinkin kovatasoisessa kaaviossa. Parin päivän lepo tekisi varmaan hyvää molempien kropille ja auttaa palautumisessa ensi viikkoa silmällä pitäen, eli tuskin pelaatte ennen keskiviikkoa , vai..?

  • Kiitos! Samaa mieltä, että aloitus kauteen 23 oli kyllä suorastaan erinomainen. Melbournessa alkaa pelit aikaisintaan keskiviikkona, joten hyvin ehditään levätä ja laittaa paikat kuntoon.

 • Näitä sattuu, niinhän kirjoittelit. Osaatte kyllä hyödyntää lepoajankin. Minä kyl heräsin vakoilemaan päivän ekan nelurin, että tietäisin kumpi pari teillä olisi loppukahinoissa vastassa… 🙂 Mut eipä mitään, katseet täälläkin käännetty Melbourneen. Keep it going, healthy, wealthy and wise!!!!

  • Oivoi, turha herätys, mutta onneksi nyt voi pitää pari päivää huilia ennen kuin siirtäää katseet Melbourneen. 🙂

 • No nyt ei ollut sellainen tekstianalyysi, joihin tässä on jo ehtinyt tottua. Mutta minkäs noille voi. Kaipa pieni vastoinkäyminen kuului asiaan, kun on kulkenut niin mukavasti.

  Kai se Lloydin tilanne on semmoinen, että toipuu ensi viikolle? Mistäpä niitäkään varmaksi tietää, mutta kuinka huolissaan pitää olla?

  • Joo tämä tuli vähän yllätyksenä, mutta onneksi Lloydin tilanne näyttää nyt jo paljon paremmalta, joten eiköhän Melbournessa olla taas täydessä iskussa. 💪

 • Tiedämme kaikki, että levon ja rasituksen oikea suhde on urheilussa ensiarvoisen tärkeä. Joten jos ei mistään pahemmasta kyse, niin parhaassa tapauksessa muutama ylimääräinen lepopäivä saattaa hyvinkin sataa glassovaaran laariin. Ja sen myötä ei muuta kuin täysillä päin Australian aurinkoa ja tulevia vastustajia! Isot tsempit Melbourne Parkiin!

  • Ei onneksi ole mitään isompaa, joten Melbournessa sitten taas paluu arkeen ja voittojen tielle. Vamos!

 • Toivotaan Lloydille pikaista paluuta pelikuntoon ja, että pääsisitte jatkamaan hyviä esityksiä ensi viikolla Melbournissa👍👍👍

 • en jaksanut aamuyöllä herätä, koska ajattelin että ottelun näkee kerrankin jälkikäteen eurosportilta. noh aamulla menin etsimään ottelua (en katsonut mitään tuloksia vaan halusin nauhalta katsella pelin) ja ehdin jo haukkumaan eurosportin pataluhdaksi ja kiroamaan maan rakoon, että miten sitä ottelua ei täältä löydy 🤣 mutta eurosport olikin syytön.

  kieltämättä olinkin vähän yllättynyt, että voitokkaan ykkösturnauksen jälkeen lähditte vielä tähän kakkoseen, että millos on lepoa vuorossa 🤔 joten varmasti teitte oikean valinnan. eli hyvät levot ja treenausta, niin top10 sijotus tulee sieltä takaisin! varoitin jo töissä etukäteen että seuraavat kaksi viikkoa saatan olla hieman väsynyt AO seuraamisen vuoksi, eli tiivisti aion seurata kisoja ja teidän pelejä 🥳

  • Jep, hyvin kiteytetty! 🙂 Seuraavat kaksi viikkoa ovat ne tärkeimmät, joten nyt on hyvä olla terävänä kentällä ja kotikatsomoissa. 😎

 • Tosi harmillinen juttu tuo Lloydin ranne. Hyvä, että jätitte semin Adelaìdessa väliin, jotta Lloyd saa mahdollisuuden kuntoutua ajoissa ensi viikkoa varten. Ei voi mitään, näitä sattuu kuten itsekin sanoit. Toivotaan ensinnäkin Lloydille pikaista paranemista ja sitten tsemppiä Aussi Avointen nelinpeliin. Teillä on kaikki mahdollisuudet titteliin asti.
  Toivottavasti otat kevyehkösti mixtyn jotta olet nelurissa 100 prosentin iskussa.

  • Jep, näitä sattuu, mutta onneksi nyt sai pari päivää huilata ja kaikki näyttää hyvältä Melbournea ajatellen. Mixtykin on tosiaan ohjelmassa, mutta pääpaino toki nelurin puolella. 💪

 • There’s no point in taking unnecessary risks with the AO just around the corner and with Wednesday being the earliest you can play next week. hopefully it gives Lloyd sufficient time to recover fully. It’s been a tough time for the tournament with neither of the WTA singles SFs being played because of withdrawals and in Auckland, Lestienne withdrew from the SF there. It is the risk of having a tournament the week before a slam where players are extra cautious about their fitness. You’ve had a tremendous run in Adelaide and technically are still unbeaten on court in 2023. 😎 I believe Lloyd is actually lefthanded and it’s only tennis he plays righthanded, I bet he does a mean lefthanded serve. 💪

  ps. Is Mahut still looking at the that ball mark? 😉

  • Yeah, we made the right decision on Friday to not go on court. Unfortunately so did many other players too so the tournament had much fewer matched than expected. And the men’s doubles final was a WO too! 😅

   Anyway, all eyes on Melbourne now. Hopefully Mahut can look forward too 😁

 • Todella fiksun aikalisän otitte. Puolikuntoisena noin kovaa paria vastaan pelkällä tahdon-voimalla olisi voinut plättlätt tosi huonosti.
  Käy nyt käskemässä Mahut sisälle sieltä, jottei vilustu!

  • Jep, oikea päätös oli! Ja tuli Mahut jo vastaan Melbournessa, vieläkin hän vähän kyseli tuosta yhdestä jäljestä, eli ehkä vielä pari päivää palautumisaikaa hänelle tarpeen. 😅

 • Nyt kyllä Ajovalo/Rojer päästettiin vähän liian helpolla. Mutta katsotaan sitten AO uudella ilmeellä.

 • Eikohan Ruusuvuori parinsa kanssa pida huolta Arevalo/Rojer parista ensimmaisella kieroksella, jotta teidan ei tarvitse niita kohdata 🙂

Comments are closed.