Australian avoimet R64, Heliövaara/Glasspool – Lammons/Withrow 7-6(3), 6-3

Jes, hyvällä voitolla lähti vuoden ensimmäinen Grand Slam käyntiin, juuri niin kuin toivottiinkin. Matsien alkua saatiin alkuviikon sateiden takia odotella vähän pidempään kuin oli tarkoitus, mutta onneksi se ei peliämme juurikaan haitannut. Toinen kierros odottaa siis, ja vastaan tuossa ottelussa tulee australialaispari Hijikata/Kubler.

Edellisen kerran blogia tiistaina päivitellessäni oli vähän sellainen fiilis, että olisimme voineet jo keskiviikkona päästä tulille. Mutta toisin kävi, otteluohjelmaa on odoteltu viime päivinä historiallisen myöhään, eikä tiistaina tai keskiviikkona omaa nimeä löytynyt seuraavan päivän ohjelmasta. Varsinkin tiistai-iltana, kun seuraavan päivän ohjelma julkaistiin vasta 15 minuuttia yli puolen yön, veti moni pelaaja herneen nenään ihan syystäkin. Erityisesti, kun useampi pelaaja joutui puolen yön yli valvottuaan ja ohjelmaa odotettuaan pelaamaan keskiviikkona heti kello 11. Eikä nukkumaan pääse edes heti matsiajan selvittyä, sillä siinä pitää vielä tuon jälkeen muun muassa varata treenikentät ja sopia kuljetukset, mikä tapahtuu puhelimitse. Ja tuo palvelu luonnollisesti ruuhkautuu aika pahasti, kun kaikki pelaajat pyrkivät soittamaan sinne heti, kun ohjelma on julkaistu.

Noh, jos tuossa on ollut viikon suurimmat vastoinkäymiset, niin hommat ovat sujuneet kokonaisuudessaan ihan mukavasti. 😊 Treenimäärät on pitänyt pitää vähän kevyempinä, sillä olemme odottaneet jatkuvasti olevamme seuraavana päivänä kehissä, eikä itseään halua siksi vetää ihan piippuun. Keskiviikkona sadepäivänä jouduimme tyytymään puolen tunnin pallotteluun puolikkaalla sisäkentällä, mutta eilen torstaina saimme ihan kunnon session kisapaikan treenikentillä aikaiseksi.   


Tänään perjantaina kaikki oli valmista matsipäivään, kun matsimme laitettiin ohjelmaan heti päivän ensimmäiseksi kello 11. Iloinen yllätys oli myös se, että ottelumme pelattiin stadionkentällä numero 3, joten tunnelmakin oli tavallista ensimmäisen kierroksen ottelua juhlavampi. Stadionkentillä pallon pomppu tuntuu hieman hitaammalta, mikä ehkä aavistuksen suosi meitä kovasyöttöisiä vastustajia vastaan pelatessa, mutta oli senkin takia mukava pelata stadionilla, että yleisöä oli paikalla yllättävän mukavasti.


Olimme ihan matsin alussa kohtuullisen hyvin mukana vastustajien syötöissä, mutta pääosin tuo johtui siitä, että heidän ykkössyöttöprosenttinsa oli alussa hieman alhainen. Omissa syötöissä ainoa hankala tilanne tuli Lloydin syöttäessä 2-3 -tilanteessa, mutta tuosta murtopallosta onneksi selvittiin Lloydin vahvalla kakkossyötöllä. Verkkopelissä oli ensimmäisen erän aikana pientä haparointia puolin ja toisin, mutta kaikki syöttivät sen verran vahvasti, ettei verkkomokailu johtanut murtoon asti. Meillä oli 5-5 -tilanteessa erän ainoa murtopallomme parin hyvän palautuksen jäljiltä, mutta Lloydin aggressiivinen rystypalautus jäi juuri ja juuri verkkonauhaan.

Tie breakiin siis mentiin, ja hienosti kaivoimme jälleen parhaan vireemme tuossa kohtaa esille. Palautukset alkoivat napsua kohdilleen, ja olimme jokaisessa palautuspisteessä hyvin mukana. Vahva rystylinjapalautukseni 2-2 -tilanteessa toi meille ensimmäisen minibreikin ja Lloydin nopeat kädet sekä Lammonsin liian iso swingi meille toisen minibreikin 5-3 -tilanteessa. Withrow pääsi vielä lobbipalautuksella hyvin mukaan ensimmäiseen eräpalloomme Lloydin syöttäessä, mutta Lloyd pysyi kärsivällisenä ja pakotti krossirallissa Withrow’n rystyvirheeseen. Ensimmäinen erä siis meille tie breakin kautta 7-6(3).

Saimme erävoitosta hyvän buustin itseluottamukseen toiseen erään lähdettäessä, ja tuntui, että pelimme alkoi loksahtaa paremmin ja paremmin kohdalleen. Aurinko oli Lloydin kannalta hankalassa paikassa, joten laitoimme poikkeuksellisesti minut aloittamaan syöttämisen, mutta eipä tuo nyt iso muutos ollut. Saimme 2-1 -johdossa vihdoin ottelun ensimmäisen murron, kun kämmeneni painui tyylikkäästi vastustajien välistä läpi, eikä tuon jälkeen voittajasta ollut enää epäselvyyttä. Syöttöpeli oli läpi erän tosi vahvaa, sillä hävisimme viidessä syöttögamessa yhteensä vain kolme pistettä. Voitto siis meille lopulta aika vakuuttavasti vain tunnissa ja vartissa.

Katsomossa oli mukavasti tuttuja, joten saatiin matsipallokin videolle. 🙂

Pelissä oli tänään ihan ottelun alussa pientä hakemista varsinkin verkkopelissä ja ehkä palautuksissakin, mutta toisaalta pidimme omista syötöistämme sen verran hyvin kiinni, ettei suurta huolta päässyt syntymään. Vastustajat palauttivat varsinkin alussa aggressiivisesti, ja ehkä syöttäjän parina tekemisemme oli vähän turhan varovaista, mutta onneksi tuokin osa-alue pelissä parani mitä pidemmälle ottelu eteni. Palautuksissakin tuntui siltä, että piti vain jaksaa pysyä kärsivällisenä, niin kyllä ne onnistumiset sieltä jossain vaiheessa tulisivat. Ja tulivathan ne.

Kaiken kaikkiaan päivän suoritukseen voi siis olla varsin tyytyväinen. Ei ollut täydellinen matsi, mutta silti voitto tuli vakuuttavasti. Henkisesti olimme mukana alusta loppuun, ja vaikka peli oli ajoittain vähän yksitoikkoista syöttelyä, niin olimme jälleen ratkaisuhetkillä parhaimmillamme. Ja ainahan se on hyvä jättää pientä parannettavaa tuleville kierroksille.


Matsit jatkuvat todennäköisesti heti lauantaina, kun kohtaamme toisella kierroksella australialaisparin Hijikata/Kubler. He ovat kisassa mukana villillä kortilla, mutta ottivat avauskierroksella hyvän voiton parista Hach/Isner, joten kova matsi on varmasti tulossa meillekin. Hijikata ei nelurissa ole juurikaan tällä tasolla ennen pärjännyt, mutta Kubler oli vuosi sitten täällä kolmannella kierroksella ja pari kertaa viime kesänä ATP-kisan finaalissa, joten hänen nelinpelitaitonsa tiedetään vaarallisiksi. Ja aina kun pelataan äänekkään aussiyleisön edessä heidän suosikkejaan vastaan, niin pitää tiedostaa se, että helppoa voittoa ei ole luvassa.

Olen täällä Melbournessa mukana myös sekanelinpelissä, ja tuokin ottelu saattaa hyvin olla ohjelmassa huomenna lauantaina. (EDIT: mixty on ohjelmassa vasta sunnuntaina) Oma parini on tällä kertaa australialainen Ellen Perez ja ensimmäinen vastustajamme pari Middelkoop/Melichar-Martinez. Olemme itse asiassa Ellenin kanssa peräti 6-sijoitettuja, joten menestys mielessä lähdetään tottakai tuohonkin sarjaan.

EDIT: Matsimme on ohjelmassa lauantaina vasta illan viimeisenä otteluna Margaret Court Arenalla kello 19 alkavan Murray-Bautista kaksinpelin jälkeen. Tunnelma on varmasti korkealla, ja peliaika on kotikatsomoihinkin aika suosiollinen. Laitetaan siis kaikki peliin, vamos!

51 thoughts on “Australian avoimet R64, Heliövaara/Glasspool – Lammons/Withrow 7-6(3), 6-3

 • Harri,
  Onnea hienon aloituksen johdosta !!! hieno tarina jatkuu ja tsemppiä …
  olisinkin kysynyt onko grand slam:n aloituskierroksella normaallia enemmän painetta kun melko useasti korkealle sijoitettu pelaaja/pari häviää jo ensimmäisillä kierroksella?

  • Kiitos! Onhan Grand Slam -kisoissa aina vähän ekstrapainetta. Ison kisan tunnelma ja halu menestyä vielä kovempi kuin yleensä. Mutta onneksi kentällä tuo jännitys yleensä alun jälkeen hälvenee.

 • Hyvä alku ja kiva kun Lloydilta irtoaa kunnon hymy edes jossain tilanteessa 😉.
  Onnea seuraaviin peleihin ja kiitos kun blogin kautta pidät tennisfaneja kiertueella mukana 😊

  • Hehee, kiitos! Lloyd tuttuun tapaan taas vähän säästelee tuuletuksiaan ja hymyään. 🙂

 • herätyskello soi keskellä yötä matsia kattomaan 😁 onneksi hoiditte homman varsin vikkelään että ei tarvinnut pitkään valvoa. onnea voitosta, oli kyllä vakuuttavan näköistä tekemistä! ja kiinnitin huomiota samaan, että ihan kelvollisen kokoisen areenan saitte, ei mikään peränurkan pikkukenttä.

  ja liila-musta asusi näytti tyylikkäältä 🤩 tiesin, että se olisi hyvä valinta! tästä on hyvä jatkaa huomiseen tai koska nyt taas pelaattekaan!

  • Jes, kiva että heräsit tsemppaamaan! 🙂 Onhan tuollaisilla areenakentillä aina mukavampi pelata kuin sivukentillä ja asusteetkin näyttivät siis kelpaavan. 😎

    • mietin just samaa, että pitääpä googlailla, olisiko samaa liilaa väriä naisten mallina saatavana 😂

   • kyllä kelpasi 🤩 ja voi pojat, huomisen aikataulu on ulkona, ja nyt pääsette ihan isojen poikien areenoille!!! toivottavasti murray ei teitä ennen graindaa taas 5h matsia, että pääsisitte ihmisten aikaan pelaamaan 😂 mutta suomen aikaan nähden oikein hyvä aika pelata 😉

    sun mixty alotusta saadaan ilmeisesti odottaa maailman tappiin 🙄

    • Voi pojat, on tosiaan aikamoinen aikataulu lauantaina. Ja mixtyä odotellaan sitten ihan tosissaan 😅

 • Hieno peli! Eka erä katsojaa vähän jännitti, mutta tokassa kovasyöttöisiltä vastustajilta meni jo vähän usko. Kiitos blogista ja hyviä tuuletuksen aiheita huomiselle!💪😁

 • Oli ilo nähdä, että syöttösi sen kun paranevat ! Ja se näkyi sinun olenuksessasi … näytti, että sinulla oli itselläsi täysi itseluottamus syöttöihisi … syystäkin !

  • Jes, kiitos! Sama fiilis oli itselläkin, syötön luottamus on kohdallaan. 💪 Ainoa pelaaja, joka ei antanut murtopalloa vastustajille olin tänään minä 😉

 • Hienoa, että pääsitte lopulta kentälle ja vielä hienompaa, että pelit lähti voitolla käyntiin. Kova testi oli heti alkuun vastassa, mutta tulipa kerralla selville, että peli kulkee ja kaikki on kunnossa. Saattaa hyvinkin olla aika paljon pelattavaa edessä lyhyelle ajalle, mutta mikäs sen mukavampaa. Täysillä eteenpäin!

  • Vamos, hyvin lähti käyntiin ja voi tosiaan olla intensiivinen viikko edessä tästä eteenpäin, kun mixtykin alkaa näköjään vasta sunnuntaina. Mutta kyllähän se on aina positiivista, jos Grand Slamissa pääsee pelaamaan paljon matseja. 💪

 • Hyvä startti ja hyvä että jäi vielä ulosmitattavaa kapasiteettiin👍 Nyt vaan puita uuniin ja vettä lauteille👊

 • Ette paljon jättänyt vastustajille saumaa.. kliininen suoritus. Itse olin 20 vuotta sitten melbournessa kannustamassa jakkea suomenristi naama maalauksilla kaikki hänen 3 matsiaan, ekan matsin jälkeen sain yhteiskuvankin ja kolmannessa matsissa kun Jakke pelasi alle tasonsa Kafelnikovia vastaan.. huusin rupeehan Jakke pelaa… niin Jakke laski mailansa katsoi mua kohti katsomoon ja sanoi juo sä vaan sitä kaljaa.. rupee tässä mullakin olee jano… ja tämä tarina on tosi. kysy Jarkolta. Tsemppiä jatkoon ja päätyyn asti. Tää on suurta herkkua tää sun blogi…ja joku puhui koukkuun jäämisestä.. noh määkin käyn kattoo päivittäin ootko kirjoittanut uutta.. olet matkalla Kontiseksi kontisen paikalle. 1.

  • Jes, kliininen suoritus kerrassaan! 20 vuotta sitten on saattanut Melbournessa näyttää erilaiselta, mutta hienoa, että Suomen liput liehuvat täällä edelleen. Koetetaan mennä päätyyn saakka.

   Ja siistiä, että blogin lukeminen on näin koukuttavaa. Aika kiva tätä on kirjotellakin. 😊

   • joo silloin siellä oli 3 areenaa Rod laver, vodafone ja margaret court.. ground pass oli silloin 25 aus dollaria.. rod laver ja vodafone ei sis. ground passiin.. oli kyllä hieno reissu.. seuraavaksi sitten kattomaan sua jonnekin.. Tällä kaudella napsahtaa jotain suurta urallesi.

 • Jes jes jes! Eka kierros ja kisojen startti hoidettu juuri kuten pitikin 🔥 Ei kestänyt aikainen aamu yöherätystä viime yönä, mutta ensi yönä aion kyllä herätä katsomaan kun aamulla ei töitä. Jatkakaa samaan malliin, eli omalla mahtavalla energiallanne ja laadukkaalla tiimityöllä. Eteenpäin! 🤩👊🏼

  • Jes, kiitos! Jatketaan samaan malliin, mutta lauantaina ei tarvitsekaan herätä kukonlaulun aikaan, sillä matsimme on ohjelmassa vasta yömyöhään Melbournessa. Eli Suomen aikaa keskellä päivää 🙌

   • Huomasin tämän juuri äsken! Ilmeisesti matsinne alkaa heti pian Andyn ottelun jälkeen, eli voi mennä hyvinkin myöhäiseksi… 😅 Täällä ollaan joka tapauksessa kannustusmeiningeillä, oli kellonaika mikä tahansa 🔥

 • A very good win against a strong hitting pair. 💪 The benefit to us of your match scheduled for a show court (court 3 has a great atmosphere) is that the coverage had commentators. One was the legend of USTA coverage, Mike Cation. Both he and the other commentator thought you were the best player on court and made the difference in the end. 😎 Mike also mentioned your blog (Hi Mike! 👋) and what a good guy you were. I think he knows Lloyd and your opponents from their college days.

  I hope Lloyd pulled up ok after the match. It was noticeable he took a little of his serve but the accuracy was still there. 🎯 You’re scheduled the last match on MCA against the Australian pair so it could be a late one but the atmosphere should be tremendous.

  You of course would have been asleep when the epic match between Murray and Kokkinakis took place. 💤The point which everyone is talking about is the 4 defensive lobs Andy put up from Kokkinakis’s smashes and still won the point and broke serve!💥 You had a similar point today!👋 Always hit one more ball, you never know. 💪

  Andy, understandably had a bit of a rant about having to play at 4am and how unfair it it to everybody involved (ideal watching from Europe. 😉) and tennis is the only sport which this happens. Do you think it’s something which will be discussed by the Player’s Council?

  Good luck tomorrow.

  ps. The lilac and black kit was a winner. 😎

  • Thank you for the nice comment! I didn’t know that all show courts had good commentating but that is very nice to hear. Mike Cation has probably commentated more of my matches than anyone else so he sure knows my background. 🙌

   Looks like it will be another big court tomorrow but the time of the day is completely different. I obviously have great memories from that court from 2007 boys’ doubles final but that was quite some time ago and the court has been covered with a roof since then. But hopefully there will be a good crowd watching us after the Murray-Bautista thriller.

   It could be a late match for us and as a player I don’t really like the late matches. But that’s what the viewers and TV wants so I guess we just adapt. 😅

   • I remember, as Graeme Dyce was going to be the next Andy Murray! I believe he is coaching in America?

 • AO:n avaus hienolla voitolla, onneksi olkoon!
  Olipa ilo myös katsoa Eurosportilta teidän matsia, kun selostamassa (englanniksi) olivat todelliset ammattilaiset. Olivat opiskelleet teidän uranne ja kehityspolkunne tarkasti ja analysoivat sinun ja Lloydin osaamisalueet ja keskeiset syyt, miksi olette nousseet kohinalla maailman huipputiimien joukkoon.
  Saitte aikamoista suitsutusta. Ja aivan syystä!!! 👏 👏👏. Selostaparin vahva osaaminen ja kyky kommentoida pelitapahtumia toi ottelun seurantaan hienon lisäulottuvuuden. Kannattaa katsoa replay!!!
  Tsempit seuraavaan matsiin!!!👍👍👍 💪💪💪

  • Jes, kiitos! Ja onpa siistiä kuulla, että oli kunnon selostus matsissa, niin sai varmasti katsojana paljon enemmän irti niin pelistä kuin meistä tiiminä ylipäätänsä. Toivottavasti sama homma jatkuu huomenna! 🙌

 • KylläKyllä, hienosti lähti käyntiin, hyvä te!!!! Varokaa, ettette päädy kengurun pussiin, kun siellä kaiken maailman elikoitten (kärmekset, hyihuihirveitä) kanssa vietätte vapaa-aikaanne. Voittoja kun on napsittava jatkossakin, ei auta olla pussitettuna. Mukava nähdä vähän oudompia kavereita vastassanne lauantaina. Tsempit tuohon ja mixtyyn, jatka painavin syötöin! Ja nyt menen Rennen suosituksesta katsomaan matsinne jälkilähetyksenä selostuksen kanssa (Kyllä yölläkin katselin, mut äänetönnä, ja surffailin teidän ja Eemelin matsin välillä).

 • Onnittelut kovan parin kaadosta!
  Kävin aamulla Tapiolan terkkarissa.
  Olin huolissani, kuinka teille on käynyt.
  Kesti noin 40min ennenkuin sain matsinne alkamaan eurosportin uusituilta sivuilta.
  Upeata katottavaa. Turha väittää, etteikö sulla syöttö toimi!
  Siis Full ahead!

 • Kertakaikkkiian upea ja ehjä suoritus. Harri, pelisi on mennyt hurjasti eteenpäin ja syöttösi oli silminnähden parempi kuin ennen! Onnittelut hienosta voitosta molemmille!!!

  • Kiitos! Syöttöpeli erityisesti ilahdutti, joten toivotaan samaa virettä tänäänkin.

 • Koska kaikki muu on sanottu lisätään onnitteluihin vielä että ATP on julkaissut nyt Race-rankingit ja siellä olette ykkösinä. Ei liene erityistä tarvetta luovuttaa tuota paalupaikkaa muille joten nyt kun peli on avattu ei muuta kuin päätyyn asti ensi viikolla ja tällä kaudella.

  Ja kuten aiemmin sanoin AO:n jälkeen torille!!!

  • Aivan, kyllähän tuosta ykköspaikasta kannattaa pitää täysillä kiinni, vaikka se taitaa AO voittoa vaatiakin. Mutta siinähän on oikea tavoite. 🙌

 • Hieno avaus! Enää kaksi voittoa niin olette edellä ”tonnin-budjettia”. Hopi, hopi!

 • Kovaa tekemistä tänään, varsinkin toinen erä! Ihan pakko kysyä oletko huomannut korreloiko kielesi asento syöttösuunnan kanssa? Huomasin, että välillä kieli on vasemmalla ja välillä oikealla poskella pallonnostossasi. Sehän kävi aikoinaan Beckerille kovin kalliiksi kun Agassi sen spottasi!

  • Hehe, eipä ole ainakaan mielessä käynyt, että kielen asennosta voisi jotain päätellä. En toisaalta itse syöttäessäni edes tajua, että kieli on ulkona, vaan ihmettelen aina videoista itsekin 😅

 • Onnittelut hienosta matsista! Olin vielä eilen paikalla niin oli kiva nähdä teidän voitto. Olipa vähän haastava viikko ilmojen suhteen niin emme katsojaltaan tienneet kuin keskellä yötä mitä matseja on nähtävillä seuraavana päivänä. Tänä iltana on varmasti kovaääninen yleisö ja bailut päällä niinkuin eilen! Onnea jatkoon molemmissa peleissä!

  • Jee, isot kiitokset kannustuksesta! On kyllä ollut otteluohjelmien osalta hankala viikkoa, mutta hienoa, että pääsitte katsomoon. Ehkä tänään lauantaina uudestaan?

   • Matkani jatkui lauantaina Sydneyyn ja koska teidän ottelu näkyi paikallisesta kanava 9:stä, pääsin katsomaan ottelun ja pysyin hereillä. Nämä myöhäiset aloitus ajat sekä Aussie ja US Openissa ovat kyllä haasteellisia kaikille ja hyvä että voit ottaa asian esille pelaajien lautakunnassa. Ja vielä onnittelut tästä lautakunta paikasta! Olen pahoillani selkäsi loukkaantumisesta ja häviöstä ja toivon pikaista paranemista ja hyvää kotimatkaa Suomeen.

 • Kun sekanelinpelin aloituspelisi on odotuksia myöhemmin, olet toivottavasti ehtinyt Ellenin kanssa tavata ja suunnitella taktiikkaa. On varmasti erilaista pelata uuden ihmisen kanssa ja se, että Ellen on vasuri vaikuttanee myös. Katsoin Ellenin ja parinsa naisten nelinpelin 2. kierroksen ottelua kahden erän verran (vielä kesken, kun meni kolmanteen) nähdäkseni mitä tulossa (sekä pariksesi että ekalla kierroksella vastaan). Ehkä olet seurannut itsekin, kun oma pelisi paljon myöhemmin. Ellenin verkon toiselle puolelle tuleva pari Nicole Melichar-Martinez tulee olemaan hankala vastustaja. Tsemppiä molempiin nelurisarjoihisi!

  • Viimeinen erä meni puhtaasti 0-6 eli mieli on varmaan aika matalalalla. Ei se tilastojen perusteella kuitenkaan mitenkään täys katastroofi ollut, yhtään peliä ei jäänyt nollille.

   Ja kun varmasti toinen tippuu seuraavaksi koko turnauksesta pois niin katotaan miten saavat ajatukset koottua matsiin. Harrin preppaustaidoille tulee käyttöä!

   • Joo oli harmillinen tappio heillä, kun oli ottelupalloja jo toisessa erässä. Mutta näitä sattuu, eiköhän Ellenillä riitä intoa kotikisassa pelata mixtyä kuitenkin ihan täysillä edelleen.

  • Tapasin Ellenin tässä pari päivää sitten, mutta toistaiseksi keskittyminen on ollut täysin nelinpelissä.. Huomenna sunnuntaina sitten mixty mielessä, ja eiköhän siihen hyvät taktiikat löydy. 💪

 • Voi pihkura sentään minkä lykkäs, just ku kaikki näytti niin lupaavalta… ei muuta ku ”uutta putkeen”! Tsemppiä ja nopeeta paranemista! 👍🎾🙂

 • Tarvii kirjoitella heti, vaikka ei blogialoitustasi Hijikata/Kubler -matsista vielä olekaan.
  Tästä pelistähän voi tehdä monenlaisia analyysejä. Omakin keittiöpsykologia kehitteli monenmoista. Yleensä kun olette tiukassa paikassa ennalta koviksi tiedettyjen vastustajien kanssa, ilmeeseenne tulee päättäväisyyttä ja periksiantamattomuutta. Nyt Villien Poikien yllättävän raikkaana ja kekseliäänä (eka erän tappion jälkeenkin) pysynyt ote lannisti teidän peli-ilmeenne apeaksi ja hieman väkinäiseksi. Oliko eka erä liiankin helppo, ennalta-arvattava ja fokuksenne karkasi jo tuleviin matseihin. Vai voiko koko homman laittaa selkäkrampin piikkiin: ei siinä auta päättäväisyyskään, jos lyönti ei toimi. Olipa kuinka tahansa, harvoin näkee sellaista poikamaista riemukkuutta jokaisesta onnistumisesta kuin tänään näillä ns. altavastaajilla. Siispä hatunnosto heille. Ja tsemppiä teille; kyseessä oli kuitenkin yksi ottelu ottelujen joukossa. Tai ehkä ei sittenkään, isoksi otteluksihan se lopulta kääntyi harmillisessa mielessä. Voin vain aavistaa pettymyksenne ja harmituksenne. Mutta tästäkin selviätte ja otatte mukaan tarvittavat opit. Mukana eletään ja katse käännetty jo eteenpäin. Odotan silti mielenkiinnolla analyysiasi.

Comments are closed.