Davis Cup Suomi-Argentiina 3-1 (lyhyt juttu)

Huhhuh, olipahan viikonloppu Espoon Metro Areenalla! 🙌🤩 Suomen joukkue karsi ensimmäistä kertaa historiassa Davis Cupin 16 parhaan maan joukkoon. Emil pelasi sanattoman viikonlopun, eikä oma venymiseni nelinpelissä sormi murtuneena ollut hassumpi sekään. Tänään joukkue juhlii, mutta tarinaa viikonlopusta on tulossa lisää viimeistään tiistaina. Suuret kiitokset kaikille katsojille ja tsemppajille kuitenkin jo tässä vaiheessa, oli unohtumaton tunnelma kentällä.

Parempi kuva tulossa heti kun saan sellaisen käsiini.

16 thoughts on “Davis Cup Suomi-Argentiina 3-1 (lyhyt juttu)

 • Sanattoman? Sanoinkuvaamattoman?
  Sormi murtuneena? Selkähän sulla piti olla kipeänä! Tosin, ehkä tää oli taas niitä pieniä vastoinkäymisiä joita tarvitset hyvään lopputulokseen.
  Katsoin jo eilen (Ylen jälkilähetyksessä) että pääsit jo katsomossakin hyvään vireeseen.

 • Yksinkertaisesti Suuret Onnittelut! Nyt vain odotetaan ilmeisesti vastustajaa. Selviäispä äkkiä niin osaisi jo tarvittaessa lentolippuja etsimään.

 • Well done indeed! Great accomplishment. I can’t believe you’re volleying with a broken finger, it must be agony … But I love the attitude.
  Best of luck for the next round …

  Eliza

 • Melkoinen päivätyö oli Emilillä, mutta hyvin jaksoi painaa. Isot onnittelut koko joukkueelle ihan mielettömästä saavutuksesta!

  Mielenkiinnolla jää odottamaan tarinaasi omasta pelistä ja koko viikonlopusta. Kieltämättä pelkästään paketissa oleva sormi herätti muutaman kysymyksen.

 • Onnittelut! Ja kiitos viihdyttävästä pelistä, ei se ihan toisella kädellä hoitunut kotiin, siihen tarvittiin lisäksi murtunut sormi 🙂 Onhan pian kunnossa, onhan? Huomasin, että olin kaivannut pelien jännitystä ja onnistumisiloa, ja nythän noita saatiin hyvä annos. Jään odottamaan lisää mahdollisimman pian. PS. Olitko muuten koskaan pallopoikana ennen mailaan tarttumista?

 • voi ettien että, ei sanat riitä kuvaamaan tämän viikonlopun hienoutta 🤩🤩 emil teki kyllä miehen työn tehdessään tripla-urakan, ja säkin loistit mahtavasti dubbelissa, eikä saa unohtaa, että ottokin oli todella lähellä (otolle muuten propsit hirmusista kakkossyötöistä)!

  istuin molempina päivinä kaverini kanssa ihan teidän suomen joukkueen takana, fanikatsomon kakkosrivissä, rummunsoittajan lähellä (ehkä vähän turhankin lähellä 😂) heiluttelin suomenlippuani ja kannustin innokkaasti 🤩😇 oli kiva katsoa teidän laidalla istuvien reaktioita ja kannustusta, ja lauantaina hienosti hypetit yleisöä mukaan kannustukseen! koska istuin aika lähellä, niin lauantaina huomasinkin että sulla on teippiä sormessa, tosin ajattelin että oliko rakkuloita, mutta ihan murtuma 😱 eipä se onneksi ollut voiton esteenä 😊

  iso kiitos koko teidän joukkueelle, tämä upea viikonloppu antaa energiaa ja innostusta omaankin treenaamiseen 🙌🎾🤩

 • Upea viikonloppu! Kiitos ja onnea koko joukkueelle! Ottokin taisi Cerundololta viedä parhaan pelikunnon?

 • Murtunut sormi kuulostaa huolestuttavalta, vaikka onkin vain vasemmassa kädessä. Joutuuko pitämään pelitaukoa?

 • Ilmiömäinen historiallinen peli koko Suomen joukkueelta maailman 16:n parhaan joukkoon, onneksi olkoon!!! Kova juttu TEAM FINLAND’ille, Suomen tennikselle ja teille jokaiselle!
  Ja ilmiömäinen historiallinen thrilleri sinulta ja Emililtä!
  On uskomatonta ja ällistyttävää, kuinka hienoa peliä esititte ja sinulla vielä sormi paketissa! 💪💪💪 Toivottavasti sormesi paranee pian 👍👍👍
  Oli myös todella ilo katsoa sun maailmanluokan työskentelyä. Mahtavaa menoa, maailmanlistan kymppi!!! 👍👍👍

  Emilille myös isot kiitokset ja onnittelut, kun jaksoi vielä hoitaa ja voittaa singlematsin heti neluria perään! Kova juttu!

 • Suuret onnittelut!
  Oli jännä katsoa matseja vaikka tällä kertaa en ollutkaan paikan päällä.

 • Isot propsit upeasta su urheiluviihteestä sinulle, Emilille ja koko teamille. Kuten haastattelussa totesit niin nelurissa toteutui kaikki tennisottelun hyvät/huonot hetket, mutta viimeinen voittopiste ratkaisee. Ja noista elementeistähän penkkiurheilijan hyvä urheiluviihdepaketti koostuu. Mutta teille joukkueena ja koko suomitennikselle iso meriitti isossa lajissa! Ps. Saatiin muuten hassunhauska videopätkä, missä pelitauolla koko troikka ottaa kapun johdolla kuin yhtenä miehenä huikat janojuomaa. Yhtäläiset liikeet ja eleet allaviivasi vähintäänkin toimivaa yhteishenkeä. Ja kohdevalaistuna ilman ääntä mykkäfilmien parhaita paloja!

 • Olipa jännittävä nelinpeli sunnuntaina. Olin ihan paikan päällä katsomassa. Tuuletukset näytti hienoilta livenä! Aiemmin nähnyt vain televisiosta.

 • Onnittelut Harri ja koko tiimi =)
  Lämmittää kovasti ex-koutsin mieltä tämmöinen tennishurmos 😉

  Mitenhän tästä homma jatkuu? Ilmeisesti 2 kaksinpeliä+neluri. Eli hieman muuttuu systeemi kun jatkatte ”eteenpäin”.

 • Davis Cup mahtoi olla elämys 🙂 Onhan se aika eri juttu pelata tiiminä ja ison kotiyleisön edessä. H. herkkua.
  Estääkö sormi osallistumisen Rotterdamiin?

  Menneet menköön, mutta mahdoitte Lloydin kanssa hieraista silmiänne Aus Openin dubbelivoittajaa katsellessanne. Pari, josta olitte ottamassa helpohkon rutiinivoiton, kunnes selkäsi jumiutui. Jossittelussa riittää… mutta niin se on joskus päivästä kiinni herkässä lajissa. Ja toki yleisöstä.

  Mites tuo Players’ Council? Varmaan erillisen postauksen paikka joskus. Onko se vain neuvoa-antava, vai onko oikeaa päätösvaltaa? Mites ATP:n ja Djokovicin vaihtoehtoliiton suhteet? Ei ole Djokerin porukasta paljon kuulunut. Sinänsä tilausta voisi jälkimmäiselle kai olla – kilpailukausi kai useimpien pelaajienkin mielestä liian pitkä, joskaan 100:n sijoituksen huonommalla puolella ei kai oikein ole varaa olla pelaamattakaan. Anyway, sikäli kuin eivät asiat ole kovin salaisia, olisi kiinnostavaa saada PC:stä kuulumisia.

Comments are closed.