US Open SF, Heliövaara/Danilina – Shibahara/Pavic 7-6(2), 6-4

Wow ja wow, se on uran ensimmäinen Grand Slam -finaalipaikka totta. Enpä olisi New Yorkiin matkustaessa ajatellut, että se tulee nimenomaan mixtyssä, mutta nautitaan todellakin nyt matkasta kun voidaan. Tämän päivän peli ei noussut pelillisesti kovin korkeatasoiseksi, mutta sehän ei tulosurheilussa haittaa. Riittää, että on parempi kuin vastustajat.

New Yorkissa on hikoiltu viimeiset pari päivää todella kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. Treenasimme eilen tiistaina yhdessä Annan kanssa juuri päivän kuumimpaan aikaan 35 asteen kosteassa helteessä, ja ihan tosissaan piti taistella, että selvisi treenit kunnialla loppuun asti. Pelasimme noin puolitoista tuntia melko kevyellä intensiteetillä, mutta silti kuitenkin täydellä fokuksella. Ja tavoitteena oli treeneissäkin nauttia tekemisestä.


Boris ja fyssarini Mikko lähtivät kotiin jo nelurin päätyttyä lauantaina, mutta Dan sen sijaan on mukana edelleen. Dan valmentaa tämän USA:n kiertueen aikana Lloydin ja minun lisäkseni myös naisparia Dabrowski/Routliffe, ja hyvin on mennyt heilläkin, kun he pelaavat huomenna naisten nelurin semeissä. Kiirettä on siis Danillakin pitänyt. Ja toki omassa tiimissäni myös perhe ja lastenhoitaja ovat olleet mukana matkassa nyt jo kohta kaksi viikkoa, eli Manhattanin leikkipuistot alkavat ainakin tulla jo aika tutuiksi. 😎

Tänään oli kuitenkin vuorossa siis matsipäivä, uran ensimmäinen sellainen Grand Slam -välierätasolla. Ajattelin alun perin, että kello 12 bollaus voi olla jopa vähän tiukka aikataulullisesti, mutta tuosta ei kyllä tarvinnut huolehtia. Matsimme oli ohjelmassa kolmantena kahden naisten nelinpelin jälkeen, ja noita kahta neluria pelattiin yhteensä kuusi tuntia. Meidän vuoromme oli siis pitkän odotuksen jälkeen vasta kello 17.

Kävely Louis Armstrong -stadionille oli melko pitkä, mutta tuttu viime vuoden nelurin puolivälierästä. Kentän pinta tuntui jälleen isolla stadionilla hieman hitaammalta kuin ulkokentillä, ja muutenkin häiriötekijöitä tuntui olevan enemmän. Puoliksi avoinainen katto, isot näytöt stadionin sisäseinillä, penkit ja yleisö kentän sivuilla sekä päädyissä ja vielä todella kuumat olosuhteet, joissa pallo lähti mailasta todella herkästi. Jännitytin mailani kilon verran tavallista kireämmäksi 24 kiloon, mutta eipä tuokaan tuntunut juuri kontrollia lisäävän.


Jo heti matsin alusta alkaen tuntui, että vähän kaikilla oli otteissa pientä haparointia. Tuplia nähtiin paljon ja muitakin virheitä enemmän kuin aikaisemmissa matseissamme. Omassa pelissä varsinkin verkolta tuli muutama tosi heikko suoritus, mutta vastapuolella Pavicilla tuntui olevan vaikeuksia vähän kaikessa. Ensimmäiset gamet edettiin parista murtopallosta huolimatta pidoilla, mutta 3-2 -tilanteesta eteenpäin kaikki hävisivät syöttönsä perä perään. Aika erikoinen tilasto, kun ottaa huomioon, että edellisessä matsissamme nähtiin kokonaisuudessaan vain yksi murto.

Varsinkin oman syötön menettäminen 5-3 -tilanteessa vähän kirpaisi, mutta emme jääneet onneksi sitä sen kummemmin murehtimaan. Erä ratkaistiinkin lopulta tie breakissa, jossa onnistuimme tällä kertaa loistavasti. Anna palautti Pavicin ensimmäisen syötön upeasti, ja vaikka hän 3-1 -tilanteeseen tekikin kaksosvirheen, niin myös seuraava palautuspiste oli häneltä upea. Minäkin onnistuin ottelun parhaassa rystypalautuksessa sopivasti 4-2 -tilanteessa, enkä erehtynyt päästessäni syöttämään erää 5-2 -tilanteessa. Ensimmäinen piste kotiin syöttö+smash -kombolla ja toinen riittävän hyvällä kakkossyötöllä, jonka Pavic palautti leveäksi. Tie break siis meille vakuuttavasti 7-2.

Toisessa erässä terästimme hieman syöttöpeliämme, mutta ei erässä silti kovin montaa ihan helppoa pitoa nähty. Saimme 2-2 -tilanteessa jälleen hieman yllättäen Pavicin murrettua hänen sortuessaan tuplaan 40-40 -tilanteessa, mutta kaipa ne paineet tuntuivat hänelläkin. Meillä oli jo 4-2 -tilanteessa kaksi ratkaisevan tuntuista murtopalloa Shibaharankin syötössä, mutta japanilainen löysi tuohon kohtaan pari erinomaista syöttöä.

Johtoasemassa kuitenkin jatkettiin, ja ratkaisevan tärkeäksi osoittautui varsinkin Annan pito 4-3 -tilanteessa. Kakkossyöttö sivurajalle 30-30 -tilanteessa oli timanttia, ja pitopallo 40-30 -tilanteessa ottelun paras piste, jossa ensin minä hain asetelmia Shibaharan kanssa useampaan kertaan ennen kuin Anna taisteli peräti neljä volleyta Pavicin kämmmentä vastaan päättäen pisteen upeaan refleksivolleyhyn.

Pavic piti syöttönsä helposti kaventaen 4-5:een, mutta tuossa kohtaa oli sitten minun vuoroni syöttää ottelun voitosta. Valehtelisin jos väittäisin, ettei tilanne olisi jännittänyt vähän enemmänkin kuin olin ajatellut, mutta kohtuullisesti pysyi kyllä homma hallussa. Ensimmäisen pisteen Pavic pelasi hyvin, mutta kaksi seuraavaa väänsin takakentältä puoliksi tahdonvoimalla pakottaen vastustajat virheisiin verkolla. 30-15 -tilanteen tarkka ässä oli iso helpotus, ja vaikka ensimmäisessä matsipallossa sähläsimme Annan kanssa vähän kumpikin verkolla, niin toisessa varma ykköseni T-pisteen tuntumaan oli Shibaharalle liikaa.

Sai taas tuulettaa kunnolla, sillä olihan Grand Slam -finaalipaikka totta. Stadionilla pelatessa kenttähaastattelukin kuului ohjelmaan, ja pääsimme muun muassa vähän hauskuuttamaan yleisöä kertomalla, ettemme ennen kisaa olleet oikeastaan koskaan nähneetkään Annan kanssa toisiamme. Palloihin nimmareiden raapustaminen ja niiden lyönti katsomoon kuuluu myös US Openissa aina ohjelmaan ennen kuin pääsimme tallustelemaan kohti pelaajien tiloja Arthur Ashe -areenan uumenissa.


Kyllähän tuossa tämän päivän matsissa sykkeet kävivät monesti aika korkealla, mutta enemmän se tuntui tapahtuvan jännityksen kuin pitkien pisteiden aiheuttaman uupumisen johdosta. Kuten jo aiemmin mainitsin ei pelintaso kokonaisuutena ollut tänään mikään järisyttävän korkea, mutta ketäpä tuo lopulta kiinnostaa. Pidimme päämme juuri tarpeeksi kylminä ja olemme ihan ansaitusti finaalissa. Ja eikö se ole aika tärkeä taito osata voittaa myös silloin, kun kaikki ei tunnu ihan täydelliseltä? Varsinkin semifinaalivaiheessa, kun panokset nousevat.

Finaali odottaa siis, ja ohjelmassa se on itse asiassa vasta lauantaina kello 12. Erityismielenkiintoa tuohon matsiin tuo se, että pelaamme kahta kotikentällään pelaavaa amerikkalaista vastaan, joten yleisöäkin luulisi olevan mukavasti paikalla. Vastustajamme on kisan ykkössijoitettu pari Krajicek/Pegula eli kolmatta kertaa peräkkäin on vasenkätinen mies vastassa. Nelurin live-rankingissa he taitavat olla kumpikin tällä hetkellä listasijalla 1, joten mikään turha pari ei varmasti ole vastassa. Mutta eiköhän altavastaajan rooli sovi meille varsin hyvin.

Tulemme varmasti treenaamaan tulevat kaksi päivää tiiviisti, mutta kuitenkin samanaikaisesti sopivan rennosti. Davis Cupin osalta lähtö Kroatiaan vähän viivästyy, sillä muu joukkue lentää kohti Splitiä jo perjantaina, mutta eiköhän se ole parempi tulla paikan päälle mieluummin kovalla itseluottamuksella vähän myöhemmin kuin vapisevin käsin hyvissä ajoin. Ja ensimmäinen DC-ottelu on kuitenkin ohjelmassa vasta tiistaina, joten siihen ehtii joka tapauksessa oikein hyvin.

Eiköhän me pidetä porukalla täällä New Yorkissa siis katseet lauantaihin asti tässä kisassa ja lähdetä ottamaan finaalista omat pois kuleksimasta. Nauttien ja hyökäten piste kerrallaan, ihan niin kuin tähänkin asti. Let’s go! 💪

31 thoughts on “US Open SF, Heliövaara/Danilina – Shibahara/Pavic 7-6(2), 6-4

 • Upea esitys! Pelillisesti ei mikään top-suoritus, mutta virheet paikattiin joko itse tai vastustajan avittamina ja se riitti 70-67 pistevoittoon. Isot kädet siitä! Ja mitä mainioin stadionhaastattelu! Melkoinen hollywoodmainen tuhkimotarina jo nyt!
  Hurjan isot tsempit finaaliin Sinatraa vapaasti siteeraten : ”If you can make it there you’ll make it anywhere .It’s up to you New York, New York!”

 • Mahtavaa! Tämä on kuin laittaisi rahaa pankkiin ajatellen dubbelia Lloydin kanssa ja tietty Davis Cupiakin. Siis erityisesti fiilispuolella. Katsoin Pegulan dubbelin (Gauffin kanssa) ja hänen vahvuudet löytyvät syötöstä ja takakentältä. Hänellä oli vaikeuksia volleypelissä – eritoten rystyllä. Lobit häntä vastaan purivat myös hyvin. Jalka oli teipattuna, joten silläkin voi olla vaikutuksensa. Onnittelut, nauttikaa finaalin tunnelmasta ja hiljentäkää paikallisyleisö.

 • Kyllä kannatti katsoa peli! Upea suoritus haastavissa olosuhteissa ja päätyyn asti vaan, ihmisiä vain ne on kärkisijoitetutkin, kuten olette varmasti jo itskin todenneet.:) Viime viikolla siellä oli selvästi inhimillisemmät olosuhteet, kun paikan päällä katseltiin, ja silti todella kuumalta tuntui, joten tsemppiä kovasti!

 • Paljon onnea Harri! Lauantainakin vaan pommit kulmiin ja kotiintuliaisiksi iso pokaali 💪 luotto on kova!

 • Onnea paljon US Openin finaalin johdosta, ensimmäinen suomalainen!! peli oli viihdyttävä ja monia pidempiä palloralllejakin nähtiin , hieno suoritus Annan kanssa. Mielestäni molemmat pelasitte hyvin, vaikka olit itse vähän kriittinen sekä ottelun loppu pelit pelasitte hienossti. Näin että eräs syötöistäsi näytti 128 mph eli yli 210 km, ja muutama yli 120mph eli olet tyytyväinen syöttöösi , vai…?

 • smile, if you are GS finalist 🤩🙂😉 olipa hyvä startti aamulle, sillä itse valitsin mieluummin nauhalta katsomisen ennen töihin lähtöä kuin yökukkumisen. HeliöLina 😍 ehkä tarvitset vähän tämmöstä jännää säätöä että saat parhaasi esiin, vrt. rooman tonniseen lähtö viime vuonna. niin nyt sitten GS finaali parin kanssa, joka löytyi parinhakutoimistosta 😂 kenttähaastattelu oli 💎

  onnea finaaliin, hyvä että se pelataan lauantaina, niin pitäisi pystyä katsomaan ihan suorana 👍 vaikea sanoa että ottakaa rennosti, kun GS finu kyseessä, mutta ei nyt liikaa jännitystä 😁 niin hyvä tulee!!! 🔥

 • Vamos ja isot onnittelut! Tosiaankin mahdollisen finaalin tavoittelu taisi näkyä useina helppoina virheinä, mutta vastapainoksi oli useita erinomaisia suorituksia. Nyt kun olette finussa niin ei muuta kuin kaikki jännitys pois ja lähdette siihen sillä mentaliteetillä että voitto on teidän ja pelaatte loppuhuipennukseksi parhaan pelinne. 💪

 • Onneksi olkoon! Kun kisat alkoivat niin mixed ei ollut oikein tutkalla, mutta hyvä näin. 🙂 GS finaali on aina GS finaali, muista nauttia joka hetkestä kentällä!

  Kerro millaista on syöttää noissa olosuhteissa? Eurosportin asiantuntijat ovat paljon puhuneet kosteudesta ja miten selittäisi miksi viimeiset pari päivää ollaan nähty niin paljon tuplia ja huonoja syöttövuoroja. Djokolla on kuulemma sahapurot mukana, mutta syötti silti neljä tuplaa heti alkuun. Ostapenko ei pitänyt syöttöään kertaakaan ottelun aikana jne. Oletko itse huomannut, että syöttäminen olisi jostain syystä erilaista?

 • Onnea hienosta voitosta. Katsoin yöllä ottelunne suorana ja jännitystä riitti loppuun asti. Ottelun merkitys näkyi teissä molemmissa helppoina virheinä, mutta onneksi vastustajakin hermoili. Olette erinomainen pari ja loppuotteluun voitte nyt mennä rennommalla otteella. Uskon vahvasti mahdollisuuksiinne voittoon.

 • Parinhakulistan kautta Grand Slam -finaaliin ja välissä kaikki paikalliset leikkipuistot tutuksi.. Aika hyvä tarina ja kaiken lisäksi vielä totta. Äärettömän suuret onnittelut! Olin ihan varma, että finaali on perjantaina, joten tulee kyllä olemaan odottavan aika taas pitkä. On sen tason suomalaisesta urheilusuorituksesta kysymys, että jotenkin toivoisi pääsevänsä tuon vapailta kanavilta näkemään.

  Välierässä tuli hyvää oppia siitä, että aina ei tarvitse olla maailman paras. Yleensä riittää, kun on paras paikalle saapuneista. Finaalissa luultavasti joutuukin sitten laittamaan parasta peliin, mutta haastajina on hyvä lähteä. Tuuletellaan nyt vähän aikaa finaalipaikkaa ja sitten lauantaina todistetaan uutta historiaa.

  • Ilta-Sanomat uutisoi, että ottelu näkyy Kutoselta lauantaina klo 19 alkaen Arne Sixin selostamana eli toive vapaalta kanavalta näkymisestä toteutuu (miesten ja naisten kaksinpelin finaalit näyttää puolestaan TV5).

   Onnittelut finaalipaikasta ja tsemppiä ykkössijoitettujen kellistämiseen!

   • Mahtava juttu! Kyllä mahtaa vaimo riemastua, kun pääsee kertomaan, että tämä lauantai-ilta ei mene siihen, että katson tietokoneelta tennistä, vaan voidaan katsoa sitä ihan televisiosta. =D

 • Congratulations! 💥I’m so pleased for you, an amazing achievement. 👏 The conditions looked brutal, I watched some of your practice earlier and you seemed to cut it short, there is no point in unnecessary suffering. 🥵

  You always felt ahead in the match even though it was very tight. You put the disappointment of not serving out the first set quickly behind you and played a brilliant TB. 💪 The 4-3 40-30 point on Anna’s serve in the second set was incredible. You both were like a wall at the net and how Anna dealt with the onslaught from Pavic amazing. 💥 Sweet on-court interview after the match. 😊 What are your thoughts on the VAR challenge? The commentators were surprised the Umpire didn’t explain why the decision was overturned. Was it a double hit or not one motion?

  The final should be a raucous affair although possibly not the circus it would have been if Shelton/Townsend had won. I doubt you will have much support in the stadium other than from Dan, Jeff Coetzee and possibly the legendary superfan Marc Chan. 🦸‍♂️ Dabrowski/Routliffe were on the receiving end of some barracking towards the end of the their QF with Pegula/Gauff which I’m sure Dan will confirm.

  The American commentators on the other SF said the mixed doubles final was on Friday. It would have been Saturday if Shelton(and Townsend) had won as he has the singles SF on Friday. 🤷‍♂️

  Enjoy the finals experience and bring it home. 😎

  PS. Duracell seem to be the new ”Guinot/Mary Cohr” sponsoring players who play high profile matches on stadium courts, I hope you get the call. 🤑😉

 • Onnea Harri GS-finaalipaikasta! Hieno tarina ja loistavia otteita nähty teiltä koko kisan ajan. Koko perhe lisäksi paikalla, joten hieno kokemus kaikkineensa. Varmasti finaali jännittää, mutta taitaa kuulua ihan asiaan. Toivottavasti saatte hiukan myös nautittua tilaisuudesta ja pelaamisesta. Kuten edellä jo kommentoitiin, niin hirveän monta fania teillä ei taida finaalissa stadionin lehtereillä olla, mutta toivottavasti saatte hiljennettyä äänekkään kotiyleisön. Siitä on hyvä ammentaa sopivasti voimaa 🙂 Tsemppiä ja Vamos!

 • Olipas epäreilu ottelu: Kolme vastaan yksi! Shibahara yritti parhaansa, mutta Pavic sabotoi tehokkaasti tiiminsä tekemisen ollen selvästi kentän heikoin pelaaja. Järkyttäviä mokia tärkeissä paikoissa ja hävisi syöttönsäkin molemmissa erissä. 🙂

  Onnittelut kuitenkin finaalipaikasta!

 • Jihuu, olipa kivaa katseltavaa!!! Eipä jännityksessäkään mitään pahaa ole, mutta jotenkin teidän otteenne ja peli-ilmeenne oli sellainen, että unohdin jännittää. Toki tuossa edesauttoi Pavicin onnahtelu. Tämä Danilina on kentällä välillä niin tuimakatseinen, että herkempi ottaa pari taka-askelta pelkästään sen vuoksi. Shibahara oli japanilaisen lempeä ilmeeltään, mutta kyllähän häneltä lyönti irtosi! Tällaisiakin ehti tutkailemaan vihdyttävän pelin kuluessa. Seuraavassa ottelussanne tuskin välttyy jännitykseltä; viihtykää, virnuilkaa ja voittakaa!!!!

  • Nyt oli vielä pakko kommentoida tuota Danilinan ”tuima”katseisuutta.☝️ Joskus tosin voisin opetella vaan olemaan ihan hiljaa. 🤦

   Juuri tuon katseen takia Danilinasta tuli uusi mentaali-idolini. 😎 Jos olen yhtään kartalla siitä mitä tuon tuiman katseen takaa ehkä löytyy, niin juuri tuota katsetta vastustajan tuleekin pelätä! Voin siis olla todellakin täysin väärässä, mutta olettaisi että ”Tuimuus” johtuu niin tarkasta katseen focusoitumisesta palloon, että pallo ja sen ympäristö muuttuu sumuksi. Mahdollistaen super nopean reagoinnin Focuksen ollessa niin täydellisellä intensiteetillä olennaiseen ja lihasmuistiin taottujen asioiden siirtymisen kentälle niitä ajattelematta. 🤔

   Tuon tuiman katseen ylläpitäminen vaatiikin sitten enemmän. Vaikka sen saisi pisteen alkaessa, kuinka sen saa kestämään pisteen loppuun asti. Saati sitten koko pelin? Olen itse todennut sen olevan todella, todella raskasta päälle. Etenkin jos ympärillä on paljon häiriötekijöitä.

   Heliölinalta olen oppinut jo keskittymisen/tunteen positiivisen purkamisen voimakkaana pisteen jälkeen. Rennon ja iloisen ”pään nollauksen” ja sen jälkeen Let’s fight huudon taisteluilmeen uudelleen löytämiseen! Joten hyvä, että Danilina pelottelee tällä vastustajat pois jatkossakin! 💪😎 Lets’s fight!!!! 💪

 • Hienoa Harri ja Anna!
  Kulkekaa vain HeHe-polkua pitkin.
  Eli Heatherin ja Henkan viittoittamalla tiellä.
  Peukut täällä pystyssä. Onnea finaaliin!

 • Upea saavutus! Tosi kiva ollut katsoa otteluitanne. Oli mukava seurata harjoitteluasi Tuusulassa silloin kun koronan mainingeissa pelivuorot pääkaupunkiseudulla olivat tiukassa. Tsemppiä finaaliin!

 • Siis aivan älyttömän upeeta!!!! 🔥🔥🔥 Te todellakin teitte sen! Jumankekka, siellä se on.. Slamin finaali! Vamos!! 🔥🔥🔥🔥🎾

  Mitä sitten, vaikka vähän hermostutti. 🤷 Niin hermostutti vastapuoltakin. 🧐 Niin hermostutti katsomossakin 🤫 mutta silti luottamus onnistumiseen oli vahva niin kotikatsomoissa, kuin kentälläkin. 💪 Kyllä siellä vapautunutta hymyäkin näkyi ihan oikeissa hetkissä ja uskomatonta voitontahtoa sekä keskittymistä molemmilta! 👌💪 Upeeta katsottavaa! 😎

  Mietin vielä sitä, että vaikka tennis edelleenkin ”on vain peli”. Se on edelleenkin myös se elämä. 😊 Elämä ja tennis tarjoilee onneksi niitä upeita onnistumisiakin hurjan työmäärän jälkeen, joka on tehty niissä onnistumisen eteen. Ne usein tulee siinä hetkessä, kun tuntuu että kaikki menee pieleen, vaikka kuinka yrittää. Onnistumiset tulee kun me vain uskalletaan unelmoida ja uskoa unelmiimme. Sinä uskalsit ja Te uskalsitte uskoa itseenne sekä onnistumiseenne ja nyt se on siinä..paikka finaalissa. 🤩

  Voitittepa tai häviättepä finaalissa. Ootte todellakin jo voittaneet itsenne. 😎 Toki toivotaan ja uskotaan täysillä vielä siihen yhteen tärkeään voittoon! 💪 Mutta jos häviö sieltä tulisi tai paineet voittamisesta kasvaisivat isoiksi mielessä. On taas siinä hetkessä hyvä muistaa… ”Tennis on kuitenkin vain peli”. 😊 Älyttömästi tsemiä! Nauttikaa vikasta koitoksesta!! Me nautitaan myös täysillä sen katsomisesta DavisCuppeja odotellessa! Vamos!!! 🔥🔥

  P.s: Pakko kertoa vielä kotikatsomojen kannustuksen intensiteetistä ja meidän Suomalaisten mukana elämisestä (jopa selvinpäin) ja siitä kuinka kävi viime DavisCupissa. Siinä vaiheessa kun Emppu ratkaisi 7-5 voiton ekasta erästä. Hyppäsin Metro Areenalla penkistä ylös huutamaan… Vamooooooos! 💪🔥 Ja hups…taju lähti kaiken sen jännityksen ja nopean ylösnousun sekä kaikkien happivarantojen uloshuutamisen myötä . 🙈😂 Sain just kopattua etupenkistä kiinni, ennen kun rohahdin penkkien väliin. Vieressä huutanut seurakaverini totesi vieressä tyynenä: ”Lähtikö taju? No eii kaiii sitä pidä nyt noin vakavasti ottaa🤔?” 🙈😂 Töihin maanantaina päästyä ”ei ollenkaan” hävettänyt lähteä kesken päivän sairaslomalle, kun ääni hävisi lopullisesti. 🙈 Olin myös niin onnellinen töihin päästyäni, että työkaverit epäilivät minun rakastuneen. 🧐Täydestä sydämestäni pystyinkin heille vastaamaan: ”Niin olenkin, olen todellakin rakastunut… Tennikseen! 🥰” Voisiko siis sanoa myös… Elämään? 🤔 Eli tenniselämään! 💪🥰😎🎾

  Joten vielä kerran…. Nyt nautiskellaan kaikki niin kentällä, niinkuin sen ulkopuolellakin täysillä tenniselämästä ja sen historiallisista vaiheista niin Slamien kuin maajoukkueenkin peleissä!!!! Vamooooooos!!!! 💪🔥🔥🔥🔥🔥

  • P.p.s: Ihan parastahan tossa on se, että saatte elää noita unelmia ja kokemuksia siellä yhdessä koko perheen kanssa. Ei oo mikään kiire elämään elämää Suomeen perheen luokse, kun ne kaikista tärkeimmät tukijoukot on siellä mukana. 🥰 Upeita muistoja tulee teidän koko perheelle kaikille kiikkustuoleihin muisteltavaksi. 👌

 • Olipahan kerrassaan hienoa olla todistamassa suomalaista tennishistoriaa US Openissa. Eipä arvanneet Akka ja Ukko, että tälläinen ylläri kohtasi Armstrongin kentällä. Onneksi miesten 2-pelin neljännesfinaali oli vain 3-eräinen, joten ehdittiin mukaan, vaikka olisi me oltu muutenkin paikalla. Suuret kiitokset Harrille & Annalle sekä tiimille!

 • Veit sanat suustani kun kommentoit, että lähdette nauttimaan finaalista. Jos/kun saatte nautittua ja pelaatte rennosti keskittymällä, niin voitatte.

  Tsemppiä finaaliin!

 • Veli Vekkuli Jopahan sopivan yllätysparin olet löytänyt. Onnea oikein isosti. G-Slami tulee kotiin rennolla otteella. Mistä niitä peukkuja tähän löytää…

 • Sinulla kävi hyvä tuuri kun sait Annan pariksesi sekanelinpelin. Annahan kuuluu nelurissa maailman huippupelaajiin. Hän oli
  mm. 2022 Australian avointen finaalissa ja myös viime vuoden finaaliturnauksessa. Hän tuntuu olevan erittäin hyvä verkkopelissä ja pelaa tilanteet agressiivisesti loppuun saakka. Hieno finaali on odotettavissa huomenna.

Comments are closed.