Bukarest ATP250 QF – Matsi siirretty PERJANTAILLE sateen takia

Käytiin keskiviikkona kentällä ja lämmiteltiin sen jälkeenkin vielä kerran, mutta ei antanut lopulta Bukarestin sade periksi. Torstaina uusi yritys siis.

EDIT: Keskiviikkona satoi lopulta niin paljon, etteivät kentät kestä pelaamista torstainakaan ennen iltapäivää. Meidän ottelu ei ole prioriteettilistan kärjessä, joten siirsivät sen suoraan perjantaille.

20 thoughts on “Bukarest ATP250 QF – Matsi siirretty PERJANTAILLE sateen takia

 • Eipä näytä ilmatieteenlaitoksen lupailut tällekään päivälle kovin hyvää. Ja teidät on laitettu vielä pahnan pohjimaiseksi joten joudutte odottamaan kaikkien edeltävien pelien viivytykset ennenkuin pääsette yövuoroonne.
  Mitenhän mahtaa käydä, ehdittekö kentälle ollenkaan.

  • Tänään torstaina ei satanut ollenkaan, mutta kentät tosiaan pehmenivät sen verran pahasti edellispäivän sateista, että suurin osa matseista siirrettiin suosiolla perjantaille.

 • Eivät teitä tänään sentään kentältä käännyttäneet, joten parempi hyvissä ajoin saatu tieto. Alkaa vaan odottavan aika olemaan pitkä, mutta se on ulkoilmaurheilu tällaista.

  Heitetään välipäivän kunniaksi yksi tyhmä kysymys. Saako palautuspuolia vaihtaa halutessaan jokaiseen syöttövuoroon? Luultavastihan sillä hämmentäisi enemmän omaa peliään, mutta kyllä se varmaan vastustajaakin kummastuttaisi. 😀

  • Kieltämättä vähän ajantappamiseksi menee…

   Palautuspuolia saa vaihtaa vain erätauolla. Täten vältetään ettei palauttajaa voi vaihtaa syöttäjän mukaan, vaan koko erä pysytään omilla puolilla.

  • Eilen jonkin sateen takia siirretyn ottelun lähetyksen onnistuin avaamaan. Halusin nähdä miltä sää näyttää ja kuvassa oli suojaamaton kenttä eli sanoisin, että olet oikeassa.

  • Olisi kyllä kevyet suojapressut olleet valttia. Marrakeshissakin sellaiset oli valmiina, mutta ei täällä Bukarestissa. Ehkä ensi vuodelle oppivat, kun eiköhän ATP jotain sanktioita kenttien huonosta kunnosta tämän vuoden kisassa anna… Ja ensi vuonna kisa on ymmärtääkseni kalenterissa vielä kaksi viikkoa aikaisemmin, jolloin kelit ovat vielä viileämpiä.

 • Eiköhän tosiaan ole prioriteettina saada tänään Glasspool/Rojer – Martin/Molchanov pelattua, kun se on ensimmäisen kierroksen ottelu… Siinä odottavan aika on varmasti ollut pitkä (ja jos joku mahdollista Alt paikkaa on norkoillut, niin myös heillä).

  • Jep, tuo 1. kierroksen neluri on tärkeintä saada tänään pelattua. Muilla nelureilla ei niin kiirettä ole.

   Kaksinpelin puolella jotkut pelaajat joutuvat pelaamaan 2. kierrosta vasta perjantaina eli heille on kaksi matsia päivässä tiedossa jossain vaiheessa kisaa. Ja kaksinpelissä LL-paikkaa odottelevat joutuvat olemaan paikalla vielä siis huomennakin.

 • Myös sadepäivän kysymys.
  Paljonko virität mailojasi? Se näyttäisi olevan Yonex Vcore 97? (Itselläni on sellainen “HD”)
  Tasapaino, koko paino, kahva jne?

  Olen kuullut eri “mainos”pelaajien mailoista jotka maalataan vuoden mallien väreillä. Joku sanoi, että ne tähtien mailat verrattuina tavalliseen kauppamailaan ovat kuin ralliautot tavallisiin liikenneautoihin verrattuina, sama merkki.
  Vanha Wilander oli tarkka,huomasi pienetkin mailan jäykkyden muutokset, ja niin on kai kaikki, myös jänteiden takia, koska toisinaan vaihdetaan mailaa kun tulee uudet pallot.

  Ja toinen omantunnon kysymys, oletko joskus raivoissasi hakannut mailan rikki kenttään? ; )

  Tuuli on varmaankin parempi kun on kelit tasaantuneet, lycka till i morgon!

  • Hyviä kysymyksiä!

   Mailani on tosiaan Yonex Percept 97, ja tällä hetkellä pelaan ihan täysin kustomoimattomalla versiolla. Minulla on kotona kyllä kaiken maailman laitteet, ja aikaisemmin olen hieman painoa lisännyt varsinkin mailan kehän kello 3 ja kello 9 kohtiin. Mutta nyt tuntuu sopivalta ilmankin. Kahvakokoa vaihdoin viime vuonna yhden isompaan eli numeroon 4.

   Suuri osa ammattilaisista pelaa tosiaan kustomoiduilla mailoilla, ja suurin osa valmistajista teettääkin pelaajille mailat juuri sellaisilla spekseillä kuin tarvitaan. Ja harva pelaaja haluaa mailaa vaihtaa, joten uuden malliston tullessa mailat vain maalataan eri värisiksi. Ei ne nyt täysin erilaisia ole kuin kaupan hyllyltä, yleensä vain tasalaatuisempia. Kaupan hyllystä otettuna kaksi saman mallista mailaa kun voi olla hyvinkin erilaisia painotukseltaan ja painoltaan.

   Ja on minulla tullut liian monta mailaa uran aikana kyllä itsekin hajotettua. Mutta en tuota kyllä kenellekään suosittele, harvoin tuntuu kovin hyvältä jälkikäteen…

 • …voi,voi… harrastelijoiden puuhastelua vielä ATP-250 kisoissakin kenttien peittämisen suhteen. 🤔 Kokkinakis kävi eilen illalla aika kuumana, kun joutu pelaamaan ottelunsa loppuun kevyessä sateessa, se menee varmaan samaan piikkiin… no ei muuta ku onnea ja tsemppiä huomiseen! 🎾🙂👍
  Vamos!

 • …siirtyykö nelurin finaali sunnuntaille vai pelataanko lauantaina sekä välierät että finaali?

  • Nelurin finaali oli alusta alkaen tarkoitus pelata vasta sunnuntaina eli ei tarvitse siirrellä ainakaan vielä mitään.

 • Tulee Myrtsille hikinen urakka tänään!
  Mutta kyllähän se kannattaa, pääsee pelaamaan vihdoin sitten Harria vastaan (tarkistettu kiillotetusta kristallipallosta).

  • Turvallisimmin varmaankin vedonlyöntisivustojen kuten Unibetin tai Bet365:n kautta.

   Mainoksia väistelemällä striimi näkyy yleensä myös sivustoilla en10.sportplus.live tai sportshub.stream

 • Ja onnea taasen🎉Huikee taistelu.

  Saisitko Harri otteluraporttiin videoklipin kahdesta vikasta pisteestä ja tuuletuksistanne. Streemi katkesi just vähän ennen loppua!
  (Tai linkki jälkilähetykseen auttaa toki myös.)

  • Kiitos! Videota ei matsista valitettavasti ole minullakaan saatavilla. Toivottavasti blogitekstin selitys vähän avaa tilannetta? Ja Instagram-storyssani on pieni pätkä matsipallosta. 🙂

Comments are closed.