Bukarest ATP250 SF, Heliövaara/Patten – Arends/Middelkoop 4-6, 7-6(4), 10-8

Voittoputki se vain jatkuu, vaikka tänään näytti kyllä pitkään siltä, että vaikeaksi menee. Roikuttiin kuitenkin ottelussa loppuun asti mukana, ja kolmas erä kääntyi kuin kääntyikin peräti 2-7 -tappioasemasta voittoon. Sunnuntaina ohjelmassa on siis kolmas finaali kolmeen viikkoon, kun saamme vastaamme ranskalaisparin Doumbia/Reboul.

Kyllähän tänään oli tiukka päivä ennakkoon katsottunakin odotettavissa, mutta enpä olisi uskonut kuinka tiukka. Uni ei jostain syystä oikein edellisyönä tullut, mutta kokemuksen tuomalla viisaudella tuon ei tarvinnut antaa tänään lisätä stressitasoja. Sateitakaan ei ole onneksi enää keskiviikon jälkeen näkynyt, mutta kentät olivat edelleen todella pehmeät, ja virhepomppuja tulee edelleen enemmän kuin laki sallii. Löimme lyönnit läpi tänään kello 11, minkä jälkeen olimme nopean suihkun jälkeen valmiita palaamaan takaksin matsikentälle kello 12.

Tuntui siltä, että olimme matsin alkaessa aika hyvin vastustajien syötöissä kiinni. Saimmekin pariin otteeseen murtopalloja, mutta päätöksenteko oli ehkä hieman varovaista, ja hollantilaiset selvittivät tilanteet. Ja sitten pitkästä aikaa minun syöttöni päätyi vastustajille 3-3 -tilanteessa, kun varsinkin Middelkoop oli todella hereillä palautuksissaan. Haimme vimmatusti vastamurtoa vielä erän lopussa, mutta ei vain onnistunut. Tuomarikin teki yhden karkean virhetuomion näyttäessään vastustajien pitkäksi karanneen lyönnin jälkeä ihan eri paikasta kuin missä pallo todellisuudessa laskeutui, mutta ei auttanut edes kova purnaus, ensimmäinen erä vastustajille 4-6.

Muutimme toisessa erässä syöttämistämme hieman monipuolisemmaksi, sillä varsinkin Middelkoop oli erityisesti kovien syöttöjen palautuksissa kuin kotonaan. Harmillisesti emme kuitenkaan saaneet myöskään hollantilaisten syötöissä ihan niin hyvin painetta aikaiseksi kuin mihin olemme viime viikkojen aikana tottuneet. Kaksi murtopalloa meillä oli, mutta ne Middelkoop selvitti vahvalla pelillä. Minä puolestani pelasin 4-4 -tilanteessa melkein todella huonon syöttövuoron, mutta onneksi 40-40 -tilanteen kakkossyöttö oli rautaa.

Toinen erä ratkaistiin siis tie breakissa. Saimme siinä vihdoin pari isoa taistelupalloa päättymään voittoomme, ja vaikka pari virhettäkin mahtui mukaan, niin pääsimme 6-3 -johdossa eräpallotilanteeseen. Kämmenpalautukseni epäonnistui ensimmäisessä eräpallossa, mutta Henryn hieno takakenttäpeli ja minun viimeistelyni verkolta toivat lopulta meille kuitenkin erävoiton. Ja kolmanteen erään mentiin siis. Jännitys tiivistyi.

Match tie breakissa pelattiin useampi pitkä piste heti alkuun, mutta emme saaneet oikein palloja tapettua niin kuin olisi pitänyt. Melko tasaisesti kuitenkin edettiin, kunnes Arends pelasi 2-3 -tilanteessa syöttöpisteeni vahvasti, minkä perään Middelkoop löi kämmenpalautuksensa suoraan winnerinä läpi. Hän piti vielä perään molemmat syöttönsä ja niinpä tilanne oli aika huolestuttavasti 2-7.

Mutta ei ollut vielä matsi ohi. Henry piti molemmat syöttöpisteensä, minkä jälkeen löysimme molemmat erinomaiset palautukset Arendsin syöttöihin kaventaen tilanteeksi 6-7. Minibreikit olivat siis tasan, mutta Arendsin mieletön refleksilobbi kämmendrivevolleyhini vei hollantilaiset jälleen 8-6 -johtoon. Pidin kuitenkin seuraavan syöttöni, ja palautin 7-8 -tilanteessa rystyni linjaa pitkin vastustamattomasti läpi. Henrykin löi 8-8 -tilanteeseen vahvan palautuksen, jonka jälkeen Middelkoop yritti lobbia minun ylitseni. Smashini oli kuitenkin rautainen. Ja niin oli myös Henryn syöttö ottelupalloon. Huikea nousu oli totta, ja meidän leirissämme voitto maistui tietenkin erittäin makealta. Toisin kuin toisella puolella verkkoa, jossa Middelkoop rusikoi yhteensä kolme mailaansa palasiksi ottelun ratkettua…


Vaikea tästä matsista olisi sanoa, että se pelillisesti olisi ollut meiltä erityisen hyvä, mutta jotenkin onnistuimme voiton kaikesta huolimatta kaivamaan. Toki voitimme vastustajia enemmän pisteitä kaikissa ottelun kolmessa erässä, mikä tarkoittaa, että olimme kyllä hyvin pelissä mukana, mutta jotenkin tunne oli silti jatkuvasti vähän sellainen, että perässä oltiin. Palauttaminen epätasaisella kentällä on todella vaikeaa, kun syöttö pomppaa välillä täysin pystyyn ja välillä erittäin matalalle, mutta jotenkin siitä huolimatta pidän sitä aika heikkona esityksenä, ettemme saaneet vastustajia tänään hitaalla kentällä kertaakaan murrettua.

Mutta kuten on tullut muutamaan kertaan todettua, omien syöttöjen pitämisellä pääsee nelurissa monesti pitkälle, ainakin taistelemaan voitosta. Roikuimme toisessa erässä mukana ja uskoimme siihen, että jossain kohtaa mahdollisuus meille avautuu. Tai viimeistään tie breakissa. Ja noissa tie breakeissa olimme valmiin ottamaan ohjat omiin käsiimme hakemalla palautuksilla otteen itsellemme. Vastustajat ehkä aavistuksen varmistelivat syöttöpeliään loppua kohden, mutta siihen ei heillä ollut varaa.

Todella ylpeä pitääkin siis jälleen kerran olla siitä, että löysimme keinot voittaa tämän ottelun. Oli pisteen päässä, että vastustajat olisivat syöttäneet ottelua kotiin 4-6, 4-5 -tilanteessa, ja jos matsi olisi noin päättynyt niin olisihan tämä aika heikko suoritus ollut. Olin ensimmäisen erän lopussa ja toisen alussa henkisesti hetken hieman pelin ulkopuolella, mutta tiukoissa paikoissa pääsin onneksi puoliväkisin takaisin peliin mukaan. Ja tuossa Henry teki jälleen hienon työn pysyen rinnallani. Kova tiimi me kyllä olemme. 💪

Ja niin vain ollaan tälläkin viikolla finaalissa, kun sunnuntaina on ohjelmassa yhteistyömme kolmas finaali kolmeen viikkoon. Vastaan tulee tiukka ranskalaispari Doumbia/Reboul, joka tekee parhaimmillaan vastustajien olon kentällä erittäin epämukavaksi runsaalla lobbailulla ja monipuolisella pelillään. Onnistuimme Lloydin kanssa vuosi sitten Bordeaux’n kisan finaalissa kuitenkin erittäin suoraviivaisella pelillämme löytämään keinot ranskalaisten kaatamiseksi, joten yritetään nytkin Henryn kanssa pitää peli mahdollisimman paljon sellaisena kuin itse haluamme. Hyvää syöttämistä, kliinistä iskemistä ja tarkkaa verkkopeliä.

Finaali on ohjelmassa sunnuntaina kello 12 keskuskentällä. Laitetaan jälleen kaikki peliin, ja toivotaan, että voittoputki saa arvoistaan jatkoa. Vamos!

26 thoughts on “Bukarest ATP250 SF, Heliövaara/Patten – Arends/Middelkoop 4-6, 7-6(4), 10-8

 • Kova suoritus. Onko se varmaa, että seuraavaksi pelaatte kaksi Challengeria, eli ette mahdu isompiin mukaan?
  Tsemppiä!

  • Kiitos! Siltä se kyllä näyttää, ettei ATP1000-kisoihin ole meidän rankingeillamme (vielä) asiaa. Mutta nuo Challengerit ovat onneksi isoimpia 175-kokoisia.

 • Todellakin oli hieman tuuriakin matkassa voiton suhteen. Toki siihen todellakin vaikutti kentän huono kunto, mutta sama molemmille. Jollain tavalla tuntui siltä, että verokkopelinne ei oikein luistanut totutulla tavalla eli liike puuttui ainakin eka erässä melkeinpä kokonaan, kun taas vastustajien liike oli erinomaista.
  Huomenna pitää jalkojen liikkua joka osa-alueella, jos mieli voittaa vastustajat ”pystyyn”. Heh. 😀 Sitä kaiketi yritätte ja niin pitääkin.

  Onnea peliin oikein roppakaupalla!!!!
  Niin ja koita kuitenkin saada unet tänä yönä, jotta olet hyvässä tikissä heti alussa!

  • Jep, mutta kaipa sitä tuurikin pitää ansaita. 🙂 Ja oli vastustajillakin vähän tuuria ainakin alkumatsissa, kun tuntui jokainen viivapallo olevan sentin verran heidän edukseen. 😉

   Huomenna saa kyllä mielellään olla vähän terävämmällä jalalla liikkeellä, samaa mieltä!

 • Streamissä kuului kummallista räiskintää ottelun jälkeen, kun kuvassa näkyi ottelutilastot. Räiskintä jatkui ja jatkui, joutu vähän ihmettelee, et mikä siel on oikeen menossa…! 😅
  Isot onnittelut ja tsemppiä finaaliin!
  Vamos!

  • Kiitos onnitteluista! Taisi tosiaan olla nuo Middelkoopin mailojen pilkkomiset, mitkä striiminkin läpi kuuluivat…

 • Vamos! Kyllä tuolla voittoputkella pitäisi jo antaa villikortti Madridin Mastersiin! Mutta ne taitaa mennä espanjalaisille.

  • Vamos! Aikamoinen putki kieltämättä käynnissä. Mutta eiköhän Madridin villitkortit mene ihan muille pelaajille…

 • Onneksi olkoon jälleen yhdestä finaalipaikasta! Ihan kunnolla koeteltiin, mutta voittoputki elää ja voi hyvin. Voittamaton pari alkaa nousemaan vuoreksi muille.

  Aloititte vahvasti, mutta jäitte vähän yllättäenkin murron perään ja sittenpä oltiinkin takamatkalla ihan loppuhetkille asti. Kyllähän se aika liekki-Matwe oli, joka kentälle ilmestyi ja tuntui, että hän pystyy yksinkin kääntämään pisteitä. Oma pää kyllä tipahti 2-7-tilanteessa ja juuri, kun oli uudelleen uskoa täynnä, niin 6-8-piste vei ilmat uudelleen pois. Mutta kova pari on kova pari ja onhan tuo teissä aikamoista taikaa yhdessä.

  Olet nyt aika monta kertaa arvostellut omaa peliäsi ja antanut Henrylle kunniaa. Tottahan se on, että Henry pelaa paremmin kuin koskaan, mutta ei pelaisi ilman sinua. Sinun pelkkä perustaso on niin korkea, että jo se riittää tosi pitkälle. Ja tuleehan sieltä aina välillä ihan uskomattomiakin suorituksia. Mutta ennen kaikkea se on tuo teidän yhteiseen tekemiseen uskominen sekä positiivinen peli-ilme ja energia, mikä tekee teistä pysäyttämättömiä.

  Tulee kyllä mielenkiintoinen finaali. Doumbia/Reboul teki viime vuonna nousuaan ja silloin annoitte Lloydin kanssa aika tylynkin oppitunnin. Vähän semmoinen mielikuva on, että se taisi olla viimeinen todella hyvä peli sinulta ja Lloydilta. Nyt maailma on hyvin erilainen. Ranskalaiset ovat ohittaneet sinut rankingissa ja varmasti paljon valmiimpia haastamaan. Toisaalta sinulla on uuden parin kanssa huikea meno päällä. Eiköhän huomenna viimeistellä täydellinen kolmen viikon putki ja sitten passaa hetki vetää happea.

  • Erittäin osuvaa analyysia. Matwe osaa kyllä parhaimmillaan pelata tosi hyvin, mikä tänään taas koettiin. Mutta onneksi löytyi lujuutta ja uskoa, että oma tekeminen kääntyy lopulta voittavaksi. Ja Henry pelaa kyllä hienosti, vaikken aina pelillisesti häntä niin hyvin autakaan. Mutta henkisesti varmasti olen joitain lukkoja saanut aukeamaan, mikä on upea juttu. Vamos!

 • Huh huh, mikä peli! Mutta niin se vain on todettava, ettei peli ole ohi ennen kuin viimeinen piste on pelattu. Kuten hyvin analysoit, ei vire ollut tänään parhaimmillaan, mutta ainoa asia joka täällä jäi lopulta harmittamaan, etten tohtinut pistää tuossa 2-7 tilanteessa 10 kertoimella vetoa menemään, vaikka liipasimella oli 😅. Onnea huomiseen ja pistetään sitten vetoa menemään puolestanne!

  • Hahaa, siinä olisikin kyllä ollut aikamoinen luotto, jos 2-7 -tilanteessakin voittoa olisi pelannut. Ei se matsi toki kovin usein tuosta käänny, mutta mahtavaa että tällä kertaa kääntyi. Vamos!

 • Huima venyminen ja ihmepelastautuminen aina voittoon asti. Mahtavaa! Sinänsä mun papereissa olitte vahva ennakkosuosikki. Ekan erän breikkipallot menivät hukkaan, ja sitten vastustaja vei ekan erän. Ja ekan erän voitto on 3/4-voittoa. Palautusvaikeudet jatkuivat tokassa erässä. Matwe meinasi jo kääriä homman pakettiin, vaan sitten alkoi HaHe-show. Ja se oli kunnon show se!

  Huomenna keskuskentälle, joka on toivottavasti paremmassa kunnossa. Ja ekan erän voitto kotiin, pliis, ettei taas tarvitse kaivella nitroja esiin!

  • Aikamoinen ihmenousu minunkin mielestäni! Mutta otetaan toki ilolla vastaan. 🙂 Matwe oli liekeissä pitkään, mutta ei riittänyt sekään. Huomenna sitten ensimmäinen erä heti kotiin, niin pääsee vähän helpommalla. Vamos.

   • Middelkoopilla oli tosi levottomat jalat tauoilla, eli täynnä energiaa, kun taas te olitte tyynen rauhallisina tauoilla. Se kehonkieli sai vähän epäilemään voittoa, mutta sitten ne kriittiset pisteet tuli kuitenkin kotiin, tapahtui teillä varmaan jotain tärkeää jossakin sielun sopukoissa keskenänne! Ne tärkeät pisteet tuli ekan erän jälkeen kotiin hienosti, jopa ihmeen lailla 🙂 Ja ei muutakuin VAMOS FINAALIIN ja ranking nousuun! Sen pystytte yhdessä tehdä näiden näyttöjen perusteella, vahva luotto on täällä pari matsia katsottuani!

 • Ei yhdestoista hetki ollutkaan viimeinen.

  Voittoputki jatkuu uskomattomalla tavalla.
  Jopas oli kaikkien aikojen nousu vaikka pelissäkin oli välillä huonoja hetkiä.
  Taas nähtiin, että kannattaa yrittää loppuun asti. Mtb luo paineita kaikille.

  HipHei ja Finaaliin mars!

 • No nyt tartteis keksiä jokin uusi ja omaperäinen onnittelu, ettei tämä käy kovin yksitoikkoiseksi. Siispä: Paljon Onnea 🙂

 • Onnea hienosta noususta ja voitosta. Kuten mainitsit niin syötön vastaanotto oli vaikeaa ja huomioin että esim. Arends:n kakkos syöttöstä ette saaneet kiinni; mutta tiebreak:ssa 2-7 jälkeen tämä muuttui täysin ja teidän molempian vastaukset olivat rautaa; teillä on kova henkinen kantti ja vastustaja tietää sen!!

 • Onnea voitostanne ja finaalipaikastanne! 👏👏👏
  Pelitasonne ei tänään todellakaan ollut totuttua laatua, mutta huh-heijaa, kuinka ällistyttävästi hoiditte MTB:n kotiin!!! 7-2 tilanteessa ajattelin, että jospa te kuitenkin kaivaisitte ne voittoon tarvittavat pisteet ja hitto vie, senhän te teitte!!!
  Uskomatonta!
  Kyllä olette henkisesti ja pelillisesti vahva tiimi jo nyt!!! Nyt vain tuolla asenteella, mutta terävämmällä jalalla huomiseen matsiin.
  Katsoin myös ranskalaisparin, Doumbia/Reboulin peliä ja heillä on kyllä sen verran hyvä pelivire päällä, joten teidän on oltava hereillä heti alusta alkaen.
  Uskon kyllä, että teidän suoraviivaisella – hyvillä syötöillä ja terävällä verkkopelillä sekä vahvoilla palautuksilla viette voiton. 👍👍👍 Hyvää peli-iloa ja kunnon tuuletuksia!!!
  Antakaa palaa!

 • Erinomainen suoritus ja osoittaa, että pystytte voittavaan tennikseen vaihtelevammallakin pelillä (ja alustalla), joka on erittäin rohkaisevaa tulevaa ajatellen.

  Ei voi kuin ihailla tuota teidän kovapäisyyttänne voittamisen suhteen, vaikka kuinka tappion avaimia olisi vastustajien toimesta heitetty syliin.:)

 • Onnittelut mahtavasta voitosta!🥳🙌
  Nyt sitä hyvää tulee roppakaupalla, jatkakaa samaan malliin.
  Joka päivä ei ole paras pelipäivä, mutta nyt teillä on kasassa tiimi mikä pystyy kairaamaan voiton tilanteessa kuin tilanteessa ja minä päivänä tahansa.
  Hienoa taistelua teiltä erityisesti henkisellä tasolla, tiukoissa paikoissa löytyy nyt täysin oikea asenne ja meininki ja niiden hedelmistä on mahtavaa nauttia myös kotikataomoissa. Rennoin fiiliksin, mutta kaasu pohjassa ja armoa antamatta huomiseen finaaliin, Vamos!🫡💪

 • täytyy myöntää, että vähän olen jo kaivannut tätä, kun matsiasi saa jännittää kunnolla ja lopussa tuntea euforiaa, kun tiukka vääntö kääntyy kotiin 😁 kyllä täytyy myöntää että itseäkin jo huolestutti 7-2, mutta osoititte hienoa henkistä resilienssiä. huomenna taas poika kotiin 🏆 tartteeko hommata jo isompi palkintokaappi? 🧐

  p.s. sininen peliasusi on hieno! yksi suosikeistani. 👕

 • Tämä oli tämän pitkän voittoputken mielenkiintoisin matsi.

  Nelikymppinen Middelkoop oli kyllä yllättävän hyvä, kokemus näkyi ratkaisuissa. Olin pitkään sitä mieltä, että on ottelun äijä. Syöttäessä jäi taakse, mutta heti seuraavan oman puolen lyönnin jälkeen verkolle. Toimiva ratkaisu tuokin, jos syöttö on riittävän hyvä, eikä sitä tapeta suoraan.

  Arends taas oli melkoinen sähköjänis ja tuli verkolle aina omissa syötöissä, oli ne sitten ykkösiä tai kakkosia ja tositaitava verkolla. Syötönvastauksessa operoi monesti suoraan takalinjan päällä, josta löi puhtaalla mailalla hyvin suunnattuja kämmenkontra-työntöjä, mutta jostain syystä rystypuolelta yritti monesti lyödä palloa ja aika loppui. Tuo että pystyy operoimaan suoraan takalinjan päällä, vaatii kylläkin jonkinlaisen ”syötä lapaan”-diilin syöttäjän kanssa.

  Patten oli remontoinut peliä viimekertaisesta. Palautti viimekertaista kauempaa tai ainakin näytti siltä, eikä vastaanottaessa näkynyt välillä tv-kuvissa ollenkaan. Onnistunut taktiikan muutos ja todella paljon laadukkaita syötönvastauksia ykkössyöttöihinkin. Kakkoset otti lähempää, mutta ei niihinkään rynnännyt, joten nekin vastaukset toimi hyvin.

  Ne syötönvastaukset joissa Patten löi palloa normaalina jouhevana peruslyöntinä, viistojuoksun jatkeena, josta extravoimaa, olivat kyllä mahtavia. Vastaaminen takana oli niin helppoa, että muutaman kerran hän käväisi lyömässä lähempänä takalinjaa vartalokiertovastauksia paikaltaan lyötynä, eikä saanut hänkään niillä mitään aikaiseksi, joten palasi sitten takaisin tykistöhommiin.

  Hyvä nyrkkisääntö erinomaisessa syötönvastauksessa on se, että kun mailan tilalle vaihdetaan keihäs ja vauhtijuoksu on se liikerata, minkä tekee tenniksen syötönvastauksessa, niin juoksun päätteeksi keihäs on pystyttävä heittämään helposti kumpaan tahansa vastustajan puoleiseen nurkkaan. Rystypuolella tuo on tietenkin peilikuva. Patten toteuttaa tuota todella hyvin, kun vain malttaa lähteä riittävän kaukaa liikkeelle.

  Kakkosruutuun syöttäessä keskimerkin läheltä, Pattenilla on pitkään ollut se ongelma, että siitä pitäisi saada tosi paljon syöttöjä T-pisteeseen, mutta se ei ole onnistunut. Ja sitten keskemmäs syötettynä, ne ovat päätyneet suoraan vastaanottajan lapaan, eikä kohti, joka olisi hyvä syöttö. Jos syöttää miljoonaa lapaan ja tulee verkolle, niin pallo on aina jaloissa.

  Tänään Patten syötti kakkoseen paljon enemmän nurkempaa, jolloin vasurin syöttö pääsi paremmin oikeuksiinsa ja T-piste syötöistäkin tuli riittävän tarkkoja, kun vastaanottaja ennakoi sitä vasurikierrettä. Nyt tuli mukavasti niitä suoriakin syöttöpisteitä, jotka aina maistuvat. Ja sen sähköjäniksen tapaan, Patten tuli sekä ykkösten että kakkosten perässä verkolle hyvällä prosentilla. Miellyttävän rohkeaa tekemistä.

  Joskus voisi kokeilla sitäkin, että Patten syöttäisi kakkoseen täysin nurkasta ja tulisi siitä sitten aina suoraan verkolle, koska puoltahan siinä ei ehdi vaihtaa ja taakse ei kannata jäädä, koska syötönvastauksesta onnistuessaan voi tulla aika jyrkkä. Sinä sitten ihan vain vaistoilla operoisit verkolla tilanteen mukaan, pitäen pääsääntöisesti huolta, ettei linja valskaa. Kapeilla kentillä sitä kaikkein pahinta vasurisyöttöä saa vastaanottaja hakea sivukatsomosta, jolloin verkkomiehen tarvitsee vain tökätä pallo tyhjään kenttään. Sama tietenkin pätee myös oikeakätisen syöttäessä ykkösruutuun, jolla sivukierteellä olet sinäkin tehnyt mukavasti ässiä.

  Sinun pelissä kaikki muu toimii, paitsi tuo syötönvastaus, joka tuntuu olevan ikuisuusongelma ja joka syö varmasti pelihuumoria. Syöttöliike on todella letkeä, hyvä voima, hyviä kierteitä: Joskus focus karkaa tarkkuuden suhteen ja syntyy noita kriittisiä murtopalloja, joista sitten yleensä selviydyt rautaisilla syötöillä, joka on kyllä ihailtavaa. Ja jos et olisi niin taitava verkolla ja iskuhommissa, niin eihän niitä voittoja tulisi. Siinä mielessä olette hyvä pari, että teiltä löytyy monipuolisuutta kenttäpelissä.

  Parina olette virittämätön Ferrari, jota ajetaan vielä pienemmillä vaihteilla, höystettynä aivan jäätävällä taistelutahdolla, jolla näköjään silläkin voi voittaa otteluita, kuten tänään nähtiin.

  Kympissä heitin jo valkoisen pyyhkeen kehään, mutta Patten ei suostunut häviämään, joten kyllä hän oli se ottelun äijä. Sinäkin onnistut ajoittamaan ne tärkeät onnistuneet syötönvastaukset juuri noihin kriittisiin hetkiin, kun niitä eniten tarvitaan. Tämä oli jo edellisistä matseista tuttu kuvio. Lähetys meni juuri siinä vaihessa poikki, kun johditte kymppiä 9-8. Aika monta kertaa piti katsoa Tourin sivulta, että tekö sitten varmasti voititte, ou jeah ja vamos.

  Hauska tuo liveranking, jossa sijoilla 35-37 Glasspool, Heliövaara ja Peers. Vuoden alussa kovia kokenut Heliövaara yrittämässä sunnuntain loppukirissä Glasspoolin ohi. Vaikka voittoputki voi jo vähän hapottaa, niin jos vielä yksi ja sitten hyvin ansaitulle lomalle.

 • Tuo lähetyksen poikki meneminen 9-8 tilanteessa ehti häiritä sen muutaman sekunnin. Sitten livescoressa riemu repesi!
  Voisiko tämänpäiväistä venymistä hyödyntää myös eräiden kloppien koulutuksessa…
  Ootte tekyllä harvinaisen tapaus. Vamos Harri!

Comments are closed.