Torino CH175 finaali, Heliövaara/Patten – Mies/Skupski 6-3, 6-3 (teksti päivitetty)

Forza! Viikon ylivoimaisesti paras ottelumme päättyi meidän voittoomme, mikä tarkoitti sitä, että pääsimme nostamaan kisan suurinta pokaalia. Päivä päivältä parantunut peli kantoi kisavoittoon asti, ja jälleen voi tämän viikon osalta todeta, että tavoite on saavutettu. Kohti seuraavaa siis!

Voittajien kelpaa hymyillä. 📸: Mike Lawrence/ATP Tour

Finaaleissa on aina oma erityislatauksensa, mutta toki tuota lisäjännitystä helpottaa, kun alla on jo kolme finaalia tältä massakaudelta. Eikä tänään tullut missään vaiheessa mieleen mitään epävarmuuden ajatuksiakaan. Eilisessä matsissa jumiutunut niskani oli toki edelleen aika jäykkä, eikä pää kääntynyt kunnolla oikealle, mutta huolelliset lämmittelyt ja hyvät käsittelyt norjalaisen kisafysion kanssa heti aamusta paransivat tilanteen vähintään siedettäväksi. Kropan lämmettyä niskajäykkyyttä ei oikein edes huomannut, ehkä syötössä vähän, mutta muuten pystyin pelaamaan ihan normaalisti.

Torinossa oli myös nyt viikonloppuna sää muuttunut upean keväiseksi. Tänään puoliltapäivin pelatussa ottelussamme aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpötila oli mukavasti 20 asteen yläpuolella. Löimme lyönnit läpi kauniilla keskuskentällä klo 11, ja olimme nopean vaatteiden vaihdon jälkeen valmiita otteluun kello 12. Yleisöäkin oli eksynyt paikalla muutama sata, joten tunnelmakaan ei ollut hassumpi.


Ottelu alkoi tasaisesti muutamalla vakuuttavalla syötönpidolla, kunnes 2-2 -tilanteessa Skupski kadotti hetkellisesti syöttönsä pahemman kerran. Löin yhden palautuswinnerin, mutta muut kolme pistettä saimme tuossa murrossa hänen kaksoisvirheillään. Erän ainoa tiukka paikka omissa syötöissämme osui kohdalle 4-3 -tilanteessa, mutta pelastimme tärkeästi kaksi murtopalloa minun syöttövuorossani. Mursimme tuon perään Skupskin vielä toistamiseenkin Henryn yltyessä palauttamaan suorastaan fantastisesti, ja niinpä veimme ensimmäisen erän vakuuttavasti 6-3.

Ensimmäisen erän lopussa oli pari murtopalloa puolin ja toisin, ja samalla kaavalla jatkettiin myös toisessa erässä. Nousimme ensin Henryn syötössä 15-40 -tilanteesta pitoon, ja otimme sen jälkeen murron Miesin syötössä hienon linjapalautukseni tuomana. En kuitenkaan saanut 2-0 -tilanteessa seuraavaa omaa syöttöäni pidettyä, mikä tuossa kohtaa tietysti vähän harmitti. Pari ykköstä olisi tarvittu enemmän, mutta vastustajat toki myös onnistuivat hyvin palautuksissaan.

Muistutin seuraavan puotenvaihdon yhteydessä Henryä siitä, että tilanne oli edelleen erittäin hyvä, sillä olimme erän johdolla ja peli kulki hienosti, ja emmekä tuosta vastamurrosta turhaan häkyltyneetkään. Skupski piti syöttönsä 2-1 -tilanteessa, mutta 3-2 -tilanteessa saimme jälleen parilla huippusuorituksella murtopallot Miesin syöttäessä. Ensimmäisen saksalainen selvitti, mutta 40-40 -tilanteessa paine kasvoi liian suureksi ja kakkossyöttö jäi verkkoon. Tällä kertaa minun syöttövuoroni tuon perään oli vakuuttava, ja siirryimme siis 5-2 -johtoon.

Saimme seuraavassa Skupskin syöttövuorossa jo kolme ottelupalloa, mutta niistä vastustajat selvisivät vahvalla syöttämisellä. Vielä vahvempaa syöttämistä oli kuitenkin luvassa Henryltä ottelun viimeisessä syöttövuorossa. Mies sai palautuksen kahdesti takaisin, mutta minä poimin marjat kummallakin kerralla verkolta. Skupskille Henry sen sijaan syötti ässät molempiin kulmiin, jälkimmäisen ottelupalloon, ja niin oli finaali taputeltu reilussa tunnissa 6-3, 6-3.


Kyllähän se mieltä lämmmittää joka kerta, kun pääsee kisavoittoa tuulettamaan. Ja kummasti ottelun jälkeisistä palkintojenjakoseremonioistakin nauttii voiton jälkeen vähän enemmän kuin tappion jälkeen. 😊 Pidimme kiitospuheet kohtuullisen mittaisina, minkä jälkeen kentällä otettiin vielä muutamat valokuvat ennen kuin suuntasimme nimmareiden jaon jälkeen vielä nopeaan TV-haastatteluun. Lopulta pukkariin päästyä kelpasi sitten istahtaa tyytyväisenä penkille ja hetken fiilistellä voittoa. Ja tietysti vielä kun hetki Italiassa ollaan niin yksi lounas kentillä mahtui vielä ohjelmaan.

Kokonaisuudessaan tämä finaali oli mielestäni meiltä erinomainen ottelu. Riisuimme vahvalla palautuspelillämme vastustajat aika aseettomiksi, ja jotenkin tuntui, ettei heillä ollut syötöissään oikein mitään selkeää taktiikkaa, millä meitä olisi voinut horjuttaa. Henry pommittaa varsinkin kakkossyötöistä sellaisia palautuksia, että jopa tuon tason verkkopelaajat alkoivat ottaa askelta taaksepäin, kun taas minä sain tänään tosi hyvin suunnattua palautuksiani verkkopelaajan ohi. Jotenkin olin todella kartalla koko ajan siitä, mitä verkon toisella puolella tapahtuu, vaikka keskityin samalla lyömään omia lyöntejäni. Makea fiilis.

Voitimmme myös melkein kaikki ottelun vähän pidemmät rallit, joita nähtiinkin aika monta. Ajoittain mukana oli vähän tuuriakin, mutta tiimipeli ja kentän peittäminen oli kyllä maailmanluokkaa. Hankala keskipäivän aurinkokaan ei tuntunut meitä haittaavan alkuunkaan niin paljon kuin vastustajia, jotka olivat monta kertaa iskulyöntiensä kanssa pulassa. Voisi melkein sanoa, että olimme parempia oikeastaan kaikilla osa-alueilla.

Erityisen hyvin hoidimme tämän päivän matsin mielestäni kuitenkin henkisellä puolella. Otimme homman alusta alkaen hyvin haltuumme, emmekä antaneet epäolennaisten asioiden hiipiä ajatuksiin. Vastustajat pelasivat toki yhdessä vasta ensimmäistä turnaustaan, mutta jotenkin heidän puolella kenttää näkyi kaksi yksilöä, kun taas meidän puolellamme oli yksi tiimi. Yhteispeli toimi niin pelillisesti kuin henkisesti tosi hyvin, ja kyllähän tuon jotenkin kentällä itsekin aistii. Virheistä päästään yhdessä yli nopeasti, kun taas onnistumiset tuovat virtaa molemmille. Tosi hieno juttu, että kemia noin hyvin meillä toimii.

Ei varmaan käynyt perjantaina match tie breakissa pahasti perässä ollessamme mielessä, että kisavoittajana Torinosta poistuttaisiin. Mutta kyllähän näistä pitää nauttia, kun ne kohdalle osuvat. Hyviä asioita tapahtui sen jälkeen paljonkin, mutta on se toki välillä niin julmetun pienestä kiinni. Yksi huono lyönti enemmän perjantaina, ja matkaa Lyoniin olisi tehty aika vaisuissa tunnelmissa.

Nyt sen sijaan fiilis on aika katossa, ja reilun neljän tunnin bussimatka naapurimaahan tuntuu suorastaan nautinnolliselta. Upeat alppimaisemat vilisevät ikkunassa, repussa on pari pizzapalaa matkaeväänä, blogikirjoittaminen sujuu ja puhelimeen kilahtelee onnitteluja tasaiseen tahtiin. Voisi olla asiat huonomminkin.


Saavumme vielä tänään sunnuntaina illalla Lyoniin, jossa pelit jatkuvat heti tulevalla viikolla ATP250-kisalla. Jäimme harmittavasti Torinon tapaan kaavion sijoituksissa viidenneksi eli ensimmäiseksi sijoittamattomaksi pariksi, ja vastaan tuleekin heti avauskierroksella kova testi, Gille/Vliegen. He voittivat massakauden alkajaisiksi Monte Carlon ATP1000-kisan ja ovat sen jälkeenkin hävinneet vain maailman ykkösparille Granollers/Zeballos. Itseluottamus on kuitenkin meilläkin kunnossa, joten eiköhän tuosta aika hyvä matsi saada aikaiseksi.

Tänään vielä nautitaan kuitenkin Torinon tunnelmista ennen kuin vaihdetaan sitten huomenna taas asetukset tulevalle viikolla. Avausmatsimme on todennäköisesti ohjelmassa tiistaina, vamos!

52 thoughts on “Torino CH175 finaali, Heliövaara/Patten – Mies/Skupski 6-3, 6-3 (teksti päivitetty)

 • Loistavaa, kaikki sujui teillä upeasti 🤗 , hieno voitto! Kotikatsomoa harmitti, kun meille ei kerrottu muuttuneesta ajankohdasta 😥 kivoja tunnelmia kyllä jälkilöylyissäkin 😥

  • Kiitos, kyllä sujui hienosti! Minun tietääkseni aikatauluun ei tullut muutoksia, kello 12 oli alun alkaenkin finaali tarkoitus aloittaa. 🙄

   • Flashscoressa luki jostain syystä että matsi alkaisi klo 15. Olisiko siinä mennyt alkuperäisellä kommentoijalla sekaisin. Täällä blogissa ja atp sivuilla oli oikea aloitusaika. Itsekin katson joskus tuolta flashscoresta, koska se on kätevä kun sinne päivittyy yleensä melko reaaliajassa muutokset. Sen takia bongasin, että siellä oli eri aika.

    • Myös itse seuraan flahscoren aikoja, mutta olen pannut merkille, että nuo ajat muuttuvat hyvin usein. Näinpä seuraan aikaa sen pelin alkuaikaa jota haluan katsoa atp:stä.

 • Oikein oikein paljon onnea voitosta, josta ei oikeastaan ollut epäselvyyttä koko pelin aikana. Erityisesti iloitsin hyvin onnistuneista palautuslinjalyönneistä. Mahtavaa, että niiden määrä on lisääntynyt, sillä niillä saadaan omaan peliin ”vaihtelua” (taktiikkaa) ja toki pisteitä aina voittoon asti. Henryn syötöt onnistuivat nyt erinomaisesti.
  Pelinne vaikutti olevan muutoinkin vapautuneempi kuin aiemmin. Tästä on todella hyvä jatkaa seuraavaan koitokseen.
  Vamos,vamos!!!!

  • Isot kiitokset! Oli kyllä vapautunutta peliä, palautukset kulkivat erinomaisesti ja syöttöpelikin oli ajoittain todella vahvaa 💪 Lisää tätä ehdottomasti!

 • Aivan mahtavaa ja todellakin ansaittu voitto!
  Tässä näkyy teidän pelitaso ja se, että kuulutte huipulle. 👏👏👏
  Teidän tiiimillä on kyllä erinomaiset avaimet isoihin peleihin. 💪💪💪
  Oli todella ilo katsoa peliänne ja kuinka hallitsitte ja OTITTE tarvittavat pisteet!!!
  On myös mielenkiintoista, että pystyitte riisumaan Skupskin tuolla tavalla?!

  Nyt vain nauttimaan tästä ja sitten kohti Lyon’in turnausta!
  ”” Vastustajat vaviskoon!””

  • Oli ansaittu voitto kerta kaikkiaan. 💪 Pelintasomme on parhaimmillaan tosi korkea, ja tätä kun saamme irti jatkossakin niin väkisinkin hyvä tulee. On siinä Skupskinkin tasoiset pelimiehet helisemässä vastapuolella. 😎

 • Pelitaso aivan huippua. Nyt toimi kaikki ja kun samaan aikaan Skupski oli yössä, niin tuloksena suorastaan murskavoitto. Olipa mukava katsella ottelu samalla capuccinoa hörppien!

  • Ihan huippua! 💪 Skupski jäi kieltämättä aika aseettomaksi, mutta ehkä otetaan siitä myös hieman kunniaa itsellemme. 😉

 • Loistava peli! Ja turnaus. Turnaushan tarjosi kevyesti ainakin ATP 250-tason (ja kovempiakin) vastustajia ja tiukkoja vääntöjä, joskin finaali oli sitten melkein yhteen päätyyn. Pääsitte myös Miesin pään sisälle ja häneltä alkoi pelihuumori loppua. Mutta monipuolista pelaamista ja onnistumisia. Onnittelut!
  Tuosta on kiva jatkaa taas.

  • Loistava turnaus! Pahoja vastustajia alusta alkaen, eikä tosiaan mitään perus CH-tason matseja. Tosi tyytyväinen voi kyllä olla, ja aina sekin lämmittää, että vastapuolella alkaa huumori loppua 😎

  • Isot kiitokset! Tuolta tosiaan matsin näkee, täytyypä käydä itsekin herkuttelemassa. 🙂

 • Onnittelut loistavasta turnausvoitosta!🥳🙌 Matkalla päätyyn voitot kolmesta kovasta parista niin tuota kelpaa kyllä fiilistellä. Teidän pelissä on mahtava meininki ja tekemistä on hieno seurata, etenkin kun molemmilla teistä on taipumus huippusuorituksiin tiukoissa paikoissa. Nyt niitä hyviä asioista vaan sitten tapahtuu niin mukava jatkaa kautta hyvissä fiiliksissä sekä siellä kentällä että täällä kotikatsomoissa.😁 Tsemppiä taas seuraavaan kisaan, belgialaiset nippuun samoilla höyryillä 1. kiekalla.
  P.s. Pelaamisesi ja blogisi on johtanut siihen, että neluri kiinnostaa nykyään enemmän kuin kaksinpeli, jännä juttu!😅

  • Kiitos! Kolme hyvää voittoa ja peli parantui matkan varrella hurjasti. Vaikea olla tyytymätön 😊 Hyviä asioita on varmasti myös edessä päin jos ja kun tällä tavalla jatketaan 💪

   Ja aika siistiä kuulla, että neluri kiinnostaa! Jotain tullut tehtyä oikein kentän ulkopuolellakin siis. 🙂

 • Iso käsi ja onnittelut perään! Taisi olla tärkeä voitto myös rankingin osalta, sillä kompensoi sopivasti viime vuoden Bordeauxin CH-voiton pisteet. Ja Rooma1000 pojomenetyksen voitte korjata heti ensi viikolla! Siispä tsempit Lyonin lyönteihin!

  • Kiitos! Tasan vuosi sitten tuli tosiaan nosteltua pokaalia Bordeaux’ssa eli mukavasti tuli puolustettua nuo pisteet. Rooman ATP1000:sta sen sijaan tulee pakollinen 0 pistettä saldoon, eli tuon saa korjattua vasta vuoden päästä… 🙄

 • Eikö näissä olekaan pakko pelata kolmatta erää? Ihan harkinnanvarainen toimintamalli tulevaisuuteenkin. 🙂

  Hyvin oli peli hallussa koko ajan ja oikeastaan kaikki toimi. Siinä vaiheessa, kun Mies alkaa puhumaan enemmän taivaalle kuin parilleen, niin tietää homman olevan taputeltu. Oliko Skupskilla jotain häikkää jalan kanssa vai mitenkä hänen toiminta oli niin erikoista?

  Tulipahan jälleen aika hyvin esille, että kuinka hyvä pari te Henryn kanssa olette. Pelitaidollisestikin tietysti, mutta yhteispeli oli ihan eri tasolta verrattuna vastustajiin.

  Ensi viikolle sattuikin sitten ihan uskomattoman huono arpa, mutta eipä murehdita sitä nyt ja jos peli kerran kulkee, niin kivahan sitä on testata huippuja vastaan. Suuret onnittelut upeasta voitosta!

  • Hahaa, näköjään suoraan kahdessakin erässä voi välillä murskata vastustajan. 😎 Sen verran vahvaa peliä oli kyllä tänään, että kolmanteen erään meno olisi kyllä ollut suorastaan vääryys. Loistavaa yhteispeliä meiltä alusta loppuun.

   Skupski ei ehkä ihan ole vielä löytänyt Miesin parina parasta mielentilaa ja pelitaktiikkaa, ja kun Mieskin alkoi sopivasti kypsyä meidän onnistumisiimme niin kyllähän siitä salaa verkon toisella puolella tuli nautittua 😂

   Ensi viikolla sitten vielä selvästi tiukempi testi, mutta miksi ei jatkettaisi siitä mihin tänään jäätiin 💪

 • Jeejee! Isot onnittelut! Olette kyllä super hyvä pari. Ketkä tahansa kaatuu tuolla pelillä, joten jatkakaa vaan samaa rataa 😎👌🏼

 • Tämä taisi olla IloistenRentojen peli VirkamiesTosikkoja vastaan. Paikoin vaikutti, että ykkössijoitetut jopa pelkäsivät pelata, jotenkin ahdistunutta tuskailua. Kylläpä oli hieno turnee teillä, sydämelliset onnittelut isosta pytystä!!!! Hyviä Lyon´teja Harri&Henrylle!!!!!!!

  • Ihan oikein analysoitu! Meillä oli vapautunutta ja rentoa menoa, kun taas vastapuolella ei tiedetty miten päin olisi pitänyt seisoa. Kiitos onnitteluista!

 • You and HEnry are ripping it!!
  Many congrats on beating such strong opponents with relative ease.

 • Etkö viime syyskalenterissasi maininnut että se söi vähän miestä kun kieltäydyit yhteistyöstä Miehen kanssa? Miten tuo näkyy, vai näkyykö, peleissä? Murjottaako mies edelleen, tai irvistää miehekkäästi ohi kulkiessaan?
  Olitte kuitenkin jo treenanneetkin heidän kanssaan, kuten kirjoitit.

  • Kyllähän tuo taisi Miestä vähän harmittaa, kun en viime vuoden lopulla hänen parikseen suostunut. Tällä viikolla tuli Mies/Skupskin kanssa hengailtua paljon niin treenikentällä kuin vaikkapa lounaspöydissä ja tosi hyvissä väleissä ollaan kyllä. Mutta matsin aikana ehkä alkoi häviävää osapuolta vähän harmittaa. 😁

  • Näin sivusta, jos saan kertoa oman havaintoni Harrin parina pelanneesta Mies-pelurista, niin havaintoni on se, että hän on aivan liian kova mies selittelemään eli puhumaan pelin aikana. Tuolla tavalla saa partnerin huonolle tuulelle ja peli menee rikki. Tätä samaa olin havaitsevinani myös tänään hänen puhuessaan Skupikille. Toki en ole ollut aivan vieressä kuuntelemassa, mutta Harri voinee sanoa oman mielipiteensä, mikäli haluaa.

   • Kyllähän jokaisella meistä on omanlaisensa persoona, ja Mies kuuluu varmasti tuohon enemmän puhuvaan kansanosaan. 🙂 Joidenkin kanssa toimii, joidenkin kanssa ei. Saa nähdä kuinka pitkälle Mies/Skupski pari kestää.

 • Kävin pari viikkoa sitten häiritsemässä sun harjoituksia Targan ulkokentällä ( pyydän siitä anteeksi – ei kuulu tapoihin. Onhan se sun duuni ja silloin pitää keskittyä muuhun kuin typerien diletanttien kommentteihin ). Mutta pakko kertoa, koska sanoin silloin sinulle että sun volley on top 3 maailmassa. Kysyit silloin ketkä ne muut ovat, ja sillon valmentaja mainitsi että ehkä Skupski on yksi. Nyt hän oli tänään verkon toisella puolella ja kyllä nyt voin sanoa että olet top2 maailmassa. Nyt on vain kysymys, kuka tuo toinen voisi olla😜. Onnittelut upeasta voitosta.
  Terv. Kenneth Söderholm ( reilua ehkä nyt laittaa nimi )

  • Hehee, eipä haitannut tuo häiriö yhtään! Toi päinvastoin lisää uskoa omaan volleypelaamiseen. 😎

   Skupski ei tänään totta tosiaan ollut parhaimmillaan, joten täytyy edelleen vielä pohtia kenellä muulla nuo maailman parhaat volleyt voisi olla. 😉 Ehkä kyselen vähän muidenkin pelaajien mietteitä.

  • Kiitos! Tarkoitus oli tosiaan pelata Geneve, johon olisi vaikkapa Suomesta ollut suorat lennot, ja saanut perheen mukaan. Mutta lopulta Lyonin pelaajalistalla oli sen verran vähemmän huippupareja, että päätimme vaihtaa viime hetkellä ilmoittautumisemme sinne.

 • Onnittelut! En tiedä miten varsinaista urheilijaa, mutta ainakin penkkiurheilijaa vähän kuitenkin turhauttaa kun voittoja tulee kiitettävään tahtiin, mutta rankkaus ei silti juurikaan nouse. No, ehkä vuoden loppupuoliskolla on sitten hyvät mahdollisuudet siihen?

  • Kiitos! Toden totta, ranking laskee taas huomennakin useamman sijan huonompaan suuntaan. 🙁

   Mutta tuohan johtuu ihan siitä, että viime keväänä tuli pelattua isompia kisoja ja pisteitä tuli vielä tätäkin kevättä enemmän. Ranskan avointen jälkeen on sitten pitkä pätkä ilman oikeastaan mitään puolustettavia pisteitä, joten siinä kohtaa alkaa toivottavasti rankingkin liikkua oikeaan suuntaan. Mutta kyllä se joka tapauksessa vaatii vähän isommissa kisoissa menestymistä.

 • Lämpimät onnittelut kisan voitosta. Erinomaista peliä lukuun ottamatta sitä yhtä syöttövuoroa.
  Edelleen painottaisin rentouden merkitystä. Kun syötät rennosti, syöttö kulkee hienosti.
  Tsemppiä tuleviin kisoihin, teillä on peli hyvin kuosissa. Mihin vain on mahdollisuus.

  • Kiitos! Rentous on kieltämättä valtavan tärkeä osa pelaamista. Itseluottamuksen ja kokemuksen kautta sitä oppii rentoutumaan tiukoissakin paikoissa.

 • Finaali mukavan lämpimässä säässä viikon sadekelien jälkeen. Paikan päällä katsomassa. Suvereeni hallinta itse pelissä eivätkä vastustajat saaneet otetta ottelun hallinnasta. Kiitos valokuvasta ja pojalle annetusta nimmarista.

  • Millä tuon kuvan saa liitettyä profiiliinsa? Kun ei Harrillakaan ole omissa vastauksissaan!
   Ei silleen että välttämättä laittaisin mutta herätti vaan huomiota kun muilla sitä ei ole eikä tuossa lähetyksessä ole mitään optiota sen lataamiseen.

  • Kiitos kannustuksesta ihan paikan päällä! Hieno ottelu kerta kaikkiaan ja sääkin suosi. 🙂

 • Congratulations to you and Henry! 🥳 A great performance and another title. 🏆 You both hit some blistering returns💥and despite the disappointment of not taking the MPs in the previous game, Henry served out the match magnificently. 😎 Mies was a very frustrated “Mies”. 😁 “every time” 🤭. I expected him to take a MTO when down 2-4 in the 2nd set……remember Munich? 😉

  Nice symmetry with Henry’s former partner also winning in Bordeaux. Roll on the grass court season when you can start climbing the rankings. 📈 But first Lyon & Rolly G. Good luck. 🤞

  • Wohoo, thank you! Quite a performance from us indeed. Henry said some nice words to Neal after the match, how much he has looked up to him and learned which was a very nice touch. But on court the roles were the opposite today. 💪💪 Mies tried a couple of distraction tactics but even that didn’t stop us. 😎

 • Onneksi olkoon! Upea voitto ja hieno viikko. Samaa mieltä, että vaikka oli ”vain” challenger, niin pelaajalistan perusteellaa olisi vaikka voinut olla ATP500. Kertoo siis myös teidän tasosta tällä hetkellä. Hienoa nähdä, että yhteispeli ja asenne on jo niin hyvin kohdallaan. Virheitä toki tulee mutta ne eivät masenna ja tiukoissa paikoissa uskallatte pelata voitosta. Teillä alkaa olla positiivinen ongelma, eli otteluita alkaa kohta olla jo liikaa. Oletteko jo puhuneet, että pitäisikö joku turnaus jättää väliin, kun kaikissa etenette nyt loppuotteluun asti? Ettei tulisi uusia loukkaantumisia rasituksen takia. Toki hieman huono sauma nyt levätä, kun ensin RG ja sitten pitää saada tuntumaa ruohoon ennen Wimbledonia.
  Lopuksi vielä, ehkä hieman hassu, kysymys. Mitä säännöt sanonvat pelaaja-aition vieraista? Puhuttiin siitä, että nyt kun RG:hen oli miljoona katsojaa tulossa katsomaan Nadalin viimeisiä otteluita, niin Nadalin vastustaja voisi tienata aika hyvät rahat myymällä paikkoja omaan pelaaja-aitioon. 🙂 Varsinkin jos itse on esim karsija, eli rahat tulisi tarpeeseen. Vai onko olemassa joku sääntö, että vieraiden pitää kuulua tiimiin? Tai olla sukulaisia.

  • Kiitos! Hieno viikko toden totta! Peli kulkee, asenne on kohdallaan ja kentällä on mukavaa. Eikä virheitä tarvitse jäädä jossittelemaan. 🙂

   Ei varmaan tässä kohtaa kannata kisoja jättää väliin, kun sen verran hyvin sujuu. Pysytään voittojen tiellä ja nautitaan matkasta. Neluri ei myöskään onneksi ole fyysisesti ihan yhtä rankkaa kuin kaksinpeli.

   Pelaajilla on tosiaan kisoihin akkreditointipasseja ja joitain päivälippuja yleensä käytössään. Ja isommille kentille myös pelaaja-aitiopaikkoja. Ne on tarkoitettu valmentajille, perheenjäsenille ja ystäville, ja ainakin juuri Wimbledonin kisaopasta lukiessani huomasin maininnan, että niistä rahan saaminen on ehdottomasti kielletty. Mutta eihän siitä välttämättä kiinni jää 😅

 • Congratulations! Super random question: I noticed some websites and accounts for automatic updates had trouble with the Turin draws and schedules because the tournament/supervisor clearly wasn’t using the normal ATP format (as you can see in the draw/schedule PDFs that look different than they normally do), and even the ATP website itself couldn’t display the doubles draw until Wednesday or so and just said the draw wasn’t available although it had been made on Monday. Was that also a problem for players, for example for draw/schedule notifications or did everything seem to run smoothly?

  • Thank you! I was actually wondering the same thing, the draws and order of play in Turin had the design more resembling that of the WTA draws and OOPs. I forgot to ask the tour manager why it was like that but hopefully it was just a one-off. At least personally, I didn’t like the new design.

  • I followed this up with the ATP, and apparently Turin was a trial for a new version of their program used to make draws, OOPs etc. The visuals were not amazing so hopefully some tweaks can still be made.

   From players’ perspective, otherwise everything worked normally. We got schedule notifications and such as normal.

 • Hienosti on alkanut yhteistyö Henry Pattenin kanssa. Onnittelut taas kerran mestaruudesta.

  Gille/Vliegen tulee olemaan vaikea vastustaja Lyonissa, se on selvää, mutta kyllä te heidätkin pystytte kovalla tsemillä kaatamaan. Vamos!

 • Ehkä teidän on hyvä muistaa että matkanne on vasta aivan alussa. Vaikka mitä tulette vielä saavuttamaan lähivuosina jos vain terveyttä ja malttia riittää! Tämä viimeinen voitto, ylivoimaisuudessaan, oli kyllä mykistävä, mutta niin olivat nuo nitromatsit sitä ennenkin! Veikkaan että vastustajillanne on tästä turnauksesta lähtien otsat aika rypyssä kun huomaavat teidän ilmestyneen kaavioon heidän tielleen. Vamos, ryppyilkää oikein kunnolla myös Ranskan turnauksissa.

 • Mielenkiintoista, ettei atp seuraavaa ottelua näytä. Ei kuitenkaan hätää, sillä Veikkaus-tv näyttää näköjään suorana. Edellyttää että pelitilillä on edes yksi sentti. Tästä opiksi, että tuo Veikkaus sivusto kannattaa aina katsoa etukäteen valmiiksi.

Comments are closed.