Roland Garros R16, Heliövaara/Patten – Gille/Vliegen luovutustappio (teksti päivittyy tiistaina)

Voi voi, aika takavasemmalta tuli tämä. Kesken aamubollauksen kämmentä lyödessä olkapäässä vihlasi pahasti, ja vaikka fyssareiden kanssa kaikkea yritettiin, niin ei tänään pysty kyllä ottelua pelaamaan. Jatkotutkimuksia tiedossa myöhemmin, mutta toivotaan, että kyseessä ei ole mahdottoman vakava juttu.

Lisätään vielä tässä kohtaa sen verran, että lennän nyt maanantaina kotiin, jossa olkapää tutkitaan tiistain aikana kunnolla. Päivitän sitten heti kuulumiset tännekin kunhan tiedän itsekin enemmän.

41 thoughts on “Roland Garros R16, Heliövaara/Patten – Gille/Vliegen luovutustappio (teksti päivittyy tiistaina)

 • Voihan harmin paikka. Pitkiä turnauksia, kroppa kovilla, terveys edellä kuitenkin mennään. Toivotaan, että fyssari saa paikat kuntoon.

 • Kylläpä oli ikävä uutinen! Nyt toivotaan, että kyseessä ei ole mistään vakavammasta. Harmitus on nyt varmasti kova, mutta teidän parin matka on vasta alussa. Tsemppiä kovasti Harri ja entistä ehompana tuleviin koitoksiin!

 • Kiitos kun ilmoitit heti. Olin juuri varustautunut katsomaan pelin.

  Oikein hyvää syntymäpäivää sinulle huomenna.

 • Todella harmillinen tilanne! Todellakin toivotaan , ettei estä tulevia turneita. Tsemppiä kuntoutukseen.

 • Harmin paikka 🙁 , pitkä massa kausi takana ja paljon lyöntejä&syöttöjä. toivotaan että saat terveen paperit lääkäriltä nopeahkosti kun palaat Suomeen. Tsemppiä.

 • Eihän teitä muuten olisikaan pysäytetty tässä kisassa. Sähköposti kun kilahti, niin tiesi, että joku on luovuttanut. Jotenkin kyllä aavisti pahimman edes lukematta. Kylläpä synkkeni omakin maailma ja voi taas vain kuvitella fiiliksiä siellä. Toivotaan, että ei pitkää taukoa tule.

  Tsemppiä! Hengessä ollaan mukana, vaikka sitten olkapään kuntoutuksessa.

 • Valtaisa pettymys! Mutta minkäs näille mahtaa. Epäilemättä juuri nyt harmitus suurempaa kuin olkapääkipu.
  Tsemppiä!

 • Ei voi olla totta, mutta ilmeisesti on. Voi rähmä.
  No. Rauhassa täysillä eteenpäin terveys edellä.
  Massakausi oli upea.
  Peukkuja toipumiseen.

 • Voi-voi-ja-voi; ei muuta ku paikat kuntoon 3n L:n strategialla: lämpö-lepo-ja-ravinto! 😉
  Pikaisia parantumisia ja lämpimämpiä kelejä… vamos.

 • Harmittava juttu, mutta onhan se parempi luovuttaa kuin pahentaa olkapäätä. Toivottavasti kyse ei ole sen vakavammasta ja pääset kuntoutumaan ja pelikuntoon pikimmiten. 👍👍👍
  Olette joka tapauksessa hienossa nosteessa ja sillä fiiliksellä on iso merkitys myös paranemiselle. 👌👌👌

 • Valtava pettymys sinun ja Henryn puolesta. Terveys on kuitenkin tärkeintä, joten paikat kuntoon ja sen jälkeen taas turnaukset jatkuvat.

 • Olipas harmillinen uutinen katsojalle, mutta varmasti vielä kovempi itse pelaajalle. Terveys kuitenkin on tärkeintä. Sitä pitää vaalia.
  Huomisen merkkipäiväsi johdosta Paljon Onnea!

 • Voi rähmä! Puolestanne ketuttaa kuin pientä oravaa 🙁 Toivottavasti olkapää tulee pian kuntoon ja pääsette nurmikaudelle täysissä voimissa. Paljon matseja takana teillä aika lyhyellä aikaa. Varmasti keho sen tuntee. Eikä Ranskan koleat säätkään varmaan ole auttaneet asiaa.

  • Kylläpä oli harmillinen uutinen, nyyh! Toivottavasti ei ole mitään vakavaa. Harmitus on nyt teilläkin Henrin kanssa varmasti kova, mutta matka parina on siitä huolimatta ollut teillä menestystarina. Toivotaan kaikki, että se jatkuu. Tsemppiä kovasti kuntoutukseen, pidän peukkuja!!!! Ja kun kaikki on kunnossa, värise Wimbledon 😉

 • Onpa harmi homma, mutta terveys ensin mentävä 😞 Nyt vaan tsemppiä kuntoutukseen ja massakaudella kahta kauheammin pommeja kulmiin 👍🎾

 • For Finns the Freonch Open has been a bad luck tournament Next shall be for all the Good!

 • Voihan kele! Toivottavasti vamma ei ole vakava, vaan paranee pian. Tsemppiä, Harri!

 • …juu, vielä pahottelut loukista… mut oisko Henryllä nyt aikaa kirjottaa tänne? 🙂👍

 • Voi että, mitä epäonnea, mutta ollaan tyytyväisiä, että muutama voitto tuli alle ja toivotaan tosiaan, ettei mitään isompaa vammaa olisi!

 • Tsemppiä! Toivottavasti ei mitään vakavampaa kuitenkaan, ja paluu ruohokentille onnistuu pian.
  Onnittelut lähes täydellisestä massakaudesta! Ei olisi paremmin voinut enää mennä, varsinkin kun pelasitte vasta ensimmäiset yhteiset pelinne. Varmasti kaikki odottivat kuinka pitkälle Pariisissa olisi vielä menty, mutta terveys edellä ja voitettavaa pitää jättää myös loppuvuoteen 🙂

 • voi että kun harmittaa vielä näin illallakin 😭 ja jos itseä harmittaa näin paljon, niin teillä varmasti potenssiin 10, joten toivotan sylikaupalla toipumisia sinne, niin henkisesti kuin fyysisesti 🥲

  mutta hopeareunus, niin onnittelut upeasta massakaudesta, se ylitti kaikki odotukset 🙌 ensi vuonna sitten isoihin massakisoihin rytinällä 😇 ja ruohokausi tulee olemaan 🔥 että varokaa ettei ruoho syty tuleen kun olette niin kuuma pari 🫣

 • Turnauksen alkaessa sitä aina toivoo näin penkkiurheilijana, että päättyy joko pyttyyn tai mahdollisimman myöhäiseen tappioon. Nyt turnaus päättyi ilman kumpaakaan ja se ei ole kiva asia ollenkaan. Hyvä, että pääset tutkituttamaan oikean olkapääsi (jos kerran kämmentä lyödessä vihlaisi, niin oikea täytynee olla) heti tiistaina ja toivottavasti tulee selvyys siihen mitä tapahtunut ja mitä se tarkoittaa. Toivottavasti ei vaadi pitkää parantelua, ettei hyvä flow katkea (JOS!! tulisi pitkäkin tauko, niin Henry kyllä viime viikkojen näytöillä varmasti saa peliseurakyselyjä ja ihan ansaitusti).

  Olen varmaan kohta 2v lueskellut jokaisen blogin (ja melkein kaikki kommentitkin) ja en muista, että olkapään kanssa olisi ollut ollut ongelmaa (selkä ainakin kolmesti, silmähäikkää pariin kertaan ja vuosi sitten murtunut sormi tulee mieleen). Toivottavasti on jokin harmittomaksi osoittautuva, kun olkapää on niin monimutkainen ja tärkeä ihan jokaiselle. Tsemppiä sekä tutkimuksiin että toipumiseen ja Henrylle lehmänhermoja tulosten odottelussa.

 • so sorry this has happened to you, how disappointing.
  Very best of luck with the diagnosis.

 • Kyllähän enteet nyt ovat Harri sun puolellasi: näemmä on syntymäpäiväsi (olkoon se onneksi!) ja tämän päiväiseksi Mastermind-sanapelinkin sanaksi muodostui HARRI.

 • Anteeksi offtopic, mutta pakko kysyä jos joku tennisfani olisi paikalla: Näkyykö teillä Sinner vs Dimitrov Eurosport Appin kautta juuri nyt klo 17:44 suomen aikaa? Normaalisti ylhäällä on punainen ”watch live” palkki mutta nyt sitä ei näy eikä striimiä saa aloitettua!

  Joku naisten neluri kyllä näkyi kun testasin äsken. Tämä on karmeaa kun kvartsit menossa eikä voi katsoa!

 • Oh no, that was such sad news to hear! I hope it is nothing serious and we will see you & Henry competing for more titles soon!!
  Happy birthday! 🎉

 • No voihan harmitus! Toivottavasti ei mitaan vakavaa.

  Asiaan hieman liittyen: olen aina ihmetellyt, miksei tammoisissa tilanteissa, kun pelaaja tai pari vetaytyy ennen ottelua, heidan aikaisemmin voittamansa pelaaja/pari ei paase jatkoon, vaan heidan seuraava vastustajansa saa luovutusvoiton. Esim. kun Djokovic vetaytyi, miksi Cerundolo ei paase pelaamaan Ruudia vastaan (vahan niin kuin karsintojen lucky loserit)? Ehka tassa on monimutkaisia nakokohtia, joita en osaa ajatella. Onko tammoista edes harkittu?

  • Miksi ihmeessä C:n pitäisi päästä pelaamaan, kun on hävinnyt D:lle? Totta kai oikea vastustaja on kaavion mukainen eli tässä tapauksessa Ruud pelaa voittajaa vastaan pelistä Zverev/De Minaur.

   • Joo, näin se on aina mennyt tenniksessä aina jostain 1800-luvun lopulta saakka (eli ihan alusta) eikä käytäntöön varmasti ole tulossa muutoksia. Tietääkseni ihan samoin toimitaan kaikissa muissakin urheilulajeissa. Häviäjä on ulkona pysyvästi.

    Tenniksen karsintojen lucky loser menettely ei ole muuta kuin äärimmäisen harvinainen poikkeustilanne.

    • Ei ole aarimmaisen harvinainen menettely. Esimerkiksi maastohiihdossa ja yleisurheilun juoksumatkoilla LL on erittain tavallista. Ja naissa tapauksissa jatkoon paasee paras lucky loser. Ehka tenniksen pitaisi ottaa sama kaytanto.

     • Ihan eri asia. Noissa haetaan tiettyä määrää jatkoon, tenniksessä ja valtavassa määrässä muita lajeja vain voittaja jatkaa ja jos voittajalle tulee jotain, niin sitten tulee. Kun miettii kuinka monta luovutusvoittoa tenniksessäkin tulee ja monesti vasta pari päivää myöhemmin kuin edellinen peli ollut, niin eihän siitä tulisi mitään, että häviäjän pitäisi jäädä odottelemaan miten käy ja tulisiko sittenkin uusi peli… Tenniksessäkin on lohkovaihekisoja ja niissä on omat sääntönsä. Myönnän toki, että kun jollain on kremppa, niin toivon, että luovuttaisi kesken pelin ja siten päästäisi toisen jatkoon, mutta ei luovutusta haluta antaa, kun haluaa pinnat ja rahat. Ottelun päätyttyä se on pulinat pois ja hävinnyt kotiin tai kohti seuraavaa turnausta.

     • Nimetön jo vastasikin hyvin perustellen. Minä tarkoitin lajeja, joissa on kaavio ja joissa otellaan toista osapuolta vastaan. Hiihto ja yleisurheilu ei sellaisia ole.

      Tenniksen käytäntöä ei pidä todellakaan yrittää muuttaa.

Comments are closed.