Eastbourne ATP250 SF, Heliövaara/Patten – Ebden/Peers 7-6(11), 6-7(4), 5-10

Ei noussut pelintaso järin korkeaksi tänään Eastbournen tuulisissa olosuhteissa, mutta voitto olisi kyllä silti pitänyt ottaa. Paha tuomarinvirhe toisen erän pitopallossamme käänsi kuitenkin ottelun suunnan, ja loppua kohden vastustajat kyllä syöttivät paremmin ja ansaitsivat voittonsa. Vähän sellainen ohipäivä tänään, mutta otetaan se tokii mieluummin tähän kohtaan, ja jatketaan tuoreella mielellä ja nälkäisinä kohti Wimbledonia.

Eastbournessa laski tänään lämpötila edellispäivien helteestä, minkä lisäksi tuuli yltyi selvästi noin 10m/s lukemiin. Pääosin sivusta tullut tuuli oli toki meille oikea- ja vasenkätisestä pelaajasta koostuvana tiiminä ihan hyvä juttu syöttöjen kannalta, mutta muuten se tuo peliin kyllä tiettyä epävarmuutta. Varsinkin kun se yhdistetään ruohokenttään, jossa pallon pomppu on muutenkin melko epätasainen.

Joka tapauksessa, bollasimme lyönnit läpi puoliltapäivin ja olimme lounaan jälkeen valmiita astumaan kehiin, kun toinen miesten nelinpelin semi saatiin kentällämme pelattua tiukkojen vaiheiden jälkeen loppuun. Vastassa oli paljon kokemusta ja maailmanlistan ykkönen, mutta hyvässä vireessä olimme mekin.

Matsi alkoi meidän syötöllämme, mutta jouduin Henryn pidon jälkeen heti 1-1 -tilanteessa kaivamaan pari erinomaista syöttöä selvittääkseni australialaisten kaksi murtopalloa. Palautuspeli ei meinannut millään käynnistyä ja 4-4 -tilanteessa olin verkollakin harvinaisen pihalla Henryn syöttövuorossa, mutta häneltäkin löytyi onneksi huippusyöttö 40-40 -tilanteeseen. Hyvän syöttämisen myötä edettiinkin tie breakiin, jota pelattiin pitkään ja hartaasti.

En voi sanoa, että tuo tie break nousi peliesitysten takia mitenkään kovin muistettavaksi, mutta olihan siinä toki eräpalloja aika monta kumpaankin suuntaan. Minä en saanut kämmenpalautuksia sinne päinkään kenttään, vaan osuin muun muassa kahdesti peräkkäin verkkoon menossa olleilla palautuksillani Henryn vartaloon. Kovasti jaksoimme kuitenkin tsempata, ja vaikka en saanutkaan eräpalloa omalla syötölläni 6-5 -tilanteessa käytettyä, niin onneksi Henry otti homman haltuun lyömällä 11-11 -tilanteessa hienon palautuksen ja seuraavaan pisteeseen vahvan ykkössyötön.

Toisessa erässä annoimme minun syöttää ensin, jotta pidimme syöttöpuolet sivutuuleen nähden optimaalisina. Helppoja pitoja ei meille paljoa ollut tarjolla, mutta 2-2 -tilanteessa otimme vihdoin hienon murron Ebdenin syötössä, ja nyt alkoi näyttää jo hyvältä. Seuraavassa minun syöttövuorossani missasin kuitenkin helpohkon takakentän kämmenen 40-30 -tilanteessa, minkä jälkeen 40-40 -tilanteessa ykkössyöttöni oli erinomainen, ja Henry löi verkonpäältä pallon krossina läpi. Kalkkiviiva pöllähti, mutta käsittämätöntä kyllä, kisan päätuomari päätti huutaa pallon ”out”, vaikka linjatuomarikin näytti pallon olleen sisällä.

Ei tuota Henryn volleyta minusta kyllä tämän heikohkon resoluution videon perusteellakaan nyt ainakaan ulos voi tuomita.

Eihän yksi tuomio koskaan matsia kokonaan ratkaise, mutta nyt se tuli kyllä tosi ratkaisevaan paikkaan. Momentumimme katkesi täysin, ja erä tasoittui. Emme mielestäni jääneet sen kummemmin tuota edes märehtimään, mutta selvästi vastustajat saivat tasoituksesta buustia, eikä meidän palautuspelimme riittänyt enää uuteen murtoon. Ja tie break oli kyllä vaisu. Saimme minibreikin kärkeen, mutta hävisin sen perään molemmat omat syöttöpisteeni, vaikka ykköset osuivat kenttään. Ja vaikka otimme vielä minibreikin takaisin 3-5 -tilanteessa, niin sitä seuraavat kaksi syöttöpistettäni menivät nekin australialaisille. Heikko lopetus erään siis, ja nyt oli päästävä vessatauolle keräämään ajatukset.

Ei alkanut kuitenkaan kolmaskaan erä sen paremmin. Peers taisteli Henryn syötön takaisin ensimmäisessä pisteessä, ja minä tein kaksoisvirheen 1-3 -tilanteessa. Jouduimme näin aikaiseisessa vaiheessa kaksi minibreikkiä perään. Eikä edes toinen minibreikeistä tullut takaisin. Aussivastukset laittoivat MTB:ssä kaikki kahdeksan ykköstään kenttään, ja matsi päättyi tälle matsille tyypillisesti kahteen palautusvirheeseemme. Ei siinä auttanut kuin onnitella vastustajat ja jatkaa matkaa pelaajien tiloihin.

Jotenkin tästä matsista jäi aika vaisu jälkimaku. Emme pelanneet mielestäni mitenkään erityisen hyvin missään vaiheessa, mutta olimme silti kuitenkin niin lähellä voittoa. Hävisimme koko kisan ainoan syöttövuoromme tuolla harmillisella virhetuomiolla, ja lopussa pienten marginaalien tie break -pelissä kävi sitten näin.

Omassa pelissäni oli haasteita vähän joka osa-alueella, mutta erityisesti palautuksen ongelmat jäivät ihmetyttämään. En löytänyt oikein mitään keinoa saada kämmenpalautuksen ajoitusta kohdalleen, vaikka oli erityisesti tie breakeissa melkein päivänselvää, että jokainen vastustajien syöttö tuli kämmenelleni. Kyllähän pallo pitäisi tuolloin vähintään saada kenttään, mielellään vielä aika pahana.

Ja muutenkin pelistä puuttui se paras terävyys. Syötön taso laski hieman matsin edetessä olkapään hieman väsyessä, ja muutenkin tietynlainen räjähtävyys alkoi olla kaukana. Liike oli hieman kankeaa ja refleksit hitaat. Lieneekö sitten nämä helteisessä hotellihuoneessa nukutut levottomat yöt syöneet mehut miehestä. Tai sitten se parin viikon loukkaantumistauko ja sen jälkeinen kova tahto päästä takaisin pelivireeseen tarkoittivat sitä, että tuli tehtyä viimeiseen 10 päivään vähän liikaa.

Mutta vaikka tappio harmittaa, ja erityisesti tiukka sellainen, niin ei se maailma siihen kaadu. Voi olla, että ensi viikon Wimbledonia ajatellen yksi lepopäivä lisää tekee tähän paikkaan jopa hyvää. Paras peli on olemassa, pitää vain olla fyysisesti ja henkisesti parhaassa vireessä, jotta se peli saadaan esille silloin kun sitä tarvitaan. Ja kyllähän me tuon osaamme, kunhan vain annamme itsellemme siihen mahdollisuuden.

Nyt siis pienen levon jälkeen katse eteenpäin ja kohti kauden kolmatta Grand Slamia. Tiedossa on, että omalla hyvällä pelillä kuka vain voi kaatua, mutta toki matsi kerrallaan lähdetään. Nelurit Lontoossa alkavat ensi viikon keskiviikkona, mutta kaaviot julkaistaan jo huomenna perjantainta. On tässä odotettavaa siis edessä. 😊

56 thoughts on “Eastbourne ATP250 SF, Heliövaara/Patten – Ebden/Peers 7-6(11), 6-7(4), 5-10

 • …juu, kyllä Eastbournen tuomarit ja linjamiehet on herättäneet huomiota koko viikon ajan tuomioillaan… pitäs kyllä saada videohaasteet kaikkiin ATP-kisoihin.
  Hyvä kuitenkin, että käsi on kunnossa ja tiedossa hyviä treenejä ja välipäiviä ennen Wimpeliä!
  Sitä kohti ja vamos! 🎾☀️👍

 • I did not see the match, but did see the score after first set tiebreak and again when you were up a break on the second, so feelings were high on this side of the Atlantic at that point! Bummer to hear about a questionable line call! But like you said, better take a loss at this than in the next week or two!
  I got very excited when I read you and Henry will be making an appearance in my backyard in Newport. Hoping to come and cheer you two on there!!!

  • Yeah, not the way we hoped the match to end. But such is sport sometimes!

   And would be like to play in Newport for one more time before the tournament gets axed.

 • Videon, kun kattoo niin rajalle pallo osuu… eihän sille mitään voi. Ikävää, että noin epäpäteviä tuomareita löytyy ATP-tasolla: Jos tuomari muuttaa tuomiota pitää olla 100varma! Aika uskomatonta! 🎾🎾🎾

 • Siis mitähh… Videolla näytti selkeästi viivan päälle. Jos maali vielä pöllähti ja aivan päätuomarin edessä niin ihmettelen tuomarin järjenjuoksua suuresti.

  Myös pallon varsin pystysuuntaisen liikeradan pitäisi jättää hyvän jäljen osuessaan kenttään, ja jos maali pöllähtää on se tuolla osumakulmalla PAKKO olla sisässä!?! Järjetöntä sekoilua ei herranjestas kun sapettaa teidän puolesta!!

 • Olihan teidän tekeminen kentällä paikka paikoin laadukasta ja voittoisaa. Pienestä voitto oli kuitenkin kiinni. Myös teidän pelikemia toimii hienosti ja näkyy katsomoon asti. Tänään ei ollut se paras päivä, mutta teidän tiimin potentiaali on kyllä kova. 💪💪💪

  Täytyy myös sanoa, etten muista, milloin John Peers olisi pelannut noin hyvin kuin tänään. Piti varmasti syöttönsä ja oli kärppänä verkolla ratkaisemassa pisteitä. .
  Se osaltaan teki teidän pelin vaikeaksi. Ebden oli tavanomaisempi ja epävarmempi.

  Nyt sitten positiivisin fiiliksin ja tsempipiä Wimbledoniin👍👍👍

  • Jep, ns. huonolla pelipäälläkin oltiin kuitenkin todella lähellä voittoa. Se on ihan positiivinen asia se. Ja Peers pelasi kyllä hyvin, samaa mieltä!

 • Kyllä Ebden ja Peers kattelevat siihen malliin, että pidättelevät hymyään tuon tuomion jälkeen. Oliko vielä brittituomari, joka veti pelin ausseille…. voi hyvääpäivää sentäs!!!

  • Hehe, osasivat kyllä aussit hyvin myös purnata nopeasti niin tuomari ehti tuomita pallon ulos. 😉

 • kyllähän tuo harmittaa, mutta ei sille mitään enää voi. leuka pystyyn ja kohti seuraavia 😊 sentään saatiin otto wimpelin pääsarjaan, joten jotain hyviä suomalaisjuttuja tänään 🙌

  eli leuka pystyyn ja kohti wimbledonia 🎾 ja ystävällinen muistutus siitä, että pelatkaa siellä pe 5.7., niin ainakik yksi innokas suomalaisfani on taattu 😁👌 lupaan tulla katsomaan sun matsin, vaikka olis kuka stara court 1:llä 😉🇫🇮

  • Todellakin, katse eteenpäin vain! Ja siellä Wimbledonissa onkin sitten suomalaisia enemmänkin, huippujuttu! Ja toivotaan perjantaille montaa suomalaismatsia!!

 • To lose by a whisker when you’re feeling flat to one of the world’s top doubles pair ain’t too bad!
  Onwards and upwards.

  Eliza

 • Harmillinen se toisen erän rajatuomio, mutta minkäs teet. Päivän ensimmäisessä välierässä hyvän keskinäisen pelivireen löytäneet Skupski ja Venus nousivat MTB:ssä tilanteesta 1-7 voittoon luvuin 10-8, joten toivoin vielä yhtä käännettä teidänkin peliin, mutta ei tällä kertaa. Yksi lisävälipäivä voi tosiaan olla hyväksi ajatellen Wimbledonia ja sen rasituksia. Toivotaan mukavaa avausvastusta ja tsemppiä tietysti oli vastassa ketkä tahansa!

  • Harmittaa, mutta minkäs teet. Ei onnistunut meiltä enää ihmenousu edellismatsin tavoin.

   Mutta kehon kannalta oli oikeasti hyvä saada yksi ekstra välipäivä alle ennen Wimbledonia. Ei ole ainakaan liian väsynyt siellä. 💪

 • En nyt sanoisi, että Ebden tai Peers erityisesti loisti, mutta selvästi teillä oli haastetta murtaa syöttöjä, palautukset eivät osuneet kohdalleen jostain syystä, oliko sitten syöttöjen laatu vai olosuhteet syynä. Eka erä totuttuun tapaan ne tärkeät pisteet teille kotiin kuitenkin. Ja olihan sitten se Henryn hieno suoritus, ikävä kun se ulos tuomittiin. Jos oma tuntumasi on se, että tuo väärä tuomio vaikutti teidän peliin, niin se viimeistään MTB:ssä näkyi että tasonne ehkä laski, ei ollut sitä totuttua tärkeiden pisteiden ottamista. Resetoikaa ja sitten ajatukset ja lataukset kohti SW19, VAMOS!

  • Jep, ei se ollut totuttua hurlumhei-tennistä enää tällä kertaa. Vaikeat olosuhteet ja vielä tuomarivirhekin, mutta silti oltiin lähellä voittoa. Wimbledonissa kuitenkin sitten taas uudella innolla!

 • Eihän tuo rehellisesti sanottuna ollut kovin hyvä esitys. Ja silti olitte menossa voittoa kohti. Jos huonompi pelikin riittää maailmanhuippuja vastaan, niin edelleen vain taivas on rajana.

  Vähän pohdintaa aiheuttaa tuo sinun kämmenen hyväksikäyttö vastustajien toimesta. Varmasti sitä tullaan yrittämään pari seuraavaa viikko. Toinen juttu on syötön perässä verkolle tuleminen. Monta kertaa jäit niin toivottoman kauas, että pitää ihmeitä taikoa. Välillä jäitkin taakse ja sehän massalla pelitti tosi hyvin. Tietysti ruoholla korostuu verkon hallinta. Mutta hyvähän se on, että on jotain säädettävää pelissä, niin ei aika käy pitkäksi odotellessa.

  Kaiken kaikkiaanhan tilanne on oikein hyvä. Teidän hyvä peli riittää ihan ketä vastaan vaan. Nyt on tilastotappio tuolta reissulta hoidettu pois alta ja seuraavat pari viikkoa on yhtä juhlaa. 🙂

  • Tilanne on varsin hyvä kyllä, ei siitä pääse mihinkään. Ja pidetään se edelleen mielessä koko ajan.

   Kämmenpalautukseen haettiin vähän tekniikkamuutoksia edellisviikon aikana, mutta matsitilanteessa uusi tapa lyödä petti tällä kertaa pahemman kerran. Onneksi on jo nyt kuitenkin löytynyt keinot päästä takaisin omalle tasolle. Syöttövolley-pelin osalta samoin, väsyneellä kropalla ei oikein päässt kunnolla lähelle verkkoa ja split-step unohtui myös siinä samalla kiirehtiessä eteenpäin. Treenin kautta vain. 💪

 • Palautuspelissänne oli suuria haasteita. Olisin itse kaivannut edes muutaman onnistuneen linjapalautuksen. Taisi olla yksi Henryn onnistunut lukuunottamatta sitä ulos tuomittua. Melkein kaikki keskelle lyödyt palautukset joko jäivät verkkoon tahi vastustaja palautti kenttään. Joten epäonnistumiset saattoivat osin johtua tuulisesta olosuhteesta, mutta ……. Henry taisi onnistua hiukan paremmin tuossa pelissä. Tekikö ruohoalusta Harrille ns. tepposet? 😀 😀
  No, ei kannata murehtia mennyttä vaan relata ja mennä uudella asenteella uuteen peliin. Kaikki on voitettavissa. Vamos!!

  • Sepä se, aika monta kertaa sinne linjaan niitä palautuksia yritettiin, mutta ei se aina niin helppoa ole. Keskellehän ei kukaan koskaan yritä palautusta lyödä, eli käytännössä jos pallo siihen päätyy niin on vain ollut epäonnistunut lyönti. Kova tuuli, ruohoalusta ja vastustajien hyvät syötöt, siinä haastetta palautuspeliin kerrakseen…

   Mutta Wimbledonissa ruoho on onneksi vielä parempilaatuista. Eiköhän siellä pelintasokin nouse.

 • Onnahteli ja ponnahteli, mutta se oli eilen. Nyt pillit pussiin, sopivasti latautumista ja sitten wimpan päälle skarppia peliä!!!! Nyt päästään jännittämään kolminkertaisesti; Onnea matkaan kaikille!

 • Ehkäpä henkinen momentum oli vastustajan ja erityisesti Peersin puolella. Teidän yhteistaival päättyi sinun päätökseen niin varmasti oli kaverilla kovat näyttöhalut osoittaa että eipä olisi kannattanut. No, olemme nähneet että todellakin kannatti! Mutta ajattelin kyllä ennen matsia että tuosta ed.mainitusta asiasta johtuen tulee teille henkisesti vaikea ottelu ja sen lisäksi niitä tilastotappioitakin väkisinkin tulee. Mutta kuten sanoitkin niin nyt nokat kohti Wimbeliä, isot tsempit niihin karkeloihin!

  • Tilastotappioita väkisinkin osuu kohdalle, ja pakko myöntää, että Peers pelasi kyllä myös varsin hyvän ottelun. Varsinkin syöttö toimi kyllä hyvin.

   Mutta eteenpäin ja kohti Wimbledonia nyt vain!

 • Eastbourne oli kyllä hyvä paluu sinulta ja hyvä kenraaliharjoitus ennen Wimpeliä. Hyvä 1. tiukan erän voitto ja hyvä tiukka ottelu tuloksellisesti alle ennen W. Ja yksi ylimääräinen lepopäivä kuten mainitsit tekee kyllä terää. Tästä on hyvä jatkaa. Tsemppiä Wimpeliin ja jännä kuulla kenen kanssa pelaat sekanelurin. 😊

  • Ihan totta. Oli siinä pari viikkoa sitten vielä epävarmuutta koko Eastbournen kisan pelaamisen osalta, mutta pari voittoa saatiin nyt kuitenkin alle ennen Wimbledonia. Hyvä tästä tulee! Mixty ohjelmassa Dabrowskin kanssa!

 • Lähellä oli ja vielä sanoisinko vuoden huonommalla pelillä sinun osaltasi. Ehkä hieman eri mieltä Henryn pelistä, minusta hän oli loistava ja hienosti jaksoi auttaa sinua ja piti tiiminne hyvissä asemissa. Melkein riitti loppuun asti. Tuliko häneltä pientä kuittia ottelun jälkeen, kun jopa kahteen kertaan löit palloa hänen selkäänsä. 🙂 Positiivista silti, että tulostaululla olitte näin hyvin mukana melkein loppuun asti ja sait itse pidettyä syöttövuorosi useinmiten melko helposti. Arpaonnea Wimbledoniin ja pari onnistunutta syötönpalautusta per peli, niin on kaikki mahdollisuudet edetä vaikka mihin asti.
  (kun ikää tulee lisää, niin huonosti nukuttu yö vaikuttaa yllättävän paljon, valitse siis huolella hotelli Wimbledoniin)

  • Aika pitkälle samaa mieltä! Ei ollut minun päiväni, mutta silti melkein voitettiin. Mutta toivotaan, että oli ne huonot matsit tässä tältä kaudelta. 🙂

   Ja Wimbledoniin mennään nyt kunnon levolla ja oikeanlaisella unella. On hyvä nukkumapaikkakin olemassa. 💪

 • Vastassa oli kova pari, sillä onhan Ebden ranking ykkönen ja Peers pelasi yllättävän hyvin ollen mielestäni kentän paras pelaaja.
  Tämä oli kuitenkin teiltä tärkeä ottelu valmistautumisessa Wimbledoniin. Parin viikon pelitauko näkyi pelissäsi hienoisena epävarmuutena ja helppoina virheinä, mutta varmasti pystytte jatkossa paljon parempaan.

  • Ihan totta, vastus oli kova ja osasi tuulisissa olosuhteissa pitää syöttöpelin hyvin kasassa. Eiköhän meiltä löydy Wimbledoniin seuraava vaihde parin treenipäivän jälkeen.

 • Wimbledonin sivulta katsoin kaaviota ja olisi arpa voinut kyllä olla suosiollisempi avauskierrokselle. Vastaan vitossijoitetut italialaiset Bolelli/Vavassori, joiden peliesitykset ovat olleet hyviä mitä olen katsellut. No, toisaalta sen parin kaatamalla avaisi samalla kaaviota. Tsemppiä tulevaan haasteeseen!

  • Ihan totta, tuli Race-listan kärkipari vastaan heti avauskierroksella. Ei tule helppoa, mutta kaikki on kyllä mahdollista. 💪💪

 • Ihan karmea arpahan tuo suoraan sanottuna on. Race-listan ykköspari. Kun jonkun verran vielä eilinen harmittelee, niin tämä tärähti vielä aika kovaa vasten kasvoja. Mutta pääseepähän heti testiin väite siitä, että hyvällä pelillä kaikki on voitettavissa. Otetaan haasteena vastaan.

  • Jep, ei paljoa pahempaa olisi voinut avauskierroksen vastustajaksi arpoutua. Mutta näillä mennään. Ja tuskin hekään meitä vastaan haluavat pelata 😎

 • Eilisen peli ei ollut mukavaa katseltavaa. Kämmenpalautus oli hukassa, ja vastustajat tietysti mättivät lähes kaikki syötöt kämmenelle. Nurmella kämmen ei taida ehtiä mukaan. Tuli ikävä pelko, että olkapää vaivaa, mutta huojentuneena luin blogista, että siitä ei ollut kyse.

  • Olkapäässä ei onneksi vamma enää haittaa. Lähinnä vain tuo seutu ja koko muukin keho jostain syystä väsähti pahemman kerran ja lihasjumit iskivät. Mutta onneksi nyt on oma fyssari mukana Lontoossa ja pari kevyempää päivää välissä ennen seuraavia matseja 💪

 • Siis mikä megalomaaninen skandaali tuo tuomarin virhe. Suorassa lähetyksessä näytti hyvältä, hidastuksesta puhumattakaan. Siinä vietiin teiltä selvä voitto suoraan kahdessa erässä. Ottaa vielä tänäänkin tolkuttomasti päähän, tuollainen vääryys sotii niin pahasti oikeudenmukaisuutta vastaan. Toki Henry olisi voinut lyödä smashin isolla toleranssilla vaikka keskelle kenttää, eikä olisi pallo enää tullut takaisin, mutta sillä ei ole merkitystä – lyönti oli onnistunut ja olisi pitänyt hyväksyä. Voiko tästä tulla seuraamuksia tuomarille? Toivottavasti otatte Wimbledonissa aivan totaalisen revanssin.

  • Hyvä paluu kentälle vamman jälkeen, paljon positiivista Wimbledonia vasten.
   Kyllä Bolelli/Vavassorilla kävi huonoin mahdollinen arpa, sääliksi käy niitä.😅
   Mutta teillä pakka kasassa, miehet ilmeisesti terveinä ja peli-ilme kohdillaan, joten tietää että hyviä asioita taas tapahtuu!
   Tsemppiä Wimbledoniin, ilolla päätyyn asti, kotikatsomoissa kyllä kannatetaan.💪

   • Ei hätää, vähän epäselvä tuo kommenttien vastaus-painike. Pidetään miehet terveinä ja lähdetään täydellä voimalla italialaisten kaatoon 💪💪

  • Oli kyllä aika kamala virhetuomio. Ei noita pitäisi tällä tasolla tapahtua mutta minkäs teet. Ensi vuonna sentään pitäisi olla kaikilla kentillä ATP-kisoissa ELC-laitteet. Ja tuskin tuomari tuota on matsin jälkeen edes miettinyt…

 • Ei Eastbourne ollut lainkaan huono kenraali Wimbeliä ajatellen. Semistä kuitenkin kohtuu pojot ja punnat plakkariin. Ranking taitaa myös sinulla nousta yhden ja Henrillä pari pykälää. Noin ajatellen kelpo suoritus ja isot kädet siitä!
  Hienointa kuitenkin on, että Wimbelin miesten pääsarjoissa on peräti 3 suomalaista! Äkkiseltään en muista näin hyvin käyneen ainakaan 2000-luvulla. Eli seur. 2 viikkoon
  Isot tsemit teille ja sekä Otolle että Empulle!

  • Jep, kyllähän semifinaali on aina vähintään kohtuusuoritus ATP-kisassa. Ja vielä ihan kovatasoisessa sellaisessa.

   Wimbledonissa semifinaali maistuisi myös. Joten laitetaan kaikki peliin. Ja kiva tosiaan saada seuraa muistakin suomalaisista!

 • Hyvä HH!
  Suomalaisille hieno tennisviikko.
  Vimpelin pääsarjassa porukkaa paljon paikalla.
  Lisää tätä!!!

 • Tsemppiä Wimbledoniin 🎾
  Dumari mokat ottavat aina päähänn ja vähän samanlainen virhe tapahtui myös Empulle, sekin oli myös aika ratkaisevassa kohdassa peliä.
  Uutta kohti 👍🍀

  • Kiitos! Joskus noita sattuu virheitä tuomareille. Onneksi ei kuitenkaan ihan yhtä usein kuin pelaajille 😅 Wimbledonia kohti vain!

 • Oletko sinä ja Emil antaneet Otolle vinkkejä Purcellliä vastaan, kun Otto aloitti vakuuttavasti? Ja oletteko katsomossa, en ole bongannut vielä ainakaan streamista, vaikka pitäisi teoriassa olla helppoa, kun ei ole paljon katsomotilaa?

Comments are closed.