Wimbledon R32, Heliövaara/Patten – Martinez/Munar 7-6(5), 6-3

Ei päästy helpolla toisella kierroksella, mutta tämän päivän sateiden väliin täydellisesti osunut ottelumme oli silti käsikirjoituksen mukainen. Vahvaa syöttötyöskentelyä ja juuri tarvittavat onnistumiset tiukoissa paikoissa vievät meidät kolmannelle kierrokselle, jossa vastaan tulee sunnuntaina joko Matos/Melo tai Barrientos/Cabral.

Olosuhteiden kanssa on ollut pientä säätöä viime päivien aikana Lontoossa. Keskiviikon ottelumme ei meinannut päästä millään alkamaan, ja eilen treenipäivänäkin iltapäivästä tuuli oikein kunnolla. Mutta sellaistahan ulkona pelaaminen on, ja parhaiten sopeutuvat pärjäävät parhaiten. Muuten aika on kulunut kyllä leppoisasti, ja perheen kanssakin on ehtinyt touhuta juuri sopivasti.

Tänään perjantaina päivä valkeni jälleen tihkusateessa, ja ennustekin lupasi aika lohdutonta päivää. Suuntasimme kymmenen aikoihin kentille, mutta vaikka treenikentät hetkeksi aamulla avattiin, laitettiin pressut pian taas uudestaan kenttien päälle kuurosateiden pyyhkäistessä yli tasaiseen tahtiin. Kävimme kello 12 kuntosalin puolella jo lämmittelemässäkin, mutta palasimme takaisin lounaalle, kun kenttiä ei saatukaan auki.


Lopulta kello 13.30 aurinkokin hetkeksi pilkahti esiin, ja ehdimme kuin ehdimmekin viideksitoista minuutiksi treenikentälle bollaamaan. Aorangi Parkin treenikentältä 13 oli kuitenkin pitkä matka matsikentällemme, joka ehti vielä tuossa juuri ennen aloitusta vaihtua, joten pikakävelyä mentiin vielä pukkariin vaihtamaan valkoiset matsikamat päälle ja tekemään viimeiset viimeistelyt välineisiin. Vastustajat pyysivät 15 minuuttia lisäaikaa valmistautumiseen kentän vaihdon takia, ja sen lopulta myös saivat, joten matsimme pääsi viimein alkamaan kentällä 9 kello 14.15.

Oliko sitten tuo vähän tavallisesta poikkeava valmistautuminen vai mikä, mutta pelissä oli aavistus epävarmuutta ja epäröintiä alkumatsista. Vähän enemmän odottelimme vastustajien virheitä kuin haimme itse aktiivisesti ratkaisuja, ja niinpä vastustajat saivatkin syöttöjään pidettyä. Mutta onneksi syötöt toimivat tällä kertaa myös meidän tiimillämme kummallakin hienosti, eikä omissa syötöissä ollut hätää.

Saimme kolme kertaa murtopallon Martinezin syöttövuorossa 3-3 -tilanteessa, mutta palautukseni eivät oikein löytäneet noissa pisteissä perille. Eikä enempää murtopalloja erässä nähty. Tie breakin alussa kentän laidalla ollut Louis Cayer teki selväksi, että nyt tulisi lisätä selvästi energiaa ja intohimoa pelaamiseen ja tuohan toimi hienosti. Siirryimme kahdella minibreikillä 6-3 -johtoon ja Henry pääsi syöttämään. Mutta vielä meni homma tiukaksi, sillä Munar löi rystyltään aivan täydellisen lobbin takarajan takareunalle kuten haaston jälkeen oli todettava, minkä jälkeen Henry teki 6-4 -tilanteessa harvinaisen kaksoisvirheen. Onneksi kolmas eräpallo toi kuitenkin tulosta, kun palautukseni krossina oli riittävän hyvä, ja Martinez löi rystynsä linjaa pitkin hiuksen hienosti leveäksi. Pitkään luulin, että tuo pallo laskeutuu rajalle, mutta kyllä se ulos tuomittiin ja erä oli siis meidän.

Toisen erän alussa alkoi pahasti näyttää siltä, ettei matsia saataisi ilman sadetaukoa pelattua loppuun, mutta käsittämättömästi sade oli ensimmäisen kierroksen matsimme tapaan niin kevyttä, ettei peliä tarvinnut edes ruoholla keskeyttää. Ei tuollaista noin ohutta sadetta kyllä usein tule vastaan, sillä ruoho menee yleensä heti todella liukkaaksi, kun vähänkin tihuttaa. Mutta nyt siis päästiin jatkamaan, vaikka päätuomari kävikin jonkun kerran kokeilemassa kentän pitävyyttä puoltenvaihtojen aikana.

Saimme toiseen erään erinomaisen alun, sillä Martinez murtui heti 1-0 -tilanteessa. Pääsimme yrittämään murtoa vielä uudestaan 4-1 -tilanteessa, mutta vaikkei tuo onnistunut, niin omat viimeiset syöttövuoromme olivat rautaa. Ainostaan 3-1 -tilanteessa Henry joutui yhden murtopallon pelastamaan, mutta tuon jälkeen emme enää pistettäkään syötöissämme hävinneet. Ja matsi päättyi edelliskierroksen tapaan Henryn ässään ja taas päästiin tuulettamaan.

Matsipallo näytti tältä.


Tämän päivän matsi oli kyllä monilta osin tosi erilainen ottelu kuin ensimmäisen kierroksen koitos. Olimme nyt selviä ennakkosuosikkeja, vastustajat olivat kaksinpelimiehiä ja paineet täysin meidän puolellamme kenttää. Alku olikin ehkä tuosta johtuen vähän tavallista varovaisempi. Mutta täytyy kyllä sanoa, että vastustajat onnistuivat myös paremmin kuin osasin odottaa. He olivat verkolla tosi usein oikeissa paikoissa ja veivät alkuvaiheessa matsia nimiinsä monta pidempää pistettä, joissa olisi ajatellut meidän olevan taktisen osaamisemme vuoksi edellä. Mutta täytyy aina muistaa, että tällä tasolla kaikki osaavat kyllä älyttömän hyvin tennistä pelata.

Jos ensimmäisessä erässä murtopallot olisivat 3-3 -tilanteessa tärpänneet, olisi matsi voinut olla selvempikin, mutta onneksi tie breakissa olimme jälleen rautaa. Ja toisessa erässä peli hieman vapautui. Oli tärkeää löytää tuo kunnon palo tekemiseen ja sitä kautta päästä paremmin sisään matsiin myös henkisellä tasolla. Pelaan kyllä itse yleensä aina sitä paremmin, mitä enemmän olen matsissa läsnä ja tuo energia tartuu myös partneriinkin. Ja ehkä myös vaikuttaa negatiivisesti vastustajiin. 😉

Syöttötyöskentelyssä sen sijaan sopiva rauhallisuus on kaiken a ja o. Ja tuossa onnistuin tänään tosi hyvin. Voitin peräti jokaisen ykkössyötöllä alkaneen pisteen syöttövuoroissani, ja ykköset osuivat vielä kenttään juuri tavoitteen mukaisesti 66%:sesti. Lisäsin syöttöihin hieman enemmän kierrettä ja vaihtelua ensimmäiseen kierrokseen verrattuna, ja yritin myös pitää huolta siitä, ettei nosto päässyt karkaamaan liian eteen. Sopiva rauhallisuus eteenpäin menossa siis löytyi, eikä ykkösvolleypelikään tuosta kärsinyt, päinvastoin.

Kolmannen kierroksen paikka on siis nyt taskussa, kuten myös kahdella aikaisemmalla kerrallani Wimbledonissa. Vuonna 2021 jouduimme Lloydin kanssa luovuttamaan ennen kolmannen kierroksen ottelun alkua, kun taas vuotta myöhemmin hävisimme kolmannella kierroksella Mektic/Pavicille viiden erän väännön jälkeen. Mutta nyt kyllä tekee mieli pidemmälle.

Vastustajamme todennäköisesti sunnuntaina pelattavaan kolmannen kierroksen matsiin ei vielä ole selvillä, sillä heidän ottelunsa jäi tänään kesken kolmannessa erässä ennen kuin sade päätti päivän matsit alkuillasta. Brassipari Matos/Melo on kokenut tiimi, joka voitti tällä kaudella jo ruohokisan Stuttgartissa, kun taas Barrientos/Cabral on pelannut tähän mennessä turnauksessa kaikki 4,5 eräänsä ilman syötönmurtoja kumpaankaan suuntaan. Tiukka matsi on siis kolmannen kierroksen ottelusta varmasti tulossa meillekin, mutta tietysti se on nähtävä positiivisena asiana, ettei vastaan tule esimerkiksi sijoitettua paria.

Vielä ennen tuota nelinpeliä on kuitenkin mahdollisesti ohjelmassa vielä sekanelinpelin ensimmäinen kierros huomenna lauantaina. Vastaan tulee pari Radcliffe/Venus, ja otteluohjelmaan tuo ottelu on kirjattu ”to be arranged, not before 16.30”. Mutta aika nappiin saa ottelut kyllä sujua, että ehdimme tuon matsin lauantain aikana pelaamaan. Vastustajamme Michael Venus pelaa nimittäin ensin oman nelinpelinsä vasta neljäntenä otteluna, ja kun päivälle on ennustettu taas kuurosateita, niin saa nähdä tuleeko pimeä ennen kuin ehdimme aloittaa.

Mixtyparini on siis kanadalainen Gabriela Dabrowski, joka on samalla puolella verkkoa uusi tuttavuus. Tämän hetken ranking naisten nelurissa Gabylla on 4, ja nelinpelissä hän voitti viime vuonna US Openin, minkä lisäksi mixtyssäkin Grand Slam -voittoja on sekä Australiasta että Ranskasta. Kovan luokan pari on siis kyseessä.

Viime vuonna minua ja Lloydia valmentanut Dan Kiernan alkoi valmentaa myös Gabya ja hänen pariaan Radcliffeä viime kesänä, ja jaoimme Danin kulut esimerkiksi US Open -viikolla. Tuota kautta tuli Gabyynkin tutustuttua. Ranskan avoimiinkin oli jo yhteispeliin yritystä, mutta siistiä, että saimme nyt Wimbledoniin hommat sovittua. Kumpikin olemme tulisieluisia pelureita, joten kunhan saamme energiat kanavoitua oikeeseen suuntaan, niin kyllähän tässä mikä vain on mahdollista. Mutta tiukka on vastus siis heti avauskierroksella, kun vastassa on kakkossijoitetut uusiseelantilaiset. Ja vielä siis Gabyn vakiopari Radcliffe. 😊

Huomenna siis mahdollisesti ohjelmassa sekanelinpeliä, mutta jos ei niin sitten keskitytään katsomaan Emilin otteita ja treenataan sunnuntain neluria varten. Tekeminen siis tuskin loppuu missään tapauksessa, vamos!

28 thoughts on “Wimbledon R32, Heliövaara/Patten – Martinez/Munar 7-6(5), 6-3

 • Grand Slam -turnauksen kolmannen kierroksen paikka on aina isojen onnittelujen paikka!

  Itse syyllistyn paljon yliajatteluun ja kovasti mietin ensimmäisessä erässä, että onko teilläkin mielessä, että hyvän ensimmäisen ottelun jälkeen tätä ei passaa hävitä? Toiko vahva suosikin asema vähän jännitystä peliin? Ei se ainakaan ollut yhtä iloinen ja energinen esitys kuin edellinen. Ette ottaneet aloitteita itsellenne. Homma parani pelin myötä ja hyvä rutiinivoitto sieltä tuli. Omissa syötöissä ei ollut mitään hätää ja murtopaikkoja tuli ihan riittävästi, joten tärkein tuli hoidettua ja matka jatkuu seuraavalle kierrokselle. Taisi lopulta suurin jännitys olla siinä, että ehdittekö kovemman sateen alta pois. Peruspelaaminen on tällä hetkellä ihan maailman huippua ja se riittää jo tosi pitkälle.

  Jännästi pyörähti teidän syöttäminen, kun sinulla kulki tosi hyvin, mutta Henryllä vähän takkusi. Jospa nyt olisi molemmilta karstat poissa koneesta (tai olkapäistä) ja tästä eteenpäin syöttäminen on yhtä ilotulitusta. Palauttaminen kulkee tällä hetkellä molemmilla niin hyvin, että saatte mahdollisuudet voittoon. Tämähän sivuaa jo parasta etenemistä Wimbledonissa, mutta kyllä tässä on tunne, että matka on vielä pahasti kesken!

  Vähän hankalasti on ennakoitavissa tuo huominen, kun siinä on kaikilla muilla teidän mixty-ottelun pelaajilla ensin omien nelinpelien odottelu ja pelaaminen. Helposti tuosta tulee hyvin myöhäisottelu tai siirretään uuteen ajankohtaan. Vähän vaikea varmaan valmistautua tuollaiseen? Mutta jospa kuitenkin pääsisit kentälle nautiskelemaan.

 • Heips! Hienoa peliä tänään. Koko ajan jännitti tummat pilvet, että tuleeko sadetauko.. Yllättävän pitkään sai kuitenkin katsoa muitakin matseja teidän voiton jälkeen ennen kun taivas sitten kunnolla aukesi.

  Tulipahan mieleeni pari tämmöistä vähän hupsua kysymystä, mutta koska muutkin uskaltaa täällä aika matalalla kynnyksellä kysellä, niin annan mennä;

  Katson aina ihaillen tuota alkulämmittelyn kohtaa, jossa toinen on verkolla ja toinen takana. Se näyttää niin vaivattomalta, vaikka sen tekisi ihan tuntemattoman kanssa. Sujuuko sinun tason pelurilta tuo volleylämmittely jo ihan kuin vettä vaan, ilman ponnisteluja? 😀 Olen itse harrastanut tennistä nyt 2 vuotta ja vielä ei minulta tai minun tasoisilta pelureilta tuo oikein onnistu, vaikka kuinka antaisi siihen kaikkensa… Ehkä max 5 laadukasta toistoa peräjälkeen on ihan maksimi, jos hyvä päivä sattuu ja on valmiina ryntäilemään palloja hakiessa. 😀 Muuten saa tyytyä koko ajan aloittamaan alusta… Kun se volleyn kontrollointi on melko vaikeaa.

  Sitten toinen. Jos pitäisi heittää joku hyvin karkea arvio; kuinka suuri osa lyönneistäsi nimenomaan matseissa tuntuu sinun itsesi standardeilla täydelliseltä? (Täydellinenhän ei tarkoita mitään winneria tms vaan ylipäänsä lyöntiä, joka tuntuu onnistuneen täydellisesti juuri sinne minne piti) Muistelisin joskus Federerin arvioineen, että hänen noin joka kymmenes lyönti tuntuu itsellensä täydelliseltä, vaikka näin amatöörin silmin jokainen niistä näyttää upealta. Omissa matseissa tuntuu että ne nimenomaan täydelliset lyönnit ovat aika harvassa ja keskittyminen on lähinnä siinä, että saa pallon kenttään. 😀 Mutta onneksi välillä ne täydellisetkin tärähtävät omaan mailaan. Mutta mikä on ammattilaisen näkemys?

  Tsemiä jatkoon💪🏻💪🏻👍🏻

 • Olipa mahtava päivä 🤩 ihan uskomaton tuuri, että ottelunne päästiin pelaamaan 🙌 eilen illalla mieli olikin vähän maassa kun nimenne oli otteluohjelmassa mutta sataa uhkasi koko päivä, niin ihan super juttu 🤩

  Tulimme jo klo 10 mestoille, vaikka court 1 pelit alkoivat vasta 13, mutta pitihän sitä ensikertalaisena päästä kunnolla tutustumaan alueeaeen, vaikka sade vihmoi huolella. Joskus klo 13:30 huomasin katsoa, että ulkokentillä pelataankin, niin teimme vähän ennen kahta kaverini kanssa moovin vaihtaa kentälle 17. Mutta hetken oltuamme tyytyväisinä paikalla huomasin taululla naisten nimet ja eikun kipittämään toiselle puolelle aluetta 😂 mutta ei se mitään, onneksi saatiin edelleen hyvät paikat.

  Ja sitten saatiin teidät viimein paikalle, ja 🎾 alkoi. Toivottavasti en kannustanut liian kovaäänisesti 😂 takana oleva brittimies luuli että olemme tuttuja, kun olin niin innoissani 🤣 (olin oranssitakkinen nainen, näyn sumuisesti blogin videopätkällä oikealla)

  Lopun kruunasi nopea juttutuokio ja yhteiskuva 🤩 kiitos siitä! Tämä oli ehdottomasti reissun kohokohta! Meillä matka jatkuu sunnuntaina Silverstoneen, mutta onnea teille lopputurnaukseen 🎾🫶

 • Hmmm, mun mielestä tämä oli kyllä oikein hyvä peli. Kaikki statsit ovat parempia kuin ekalla kierroksella, joskin vastuskin oli tänään hieman heikompi. Ekan kierroksen peli oli kolmen pisteen peli (ts. sopivat kolme pistettä kun vaihdetaan, niin vaihtuu myös voittaja). Tänään ero oli suuri voitetuissa pisteissä, breikkipallojen määrässä jne. Tilanne on kyllä melkoisen hyvä, kun normipelillä vastustajat jäävät jalkoihin!

 • Tough match, good win. 💪 Playing 2 singles player can be a lottery (see Bublik😉) but they were fully invested and as you say, really strong at the net. There was one crazy point at 2-2 in the first set when the ball pinged back and forth between all of you. 🤪 You hit a great return in the first set TB on the 3rd SP forcing an error, I’m sure Henry was relieved. 😮‍💨 The second set was more comfortable and you were involved in all their service games. You served darts throughout 🎯very impressive. 😎

  What was the discussion you were having with Marija Cicak at the end of the match? It seemed to be about underwear! 🩲😁

  Good luck in the mixed tomorrow. 🍀

 • That was a great match by you two … does it really matter how the win comes (great play vs not amazing) as long as it does? 🙂 As Ykspekkavaan said above, it’s remarkable that your ”normal” playing level wins matches at grand slams! Through tv screens, it looked to be rather windy conditions, also like in your previous match it appeared that you were putting pressure on the opponents service games more than they were on yours. I agree with ”nimeton” from above that the point at 2-2 in first set was pure brilliance and so much fun to watch! Everyone covering the court with great touch and hustle!
  I am looking forward to seeing you play (hopefully!) mixed tomorrow and then again doubles with Henry on Sunday. Good luck to both!

 • Peruspelillä perusvoitto Wimbledonissa, not too bad 😊 On edelleen uskomatonta, miten lyhyen aikaa olette Henryn kanssa vasta yhdessä pelanneet, sillä pelinne klikkaa niin hyvin yhteen. Olisiko Henryssä myös vähän enemmän sellaista energisyyttä ja räväkkyyttä kuin aiemmissa partnereissasi, joka sytyttää myös sinua? Joka tapauksessa, olette hyvä match ja vain taivas on avoinna teille.

  Tsempit myös mixtyyn ja taas seuraavaan dubbelimatsiin Henryn kanssa! 😎 Täällä seuraillaan kesälomalla tiiviisti 🎾

 • Jee💪🏻🇫🇮. Onnittelut voitosta! 3. kierros pitäisi teidän taidoilla myös hoitua riippumatta vastustajista ennen kuin varsinaiset pelit alkavat. Q, semi ja finaali, 3 kovaa peliä laatuvastustajia vastaan jossa mestaruus sitten ratkaistaan. Mutta peli kerrallaan. Mixtypartnerisi Dabrowski on kyllä laatupelaaja, mielenkiintoinen ottelu kun Radcliffe tulee vastaan. He ovat vielä jatkossa. Ei se ruoho ole sen vihreämpää verkon toisella puolella. Tsemppiä!

 • Onnittelut voitosta!! Yhteispeliänne on mahtavaa katsella, kun se on kehittynyt peli peliltä. Henry pelipartnerina on mitä ilmeisimmin osunut nappiin. Teidän kemianne pelaa loistavasti yhteen. Liikkuvuutenne on parantunut selvästi. Niin ja Henry ilmeisesti hieman poisti sitä voimaa niissä läpilyönneissään 😀 Ovat tuottaneet pisteitä. 😀 Huumoria pitää olla mukana edes hitusen täällä kommenteissa.
  Tuolla aiemmin kommentissa mainittiin Henryn hiukkasen ailahtelevasta syöttelystä ja kuinka näytätte siinä ikään kuin vuorottelevan. 😀 Toki mitään hävittävää ei tapahtunut, mutta silmään pistävää näin kotisohvalta katsottuna. Olihan Henryn syötöissä muutoin potkua ihan riittämiin, joten muutama lipsahdus kummalta tahansa ei hallaa tee ja se on nähty. Voitto tuli ja sehän on aina se tavoite.
  Palautuslyönnit tarkasti sijoitettuina ilmeisesti osittain lannistivat vastustajat ilmeistään päätellen toisessa erässä eri toten. Pelasitte heidän kaksinpeli vahvuuksiaan hyväksi käyttäen. Onnistunut scouttaus.

  Onnea seuraavaan ”taistoon” sylin täydeltä!!!!
  Näyttää kyllä sääennustusten mukaan hiukan epävarmalta päästäänkö siellä laisinkaan pelaamaan pariin – kolmeen päivään. Toivotaan parasta pelisäätä.

 • Onnea teille molemmille hienosta voitosta! pelasit toisen erän hyvin ja syöttösi toimi erinomaisesti, ehkä tästä syystä toinen erä oli mielestäni tulossa jo melko aikaisessa vaiheessa. tsemppiä seuraaville kierroksille!

 • Olisi kiva kuulla minkälaisissa hintahaarukoissa valmentajat liikkuvat, nyt kun mainitsit, että jaatte joskus valmentajien palkkiot. Päivän parhaat hetket jopa täällä kesämökillä on seurata suomalaisten pelejä. Ehkä te tulette pärjäämään Davis Cup otteluissa, vaikka alkuvuodesta ajattelin, että menee ihan penkin alle. Tsemppiä sekapeleihin.

 • Miten tuo lisäaika oikein anotaan? Tuoko lakeija pergamentin jonka sitten allekirjoitatte ja Wimbledonin kreivi vahvistaa sinetillään?
  Vai oletteko samassa pukkarissa ja huudatte pyynnön vain kaikkien tietoon?

 • Onnittelut teille, tulihan tämäkin peli taas hienosti kotiin! Pelästytti, kun lensit selällesi kentälle, mutta ei tainnut käydä pahemmin? Tilanne oli ainakin vastustajien mielestä koominen, kun ensin sinä menit kumoon ja kun olit nousemassa ylös, niin Henrykin kompuroi nurin. Itseä ei naurattanut yhtään, kun se piste oli jo tulossa teille.

 • Hei,
  Onnittelut voitosta! Hyvä te!
  Tässä kun olen jumahtanut sohvalle (näköjään pariksi viikoksi), kun en malta ruudun ääreltä paljon poistua, olen sattumalta katsellut paljon myös tuomareita etenkin sadetilanteissa. Samat naamathan siellä pyörivät. Kiinnostaisikin kuulla onko teillä pelaajilla suosikki- ja einiinsuosikki-tuomareita ja vaikuttaako tuomari millään lailla peli-ilmeeseen? Missä vaiheessa tulee tietoon, kuka tuomitsee ottelun? Joustavuudessa, huumorissa ym. on varmaan eroja?
  Nyt on puolitoista tuntia aikaa hoitaa kotihommat ja sitten taas kutsuu Eurosport ja sohva :D.
  Onnea ja menestystä jatkoon! Ja kiitos blogista!

 • Voi hyvänen aika, missä välissä sinä ehdit tämän kaiken hoitaa. Perhe, treenit, blogi yms. jne. Ai niin ja itse pelit ja pelien odottelu jossain välissä 🙂 Kiitos kun kirjoittelet, onhan nämä jutut loistava ikkuna myös kentäntakaiseen ympäristöön ja elämään. Ja Kiitos ja Onnet taas Voitosta! Oli paikka paikoin ryminää mutta ilmeisesti korkeintaan mustelmia ja likaisia kuteita. Onhan nämä Wimbledon-päivät olleet ihan uskomattomia ilonpäiviä meille suomalaisille. Joku tuolla mainitsi DC cupin, että usko menestykseen siinä on vähän horjunut. Näin minullakin, mutta nyt ollaan taas raiteilla. Iloisia peli-ilmeitä jatkossakin, pysykää pystyssä ja vetäkää täysillä!!!!!

 • No nyt on tosiaan Living the Dream! Perheasunto tyylikkään tennisklubin vieressä, jossa saa käydä välillä pelaamassa kivoja pelejä 😀 Aivan huippua ja aivan huipulla!

 • Mahtavaa, että kolmas kierros edessä! Kuvauksesi matsista oli taas erinomainen. Yllättävän tiukasta vastustajasta huolimatta peli avautui toisessa erässä. Sitä peliä oli ilo nähdä. Nyt toivotaan hyvää peliä seuraavassa ottelussa ja kunnon tuuletuksia 💪💪💪
  👍👍👍 samoin mielenkiintoiseen
  mixtyyn!

 • Ihan ensimmäiseksi onnittelut voitosta✨
  Toiseksi kiitän – kuten aiemmin myös Sirkka – siitä, että käytät aikaa tähän blogiisi. Melkein tuntuu kuin itse olisin mailan varressa kun kuvailet matsin kulkua ja sen huippu-/suvantovaiheita.
  Kolmanneksi pysyn edelleen blogissa ja kiitän sekä kumarran kun jaksat ottaa/otattaa meille kuvia, joiden avulla saamme pilkahduksia pelaajien sisäpiirin näkymistä. Edellisessä blogikirjoituksessasi oli hurmaava kuva kun ikkunasta hymyilet kotijoukoille lähiessäsi töihin. Myönnän, että ihan joka aamu ei oma työpäiväni aloitus ole ihan yhtä vahvasti riemua täynnä😁

  Ja vielä neljänneksi kysymys kanssalukijoilta, että tiedättekö onko pääkaupunkiseudulla paikkaa, jossa näitä Wimbledonin (miksei muitakin tenniskisoja) matseja voi seurata yhdessä muiden fanien kanssa? Luulen, että sporttibaareissa katsellaan vain jalkapalloa.

 • Gratulerar!🙂 Er basic nivå är så hög att ni t o m i Wimbledon 2 omgång kan tävla med inställningen att ”vi klarar det här oberoende.” Otroligt😄 Lycka till i fortsättningen🙂

 • Hieno juttu, pelit jatkuvat!! Onneksi olkoon molemmille! Ihmettelinkin, mikä herätys tapahtui ekan erän tie breakissä. Tekemisenne taso nousi selkeesti ja jatkui siitä matsin loppuun saakka. Kiitos siis valmentajallekin patistelusta 😊.

 • Kvartseissa todennäköisesti Arevalo/Pavic ja välierissä tuttu Lloyd/ Rojer vastassa. Finaalissa Granollers/Zeballos. Nämä ottelut ratkaisevat mestaruuden. Ottelu kerrallaan. Go, go go 🇫🇮💪🏻💪🏻🇬🇧

 • Loistava ”pakkovoitto” ja onnittelut myös edellisestä uskomattoman kovasta race-rankingin ykkösparin kaatamisesta. Teidän peli on vaan niin hyvää kaikilla osa-alueilla, että vain taivas on rajana ja kaikki parit on kaadettavissa oli päivän kunto mikä tahansa.
  Teidän parilla on se taika millä mennään tässä turnauksessa todella pitkälle, joten nautinnollista Wimbledonia sinulle ja Henrylle!😅💪

 • Cancelia ja cancelia 2 päivää… Miten siellä valmistautumisen kanssa sujuu, kun ei pääse matseihin? Täällä kotikatsomossa on sentään Gabrielan matsia saanut katsoa, tosin pätkittäin, mutta saa tuntumaa tulevaan mixtyyn.

 • Tuohon mixtyyn liittyen heräsi kysymys, että mitenkä olette palautusruudut suunnitelleet, kun hiukan näyttäisi, että samaa ruutua ainakin tämän päivän perusteella pelaatte? Jos nyt tänä kesänä ylipäätänsä pääsette pelaamaan…

  • Hyvä kysymys. Itse näen, että matkailu avartaa, eli on hyvä pitää pelikokemus laajana ja osaaminen samoin, siten ruudun vaihtamiset on pelkkää plussaa tulevaisuutta katsoen. Ja kun pelitilanteissa joutuu muutenkin välillä vaihtaa ruutua ristiin… Taisi Harri jo aiemminkin vaihtaa ruutua, hyvä niin. Toinen asia on sitten se, jos haetaan sitä optimaalista suoritusta isojen Grand Slam pisteiden toivossa, niin sitä varmaan Mestari tässä hakee ja kiinnostaa itseänikin myös. Kysy Gabbylta mihin koirankakkaan hän astui, kun piti kengät niin huolella putsata kesken peliä, kai se jotain mutaa kuitenkin oli 🙂

Comments are closed.